Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor oplossing voor souterrain badkamer sanibroyeur:

Oplossing voor souterrain badkamer Sanibroyeur

Wij hebben een badkamer in het souterrain. Deze is door de vorige bewoners ongeveer 5 jaar geleden aangelegd. Toen is er gekozen om een Sanipack 2 p30 (sanibroyeur) te gebruiken voor het pompen van de vuilwater van het toilet, douche, badkuip, en wastafel. Alle water wordt via een smalle pijp van 22mm weggepompt (geen idee waarom er niet gekozen is voor een grotere maat, maar ik ga er vanuit dat dit een weloverwogen keuze is geweest). Steeds vaker hebben we problemen met de Sanibroyeur, terwijl er nooit meer dan toiletpapier en vuilwater er doorheen gaat. Dit zou ik graag voor goed willen laten oplossen, maar ik weet niet precies waar het misgaat, want ik krijg steeds een andere antwoord van de experts die ik spreek: * De loodgieter zei dat de 22mm pijp te smal was * Een sanibroyeur onderhoudsbedrijf zei dat het niet de bedoeling is dat ook de bad er op aangesloten wordt. Hiervoor is een 2e unit nodig. * De badkamerwarenhuis (die de klus 5 jaar geleden hebben gedaan) zei dat de Sanibroyeur inmiddels voorbij zijn tijd is en er een nieuwe aangeschaft moet worden. Ik ben dus op zoek naar iemand die hier verstand van heeft en een advies (en evt offerte) kan uitbrengen voor hoe we het beste dit probleem kunnen oplossen. Ik vind het niet erg om bijvoorbeeld een nieuwe sanibroyeur te moeten aanschaffen, maar dan wil ook wel vertrouwen dat dit het probleem oplost.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oplossing voor souterrain badkamer sanibroyeur uit heel Nederland:

Badkamer oplossing souterrain

Voor mijn woning (jaren 30 gebouwd) ben ik opzoek naar een oplossing voor een badkamer (douche, wastafel en optioneel bad - ca 2x3,5 m2) met toilet welke ik wil creëren in mijn souterrain. Tevens wil ik in de ruimte ernaast mijn wasmachine en droger plaatsen. Deze ruimtes liggen onder het bestaande rioleringsniveau. De ruimtes zijn circa 2,15 meter hoog. Ik heb gevonden dat een Sanibroyeur hier van toepassing zou kunnen zijn. Ook hoorde ik dat terugslagklep noodzakelijk is. Welke oplossing kan ik hiervoor het beste gebruiken en wat zijn de kosten hiervoor? Is het mogelijk om dit via u te laten installeren? Ik hoop spoedig van u te horen.

Oplossing vochtige muur

Ik zoek een vochtexpert die mij kan helpen met mijn situatie. In onze souterrain komt een keuken en bij renovatiewerkzaamheden hebben we gezien dat de muur een beetje vochtig is. De muur is ongeveer 3.5 meter breed en 3 meter hoog, met twee ramen. Het onderste helft van de muur is een beetje vochtig gezien deze ook 'onder' de grond ligt. De muur is in 1903 geplaatst en zo ver ik weet ook enkelsteenmuur. Ik zoek advies voor een goede oplossingen.

Aanleggen bedraad netwerk

Onze woning (Amsterdam, tussenwoning met souterrain - betonnen bak waar kabel binnenkomt), beletage en eerste verdieping) lijkt niet geschikt voor wifi over drie verdiepingen. De slaapkamers van de kinderen hebben geen wifi, terwijl ze die voor hun studie nodig hebben. Nu gebruiken ze de wifi van hun oom die boven ons woont, op 2 hoog. Dat is een oplossing voor hun computer, maar niet voor de verwarming! De onlangs geïnstalleerde verwarmingsmodule werkt niet omdat de wifi hun kamers niet haalt.

Nieuwe betonvloer souterrain

Voor een klant van mij zoek ik een oplossing voor een nu slechte vloer waar vochtdoorslag een probleem is. Ik wil graag weten of een nieuwe betonvloer hier een oplossing is. En zo ja wat deze ingreep kost. Het gaat dan om het verwijderen van bestaande terazzo vloer en het aanbrengen van een (geisoleerde? ) betonvloer. Oppervlak is 26,5 m2. Aanlsuitend is er een tweede ruimte van ca 18 m2. Graag zou ik de meerkosten willen weten om deze vloer ook te doen.

