Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Woerden of directe omgeving.

776 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, een badkamer realiseren in een lege ruimte, een badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Woerden:

Badkamer verbouwen

We willen de badkamer helemaal laten doen. De totale ruimte is 1.90 x 2.57 meter. We gaan de badkamer zelf volledig strippen. De volgende taken dienen te worden uitgevoerd: - 2 hoge muren plaatsen met aan elke kant één douche - douchedeur plaatsen - hangend toilet verplaatsen - tegelwerk vloer en muren (tegels verzorgen wijzelf) - leidingwerk

Mini badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn zeer kleine badkamer (3 m2) opnieuw betegeld hebben, een radiator de wasbak en de kranen vervangen hebben en alles zeer netjes afgewerkt hebben.

Vernieuwen badkamer

De klus: Vernieuwen van de badkamer in een oud huis. Slopen en afvoeren van de oude badkamer/tegels doen we zelf. Daarna: de leidingen en afvoeren zullen grotendeels op dezelfde plek blijven. Onderdelen: Wastafel, wc, en doucheoplossing (wand? Bak? ) op de plek van het huidige ligbad. De badkamer is ongeveer 190 bij 200 cm.

Badkamer verbouwen

Mijn bad van 2 bij 1 meter moet worden verwijderd en een inloopdouche moet worden geplaatst. Het materiaal heb ik nog niet dus ik heb geen afmetingen.

Douchewand vervangen

Douchewand in hoekvorm: met twee vaste delen en twee deuren. Bruynzeel Litho. Van één van de vaste delen is het glas gesprongen, deuren functioneren allebei nog. Nieuw paneel is aanwezig, moet geïnstalleerd worden. Met stukje kit onderaan.

Badmeubel installeren

Ik zou graag een badmeubel willen laten installeren. Nu hangt er alleen een wastafel, deze moet netjes verwijderd worden, aangezien deze bij de woningbouw ingeleverd moet worden. Optioneel is afvoeren, ligt aan de meerprijs.

Douchecabine monteren

Wij hebben een douchecabine gekocht van 90 bij 90 cm die rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst moet worden.

Klussen in de badkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren in de badkamer, namelijk: vervangen van het huidige douchesysteem door een regendouche en handdouche systeem op de bestaande aansluiting. Vervangen van de kitrand rondom de douche. Vervangen van de strips onder aan 2 douche deuren. En repareren van een lekkende kraan wastafel (waarschijnlijk het leertje). Aanschaf van de kraan en strips, graag in overleg met de vakman.

Muurtje bouwen en leidingwerk aanpassen in de badkamer

Ik wil in de 1e week van februari starten met de renovatie van mijn badkamer. Ik wil een muurtje slopen en een nieuwe muur bouwen, waardoor de ruimte 250 x 300 cm groot wordt. Wij kunnen een groot deel van de werkzaamheden zelf verzorgen, maar ik zoek een vakman die alle leidingen kan aanpassen, o.a. voor een inbouwtoilet. Misschien laat ik ook het muurtje dan opbouwen. Ik wil de klus graag even bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer laten verbouwen

De badkamer is ongeveer 1,75 bij 2,50 meter groot. Het oude sanitair, inclusief ligbad, en de tegels dienen te worden verwijderd. De indeling van de nieuwe badkamer zal iets ander worden. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en een inloopdouche, wasmeubel en radiator geplaatst. Het betreft een woning op 2 hoog zonder lift.

Ruimte in berging inrichten als badkamer

In een berging (3,5 x 8 meter) een ruimte inrichten als badkamer. Op die plek staat nu een eenvoudig keukenblokje met geiser. Maar afvoer en water aanwezig, geiser niet in badkamer laten. Badkamer grof (2.5 x 3 meter). 2 wastafels, 1 x bidet en een inloop-douche met muur. De muren voor deze badkamer dus nog plaatsen en betegelen. Plafondplaten eruit en vernieuwen. Geen bad plaatsen. Graag spoedig een ruwe schatting, is nodig bij besluit kopen huis. Uitvoering wel op korte termijn.

Badkamermeubel vervangen

Badkamermeubelset aquaplaning vervangen (staat nu een oud zelfde model) en hoekdouchecabine vervangen met de Handson douchecabine Cibla. Ik kan zelf de materialen aanschaffen, heb iemand nodig die het kan plaatsen. Offerte inclusief het afvoeren van de oude materialen.

