Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Vleuten of directe omgeving.

627 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vleuten:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer een stukje verbouwen, een muur plaatsen tot plafond dat muurtje betegelen. Douche deur plaatsen, binnen kant van de douch opnieuw betegelen. Vloer opnieuw betegelen en alle randen opnieuw kitten. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2,97 x 1,87 x 2,62 hoog meter. De afmeting van de muur is ongeveer: 40 cm x 2,62 meter. Ik heb enige haast, voor april moet het af zijn.

Tegel vervangen en douchewanden opnieuw voegen

Er is in de douchewand een tegel blauw geworden en die moet vervangen worden voor 1 april, omdat het huis dan een nieuwe eigenaar krijgt. Tevens mogen de voegen van de twee douchewanden opnieuw gevoegd worden en eventueel de kitranden nagelopen worden.

Quooker installeren

we zouden graag horen wat de installatie van de quooker bij jullie kost.

Twee badkamers en 1 wc installeren

Installatie van 2 badkamers en 1 wc. Ruimtes worden casco opgeleverd, leidingwerk en afvoeren zitten op juiste plek: - tegelwerk totaal ong. 70 m2 (vloer, wanden en plinten, wanden alleen doucheruimte) - badkamer 1: * douchewand glas (inloop) * thermostaatkraan opbouw * douchegoot * badmeubel met 2 kommen, 2 wastafelmengkranen * spiegel * toilet (hang met inbouwreservoir) (halfhoog) * vrijstaand bad met vrijstaande badkraan * radiator elektrisch - badkamer 2: * 2 douchewanden (inloop) * 2 thermostaatkranen opbouw * 2 douchegoten * badmeubel met 2 kommen, 2 wastafelmengkranen * spiegel * toilet (hang met inbouwreservoir) (halfhoog) - toiletruimte * toilet (hang met inbouwreservoir) (hoog) * fontein * spiegel

Badkamer renoveren

De huidige badkamer dient gerenoveerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 5,5 m2. De hoogte van de ruimte is 267 cm. De indeling hoeft niet aangepast te worden. De vloer en de wanden dienen betegeld te worden. Er dient een inloop(regen)douche geplaatst te worden, hierbij dient de aanvoer van water verplaatst te worden (van de ene naar de andere wand, dit is ongeveer 40 cm van elkaar vandaan) en er moet een drain geplaatst worden. Tevens plaatsen van een badkamermeubel (80 cm breed,), spiegel boven badkamermeubel, een hangend WC plaatsen en het ophangen van een kast. Ook is de bedoeling om een verlaagd plafond te maken met een 4-tal spotjes erin. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Op de begane grond willen we graag ons toilet renoveren. Afmeting van het toilet is 100 x 120 cm. Ook hier is de hoogte 267 cm. De vloer en de wanden dienen betegeld te worden. Ook hier willen we een hangend WC hebben en dient een nieuw wastafeltje geplaatst te worden waarbij de afvoer in de muur worden weggewerkt.

Inloopdouche wand plaatsen

Ik wil een inloopdouchewand plaatsen van 120 cm breed. De materialen regel ik zelf dus het moet alleen nog geplaatst worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Kolomkasten monteren

2 kolomkasten moeten in elkaar gezet worden. Ook moeten ze opgehangen worden aan een betegelde wand. Er hoeft geen oud meubilair weggehaald te worden. De kolomkasten zijn ongeveer 160 cm hoog en 35 cm breed nadat ze opgehangen zijn.

Opnieuw vast zetten deur douchecel

In bestaande badkamer komt de plug + schroef van de deur van de douche uit het tegelwerk. Deze moet dus opnieuw vastgezet worden. Ook moet de rand tussen het tegelwerk en de deur na het vastzetten weer netjes waterdicht worden gekit met transparante kit.

Ophangen van twee kolomkasten

Er moeten 2 kolomkasten in de badkamer opgehangen worden. Het gaat om betegelde muren. Er hoeft geen oud meubel weggehaald te worden.

Renovatie van de badkamer

De huidige badkamer is 2 x 2,50 meter. Deze dient te worden verwijderd en het puin worden afgevoerd. Er zal een muur 70 cm verplaatst moeten worden waardoor de badkamer ongeveer 3 bij 2 meter gaat worden. De indeling zal veranderen en er zal een ligbad, dubbele wastafel en separaat douche moeten komen. De wanden en de vloer worden betegeld met mozaïektegeltjes.

Badkamer renoveren

Het plafond moet worden gestuct en hier wil ik graag spots in laten aanbrengen. En op de vloer moet de oude douchecabine er uit, nieuwe tegels en een goot gelegd zodat er een vlakke vloer ontstaat met een inloopdouche. De afmeting van de badkamer is 207 bij 280 cm.

