Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vreeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Vreeland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Vreeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Vreeland of directe omgeving.

34 klanten uit Vreeland bevelen een bij Casius in Vreeland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vreeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Vreeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vreeland:

Douchedeur laten plaatsen

Ik wil graag een douchedeur (schuifdeur) laten plaatsen. Het profiel en de zijwand staan al. Echter is de 1ste douchedeur uit elkaar gebarsten. De nieuwe douchedeur is al binnen, maar nu zoek ik iemand die deze wil plaatsen en ook alles afkitten. Het is de Get Wet schuifdeur voor Nis Style 120x195cm, gekocht bij de Karwei. Graag contact opnemen met mij per e-mail.

Staand duoblok toilet vervangen

Betreft het plaatsen van een staand duoblok toilet, tevens het oude toilet verwijderen. Het oude toilet is ook een staand duoblok toilet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamermeubel op maat maken

Ik wil graag een badkamermeubel op maat laten maken. Ik wil graag 3 x 2 lades van 60 centimeter breed en 47 of 48 centimeter diep in wit hoogglans. Een wastafelblad met geïntegreerde (of onderbouw) vierkante of langwerpige wasbak aan de linkerzijde waarbij rest van het blad uitloopt naar rechts tot over alle kastjes, dus totaal ca 185 centimeter breed en maximaal 50 centimeter diep en ca 4 à 5 centimeter hoog. Afbeelding van actuele situatie is bijgevoegd.

Oude badkamer vervangen

Ik wil mijn badkamer bijna in zijn geheel vervangen. Indien mogelijk zou ik het zwevende toilet willen houden maar bad en wastafels moeten eruit en worden vervangen. Er moet een douche komen in plaats van het bad en de vloer en de wanden (tot spat hoogte) moeten opnieuw worden betegeld. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Daarnaast moet er inbouw verlichting worden aangelegd en er moet een voorverwarming gemaakt worden. De dubbele wastafel moet ook vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Verwijderen huidige badkamer. Nieuw bad ...

Verwijderen huidige badkamer. Nieuw bad en meubel + kast installeren, nieuw toilet en tegels. Wijzigingen aansluitingen zullen zeer beperkt zijn. Er ligt al een betonnenvloer in. Plafond is in orde. 1 juni krijgen wij de sleutel en eind juni willen we verhuizen en tussentijds moet het dus gebeuren.