Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vervangen van toiletpot en stortbak:

Vervangen van toiletpot en stortbak

Wij willen de toiletpot (PK) en stortbak laten vervangen in het appartement van onze zoon. Er zit een barst in de pot, stortbak hangt scheef, lijkt alsof die niet meer in de rail aan de achterkant zit. Pot en stortbak zijn gedateerd.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van toiletpot en stortbak uit heel Nederland:

Het renoveren van een badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en toilet renoveren. De afmeting van het toilet is ongeveer: 1 x 1,25 meter en de badkamer is: 2,22 x 1,75 meter. Het gaat Om het vervangen van: de douchecabine, douchesysteem, badkamermeubel en designradiator. Graag de verwarming en de wastafel en toiletpot afvoeren. Naar de toiletpot moet eerst gekeken worden. Het gaat om een zwevend toilet dat ingebouwd is in de muur en er zou naar gekeken moeten worden hoe deze te verwijderen valt.

WC pot vervangen en elektra vernieuwen

Ik wil mijn oude toiletpot verwijderen, afvoeren en daarna vervangen door een nieuwe. Ook wil ik al mijn stopcontacten vernieuwen, en een lichtschakelaar vervangen. De huidige zijn erg ouderwets.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Toilet beneden: toiletpot vervangen, wandtegels (tot halverwege de muur) vervangen en vloertegels. Ruimte is 1.50 m x 1 m. Badkamer: bad plaatsen, toilet verplaatsen, douche aanleggen, wastafel aansluiten en alles betegelen. Mag over oude tegels heen. Ruimte is 2 x 3 meter. Ik zorg zelf voor de nieuwe tegels.

Toiletpot vervangen

Toilet met vloeruitgang vernieuwen. Een nieuwe pot installeren, wij gaan zorgen dat de nieuwe pot in huis is.

Verhoogde toiletpot

Ik wil mijn oude toiletpot verwijderen en vervangen door een nieuwe verhoogde toiletpot inclusief oude afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Douchebak en douchewand vervangen

Ik wil de douchebak en douchewand laten vervangen, 90 x 90 half rond. Model zoveel mogelijk hetzelfde als wat er nu staat. Eventueel ook de toiletpot vervangen.

Toilet vervangen: demonteren, de nieuwe monteren en oude afvoeren

Hallo, mijn oude toilet moet vervangen worden. Ik heb hier een loodgieter voor nodig. Ik kan de oude toiletpot niet zelf demonteren, dus graag de oude eerst demonteren, de nieuwe monteren en de oude toiletpot afvoeren. Ik koop zelf de nieuwe toiletpot bij de Praxis.

WC pot vervangen en tegelen

Geberit duofix WCelement plaatsen plus tegelen vloer en achterwand totaal 2,5 m2. De oude toiletpot moet eerst verwijderd worden.

Badkamer verbouwen

De afmetingen van de badkamer zijn 170 x 2.10 meter. De wanden en vloer betegelen met 60 x 60 tegels. de wand van de douchecel betegelen met mozaïektegels. De bestaande badkamerkastje en douchevoorziening verwijderen en vervangen door een douchecabine en nieuwe badkamerkast. Nieuwe toiletpot plaatsen en aansluiten. Alle nodige materialen, badkamerkast, toiletpot en douchecabine zijn aanwezig. De toegangsdeur gaat nu open naar binnen, deze deur moet naar buiten open gezet worden. Het gaat hier om de badkamer in de onderste tekening van de toegezonden bijlage.

vervanging toiletpot en radiator

In de badkamer moet de handdoek radiator (45x160: aansluiting onderkant) vervangen worden inclusief knop (roest) en ook de staande toiletpot. Inclusief materiaal en installatie. Ik laat mij wat betreft het materiaal graag adviseren door een vakman, deze mag u ook leveren.

Partners

Partners van Casius