Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeeland.

447 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, toiletruimte renoveren, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen, badkamer slopen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeeland:

woensdag 18 oktober 2017

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.
vrijdag 13 oktober 2017

Douchescherm met -deur monteren

Ik wil graag een douchescherm en deur laten monteren. Beide zijn 90 cm breed.
woensdag 4 oktober 2017

Montageklus: douchedeur met zijwand plaatsen

Plaatsen van douchedeur en zijwand.
maandag 2 oktober 2017

Grohe douchepaneel repareren

Wij hebben een douchepaneel van Grohe van ongeveer 15 jaar oud. De afsluitkraan lekt als deze is dichtgedraaid. We laten dit graag repareren en ontvangen daarvoor graag uw prijsopgave.
vrijdag 29 september 2017

Vouwdouchedeur van glas plaatsen

Ik wil een glazen vouwdeur laten plaatsen in mijn badkamer. Ik twijfel nog over de afmeting van de vouwdeur, of dat 80 of 90 cm moet worden. De deur moet sowieso wel 1.95 meter worden.
donderdag 28 september 2017

Douchecabine vervangen

Namens mijn schoonvader van 89 jaar wil ik een offerte ontvangen voor de vervanging van zijn oude douchecabine zonder doucehebak. We hebben bij Praxis een nieuwe douchecabine gekocht en deze is al afgeleverd. We laten de oude graag verwijderen en afvoeren en de nieuwe monteren, rechtstreeks op de tegelvloer.
donderdag 28 september 2017

Douchewand plaatsen

In mijn huis wordt standaard een douchebak van 90 bij 90 cm opgeleverd. Daar wil een ik douchewand op of naast laten plaatsen. Type Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A1 chroom zilver hoogglans 195 x 90 x 30 cm.
donderdag 24 augustus 2017

Sanitair vernieuwen in de badkamer

Ik wil graag het volgende laten plaatsen; Douchecabine (hoek) Douchebak (op de vloer) 2 decorpanelen (wandpanelen achter de douchecabine) Kolomkast, spiegelkast + wastafel. Graag wil ik de huidge/oude douchecabine + wastafel laten demonteren/verwijderen.
zondag 13 augustus 2017

Badkamer en WC opknappen

Badkamer en WC opknappen: - plaatsen hangtoillet en badkamer meubel plus betegelen wanden en vloer Vloer: 2.75 x 2.40 meter vloer minus douchecabine. Drie wanden tot 1.40 meter hoogte ongeveer. Als het mogelijk is, over de huidige tegels heen. - plaatsen hangtoillet en fontein plus betegelen wanden en vloer Vloer: circa 1 m2. Wanden: tot 1.40 meter ongeveer. Hier ook eventueel over de huidige tegels heen.
donderdag 10 augustus 2017

Badkamermeubel plaatsen

We willen een badkamer meubel laten plaatsen, een Fabulous meubelset van 100 cm art nummer 466952 plus 2 kolomkasten art nummer 466953. Ook een nieuwe kraan plaatsen. Er is nu een wastafelmeubel met lades en een enkele kraan en een spiegelkast. Dat zou verwijderd moeten worden. De materialen zijn nog niet besteld want we willen weten wat het kost voor de montage.
maandag 17 juli 2017

Badkamer aan laten passen

Verlaagd plafond en inloopdouche. De badkamer is L-vormig. Aan de lange zijde moet de inloopdouche komen. Er zit nu een bubbelbad in dat er wel uit moet. Ik heb nog niet opgemeten hoe groot de badkamer is. Ik kan het voorwerk eventueel zelf doen, dus het verwijderen van het bubbelbad.
zondag 2 juli 2017

Badkamer en toilet betegelen en monteren

Op 21 juli krijgen we de sleutel van onze nieuwbouwwoning. De badkamer (5 a 6 m2) en het toilet (1 a 2 m2) hebben we reeds aangeschaft, inclusief tegels. Graag willen we deze laten betegelen en vervolgens monteren (zie bijlagen).
vrijdag 9 juni 2017

