Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeeland.

445 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer geheel verbouwen en vergroten, badkamer vergroten, afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, badkamer verbouwen en uitbreiden, renovatie van toiletgroepen, badkamer en toilet renoveren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche maken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer vernieuwen en vergroten, badkamer geheel vernieuwen, badkamer verbouwen en uitbreiden in slaapkamer, badkamer volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeeland:

dinsdag 12 december 2017

Toilet renoveren

Toiletrenovatie: Ik wil 5 m2 wandtegels en 1 m2 vloertegels verwijderen en vervolgens de wanden en vloeren opnieuw betegelen. Ook wil ik het staande toilet vervangen door een hangtoilet (inclusief het verleggen van de afvoer). De afvoer van de wastafel wil ik in de muur laten wegwerken en ik wil een fontein plaatsen.
maandag 11 december 2017

WC plaatsen in badkamer

Een badkamer zonder wc moet een wc geplaatst worden
zaterdag 9 december 2017

Beschadigde douchebak vervangen

De douchebak is beschadigd en moet vervangen worden. De douchebak is ongeveer 90 bij 90 cm.
vrijdag 8 december 2017

Badkamer renovatie

Zie foto's: indeling van de badkamer (circa 4.50 x 1.70 meter) blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten en beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel en verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw) materiaal door de vakman. Het gaat dus om het leggen van een betonnen vloer, betegelen van de wanden, eventueel betegelen van de vloer met pvc, plaatsen van het sanitair en indien nodig verplaatsen van de leidingen. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten.
vrijdag 24 november 2017

Mogelijke lekkage in badkamer verhelpen

Op het plafond op de begane grond zijn vochtplekken zichtbaar. Boven deze plekken is de badkamer. Er zal mogelijk een lekkage vanuit de douche zijn ontstaan. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen door de vakman.
maandag 20 november 2017

Badkamermeubel en spiegel monteren

Ik wil een oude wastafel en spiegel laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik op die plek een badkamermeubel van 90 cm breed met wasbak, kraan en nieuwe spiegel laten monteren. Ik heb die inmiddels aangeschaft en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 18 november 2017

Toilet en halletje opknappen

Betegelen van de WC en het halletje: 12 m2. Verwijderen en transport oude tegels naar stort in overleg. En eventueel het plaatsen / aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg.
woensdag 15 november 2017

Renovatie van de badkamer

Gedeeltelijke renovatie van de badkamer: Ik wil een nieuwe douchedeur laten plaatsen en de oude verwijderen. Het tegelwerk van de douche moet opnieuw gevoegd en gekit worden. Ook moet er een nieuw hangend toilet worden geplaatst, aangesloten en de oude installatie moet worden verwijderd. Dit geheel moet dan betegeld worden. De tegels heb ik. Het sanitair kan ik eventueel bij Praxis aanschaffen, maar u mag dit ook mee aanbieden.
dinsdag 14 november 2017

Toilet renoveren

Tegels van muur en vloer verwijderen, opnieuw betegelen, installeren hangtoilet plus ophangsysteem, kast moet geplaatst of een deur links en rechts van toilet over een watermeter, ventilatierooster voor mechanische afvoer. Dit moet vervangen worden, fonteintje/kraan ophangen en aansluiten/afvoer.
zondag 12 november 2017

Badkamer in een chalet opknappen

We hebben een Chalet in Zeeland staan. We willen de badkamer opknappen. Een nieuwe douchewand plaatsen, de douchebak opnieuw afkitten en nieuwe vloerbekleding (zeil 1. 00x1. 00). In de keuken wil we het aanrecht ook opnieuw afkitten en/of een waterwerend profieltje aanbrengen
donderdag 9 november 2017

Douchewand monteren

Ik heb een douchewand gekocht en wil deze graag laten plaatsen Het betreft een Samos douchewand van 6 mm dik en 210 x 90 cm groot. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.
woensdag 25 oktober 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn badkamer renoveren. De afmetingen zijn 4,90 bij 2,40 meter inclusief aparte toilet wasmeubel met spiegel en ruime inloop douche
dinsdag 24 oktober 2017

Douchecabine monteren

Wij hebben nu een douchegordijn in de badkamer en willen graag een douchewand met deur gaan kopen. We willen model Riga van 80 x 80 cm kopen bij Gamma. We zoeken een vakman die de douchecabine in onze badkamer op de tegelvloer kan monteren. We hebben geen haast met de klus, we plannen die in onderling overleg in. Regionale bedrijven hebben onze voorkeur. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.
vrijdag 13 oktober 2017

Douchescherm met -deur monteren

Ik wil graag een douchescherm en deur laten monteren. Beide zijn 90 cm breed.
woensdag 4 oktober 2017

Montageklus: douchedeur met zijwand plaatsen

Plaatsen van douchedeur en zijwand.
maandag 2 oktober 2017

Grohe douchepaneel repareren

Wij hebben een douchepaneel van Grohe van ongeveer 15 jaar oud. De afsluitkraan lekt als deze is dichtgedraaid. We laten dit graag repareren en ontvangen daarvoor graag uw prijsopgave.
vrijdag 29 september 2017

Vouwdouchedeur van glas plaatsen

Ik wil een glazen vouwdeur laten plaatsen in mijn badkamer. Ik twijfel nog over de afmeting van de vouwdeur, of dat 80 of 90 cm moet worden. De deur moet sowieso wel 1.95 meter worden.
donderdag 28 september 2017

Douchecabine vervangen

Namens mijn schoonvader van 89 jaar wil ik een offerte ontvangen voor de vervanging van zijn oude douchecabine zonder doucehebak. We hebben bij Praxis een nieuwe douchecabine gekocht en deze is al afgeleverd. We laten de oude graag verwijderen en afvoeren en de nieuwe monteren, rechtstreeks op de tegelvloer.
donderdag 28 september 2017

Douchewand plaatsen

In mijn huis wordt standaard een douchebak van 90 bij 90 cm opgeleverd. Daar wil een ik douchewand op of naast laten plaatsen. Type Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A1 chroom zilver hoogglans 195 x 90 x 30 cm.
donderdag 24 augustus 2017

Sanitair vernieuwen in de badkamer

Ik wil graag het volgende laten plaatsen; Douchecabine (hoek) Douchebak (op de vloer) 2 decorpanelen (wandpanelen achter de douchecabine) Kolomkast, spiegelkast + wastafel. Graag wil ik de huidge/oude douchecabine + wastafel laten demonteren/verwijderen.
zondag 13 augustus 2017

Badkamer en WC opknappen

Badkamer en WC opknappen: - plaatsen hangtoillet en badkamer meubel plus betegelen wanden en vloer Vloer: 2.75 x 2.40 meter vloer minus douchecabine. Drie wanden tot 1.40 meter hoogte ongeveer. Als het mogelijk is, over de huidige tegels heen. - plaatsen hangtoillet en fontein plus betegelen wanden en vloer Vloer: circa 1 m2. Wanden: tot 1.40 meter ongeveer. Hier ook eventueel over de huidige tegels heen.
donderdag 10 augustus 2017

Badkamermeubel plaatsen

We willen een badkamer meubel laten plaatsen, een Fabulous meubelset van 100 cm art nummer 466952 plus 2 kolomkasten art nummer 466953. Ook een nieuwe kraan plaatsen. Er is nu een wastafelmeubel met lades en een enkele kraan en een spiegelkast. Dat zou verwijderd moeten worden. De materialen zijn nog niet besteld want we willen weten wat het kost voor de montage.
maandag 17 juli 2017

Badkamer aan laten passen

Verlaagd plafond en inloopdouche. De badkamer is L-vormig. Aan de lange zijde moet de inloopdouche komen. Er zit nu een bubbelbad in dat er wel uit moet. Ik heb nog niet opgemeten hoe groot de badkamer is. Ik kan het voorwerk eventueel zelf doen, dus het verwijderen van het bubbelbad.
zondag 2 juli 2017

Badkamer en toilet betegelen en monteren

Op 21 juli krijgen we de sleutel van onze nieuwbouwwoning. De badkamer (5 a 6 m2) en het toilet (1 a 2 m2) hebben we reeds aangeschaft, inclusief tegels. Graag willen we deze laten betegelen en vervolgens monteren (zie bijlagen).

Partners

Partners van Casius