Gebarsten WC-pot herstellen

Door de heiwerkzaamheden in de buurt van de woning (ongeveer 50 meter afstand) is in de (zwevende) WC pot scheur ontstaan. De wc pot lekt ook water en hierdoor is de toilet niet te gebruiken.

Lekkage in de badkamer verhelpen

We hebben een lekkage bij onze douchecabine. Er loopt op een kruispunt tussen de tegel van de muur, vloer en opstaande tegel van de douchecabine (staat op een verhoging) een stroompje water tussen de kitrand door. Waarschijnlijk verzameld er zich water onder de douchebak. We willen graag de oorzaak achterhalen, repareren en de kitranden (ook in de rest van de badkamer en wc beneden) vervangen hebben. GRAAG VANDAAG! Is spoed.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Maten: 237 x 218. StartAlles nieuw: toilet, bad, douche, tegels. Graag Een prijsopgaaf en tijdsindicatie,

Nieuw duoblok plaatsen

Ik heb een oude toiletpot met waterreservoir aan de muur. Ik wil dat laten vervangen door een nieuw duoblok dat nu voor €114,00 bij Gamma in de aanbieding is. Ik heb nu een vlakspoel model en wil graag een diepspoel model. Ik heb een toilet met een onderaansluiting. Ik laat de nieuwe pot graag ophalen en de oude ook afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Douchebak en douchewand plaatsen

Plaatsen van een douchewand (Tiger Boston,gekocht bij Gamma) + douchebakset + sifon. De bak wordt niet in de grond geplaatst, maar op de tegelvloer.

Praxis sanitair laten installeren

Ik zoek iemand die een fonteintje kan vervangen op het toilet (dus wasbakje, kraan, sifon) en die een klein wastafeltje kan plaatsen en aansluiten op een slaapkamer - water en stroom kunnen uit de ruimte ernaast gehaald worden (uit de wand waar de wastafel geplaatst wordt). Sanitair wordt aangeschaft bij Praxis.

Badkamer verbouwen

Removing and replacing new tiles, toilet and washing sink. Install new bath tub.

Staande toiletten vervangen door hangende toiletten

Ik wil 2 staande toiletten laten vervangen door hangende toiletten. Basisuitvoering van hangende toiletten, geen bijzonderheden.

Volledige badkamer verbouwen

Ik wil een badkamer verbouwen van 2.70 x 1.95 meter. Hangend toilet, inloop douche, badkamer meubel, design radiator. Vloer en wanden moeten opnieuw betegeld.

Installeren van een half-vrijstaand bad op zolder

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2012 en krijgen daarvan op 10 juli de sleutel. Wij willen daar op de zolder graag een half-vrijstaand bad laten installeren op een nog te maken verhoging. Naast het bad moet een muurtje komen. Op de plek waar we het bad willen hangt nu een radiator. Die willen we laten verwijderen en op het muurtje naast het bad een designradiator laten plaatsen. De tegels en het bad hebben we al besteld, de radiator nog niet. Er is een cv-ketel op de zolder, vlak bij de plek voor het bad. Er liggen nog geen leidingen en afvoer. In de meterkast is ruimte voor een extra groep. We willen deze klus in de 2e helft van juli of anders eind augustus/begin september laten verzorgen. De woning staat op Funda. Er staan 360 graden foto's op van de zolder. We hebben ook een tekening die we kunnen toesturen. We hopen dat u aan de hand van deze gegevens een offerte kunt maken.

Complete badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 266 x 184 cm. De oude vloer en wandtegels eraf. Opnieuw betegelen. Sanitair (koop ik zelf) ophangen. Evenzo de toilet, staat nu een duoblok moet hangend worden. Het moet begin mei gebeuren.

Douchecabine plaatsen op de vloer

Zelf gekochte douchecabine plaatsen op tegelvloer.

Douchewand en softclose schuifdeur plaatsen

Wij hebben een douchewand en een schuifdeur gekocht. Deze moet geplaatst worden. Betreft Simpsons Design S 90x 195 en Simpsons design S softclose zijwand 120 x 195 cm.

Wastafel monteren in de badkamer

Er moet een nieuwe wastafel in de badkamer worden geplaatst omdat de oude was gebarsten. De nieuwe wastafel is in ons bezit. Ik weet niet of het koppelstuk en kraan met thermostaat e.d. van de oude wastafel kunnen worden overgeplaatst, maar dit heeft wel onze voorkeur. Het gaat dus alleen om plaatsen van de wastafel. De leidingen hoeven niet te worden aangelegd. De nieuwe wastafel is al aangeschaft. Het is hetzelfde formaat. Kunt u een opgave per mail sturen?