Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor putje en sifon van de douchecabine vervangen:

Putje en sifon van de douchecabine vervangen

In de badkamer dient de sifon van de douche en de kraan vervangen te worden. Ook zou ik hier graag een nieuwe douchecabine met douchebak van 80 bij 80 cm willen laten plaatsen. De toiletpot in de badkamer en in de separate toilet beneden wil ik ook laten vervangen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor putje en sifon van de douchecabine vervangen uit heel Nederland:

Putje en sifon van de douchecabine vervangen

In het huis dat wij net hebben gekocht is de bovenkant van het binnenste van het douche-putje afgebroken, waardoor waarschijnlijk de hele sifon vervangen moet worden. Het is een douchecabine met een ongeveer 10 cm hoge douchebak (tamelijk standaard), die zoals wij begrepen verwijderd en weer teruggeplaatst moet worden.

Granieten vloer aanleggen

Ik overweeg een granieten douche vloer, met afvoer en sifon putje, te laten aanleggen door een vakman. De douche ruimte is 0.85 bij 1.65 meter. Graag een indicatie van de maximale kosten inclusief BTW.

Douche repareren

Het putje van de douchebak is kapot, sifon moet vervangen worden welke onder de douchecabine zit. Deze zal dus van zijn plek gehaald moeten worden om de sifon te kunnen vervangen. Dit is vast gesteld door iemand van de woningbouw. Na het vervangen van de sifon moet de douchebak weer worden terug geplaatst en de randen van de douchebak moeten opnieuw gekit worden. Graag een indicatie van de kosten.

plaatsen van een 1/4 rond douchebak met ...

plaatsen van een 1/4 rond douchebak met hierop een douchewand (dit zijn 2 schuifdeuren. Het wordt een opbouw douchebak waar een sifon aan moet en de afvoer aangesloten moet worden naar het bestaande putje. De bak is van acryl en de douchewanden van glas.

1. buitenkraan maken, kraan op aanrecht ...

1. buitenkraan maken, kraan op aanrecht aansluiten, kraan voor vaatwasser maken 2.van afvoer putje normale afvoer maken, met aansluiting afvoer vaatwasser 3.vanuit meterkast leiding maken naar bijkeuken (onder de grond, door buitenmuur naar bijkeuken) 4.stopcontact aanleggen 5.keukenboiler monteren 6.2 apothekerskasten in elkaar zetten 7.aanrechtkastje monteren (aanrecht met wasbak,sifon, vaste opstelling)