Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor hangtoilet installeren:

Hangtoilet installeren

Hangtoilet plaatsen in kleine ruimte
Onze klant uit Vinkeveen (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hangtoilet installeren uit heel Nederland:

Hangtoilet plaatsen in de badkamer

Installeren van een hangtoilet in de badkamer

Toilet renoveren

Tegels van muur en vloer verwijderen, opnieuw betegelen, installeren hangtoilet plus ophangsysteem, kast moet geplaatst of een deur links en rechts van toilet over een watermeter, ventilatierooster voor mechanische afvoer. Dit moet vervangen worden, fonteintje/kraan ophangen en aansluiten/afvoer.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Badkamer en toilet installeren en tegelen in een nieuwbouwwoning

Op 28 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We zoeken nu een vakman die onze badkamer en toiletruimte kan betegelen en de volledige installatie kan verzorgen. Wij hebben zelf alle materialen hier al voor aangeschaft. Het gaat om de volgende zaken: 1. Toilet beneden (92 x 122,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, fontein met kraan, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. 2. Badkamer (290 x 213,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, handdouche, wastafel + wastafelmeubel, inbouw bad + badkraan, douchecabine + douche, radiator, extra wandcontactdoos aanleggen, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. We hebben in totaal 45 m² tegelwerk opgemeten. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf eind november tijd hebben voor deze klus.

Hangtoilet installeren

Plaatsen hang toilet

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen tegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang en dergelijke. Tegels en sanitair worden in principe door opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Badkamer, toilet en keuken installeren

Wij zij op zoek naar iemend die een hangtoilet kan installeren op de plek van een staand toilet en een fonteintje installeren. Voor de badkamer op de bestaande aansluitingen een hangtoilet (i.p.v. staand toilet, een wasbak installeren en een douche aansluiten. Voor de keuken het aansluiten van het water de vaatwasser plaatsen en een 6 pits fornuis aansluiten.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2.30 bij 3.00 meter. In de badkamer moet komen douche, toilet, vrijstaand bad en badmeubel. Wanden 22 m2. Vloer 6/7 m2 betegelen met 60 x 60 cm tegels en 30 x 60 tegels. Badkamer is compleet met kranen en afvoer e.d. aangeschaft. (Sanidirect, ongeveer €5000). De woning komt uit 2003. Verwachte werkzaamheden: Tegelen wanden en vloer (grote tegels). Douche - Plaatsen wand inloopdouche - Installeren douche/kraan - Installeren doucheput (inloop) - Verleggen waterleiding 2 meter in wand - Verleggen afvoer 1.5 meter in vloer Bad - Plaatsen vrijstaand ei bad - Afvoer zit op juiste plek - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter - Installeren kraan (vanuit de wand) WC - Vervangen opbouw hangtoilet (compleet) Meubels - Ophangen spiegel - Ophangen wasmeubel (2 lades en wasbak) - Aansluiten kraan en wasbak (in meubel) - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter Graag verwijderen huidige badkamer apart offreren en aangeven wanneer je tijd hebt om te beginnen (vanaf midden oktober 2017).

Verbouwen van de badkamer en toilet

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer kan verwijderen en een nieuwe kan installeren en in een andere ruimte een nieuw toilet kan installeren. Mogelijk dat de leidingen een klein stukje verplaatst of verlengt moeten worden. Momenteel staat er een bad en een wastafel. De bedoeling is dat er een inloopdouche met een glaswand en nieuw wastafelmeubel komt. De toilet wil ik vervangen door een hangtoilet en daarbij een klein fonteintje toevoegen. Vloeren en wanden (voor de helft) kunnen betegeld worden. De totale oppervlakte is ongeveer 4 a 5 m2. Ik ga begin augustus wel op vakantie. dus voor of na die tijd.

Partners

Partners van Casius