Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zeist of directe omgeving.

1052 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zeist:

Douchedeur/wand plaatsen

Ik wil graag een douchedeur/wand in mijn badkamer ter vervanging van het gordijn. Het gaat om een situatie met een opstaande stenen rand op de vloer en een hoek naar de wand. Graag een all-in prijsopgave. Dus materiaal en plaatsen.

Douchecabine

Ik wil graag een douchecabine in mijn badkamer willen laten plaatsen. Een cabine van 80*197 cm. Wil graag weten hoeveel gaat mij kosten. Graag zsm.

Vervangen bedieningspaneel inbouwreservoir

Het bedieningspaneel merk WB huismerk van groothandel De Badenman werkt niet meer correct. Ik wil graag een nieuwe laten monteren.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 260 bij 270 cm laten verbouwen. De badkamer is nu leeg en dit willen we laten opvullen. Er is leidingwerk nodig want we willen een wc, wastafel en een kleinere deur plaatsen. Ook moet er een bad komen met een douche daarin. De vloer en de muren moeten betegeld worden. Ook willen we een extra muur zodat de wasmachine uit het zicht verdwijnt. Ik zou graag indicaties willen.

Inloopdouche maken en vloer vernieuwen

De badkamervloer (4 m2) moet worden vernieuwd in mijn appartement (7e etage met goederenlift). Nieuwe tegels (30x60 zwart) zijn reeds aanwezig en de oude tegeltjes zijn ook allemaal al verwijderd in verband met valgevaar. De oude douchebak moet eruit en dan is het de bedoeling dat het een inloopdouche wordt. Tussen douchehoek en wasmachine een opstaande rand van een meter lang. De douchewanden - waar tegeltjes ontbreken - graag wat creatief en speels aanvullen met vloertegels. Geen glazen wand, voorlopig hang ik er een douchegordijn op.

Badmeubel met spiegel vervangen

De bestaande wastafel moet worden weggehaald en daarvoor in de plaats moet er een spiegelkast van 60 centimeter breed worden opgehangen. De afvoer van de wastafel mag worden meegenomen in de offerte.

Douchecabine en kraan plaatsen

Ik wil douchecabine en kraan plaatsen. Douchecabine zonder onder bak. Glas deurtjes gewoon op de vloer plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 3.40 meter. Ik zou een inloop douche mooi vinden, verder moet er een toilet in en een wastafel en ruimte voor wasmachine en droger.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 2 x 2 meter en ik wel een inloopdouche, hangend toilet, wastafel. De design radiator hangt er al. De tegels moeten van de wanden en vloeren verwijdert worden. Van links gezien komt daar eerst de radiator, dan vervolgens aan de muur de inloopdouche daarnaast het zwevend toilet en daartegenover het fonteintje. Het leiding- en afvoerwerk mag op dezelfde plek blijven. Graag ook het materiaal mee offreren. Het moeten in ieder geval donkere tegels van 30 x 30 cm worden, zowel op de muur als op de vloer. Qua sanitair sta ik open voor suggesties. Er kan iemand langskomen om te kijken naar wat er mogelijk is.

Badkamerplaatsing

Klus: badkamer plaatsing / renovatie Status: gestript Vloeroppervlak circa 10 m2 Schuine wanden aan 2 zijden, daar moeten gipsplaten op die afgewerkt moeten worden Al het leiding- en afvoerwerk op douche na blijven op hun plek. Douche wordt ongeveer een meter verschoven. Werkzaamheden: - Ligbad plaatsen - Badkraan opbouw - Hangend toilet - Wastafel met enkele opbouw kraan - Betonvloer met circa 2 m2 uitbreiden - Douchedrain in nieuw stukje betonvloer plaatsen - Afvoer vorige douche iets verlengen - Doucheset plaatsen op nieuwe muur - Douchewand glas plaatsen - Radiator plaatsen - Vloer tegelen (60x60) - Achter- en zijwand douche tegelen (40x60) - Overige muren afwerken met watervast stuc (op reeds aanwezige gipsplaten) - Spotjes in plafond plaatsen

Glazen douchewand plaatsen

Glazen douchewand van 90 x 210 cm plaatsen, foto van badkamer hoek toegevoegd. De wand is betegeld en er hangt nu een douche gordijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Fontein plaatsen in toilet

Klein wastafeltje plaatsen in toilet. Het materiaal aanwezig.

Badkamer installeren en monteren

Wij hebben een hoekwoning uit bouwjaar 1994 gekocht en krijgen daarvan op 22 juni de sleutel. Wij willen daar de badkamer van 182 x 218 cm gaan renoveren. Wij zullen zelf de huidige badkamer gaan wegslopen. Daarna willen we er een scheidingswand laten maken zodat er een inloopdouche ontstaat. Er moeten ook aansluitingen worden verplaatst. We willen een douchedrain laten plaatsen. De vloer van 4 m² moet worden betegeld met tegels van 60 x 60 cm. Verder willen we er een hangend toilet, een wastafelmeubel en een handdoekradiator laten plaatsen. De wanden hoeven niet betegeld te worden. Die laten we door een stukadoor voorzien van betonciré. We hebben een overzicht van de werkzaamheden en materialen die wij u kunnen toesturen. We willen de materialen zelf aanschaffen. Graag ontvangen wij uw offerte. Het is onze wens om hiermee vanaf week 26 te laten starten.

