Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor mini badkamer verbouwen:

Mini badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn zeer kleine badkamer (3 m2) opnieuw betegeld hebben, een radiator de wasbak en de kranen vervangen hebben en alles zeer netjes afgewerkt hebben.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mini badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer klein betegelen oude tegels eruithalen

Graag zou ik mijn kleine badkamer willen laten betegelen. Liefst grote tegels wanneer mogelijk. Wit of grijs denk dat ik deze zelf ga uitzoeken. Wanden en vloer. Het is een mini badkamer waar de douche inpast, toilet en wastafel. De oude tegels moeten verwijderd worden. Zou u dat ook in de offerte willen mee berekenen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 2.5 x 1 meter.

Aanbouw dijkhuis

Aanbouw aan achterzijde van oud dijkhuis Afmetingen van de aanbouw (binnenmaat): - 7,87 meter breed, breedte van de woning - 3 meter diep, t.o.v. huidige buitenwand De aanbouw heeft 2 verdiepingen, het souterrain en de opkamer. Deze hebben de volgende hoogtes: - Souterrain hoogte van 2.13 meter - Opkamer hoogte van 2.17 meter Algemene aspecten: - Woning op staal gefundeerd, waken voor scheurvorming en extreme zetting van aanbouw - Lichte constructie ivm op staal funderen - Nieuwbouw isolatiewaarden (2019) o Voor gevels: 4,5 m2. K/W. O Voor daken: 6,0 m2. K/W. O Voor vloeren: 3,5 m2. K/W. Uiterlijk (buiten): - Souterrain: wit geschilderde bakstenen uiterlijk (hoeven geen echte bakstenen te zijn) - Opkamer: donkerblauw rabat Afwerking: - OG zal vloeren leggen en binnen schilderen - ON zal overige werkzaamheden verrichten Souterrain: - Slaapkamer met enkele deur - In stand houden van huidige buitenwand. Doorbraak ter plaatse van het middelste raam, constructief mogelijk aanpassingen nodig. - Overige ramen afdekken, gipsplaten - Ventilatie volgens bouwbesluit voor 2 personen middels ventilatieroosters - Verwarming middels simpele conventionele wandradiatoren, voldoende vermogen obv laag temperatuur verwarming - 2x dubbele WCD, plaatsing ntb - 2 lichtpunten in plafond, plaatsing ntb - Bijzonderheden: o Doorvoer van luchtafvoer vanuit badkamer naar zijgevel - Optie: o Hergebruik van boerenramen uit bestaande bouw, wel te openen maken Opkamer: - Open ruimte - Verwijdering van huidige buitenwand. Hiermee wordt de huidige opkamer de gewenste open ruimte. - Veel glas richting het noorden, 6x of 4x vloer-plafond ramen, waarvan twee te openen (kantelen) tenzij er gebruik gemaakt wordt van de optie. - Ventilatie middels ventilatieroosters - Verwarming middels lage convectoren/radiatoren zoals Jaga Mini, voldoende vermogen obv laag temperatuur verwarming. - 4x dubbele WCD, plaatsing ntb - 3 lichtpunten in plafond, plaatsing ntb - Opties

Badkamer laten verbouwen

We willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 185 × 159 cm. 2.94 m2. Onze wensen: bredere wastafel waar 2 personen aan kunnen staan, liefst met 2 kranen en wasbakken bredere spiegel boven de wastafel met hierachter een kastje op spullen op te bergen een hang wc om ruimte te sparen, boven de wc opbergplank(en) een douchekabine in plaats van ons bad, dit met een lage rand(mini badje met stop) met regendouche en normale douchekop zoals u op de tekening kunt zien in de linkerhoek is er ruimte voor het plaatsen van een douchekast als het bad wordt vervangen voor een minibad met douchekabine tegels mat of glans in de kleuren taupe of grijs en wit nieuwe plafond met spotjes, afzuigsysteem( er zit geen raam in de badkamer) voegen die niet lelijk worden of gaan schimmelen vervanging radiator?

