Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeeland.

474 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeeland:

zondag 14 juni 2020

Complete badkamerrenovatie

Wij willen de huidige wand en vloertegels vervangen voor nieuwe tegels Een andere douche kraan, hierbij moeten de leidingen omgelegd worden De douche goot moet wat worden aangepast en een nieuw bad meubel plaatsen
dinsdag 26 mei 2020

Toilet en thermostaatkraan vervangen

Ik wil een toilet laten vervangen in de badkamer op de eerste verdieping. Het gaat om een hangend toilet. De oude graag afvoeren. Ook is de thermostaat kraan van de douche kapot, deze zou ik graag laten vervangen.
maandag 25 mei 2020

Inloopdouche plaatsen

Het gaat om het leveren van een inloopdouche en het monteren ervan (1 x 1 meter ongeveer). De oude douchebak moet verwijdert en afgevoerd worden. De vloer onder de huidige douchebak moet waarschijnlijk uitgehakt worden.
zondag 17 mei 2020

douchewanden plaatsen

Graag willen we een nieuwe douchewand plaatsen. Vervangen douchewanden voor nieuwe in een hoekopstelling. Het gaat om 1x schuifwand 140 cm + 1 zijwand 90 cm. De bestaande wanden zijn al gedemonteerd, dus alleen plaatsen nieuwe. Het is gelegen op de begane grond. De oude douche is al verwijderd.
vrijdag 24 april 2020

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer incusief tegels verwijderen. Stucen en opnieuw tegelen. Aangekochte badkamer plaatsen. Afmetingen 240 x 200. Ik heb eventueel ook nog schetsen van de badkamer en hoe deze eruit mag komen te zien. In de badkamer zitten 2 tegels over mekaar heen geplakt.
zaterdag 21 maart 2020

Compleet nieuwe douchecabine

De douchecabine is verouderd. Wij willen graag een nieuwe wandbekleding, een thermostaatkraan, een douchebak en een douchedeur laten plaatsen. Voor de wand hebben we wandplaten gezien die ons wel aanspraken maar tegelen kan ook.
donderdag 5 maart 2020

Douche vloer betegelen + lekkage saniscape crystal white douchepaneel

Ik wil de badkamer vloer opnieuw laten betegelen, +- 18 tegels 60*60cm. en het douchepaneel zou even van de muur moeten en ergens een nieuw rubber of o-ring in plaatsen zodat de lekkage verholpen is. U mag de tegels ook leveren.
donderdag 5 maart 2020

Douche inbouwen

Ik wil een badkamerinstallatie van een douche met Aquavive Series van Praxis met maten als volg:- 1) schuif/glaswand: 120 x 200 cm 2)vaste glaswand: 90 x 200 cm 3) douche bak (acryl) 120 x 100cm 4) sifon/afvoer Graag dit allemaal in overleg met de vakman. In verband met de afmeting van de badkamer
maandag 2 maart 2020

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamervloer betegelen, over de huidige tegels heen. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Afmeting vloer: 1,90 meter bij 3,40 meter. Afmeting tegels: +/- 22 cm bij 150 cm
zondag 23 februari 2020

Badkamer renoveren

Het betreft een bestaande badkamer waar we op de plaats van het bad de toilet willen en op de plaats vd toilet een inloopdouche, verder een nieuw badmeubel+spiegel dat op de oude plaats terug gemonteerd kan worden. Voor het opnieuw bekleden vd wanden gaat onze voorkeur uit naar een vd soorten Fibo Trespo. Op de vloer bijpassende tegels of ook Fibo Trespo.
zondag 2 februari 2020

Badkamer afmaken en doorgang maken naar buiten

Ik wil graag dat mijn badkamer afgemaakt word. Mijn partner was hiermee bezig maar is inmiddels plots overleden. De riolering ligt er al. Er hoeft niet betegeld te worden. Ook wil ik graag een doorgang maken voor naar buiten, veel middelen zijn al aanwezig. Ik bespreek graag op afspraak met de vakman wat er allemaal gedaan moet worden
vrijdag 31 januari 2020