Wastafelmeubel installeren

Ik wil het oude badkamermeubel laten verwijderen en op zolder laten plaatsen. Het meubel daar moet verwijderd worden. Verder moet er een badkamer meubel en een hoge kast in de badkamer geplaatst worden. Een hoge kast en andere kast moeten verwijderd worden.
maandag 5 juni 2017

Vervangen van het toilet

Ik heb momenteel in mijn toiletruimte van 105 x 140 cm een staand toilet. Ik overweeg om die te laten vervangen en wil voor 2 opties een offerte ontvangen. Optie 1 is een nieuw duoblok plaatsen met een nieuwe aansluitmof en dan daarbij ook de vloertegels te laten vernieuwen. Optie 2 is om een hangend toilet te laten plaatsen met tegels op de achterwand en op de vloer. Ik heb geen haast met de klus maar kijk met interesse uit naar uw aanbieding.
vrijdag 12 mei 2017

Badkamer renoveren

Badkamer 3 bij 2. 20 vloer en muren betegelen. Hangtoilet, wasmeubel, spiegelkast, radiator plaatsen. Leidingen vervangen en wegwerken in muur. Toilet met muurtje, buizen wegwerken. Instapdouche met deuren plaatsen. Evt. Plafond schilderen of wegwerken d.m.v. nieuw plafond plaatsen. Ik kan zelf de oude muurtegels eruit halen.
dinsdag 2 mei 2017

Douchecabine en douchekraan vervangen

Onze douchecabine is aan vervanging toe (8.5 jaar in gebruik). De bestaande douchecabine, bak, en mengkraan, slang, douchekop willen we eruit en vervangen voor nieuw.
zaterdag 8 april 2017

Badkamerinstallatie en -betegeling

1. Voorzetwand/plateau voor wastafel en toilet maken; 2. 2 gaten in muur dichten, stucen voor tegelwerk; 3. Betegelen: muren total 18.60 m2, tegels zijn 20 x 20 cm, natuursteen dus moet worden gezaagd; 4. Betegelen: vloer 6.70 m2 (3.05 x 2.20 meter), tegels zijn 30 x 30 cm, natuursteen. Na afloop moeten deze worden gevoegd, afgesmeerd (er zitten zo hier en daar kleine gaten in) en geïmpregneerd. 5. Sanitair plaatsen: glazen douchewand, douchekraan, verwarming, toilet, wastafel met meubel, spiegel met verwarming & 2 lichten, plaatsing 8 spotjes inclusief dimmer); - Alle wanden behalve 1 kleine wand zijn al voorbereid (oud tegelwerk eraf & gestuct); - Vloer heeft nog oude tegels en er moet worden gekeken of deze overtegeld kunnen worden; - Doucheput moet over breedte douche worden geplaatst en nog aangesloten worden op het reeds bestaande putje; - Verder is al het loodgieterswerk al voorbereid: water aanvoer/afvoer toilet/wastafel, elektriciteit, verwarming. Graag een prijsopgave per onderdeel (van de 5) aangeven.
maandag 27 maart 2017

Kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen

Ik wil graag een kwartronde douchecabine met douchebak plaatsen. Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe douchecabine met douche bak (ongeveer 25 cm hoog) en aansluiten afvoer douchebak op de bestaande afvoer. De afvoer zit in de bak zelf. Ik kan de huidige douchecabine wel zelf verwijderen. Ik heb een douchebak, deze wil ik graag behouden, ik wil graag een nieuw cabine laten plaatsen. De nieuwe cabine wil ik graag zelf kopen.
zaterdag 18 maart 2017

Inbouwtoilet laten maken

Ik werd net gebeld maar heb helaas oproep gemist. Zou u me willen terugbellen.
vrijdag 17 maart 2017

