Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanibroyeur vervangen:

Sanibroyeur vervangen

Ik heb een sanibroyeur en deze is kapot, ik heb reeds een nieuwe gekocht. Ik ben op zoek naar een vakman die de oude kan verwijderen de nieuwe kan installeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanibroyeur vervangen uit heel Nederland:

Sanibroyeur laten maken

Onze sanibroyeur is defect. Dit willen we graag laten maken. Waarschijnlijk moet het motorblok vervangen worden. Het is een ingebouwd exemplaar.

Inbouw sanibroyeur en douche vervangen

Oude sanibroyeur (in ombouw waar ook bidet aan hangt) vervangen. Bidet verwijderen, nieuwe ombouw (met luik) maken. Douchebak vervangen door inloopdouche.

Motor van een sanibroyeur repareren of vervangen

De 'Sanibroyeur' motor bromt enorm lang na, na doorspoelen. We zouden graag laten nakijken of de motor te repareren is of vervangen moet worden.

Sanibroyeur voor toilet plaatsen

Wij hebben een sanibroyeur die na 8 jaar bewezen dienst toch de geest begint te begeven. Hij heeft al vaker kuren gehad, zo ook 2 jaar geleden. Toen dachten wij dat wij hem moesten vervangen. Een kennis van ons had nog een nieuwe staan die hij had gekocht voor zijn, inmiddels verkochte, stacaravan. Wij zijn op zoek naar iemand die de oude kan vervangen door de "nieuwe". In het souterrain.

Sanibroyeur repareren of vervangen

We hebben een Sanibroyeur beneden in de WC in de kelder. Als we de Sanibroyeur aanzetten gaat de motor niet lopen. De Sanibroyeur dient gerepareerd of vervangen te worden. Hij is van 2009, tussentijds heeft hij het een tijdje niet gedaan.

Toilet vervangen door bidet

In onze bestaande badkamer zit momenteel een bidet die we willen vervangen door een toilet. Aangezien de afvoer waarschijnlijk een smalle pijp is denken wij aan een Sanibroyeur zodat alle ‘boodschappen’ verwerkt kunnen worden. - De toilet komt aan de buitenmuur van de begane grond. - De huidige afvoer is al aangesloten aan de riolering. Wij ontvangen graag een offerte(s) voor: 1. Het leveren en installeren van een Sanibroyeur (van goede kwaliteit) of/en 2. Vergroten van de afvoer pijp (als dat mogelijk is.. ) en installeren van een gewone toilet Wij snappen dat er misschien eerst moet worden gekeken naar de afvoer om een juiste offerte gemaakt te kunnen worden voor deze klus. Maar graag ontvangen we wel alvast een ongeveer prijs indicatie. Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Daarin komt onder anderen; - Na uw werk moet de toilet en afvoer goed werken met een mooie eindafwerking.

Sanibroyeur vervangen

Onze sanibroyeur doet het niet goed en we willen deze laten vervangen voor een nieuw, minder lawaaierig, exemplaar. De ruimte in de kast is beperkt. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe sanibroyeur inclusief installatiekosten.

Sanibroyeur repareren of vervangen

De Sanibroyeur verstopt. Waarschijnlijk is er iets in gegooid dat er niet in mocht.

Sanibroyeur repareren of vervangen

Ik heb een sanibroyeur van 14 jaar oud, de motor maakt heel veel herrie en blijft soms doorgaan. Er komt nu een beetje water uit. Alleen het toilet is er op aangesloten. Het is een los kastje. Graag ook een opgave van de installatie van een nieuwe sanibroyeur. Mocht dit nodig zijn.

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

De motor van de toilet vermaler slaat niet aan. Moet gerepareerd worden. Het merk is geen Sanibroyeur maar een heel ander merk. Graag zo spoedig mogelijk dit repareren. En er moet gekeken worden naar de centrale afzuiger. Op stand 3 maakt de motor van de centrale afzuiger heel veel lawaai. Er moet misschien een nieuw filter in geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius