Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer professioneel laten reinigen:

Badkamer professioneel laten reinigen

Alles in mijn douche moet grondig worden gereinigd; de wanden, vloer en de kranen. De afmetingen zijn 100x70x210cm
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer professioneel laten reinigen uit heel Nederland:

Douchebak plaatsen

Het gaat om het installeren in de badkamer van een lage douchebak (90x90) en bijbehorende glazen wand en deur. Er hoeft niet gehakt te worden, afvoer voor een lage douchebak is aanwezig. Alleen professioneel plaatsen, waterdicht maken en netjes afwerken.

Badkamer reinigen en impregneren

Ik wil de badkamer professioneel laten reinigen en impregneren, het vervangen van voegen en kit randen. Eventueel het laten plaatsen van een nieuw bad meubel/ spiegelkast ongeveer 6 M2.

kitten van de douche wanden in de badkamer

Ik heb een lekkage dit is aan het plafond in de keuken te zien.Volgens de verzekering komt de lekkage vanuit de douche,zij gaan ervan uit dat de kit randen in de douche verouderd zijn en ook slordig zijn aangebracht dus moet het professioneel worden gekit de grootte van de douchecabine is 90 a 120 cm.

Badkamer professioneel laten reinigen

Onze badkamer (ca 2,5 breed x 3,5 diep x 2,65 hoog) heeft schimmelaanslag op de kit voegen van de tegels. De tegels in de douchecel hebben ook een aanslag die ik niet kan wegschrobben met kalkverwijderaar. We willen dus graag de voegen en tegels prof schoon en de kitvoegen vervangen.

vochthuishouding badkamer

Wij hebben schimmel in de badkamer van ons nieuw aangeschafte huis. Volgens mij ligt dat aan onze vochtafvoer-huishouding in de badkamer, deze werkt niet meer en ik zou dat professioneel willen laten herstellen en of vervangen.

Badkamer professioneel laten reinigen

Ik zoek een badkamerspecialist die onze badkamer kan reinigen. Daarnaast moeten de kitranden ook vervangen worden. De badkamer is ongeveer 4 m2. Het gaat voornamelijk om de vloer van de badkamer die gereinigd moet worden. Het gaat voornamelijk om kalkaanslag wat verwijderd dient te worden.

Badkamer professioneel reinigen

Ik wil de badkamer laten reinigen. Ik woon er niet zo heel lang, maar ik zie schimmel op de tegels (moeilijk weg te krijgen) en de vloer is grijs, dus ik durf het niet aan om schoonmaakmiddelen te gebruiken omdat de grijze vloer ook al witte kalkvlekken bevat. Daarnaast zijn de kitranden zowat zwart, ik probeer het wel te krijgen maar dit gaat erg moeilijk. Het gaat echt alleen om de binnenkant van de douche, 1,35 is de lengte en 1,20 is de breedte. Ik hoor het graag.

Badkamer professioneel laten reinigen

Badkamer professioneel laten schoonmaken tegels ( voegwerk ) rubbertjes van de douche deuren, badkamer is 15 jaar oud en 12 m2. zie bijlage foto's van rubbertjes douche deuren

Standleiding repareren en schoonmaken

Het gaat om een pand in Amsterdam Rivierenbuurt met 4 woonlagen. De standpijp leiding in de badkamer heeft lekkages veroorzaakt en we hebben een professioneel iemand nodig die komt inspecteren en met de pijp repareert en schoonmaakt en/f vervangt. Dit moet zsm gezien de lekkages.

Badkamer professioneel laten reinigen

Graag zou ik onze badkamer i.v.m. schimmel en kalkvorming professioneel willen laten reinigen. Rondom de tegels (muur & vloer), plafond, badkuipglas & wasbak. Graag willen we dit professioneel laten verwijderen. Het is niet zo dat de badkamer helemaal onder de schimmel zit, maar toch wel wat plekken. Graag een offerte. Badkamer is ongeveer 4 m2.