Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeeland.

467 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers verbouwen, badkamer en toilet volledig vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer en WC laten vernieuwen, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet verbouwen, kamer ombouwen tot badkamer, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, bathroom renovation, badkamer laten plaatsen, badkamer en toilet installeren en tegelen, badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeeland:

zondag 10 juni 2018

Complete douchecabine plaatsen

Wij willen een complete douchecabine kopen en deze in de douche laten plaatsen. Bijvoorbeeld -new-york-douchecabine-compleet/p/B322605.
vrijdag 1 juni 2018

Douchewand monteren

Ik zou graag willen weten wat het monteren van douchewanden kost bij jullie?
maandag 28 mei 2018

Badkamerkast met verlichting ophangen

Ik wil een badkamerkast met verlichting laten monteren en ophangen.
vrijdag 18 mei 2018

Douchecabine en kolomkast monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het monteren van een douchecabine Roma Roja en een kolomkast Style. Betreft een nieuwe woning, dus geen voorwerk nodig.
vrijdag 4 mei 2018

Badkamer en wc verbouwen

Wij willen de badkamer en wc vernieuwen. Wij zorgen zelf voor alle tegels en meubels en dergelijke, en willen ook zelf het sloopwerk uitvoeren. Het betreft het verleggen van leidingen, eventueel elektra verplaatsen, tegelen en voegen, sanitair plaatsen en aansluiten. De badkamer is 6 m2 en de wc 1,5 m2.
dinsdag 17 april 2018

Betonstuc en tegels in badkamer aanbrengen

15 m2 vloer betonstuc aanbrengen over bestaande tegelvloer. 2 Wanden van 4 m2 betonstuc over bestaande tegels. 7 m2 steenstrips over bestaande tegels aanbrengen. Verleggen van afvoer ongeveer 40 cm.
vrijdag 6 april 2018

Douchecabine plaatsen

Douchecabine Sealskin Get Wet Impact zijwand en douche deur 90x90x195 plaatsen.
donderdag 5 april 2018

Glazen douchewand plaatsen

Klant wil glazen inloopdouchewand Samos 90 x 210 cm geplaatst hebben. Zijn eigen poging is mislukt omdat de douchewand uit elkaar klapte.
donderdag 29 maart 2018

Badkamermeubel en douchewand plaatsen

Ik heb een douchewand met een beweegbaar deel en ook een staand badkamermeubel met kraan gekocht die gemonteerd en geïnstalleerd moeten worden. Oude wastafel zou ook weg moeten. Ik krijg graag wat informatie over kosten, datum en meer.
donderdag 29 maart 2018

Plaatsen van een douchecabine

Het vervangen van een oude douchecabine door een nieuwe. Ik haal zelf de oude cabine eruit en voer deze af. Cabine heeft de standaard afmetingen van 90 bij 90 cm.
maandag 26 maart 2018

Douchecabine in een badkamerruimte monteren

Het plaatsen van een douchecabine in een badkamerruimte. De ruimte is net gerenoveerd. Dus aan de betegelde vloer monteren. De cabine is 90 bij 90 cm. Wij komen de cabine.
dinsdag 20 maart 2018

Plaatsen van een douchescherm

Het betreft een nieuwbouwwoning. We hebben een douchescherm en een badkamermeubel, en kleine accessoires die geplaatst moeten worden.
maandag 12 maart 2018

Kitten in de badkamer en keuken

Graag zou ik mijn badkamer van zo'n 3 m2 opnieuw willen laten kitten. Daarbij eventueel ook een kitrand zetten achter mijn aanrechtblad van de keuken.
zondag 25 februari 2018

Badkamer op laten knappen

Ik wil graag een hangtoilet plaatsen, mijn radiator op een andere plaats, de leidingen weggewerkt, de vloer en wand betegelen en een nieuwe douche en wandmeubel ophangen de materialen heb ik al in huis. De badkamer is niet groot maar ik weet niet wat de oppervlakte is. Voorwerk doe ik zelf.
zaterdag 10 februari 2018

Hangend toilet laten plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om een hangend toilet te laten plaatsen, of hoeveel het zou kosten om een staand toilet te plaatsen. Ik heb nog geen keuze gemaakt (ook nog geen toilet gekocht) en wil die keuze onder andere laten afhangen van de prijzen die hieruit voortkomen. Ik heb nu een staand toilet met afvoer de grond in, ik begrijp dus dat er gehakt zou moeten worden mocht het een hangtoilet worden. Ik heb al tegels voor de vloer en de muur, deze zou ik graag ook laten zetten door degene die het toilet komt installeren. Op het moment heb ik een staand toilet die dus ver van de muur staat, daarom moet er gehakt worden. De tegels heb ik nog.
woensdag 7 februari 2018

Douchecabine monteren

Twee zijwanden in de badkamer plaatsen met een schuifdeur. Douchecabine is 80 cm bij 80 cm.
zaterdag 27 januari 2018

Oud toilet laten vervangen

Wil nieuw toilet plaatsen, de oude weg halen het is een toilet met gat in de grond. Dus alleen maar vervangen.
woensdag 17 januari 2018

Badkamer renoveren in huis

Ik wil de huidige badkamer renoveren, deze is 6 vierkante meter. Er moet een nieuwe tegelvloer in, muurtje geplaatst, toilet en een douche cabine. Wat zou dit kosten?
maandag 15 januari 2018

Badkamer installeren

Wij willen een badkamer vernieuwen, het gaat om tegels plaatsen, kitten en meubels installeren. De badkamer is ongeveer 6 m2. Wensen: -vak in douchewand voor douchespullen.
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer aanleggen

Ik wil de badkamer verplaatsen van beneden naar de eerste verdieping recht boven de oude badkamer. Ik wil graag een wandmeubel met dubbele wasbak, wandkast met spiegeldeur(en), inbouwtoilet, inloopdouche met glazen wand, een ligbad en design radiator. Dit alles inclusief afzuiging met vochtmeter. De afmetingen van de nieuwe badkamer zijn ongeveer 3 bij 3 meter en wil ik betegeld hebben met 30 x 60 cm wandtegels en 60 x 60 cm vloertegels.
maandag 8 januari 2018

Verbouwen van de badkamer

Ik wil de badkamer verbeteren. De badkamer is 2,50 bij 3,25 meter. Ik wil de badkuip verplaatsen en daar een doucheruimte maken. Dit moet inclusief vloerverwarming ter plekke van de douche (1 bij 1,5 meter). Daarnaast wil ik leidingen, afvoer en waterleidingen verleggen en tegels laten plaatsen in de doucheruimte en de wanden.
vrijdag 5 januari 2018

Toiletten laten vervangen

We willen onze beide toiletten laten vervangen. Het zijn toiletten met de stortbak gelijk op de pot, vrijstaand dus niet hangend met achteruitgang.
zaterdag 30 december 2017

Toiletten vervangen

We willen graag twee toiletten laten vervangen. Het betreft staande toiletten met duoblok. Hoeveel zou het kosten om deze te komen plaatsen als we zelf voor de nieuwe potten zorgen?
maandag 18 december 2017

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen.
dinsdag 12 december 2017

Toilet renoveren

Toiletrenovatie: Ik wil 5 m2 wandtegels en 1 m2 vloertegels verwijderen en vervolgens de wanden en vloeren opnieuw betegelen. Ook wil ik het staande toilet vervangen door een hangtoilet (inclusief het verleggen van de afvoer). De afvoer van de wastafel wil ik in de muur laten wegwerken en ik wil een fontein plaatsen.

Partners

Partners van Casius