Badkamerscherm plaatsen

Ik heb een nieuwbouwwoning waar een badkamerscherm geplaatst zou moeten worden. Er is nu niets aanwezig.
dinsdag 17 december 2019

Nieuwe afvoer maken voor een toilet

Er moet een nieuwe afvoer gemaakt worden voor een zwevend toilet waarbij de bestaande toiletpot wordt gedemonteerd.
maandag 9 december 2019

Badkamer monteren

Ik zoek iemand voor het plaatsen van sanitair volgens de tekening. Er zullen op de wand en vloer tegels moeten worden geplaatst van 60 bij 60 cm , 39 m2. Ook het plaatsen van sanitair wastafel .
maandag 18 november 2019

Douchecabine kitten

Ik wil mijn douche cabine laten kitten. Het is 5 jaar geleden voor het laatst gekit en nu lekt het. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
woensdag 6 november 2019

Badkamer meubel plaatsen

Wij willen een badkamermeubel vervangen. Nu meubel 1.20 m met één wastafel, willen meubel 1.20 m met twee wastafels erin. E.v.t. ook completeren met spiegelkast en kolomkast. Graag offerte voor montage / plaatsen a.u.b. De wastafel kunnen wij zelf weghalen, alleen de aansluitingen moeten losgekoppeld worden. Afvoeren doen wij zelf.
donderdag 17 oktober 2019

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen: tegels op de vloer, badkamermeubels installeren (wastafel met onderkast, kraan en kolomkast), douchecabine met bak installeren. Badkamer is 4 m2.
donderdag 18 juli 2019

Badkamer verbouwen

Ik zoek een badkamerspecialist die onze badkamer kan renoveren. Het verwijderen van de huidige meubels doen we zelf. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Het verleggen van leidingwerk douche en wasbak. - 1× stroompunt aanbrengen - Doortrekken riolering (vanuit huidige wc direct onder badkamer) - Tegelen - Plaatsen inbouw wc, glasplaat inloopdouche, radiator en badkamermeubel. - Inbouwspots in het plafond realiseren De badkamer is 295 bij 135 cm groot.
maandag 15 juli 2019

Monteren van een stortbak achter het toilet

Ik heb een stortbak voor de wc gekocht bij Praxis. Deze moet worden bevestigd achter de wc. Dit ter vervanging van de oude waterstortbak.
woensdag 22 mei 2019

Staande toilet vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van een staande toilet pot.
dinsdag 21 mei 2019

lekkende douche

Mijn douchebak lekt en ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te repareren.
maandag 13 mei 2019

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer vernieuwen. Totaal strippen, nieuwe tegels aan de muren, een nieuwe vloer, wc, inloop douche met een glazenwand tussen wc en douche, wastafel. De vloer van de badkamer is 3.80 meter, wanden zijn 15 meter.
maandag 6 mei 2019

Verhoogd toilet monteren

Graag offerte van een staand duoblok verhoogd toilet monteren. Al het materiaal is aanwezig.
dinsdag 2 april 2019

Verwijderen en gootsteen en leiding

Wij zijn op onze 2e slaap/logeerkamer aan het verven. Wij willen daarom een gootsteen laten verwijderen die daar staat en de leiding dicht laten maken zodat we een nettere kamer krijgen. Onder het gootsteentje zit nog een kastje. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van dit geheel en een stop op de leiding. Moest het mogelijk zijn, de verwijderde gootsteen mee te nemen. Maar is niet per se een vereiste.
maandag 4 februari 2019

Duobloc vervangen

Wij willen een nieuw duobloc geplaatst hebben en de oude verwijderen als het mogelijk is dat u ook het duobloc compleet levert dus met toiletbril.

Partners

Partners van Casius