Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeeland.

468 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie, casco badkamer en toilet installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeeland:

zaterdag 10 februari 2018

Hangend toilet laten plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om een hangend toilet te laten plaatsen, of hoeveel het zou kosten om een staand toilet te plaatsen. Ik heb nog geen keuze gemaakt (ook nog geen toilet gekocht) en wil die keuze onder andere laten afhangen van de prijzen die hieruit voortkomen. Ik heb nu een staand toilet met afvoer de grond in, ik begrijp dus dat er gehakt zou moeten worden mocht het een hangtoilet worden. Ik heb al tegels voor de vloer en de muur, deze zou ik graag ook laten zetten door degene die het toilet komt installeren. Op het moment heb ik een staand toilet die dus ver van de muur staat, daarom moet er gehakt worden. De tegels heb ik nog.
woensdag 7 februari 2018

Douchecabine monteren

Twee zijwanden in de badkamer plaatsen met een schuifdeur. Douchecabine is 80 cm bij 80 cm.
zaterdag 27 januari 2018

Oud toilet laten vervangen

Wil nieuw toilet plaatsen, de oude weg halen het is een toilet met gat in de grond. Dus alleen maar vervangen.
woensdag 17 januari 2018

Badkamer renoveren in huis

Ik wil de huidige badkamer renoveren, deze is 6 vierkante meter. Er moet een nieuwe tegelvloer in, muurtje geplaatst, toilet en een douche cabine. Wat zou dit kosten?
maandag 15 januari 2018

Badkamer installeren

Wij willen een badkamer vernieuwen, het gaat om tegels plaatsen, kitten en meubels installeren. De badkamer is ongeveer 6 m2. Wensen: -vak in douchewand voor douchespullen.
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer aanleggen

Ik wil de badkamer verplaatsen van beneden naar de eerste verdieping recht boven de oude badkamer. Ik wil graag een wandmeubel met dubbele wasbak, wandkast met spiegeldeur(en), inbouwtoilet, inloopdouche met glazen wand, een ligbad en design radiator. Dit alles inclusief afzuiging met vochtmeter. De afmetingen van de nieuwe badkamer zijn ongeveer 3 bij 3 meter en wil ik betegeld hebben met 30 x 60 cm wandtegels en 60 x 60 cm vloertegels.
maandag 8 januari 2018

Verbouwen van de badkamer

Ik wil de badkamer verbeteren. De badkamer is 2,50 bij 3,25 meter. Ik wil de badkuip verplaatsen en daar een doucheruimte maken. Dit moet inclusief vloerverwarming ter plekke van de douche (1 bij 1,5 meter). Daarnaast wil ik leidingen, afvoer en waterleidingen verleggen en tegels laten plaatsen in de doucheruimte en de wanden.
vrijdag 5 januari 2018

Toiletten laten vervangen

We willen onze beide toiletten laten vervangen. Het zijn toiletten met de stortbak gelijk op de pot, vrijstaand dus niet hangend met achteruitgang.
zaterdag 30 december 2017

Toiletten vervangen

We willen graag twee toiletten laten vervangen. Het betreft staande toiletten met duoblok. Hoeveel zou het kosten om deze te komen plaatsen als we zelf voor de nieuwe potten zorgen?
maandag 18 december 2017

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen.
dinsdag 12 december 2017

Toilet renoveren

Toiletrenovatie: Ik wil 5 m2 wandtegels en 1 m2 vloertegels verwijderen en vervolgens de wanden en vloeren opnieuw betegelen. Ook wil ik het staande toilet vervangen door een hangtoilet (inclusief het verleggen van de afvoer). De afvoer van de wastafel wil ik in de muur laten wegwerken en ik wil een fontein plaatsen.
maandag 11 december 2017

WC plaatsen in badkamer

Een badkamer zonder wc moet een wc geplaatst worden
zaterdag 9 december 2017

Beschadigde douchebak vervangen

De douchebak is beschadigd en moet vervangen worden. De douchebak is ongeveer 90 bij 90 cm.
vrijdag 8 december 2017

