Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletpot plaatsen:

Toiletpot plaatsen

Nieuwe toiletpot plaatsen en een losse (niet-inbouw) spoelbak met 2 spoelmogelijkheden (groot/klein), plaatsen en aansluiten, en de oude set meenemen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletpot plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer en toilet renoveren. Ik ben op zoek naar een loodgieter en tegelzetter. Het volgende moet o.a. gebeuren: - Een nieuwe radiator plaatsen. - Gedeeltelijk frezen van de leidingen. - Een nieuwe badkamermeubel en fontein in het toilet plaatsen. - Een nieuwe douchekop plaatsen. - Betegelen (dit kan evt over de huidige tegel). - Een nieuwe toiletpot (staand) plaatsen. Het gaat om 2 kleine ruimtes van 1,85 x 1,15 (badkamer). Het toilet is ongeveer dezelfde afmeting. Het liefst in december, begin januari.

Vervangen toiletpot en wastafel

De toiletpot en de wastafel hebben een barst daarom moeten zij vervangen worden. De water aan en afvoer en riolering e.d. zijn al aanwezig. Betreft slechts ophangen en plaatsen en aansluiten.

Badkamer afwerken

Ik wil graag 1 rij glazen bouwstenen boven elkaar plaatsen in de badkamer, kozijn stellen en de muur verder afwerken van de badkamer. Laminaat op vloer in de toilet op begane grond leggen. Er staat een staande toiletpot.

Hangend toilet en inbouwreservoir vervangen

Ons inbouwtoilet in de badkamer op de 1e etage lekt, waardoor er lekkage is in de keuken daaronder, vlak bij een weggewerkte transformatorkast. We zoeken een vakman voor de volgende werkzaamheden: 1) netjes wegbreken van het huidige tegelwerk op het inbouwreservoir zodat alleen de voorkant opnieuw betegeld hoeft te worden; 2) weghalen van de oude (hangende) toiletpot; 3) plaatsen van een nieuw inbouwreservoir en eventueel houten frame voor plaatsing; 4) plaatsen en aansluiten van de nieuwe toiletpot; 5) betegelen van het nieuw geplaatste inbouwreservoir; 6) afvoeren van alle materialen. Qua tegelwerk gaat het om een oppervlakte van ca. 1,5 m². Er moet wat precies snijwerk gedaan worden op de tegels i.v.m. het plaatsen van de spoelknop. Wij zorgen voor het materiaal en zijn flexibel v.w.b. startdatum, maar zouden het erg fijn vinden als dit nog voor de Kerst dit jaar gerealiseerd kan worden. Foto's zijn bijgevoegd.

Nieuwe toiletpot plaatsen

Ik heb een nieuwe toiletpot bij Praxis gekocht die 24 november. Geleverd wordt. Graag wil ik een offerte voor het laten verwijderen van de oude pot en plaatsen ven de nieuwe pot. Nieuwe pluggen en pot schroeven zijn aanwezig.

Toilet betegelen en installeren

Wij willen onze toiletruimte vernieuwen. We slopen zelf het tegelwerk en verwijderen de staande toiletpot met het fonteintje. We hebben inmiddels al materialen besteld. We willen een inbouwtoilet laten plaatsen en een nieuw fonteintje. Op de vloer komen dan tegels van 60 x 60 cm en op de wand tot aan het plafond tegels van 30 x 60 cm. De ruimte is ongeveer 260 cm hoog en ongeveer 90 x 100 cm groot. De aansluitingen voor het toilet moeten aangepast worden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Hangtoilet plaatsen en kitten

Wij willen graag ons hang-toiletpot weer laten bevestigen, dat wegens reparatie na lekkage verwijderd is. Het dient ook opnieuw gekit te worden. Het gaat om het toilet in de badkamer op de eerste verdieping.

Nieuw toilet plaatsen

Mijn toilet trekt niet meer door en een loodgieter zei dat ze niet meer deze systemen verkopen. Ik ben al gaan kijken voor een nieuwe toiletpot. Graag uw offerte voor het plaatsen van de nieuwe bak en pot.

Toilet en fonteintje vervangen

Mijn oude staande toiletpot is defect. Ik wil deze daarom laten vervangen door een nieuw staand toilet en ook een ander fonteintje laten plaatsen. Ik heb de materialen al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Toiletpot vervangen

De oude wc-pot verwijderen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. De klant heeft al een nieuwe hangende wc-pot aangeschaft. Mocht u willen weten van welk merk zowel de oude als de nieuwe wc-pot is, kan dat telefonisch worden opgevraagd.

Partners

Partners van Casius