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie. Oude badkamer verwijderen, leidingwerk vervangen. Afmetingen 295 x 258 cm. Tegels circa 90x90 en afkanten op de hoeken. Plaatsen bad, glazen douche wand met deur, wastafel, kranen, spiegel, verlichting aanpassen in plafond en monteren aan spiegel, vloerverwarming monteren en aansluiten op cv, opnieuw stuken plafond, afzuiginstallatie aansluiten (ventilatiekanaal reeds aanwezig), antilek constructie muur/vloer. Referenties.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een badkamer laten verbouwen van 2,50 bij 2,50 Bestaande douche eruit staat nu op een douchebak en wil een inloopdouche. Daarnaast wil ik de hele badkamer laten betegelen

Kleine klusjes in de badkamer

Ik heb twee kleine klusjes in de badkamer. Ik wil mijn nieuwe bad mengkraan laten monteren en het kitwerk rondom het bad opnieuw laten doen. De kraan heb ik zelf. Het andere klusmateriaal niet.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. De douchebak is al aanwezig, dus er moet alleen een cabine op geplaatst worden. Ik moet nog wel toestemming vragen voor het plaatsen.

Nieuwe badkamer maken

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe badkamer. De ruimte is 1.90 x 3.41 meter waar een bad, douche en kleine wastafelkast in is verwerkt. Op de muren 30 x 60 tegels, op de vloer 60 x 60 cm.

Riga douchecabine plaatsen

Ik heb de douchecabine Riga 80x80 cm gekocht. Deze moet op de al bestaande douchebak geplaatst worden. De oude douchecabine is al verwijderd.

Toilet plaatsen en betegelen

Nieuwe toilet plaatsen in de wc beneden en betegelen, oude tegels eruit slopen.

Ligbad plaatsen en monteren

Ik wil in mijn huurwoning graag een bad laten installeren. Als ik de woning verlaat, moet het bad weer verwijderd kunnen worden. Het gaat om een stalen bad van 150 x 70 cm, dat geïsoleerd en ingebouwd moet worden met een watervaste multiplex plaat. Er hoeven geen tegels op. Er moet een sifon onder geplaatst worden en er moet een radiator aan de wand van het bad omhoog worden geplaatst. Mogelijk moet er ook een badscherm gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer helemaal verbouwen

Verbouwen van de badkamer: - alles eruit slopen; - leidingen kachel in muur brengen (verder hoeven er geen leidingen verplaatst te worden); - muurtje (met nis) plaatsten tussen wc en douche; - vloer/wand betegelen en plafon stuken (met spotjes erin); - Instaleren wc, douche, glazen douche deur, badmeubel met kraan; - alles netjes afwerken. Uitvoeringstermijn zal in februari 2017.

Inloopdouche met beton ciré laten maken

Het betreft het vervangen van de douchecabine in de badkamer door een inloopdouche, waarbij voor zowel de wanden als de vloer van de inloopdouche betonciré gebruikt wordt over de bestaande tegels. De maten van de te behandelen oppervlakten zijn: 2 wanden van 1 meter breed en 1 wand van 1.70 meter breed; de hoogte is 2.45 meter. De vloer is 1 x 1.70 meter. Ook moet het plafond opnieuw gesaust worden. Verder zal er een glazen afscheidingswand geplaatst moeten worden. Wat zijn hier van de kosten? Er is een foto beschikbaar.

Douche verwijderen en bad installeren

Een nieuw ligbad installeren en oud douchecabine verwijderen. Of de douchecabine vervangen. Als we kiezen voor een bad dan moet de afvoer van het bad naar de afvoer van de douche gelegd worden. Eventueel het tegelwerk rondom het bad ook doen. We zullen zelf de materialen bestellen. Wat zou het kosten als u een van de twee opties voor ons uitvoert?

Badkamermeubel met wastafel ophangen

Ik wil graag een nieuw badkamermeubel met wastafel laten ophangen. De oude wastafel zal dan nog verwijderd moeten worden, er is nog geen badkamermeubel aanwezig.

Probleem met Wisa 2136 inbouwtoilet oplossen

Wij hebben een Wisa inbouwtoilet, wanneer we op de knop drukken wil het water niet meer wegspoelen. Graag ontvang ik een offerte om het te herstellen.