Badkamer renovatie

Zie foto's: indeling van de badkamer (circa 4.50 x 1.70 meter) blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten en beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel en verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw) materiaal door de vakman. Het gaat dus om het leggen van een betonnen vloer, betegelen van de wanden, eventueel betegelen van de vloer met pvc, plaatsen van het sanitair en indien nodig verplaatsen van de leidingen. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten.
vrijdag 24 november 2017

Mogelijke lekkage in badkamer verhelpen

Op het plafond op de begane grond zijn vochtplekken zichtbaar. Boven deze plekken is de badkamer. Er zal mogelijk een lekkage vanuit de douche zijn ontstaan. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen door de vakman.
maandag 20 november 2017

Badkamermeubel en spiegel monteren

Ik wil een oude wastafel en spiegel laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik op die plek een badkamermeubel van 90 cm breed met wasbak, kraan en nieuwe spiegel laten monteren. Ik heb die inmiddels aangeschaft en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
zaterdag 18 november 2017

Toilet en halletje opknappen

Betegelen van de WC en het halletje: 12 m2. Verwijderen en transport oude tegels naar stort in overleg. En eventueel het plaatsen / aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg.
woensdag 15 november 2017

Renovatie van de badkamer

Gedeeltelijke renovatie van de badkamer: Ik wil een nieuwe douchedeur laten plaatsen en de oude verwijderen. Het tegelwerk van de douche moet opnieuw gevoegd en gekit worden. Ook moet er een nieuw hangend toilet worden geplaatst, aangesloten en de oude installatie moet worden verwijderd. Dit geheel moet dan betegeld worden. De tegels heb ik. Het sanitair kan ik eventueel bij Praxis aanschaffen, maar u mag dit ook mee aanbieden.
dinsdag 14 november 2017

Toilet renoveren

Tegels van muur en vloer verwijderen, opnieuw betegelen, installeren hangtoilet plus ophangsysteem, kast moet geplaatst of een deur links en rechts van toilet over een watermeter, ventilatierooster voor mechanische afvoer. Dit moet vervangen worden, fonteintje/kraan ophangen en aansluiten/afvoer.
zondag 12 november 2017

Badkamer in een chalet opknappen

We hebben een Chalet in Zeeland staan. We willen de badkamer opknappen. Een nieuwe douchewand plaatsen, de douchebak opnieuw afkitten en nieuwe vloerbekleding (zeil 1. 00x1. 00). In de keuken wil we het aanrecht ook opnieuw afkitten en/of een waterwerend profieltje aanbrengen
donderdag 9 november 2017

Douchewand monteren

Ik heb een douchewand gekocht en wil deze graag laten plaatsen Het betreft een Samos douchewand van 6 mm dik en 210 x 90 cm groot. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.
woensdag 25 oktober 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn badkamer renoveren. De afmetingen zijn 4,90 bij 2,40 meter inclusief aparte toilet wasmeubel met spiegel en ruime inloop douche
dinsdag 24 oktober 2017

Douchecabine monteren

Wij hebben nu een douchegordijn in de badkamer en willen graag een douchewand met deur gaan kopen. We willen model Riga van 80 x 80 cm kopen bij Gamma. We zoeken een vakman die de douchecabine in onze badkamer op de tegelvloer kan monteren. We hebben geen haast met de klus, we plannen die in onderling overleg in. Regionale bedrijven hebben onze voorkeur. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Ik wil in de douche mijn oude kraan voor een thermostaatkraan vervangen en meteen een nieuw doucheset laten monteren. De kraan en de doucheset haal ik zelf bij Praxis.
vrijdag 13 oktober 2017

Douchescherm met -deur monteren

Ik wil graag een douchescherm en deur laten monteren. Beide zijn 90 cm breed.

Partners

Partners van Casius