Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bubbelbad repareren:

Bubbelbad repareren

Bij installatie van een bubbelbad 11 jaar geleden functioneerde het bubbelbad niet. Slangetje (foto 3) onder aan/uitknop (foto 2) schoot telkens los. Is, naar mijn idee, klungelig gerepareerd door werklui. Bubbelbad slechts enkele malen gebruikt. Laatste jaren niet. Nu opnieuw helemaal geen reactie. Slangetje opnieuw losgeschoten? Tegels moeten dus verwijderd worden en herplaatst. Voldoende reserve tegels aanwezig.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bubbelbad repareren uit heel Nederland:

Bubbelbad repareren

We een bubbelbad en welk merk, hebben we geen weet van. Bad zat er al in toen we t huis kochten. Draaiknop voor badstop doet het niet. Mogelijk nieuwe installeren. Tevens (lijken mogelijk de waterjets kapot waardoor er fliebertjes in het bad komen. (Althans dat denken wij). Bad geef ook bad vullen aan. Overigens hebben we geen toegangsluik ontdekt. Dus voorzichtigheid geboden betreft tegels. Vorige bewoner meende dat het een sphinx bad was, maar heb met hen gemaild en dat is het niet. Tevens standaard onderhoud nodig. Ik ontvang graag een opgave van uurtarief + eventuele voorrijkosten. Foto's bad toegevoegd. Graag eerst email contact.

Bubbelbad laten repareren

Ik heb een bubbelbad van Badenmarkt, van Chinese makelij. Diverse onderdelen van het bad zijn kapot: - Luchtjets bodem: werkt helemaal niet meer. - Waterjets zijkant: werken nog op halve kracht, verstopping? - Keuzeschakelaar water: lekt, druppelt water uit - Thermostaat kraan: draait zeer stroef. Ik ontvang graag een opgave van uurtarief + eventuele voorrijkosten. De badenmarkt kan nog onderdelen leveren.

Ucosan bubbelbad repareren

Ons Ucosan bubbelbad werkt niet en wij hebben geen idee wat kapot is. Graag iemand die ons kan helpen.

Bubbelbad laten repareren

De motor van ons bubbelbad kan niet meer uit. We moeten de stop omdraaien, en deze staat dus altijd uit (gebruikten het bubbelbad sowieso al niet, enkel vanwege schoonmaken moet het af en toe aan). Nadeel is dat er geen toegangsluik is gemaakt door vorige bewoners. Dus moet tegelwerk eerst (voorzichtig) weg, dan kijken waarom de motor niet uitgaat. Er staat géén merk op het bubbelbad helaas. Foto's zijn bijgevoegd.

Bubbelbad repareren

Bubbelbad werkt niet.

Bubbelbad repareren

Graag advies voor reparatie bubbelbad. Vermoed dat elektra/motor stuk is.

Bubbelbad repareren

Ik wil het bubbelbad na laten kijken. Bubbelbad werkt wel maar toen ik er onlangs in zat begon het te roken. Het bubbelbad is afkomstig van een bouwbedrijf dat toentertijd met het merk Pliegers heeft gewerkt.

Bubbelbad met jets repareren

Er is een gedeelte van een bodemjet afgebroken waardoor het bad niet meer te gebruiken is.

Bubbelbad van Ucosan repareren

Het bubbel systeem van het Ucosan bad werkt niet meer. Al eerder een zekering vervangen, maar blijft defect. Ook afstandbediening Clearpool van Villeroy & Boch is defect. Moet nieuwe voor komen.

Whirlpool repareren

Bubbelbad is defect; heeft het wel altijd gedaan. Display geeft geen licht meer en als ik op de knoppen druk gebeurd er niks. Kan echt van alles zijn. Offerte is lastig in te schatten, omdat het bad op dit moment geen geluid maakt o.i.d. Hij doet gewoon niks meer.