Douchecabine monteren

Ik heb een poos geleden een douchecabine gekocht. Deze moet geplaatst worden.

Douchecabine met hoekinstap plaatsen

Ik wil graag een douchecabine hoek instap 90 x 90 laten plaatsen op de stenenvloer. Wat zijn de kosten voor het plaatsen?

Douchevloer vervangen en riolering aanpassen

Wij willen onze douchevloer laten vervangen en de riolering daaronder laten aanpassen. Er stond ooit een ligbad en de afvoer van de douche is aangesloten op de oude afvoer onder het bad. In die afvoer zit een bocht, waardoor zich dikwijls vuil ophoopt. Ook is er lekkage en laten er tegels van de douchevloer los. We willen de afvoer laten verplaatsen en een goede aansluiting laten maken op de riolering. Daarbij zal er een stukje van de betonvloer over een lengte van 50 cm geopend moeten worden. Ook willen wij er een nieuwe waterdichte vloer van 90 x 120 cm laten plaatsen. We laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Badwand in de douche plaatsen

Wij willen in onze douche (80 x 80, een driedelig deurtje) een badwand van 75 x 150 cm laten monteren in plaats van het deurtje. We zagen deze badwand bij de Gamma vestiging Dijnselburgerlaan, Zeist. Merk LITHO.

Toilet in badkamer laten vervangen

Ik wil het oude inbouwtoilet in de badkamer laten vervangen, de douchecabine vervangen en een ventilator vervangen in de badkamer.

Saniscape Enjoy douchewanden monteren

Ik zoek iemand voor het vervangen van de douchecabine. De bestaande douchecabine willen we laten vervangen door de Saniscape Enjoy douchecabine kwartrond chroom 90x190 cm. De douchebak is aanwezig en zal niet worden vervangen. Ik wil even weten wat de kosten zijn als u dit verzorgt.

Wand voor een inloopdouche plaatsen

Ik heb bij Praxis een glazen wand besteld van 120 cm breed en 200 cm hoog. Ik wil die graag in mijn badkamer bij de inloopdouche laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave hiervoor.

Kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren: in plaats van bad een inloopdouche maken; op de plek van huidige wastafel aansluitingen pasklaar maken voor badmeubel. Bad en vloertegels worden verwijderd (beton ondergrond in flat). De bedoeling is dat de bestaande wandtegels blijven zitten, om eroverheen nieuwe tegels aan te brengen. Daar waar enkele tegels worden verwijderd, om kraanleidingen en- aansluitingen aan te passen wordt de muur geëgaliseerd. Dus klus bestaat uit: voorbereidend installatiewerk om waterleidingen en afvoeren (die vlak in de buurt zitten) aan te passen en daarna de vloer (4 m2) en de wanden (16 m2) te tegelen met aandacht voor waterdichtheid van de wand en de vloer van de inloopdouche. Opdrachtgever zorgt voor tegels; overige materiaal hoort bij de klus. Badmeubel en douchewand wordt zelf geplaatst. Vloertegels keramisch 50 bij 50 cm, wandtegels idem 30 x 60 cm.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een kamer tot badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2.10 bij 1.50 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet en badmeubel. De wanden vloer betegelen. De badkamer is nu geheel leeg, het is nog een gewone kamer. Leidingwerk verleggen en alles installeren. Naast wat badkamer moet worden zit een keuken.

Plaatsen van een nieuw bad

Het betreft het plaatsen van een bad in een kleine ruimte (1.30 breed) waar nu een douche staat. Er staat nu een douchecabine op een bak, deze zal verwijderd moeten worden. Graag wil ik ook advies en mogelijke oplossingen gezien de kleine ruimte.

Verhoogd duoblok en tegelvloer plaatsen

Ik woon in een huurwoning, waar in de toiletruimte nooit een tegelvloer is geplaatst, maar Novilon op de vloer ligt. Ik wil daar nu een tegelvloertje in laten maken. Verder moet er een verhoogd toilet worden geplaatst. Ik heb nu een staand toilet met een laag hangende stortbak. Ik wil daar graag een duoblok laten plaatsen dat ik bij Praxis heb gezien. Ik laat mij graag adviseren over de beste keuze daarin. Ik wil graag vooraf een prijsindicatie ontvangen voor het inmeten, leveren en plaatsen.

Badkamer installeren

Wij gaan verhuizen en willen daar een nieuwe badkamer laten plaatsen. Het gaat om plaatsen van wandtegels, vloertegels, wc, douche, wastafel, wastafelkast, drain. Afmetingen: lengte 2.46 meter, breedte 2.00 meter en hoogte 2.38 meter. Indicatie oppervlakte: wandtegels 19 m2 en vloer 5 m2. Het plafond blijft zitten. Het sloopwerk doen we zelf. Alles al besteld. De uitvoering moet begin juni plaatsvinden. Ik hoor graag van u.