Uitbouwen met kelder eronder

Ik wil een uitbouw met eronder een kelder van 5 meter breed en 7 meter diep, aan het huis vast maar in de tuin. Het gaat om de realisatie van een slaapkamer met een inloopkast en een badkamer in de aanbouw. De kelder wordt onderverdeeld in een kantoor (6 m2), een berging (6 m2), en een multifunctioneel ruimte (sportruimte met douche/toilet, bar en mini-bioscoop (23 m2). De slaapkamer en kelder zijn te bereiken via huidige berging. Er zijn plattegronden beschikbaar. De tuin is bereikbaar via een poort aan de westzijde. Graag een indicatie van de kosten. Prefab is ook een optie.

Kleine badkamer renoveren

Wij hebben een mini badkamer van ongeveer 100 x 200 cm en 220 cm hoog, die gerenoveerd moet worden. De gipswanden zijn niet goed meer en moeten verwijderd worden en vervangen. Daarna moet er tegelwerk worden geplaatst en een nieuwe douchekraan. Er hangt een toilet en een wasbakje en er is een douche in de open ruimte. Wij kopen zelf de tegels en kraan, de rest van de materialen laten we graag door de vakman leveren. Er is wat spoed met deze klus, omdat er lekkage is. Als dit naar tevredenheid wordt gedaan hebben wij twee (grotere) badkamers die ook gerenoveerd moeten worden. Ik maak graag zo snel mogelijk een afspraak, zodat u de klus kunt inmeten en beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Badkamer maken van een slaapkamer

Ik wil een huis kopen die alleen een mini douche heeft. Zou een slaapkamer, van 2 bij 3, willen opofferen in een badkamernin te laten bouwen. Boven de keuken. In de badkamer wil ik dan een inloopdouche, wastafel en wc. Ben benieuwd naar de algemene kosten van zo een verbouwing.

Extra badkamer laten maken

Ik wil een washok beneden laten ombouwen tot een mini badkamer. Douche met glazen wand zo wie zo, eventueel nog een wastafel.

Keuken renoveren

I would like to know if you could help us out by installing an inbouw fridge in our existing kitchen. We need a man who can cut the worktop (wood with steel) and place some furniture there. I would also like to install a sink in the bathroom. Also we would like ventilation in the bathroomdoor. If this is possible I would like to know how much would it be for that? And, when can you come by to do so? Thank you! We hebben nu een mini koelkast en willen graag een grote koelkast. We hebben alle materialen, maar willen de nieuwe koelkast graag laten inbouwen in de keuken. Hiervoor zal het keukenblad van hout met een stalen rand een stuk ingekort moeten worden. Ook willen we graag wat werkzaamheden in de badkamer willen laten doen. Er zal een wasbak geplaatst moeten worden en we willen graag een ventilatierooster in de deur. Ik ben Engelssprekend.

Slaapkamers en minibadkamer bouwen op zolder

Op zolder in een ruimte twee slaapkamers maken. Aan een zijde hangt er een radiator, aan de andere kant moet er nog een komen. Er zijn twee dakkapellen. Er staat nu een kast ter afscheiding, dat moet een wand worden. Bij een kamer kan vanuit wat nu het washok is komen. Voor de andere kamer moet er een wand met deur gezet worden. In totaal twee wanden maken. En een mini badkamer: een inloopdouche door alleen een muur te plaatsen +een wasbak naast het washok maken. Een neutrale badkamer die gemakkelijk schoon te houden is. Op de eerste verdieping de nieuwe badkamer kleiner maken dan de huidige. Een tweepersoons whirlpool eruit halen en een muur verplaatsen van de kamer naast de badkamer. De slaapkamer is dan weer groter, zoals het oorspronkelijk geweest is. In de badkamer alles vernieuwen. Graag een afspraak om het door te spreken en daarop uw offerte.

Sausklaar stuken van ruimten

Het gaat voornamelijk om het trappenhuis en de gang op de 1e en 2e verdieping in bestaande woning van 2 verdiepingen. 50 vierkante meter muur saus klaar 9,5 vierkante meter plafond badkamer en toilet eerste verdieping saus klaar, 12 vierkante meter plafond gang begane grond en 1e verdieping saus klaar. 8,5 vierkante meter huiskamer minigranietpleister 2 mm. (waarvan 3,5 vierkante meter eerst glad gemaakt moet worden aangezien daar nog oude mini graniet op zit.