Complete inbouwtoilet laten plaatsen

Op de site heb ik een complete inbouw toilet gevonden voor de prijs van 155 euro. Deze reservoir set van Baseline bestaat uit een keramisch toilet, inbouwsysteem met waterbesparend spoelmechanisme, een bedieningspaneel en een toiletzitting. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn inclusief monteur, die onze oude wc afbreekt en deze complete inbouw toilet installeert. De tegels moeten ook afgebroken worden, omdat het toilet ingebouwd is. Ook moeten er nieuwe tegels ingezet worden. Wat zou de totale prijs worden voor het: - afbreken van tegels - nieuwe tegels in laten zetten - ingebouwde toilet installeren - de kosten van de monteur Zie bijlage foto toilet/douche. Ook is er bij de wc van de benedenverdieping de klep kapot. Kan die eventueel ook gemaakt worden. Zo ja, hoeveel kost dat?
vrijdag 17 maart 2017

Complete inbouwtoilet laten maken

Op de site heb ik een complete inbouw toilet gevonden voor de prijs van 155 euro. Deze reservoirset van Baseline bestaat uit een keramisch toilet, inbouwsysteem met waterbesparend spoelmechanisme, een bedieningspaneel en een toiletzitting. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn inclusief monteur die onze oude wc afbreekt en deze complete inbouw toilet in laat zetten. De tegels moeten ook afgebroken worden, omdat het toilet ingebouwd is. Ook moeten er nieuwe tegels ingezet worden. Wat zou de totale prijs worden voor het: - afbreken van tegels - nieuwe tegels in laten zetten - ingebouwde toilet in laten zetten - de kosten van de monteur In de bijlage vindt u de foto van de inbouw toilet die ik op deze site heb gezien. En de foto van de toilet waar ik het over heb van de douche. Ook is er bij de wc van de benedenverdieping (zie foto) de klep kapot. Kan die eventueel ook gemaakt worden. Zo ja, hoeveel kost dat? Met vriendelijke groet, Yousra
vrijdag 17 maart 2017

Revovatie van een toiletruimte

Ik wil graag mijn toiletruimte laten renoveren. De deur wil ik een kwartslag laten draaien en naar voren laten verplaatsen, zodat de ruimte wat groter wordt. Ik heb nu een staand toilet maar wil graag een hangend toilet. De aansluiting van het fonteintje moet ook verplaatst worden. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en opmeten en bespreek dan de mogelijkheden en materiaalkeuze. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
maandag 13 maart 2017

WC-ruimte maken in een schuur

In een schuur op de midden verdieping wil ik graag een toiletruimte maken. De schuur is van hout, ik wil hier graag twee wanden laten timmeren/plaatsen, een deur afhangen en de wc-pot installeren, er komt ook nog een radiator te hangen. Er is een Grohe inbouw met WC aanwezig (materialen). Er is al een standleiding aanwezig (op de omliggende verdiepingen zijn al toiletten). Een niet te grote klus: 1 a 2 dagen werk.
donderdag 9 maart 2017

Badkamer en separate toilet vernieuwen

Op de begane grond wil ik een wc ruimte (ongeveer 1.20 x 1.00 meter) laten vernieuwen: inbouwreservoir ophangen met toilet en de vloer en wand betegelen, inclusief de oude tegels eruit slopen. Er zit nu een fonteintje wat weg moet. Op de eerste etage een badkamer slopen en daarna weer opbouwen met nieuw materiaal. De badkamer is 2.28 x 2.25 meter groot met een hoogte van 2.10 meter. Bouwen van een muurtje ten behoeve van de douchedeur. Tegelen vloer en wanden. Aanbrengen drain op de plaats waar nu een afvoerputje is. Ophangen van een toiletmeubel met 2 kranen, plaatsen van een inbouwreservoir en een wc. Tegelen vloer en wanden met twee verschillende tegels van afmeting 30 x 60 centimeter en plaatsen van een douchedeur. Uw offerte graag inclusief het afvoeren van de sloopmaterialen.
dinsdag 7 maart 2017

Badmeubel en kranen plaatsen

Een combinatie badmeubel en kranen plaatsen. Een hangende kast. Ook een spiegel met verlichting plaatsen. Daarvoor is elektra aanwezig. Het oude badmeubel verwijderen en afvoeren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Kunt u mij bellen want mijn pc doet het niet.

Partners

Partners van Casius