Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor urgent badkamer installatie:

Urgent badkamer installatie

Volgende week ontvangen wij de sleutels van onze woning. In de badkamer dient er een wastafel met meubel geplaatst te worden, een douchecabine op de tegelvloer en een ligbad. De leidingen en dergelijke zijn allemaal al aanwezig. We will receive the keys of the house on 9th of April and we need bathroom furniture (half high column cabinet from Tiger Frames and mirror cabinet from Tiger Frames), washbasin from Tiger frames, bathtub, and shower cabinet to be installed. We have just purchased the washbasin and both closets from Praxis yesterday, it is from brand Tiger and model Frames. We didn't buy bathtub and shower cabinet yet. They are needed to be supplied by your side if possible, or together we can decide to buy all others from Praxis as well, you can only give me an installation price for all items one by one. We need to live in the house as of end of April so this is urgent. Thank you.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor urgent badkamer installatie uit heel Nederland:

Lekkage verhelpen badkamer

Urgent plumber work needed: leakage in kraan from badkamer Dringend een loodgieter nodig, gezien de lekkage in de badkamer. De kraan is lek.

Nieuwe badkamer kitten

URGENT! Wij hebben een de badkamer verbouwd en willen de badkamer laten kitten op korte termijn (uiterlijk do 8 juli). Indien u dit kunt uitvoeren ontvangen wij graag z.s.m. een offerte. Het gaat om bad, douche, toilet en wastafel betreft totaal ongeveer 62m2 kitten.

Plafond-, wand- en vloerwerk in huis

Graag iemand voor het herstellen van waterschade: - een nieuw plafond in keuken; een deel van 1 m2 is beschadigd, het is 4 x 3 meter in totaal; - nieuwe vloer keuken, eiken houten parketvloer, die is 2 x 3 meter; - tegeltjes badkamer vervangen na lekkage gehad te hebben. Deels zijn er tegels uitgehaald, stuk of 6, van de wand. Tegels van 20 x 15 cm, daar hebben we helaas geen nieuwe meer van liggen. Het werk moet zeker uitgevoerd worden. Urgent!

Lichtpunt aanleggen/verplaatsen

Op zolder wil ik een lichtpunt hebben op het midden van het plafond. Het lichtpunt zit nu aan de zijkant op de muur. Eventueel nog een extra stopcontact. Dit klusje is het meest urgent. Een aparte offerte graag voor een ander klusje wat terzijndertijd zou kunnen: ik wil graag dat de mechanische ventilatie werkt d.m.v. van het aandoen van het licht in de badkamer en toilet beneden.

Lekkage voegen badkamer

Urgent: lekkage in de inloop douche in het voegwerk tussen de tegels en de kitranden op de grond.

in de badkamer is al een lewisplaat met ...

in de badkamer is al een lewisplaat met cemet gestort dat is uitgehard werk bestaat uit 30x30 cm vloertegels op afschot leggen voor 8m2 vloer badkamer en inloop douche aansluiten op aanwezige drain wanden betegelen met 30x90 tegels circa 7,5 m2 urgent op korte termijn zo ogelijk voor 10 augustus klaar tegels zijn al aanwezig

Wij hebben een lekkage gekregen in de ...

Wij hebben een lekkage gekregen in de badkamer (1e verdieping) wat doorlekt in het plafond van de woonkamer. we kunnen nu de douche niet meer gebruiken omdat de lekkage ergens tussen het afvoerputje en waar de PVC leiding te voorschijnkomt onder de slaapkamervloer (totale lengte ongeveer 40 cm). Wij zijn zeer urgent op zoek naar iemand die ons kan helpen!