Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine installeren en kitranden vervangen:

Douchecabine installeren en kitranden vervangen

Ik heb een douchecabine gekocht (kwartrond, 90 cm, draaideur linksdraaiend) en wil deze graag laten plaatsen. De oude douchecabine moet ook worden verwijderd en afgevoerd. Verder wil ik graag de kitranden van mijn bad rondom vervangen en een kitrand aanbrengen aan de bovenkant van de wastafel.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine installeren en kitranden vervangen uit heel Nederland:

Douchebak verwijderen en een nieuwe installeren

Nieuwe douchecabine met kunststof achterwand en douchebak plaatsen inclusief. Douchekop en mengkraan en 2 veiligheids stangen Kwart rond 90x90. Er staat nu een douchecabine, deze dient ook verwijderd te worden.

Douchecabine van stroom voorzien voor installatie sunshower lamp

We willen graag een sunshower lamp infrarood met UV laten installeren. Er is geen stroom in de douche cabine. Wat zal het kosten om de stroom vanaf plafond lamp brengen en de lamp installeren. Graag een offerte naar ons sturen.

Badkamer verbouwen: stucen, tegelen, sanitair installeren

Graag zou ik mijn badkamer verbouwen. Afmetingen van de badkamer = 170 x 220 cm: hoogte 250 cm Het gaat om: Vloer aanhelen en egaliseren: vloerverwarming plaatsen 1 muur van 168 cm en 1 muur van 119 cm betegelen met 60x60 tegels Koof van 102 cm maken van de vloer tot aan plafond: koof betegelen met mozaiektegeltjes, * Muur van 200 cm stucadoren Muur 130 cm tussen badkamer en entreehal met ytong blokken lijmen/metselen Douchecabine plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer Badkamerkastje plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer en stroom voor verlichting Hangend closet plaatsen en aansluiten op water en riolering Electra: stroomaansluiting voor spiegel badkamerkastje maken/bestaande wcd verwijderen, bedieningsschakelaar afzuiginstallatie verplaatsen Draairichting bestaande badkamerdeur wijzigen Bouwmaterialen, douchecabine, hangend closet en badkamerkast zijn reeds gekocht en aanwezig Aansluitingen voor douche, closet en badkamerkastje zijn aanwezig. Badkamer is gestript, alles is eruit, warmwater leidingen zitten er al in. Meeste materiaal heb ik, ik heb hiervoor met iemand anders gewerkt die alles heeft aangeschaft, maar ik was niet tevreden met zijn werk dus heb ik hem weggestuurd.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag iemand die voor mij in de badkamer 2 glazen draai douchedeuren laten installeren. zie toegevoegde foto. Graag zo spoedig mogelijk. ivm dat eind deze week is de badkamer klaar. dus daarna kan geïnstalleerd worden.

Plaatsen douchecabine en douchekraan

Ik wil de volgende douchecabine laten plaatsen in de badkamer op de vloertegels (zonder douchebak): https://www.douche-concurrent.nl/douchecabine-james-nano-rond-hoekinstap-schuifdeur-90x90x200cm-helder-glas-chroom-profiel-6mm-veiligheidsglas. De badkamervloer is al betegeld en afvoer is aanwezig. Daarnaast wil ik een douchekraan(set) (Grohe Grohtherm 1000) laten installeren. Daarvoor moet de huidige douchekraan wel worden verwijderd.

Douchecabine laten installeren

Ik heb een nieuwe douchecabine gekocht en wil deze laten installeren. Op de vloer, er moeten alleen nog twee zijwanden weggehaald worden eerst. Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Installeren douchecabine

Er moet een douchecabine worden geïnstalleerd en de afmeting is 90x90 cm.

Douchecabine plaatsen

Wij hebben een oude douchecabine met een hoge douchebak, en wij willen een nieuwe douchecabine met een lage instap. Bij Praxis hebben wij op internet er een gezien, want het moet een halfronde met 2 naar binnen en naar buiten draaiende deuren zijn.En wij willen een nieuwe douchekraan met douchekop laten installeren.

Inloopdouche plaatsen en oude douche verwijderen

In de badkamer staat een douchecabine inclusief bak. Die graag verwijderen en een inloopdouche met glazen wand zonder bak installeren. Graag de oude douche afvoeren. Daar waar de douchebak heeft gestaan moet de vloer aangepast worden. Wij hebben een inloopdouche (Samos van aqua vive) bij de praxis gezien, deze kunnen wij kopen en laten bezorgen.

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.

Partners

Partners van Casius