Vochtprobleem verhelpen in een dijkwoning

We staan op het punt een dijkwoning te kopen. Nu is het souterrain deel heel vochtig. Muurvocht meting gem. 30% (gemeten met een brennemstuhlvochtmeter) toch zou ik het graag als woonruimte voor mijn ouders gaan gebruiken. Welke oplossing raad u mij aan om het probleem definitief te verhelpen en wat kost zoiets?

Souterrain vochtvrij maken

Wij hebben recent een huis gekocht waarvan de slaapkamer zich bevinden in het souterrain. Er zit een scheur in de kelderbak van het souterrain en er is optrekkend vocht te zien in de muren. De grootte van de ruimte is ongeveer 15 vierkante meter. Wie kan ons helpen om de ruimte vocht vrij te maken? Wij zijn op zoek naar een oplossing voor de lange termijn (dus geen injecties gezien deze probleem alleen maar voor de korte termijn oplossen).

Waterdichte gietvloer in een souterrain aanbrengen

In de maand juni is mijn souterrain - tevens mijn slaapverdieping & badkamer/wc verdieping - 2 maal overstroomd tijdens de befaamde hoosbuien. De 2e keer was er zelfs 3 x spraken van een overstroming. Steeds weer kwam het water via het doucheputje omhoog. Inmiddels zoeken we met de VVE en de gemeente naar een structurele oplossing, echter dit kan zo maar een langere tijd duren. Laminaat is er inmiddels uit en bouwdrogers hebben de betonvloer droog gemaakt. Voor de korte termijn ben ik op zoek naar een nieuwe, waterdichte vloer voor mijn gehele souterrain (40 m2, 3 slaapkamers, 1 berging, gang), aangezien ik er rekening mee hou dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren. Ik twijfel tussen een laminaatvloer (makkelijk te verwijderen dus in geval van wateroverlast meteen weg te halen waardoor betonvloer meteen kan drogen), maar overweeg ook een gietvoer of een tegelvloer. Nu heb ik alleen vernomen dat gietvloer kan scheuren en dus niet helemaal waterdicht is, wat mij natuurlijk verder van huis zou brengen dan een natte laminaatvloer.

Vochtexpertise en souterrain waterdicht maken

Wij zijn de 2e bewoners van een splitlevel woning, een "modern grachtenpand". Wij hebben de woning 1,5 jaar geleden laten verbouwen en daarbij toen het souterrain laten uitgraven en er een kelder laten maken, geheel volgens de bouwvoorschriften. De kelder meet 4,5 x 4,5 meter en is 240 cm diep. Na de bouw bleek de kelder niet goed waterdicht en dit hebben wij door de aannemer laten oplossen. Hij heeft de muren geïnjecteerd en de wanden daarna met 3 lagen afgesmeerd. Dit leek voldoende, tot deze week een enorme hoosbui het grondwaterpeil zodanig verhoogde, dat er toch bij de keldervloer weer water naar binnen kwam. Wij willen nu door een aannemer die ervaring heeft met onderkelderen een afdoende oplossing laten verzorgen. Wij willen graag een onafhankelijk onderzoek met een offerte voor de te nemen maatregelen. Door werkzaamheden ben ik telefonisch slecht bereikbaar, maar ik reageer altijd op een sms-bericht of email, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Souterrain met vochtproblemen

In mijn souterrain in de stad Groningen heb ik sinds ongeveer een jaar een aantal vocht problemen: een "lekkende" vloer, zo nu en dan (vooral s'winters) komt door grondwaterdruk wat water door de vloer. De originele granito-vloer is gebroken. De dikke stenen muren zijn plaatselijk vochtig aan de onderkant. Sinds kort heb ik nu ook zwam geconstateerd. Graag uw oplossing hiervoor.

Waterafvoer of drainage aanleggen

Wij wonen in Amsterdam Oost. Het souterrain van onze woning is verbouwd is een volwaardige verdieping. Om ruimte te maken voor ramen, is de tuin iets verlaagd. Onder het souterrain ligt een betonnen bak. Bij zeer zware regenval, loopt het water buiten onvoldoende weg en komt dit over de rand van de bak naar binnen. Een drainagesysteem of anderszins betere afvloeiing lijkt ons daar de oplossing voor. Sowieso willen we graag de tuin aanpassen. Maar het voorkomen dat water het huis in loopt heeft uiteraard de hoogste tijd. Kunt u ons adviseren? Er is een foto beschikbaar.