Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanibroyeur vervangen:

Sanibroyeur vervangen

Ik heb een sanibroyeur en deze is kapot, ik heb reeds een nieuwe gekocht. Ik ben op zoek naar een vakman die de oude kan verwijderen de nieuwe kan installeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanibroyeur vervangen uit heel Nederland:

Sanibroyeur voor toilet plaatsen

Wij hebben een sanibroyeur die na 8 jaar bewezen dienst toch de geest begint te begeven. Hij heeft al vaker kuren gehad, zo ook 2 jaar geleden. Toen dachten wij dat wij hem moesten vervangen. Een kennis van ons had nog een nieuwe staan die hij had gekocht voor zijn, inmiddels verkochte, stacaravan. Wij zijn op zoek naar iemand die de oude kan vervangen door de "nieuwe". In het souterrain.

Sanibroyeur repareren of vervangen

We hebben een Sanibroyeur beneden in de WC in de kelder. Als we de Sanibroyeur aanzetten gaat de motor niet lopen. De Sanibroyeur dient gerepareerd of vervangen te worden. Hij is van 2009, tussentijds heeft hij het een tijdje niet gedaan.

Toilet vervangen door bidet

In onze bestaande badkamer zit momenteel een bidet die we willen vervangen door een toilet. Aangezien de afvoer waarschijnlijk een smalle pijp is denken wij aan een Sanibroyeur zodat alle ‘boodschappen’ verwerkt kunnen worden. - De toilet komt aan de buitenmuur van de begane grond. - De huidige afvoer is al aangesloten aan de riolering. Wij ontvangen graag een offerte(s) voor: 1. Het leveren en installeren van een Sanibroyeur (van goede kwaliteit) of/en 2. Vergroten van de afvoer pijp (als dat mogelijk is.. ) en installeren van een gewone toilet Wij snappen dat er misschien eerst moet worden gekeken naar de afvoer om een juiste offerte gemaakt te kunnen worden voor deze klus. Maar graag ontvangen we wel alvast een ongeveer prijs indicatie. Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Daarin komt onder anderen; - Na uw werk moet de toilet en afvoer goed werken met een mooie eindafwerking.

Sanibroyeur vervangen

Onze sanibroyeur doet het niet goed en we willen deze laten vervangen voor een nieuw, minder lawaaierig, exemplaar. De ruimte in de kast is beperkt. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe sanibroyeur inclusief installatiekosten.

Sanibroyeur repareren of vervangen

De Sanibroyeur verstopt. Waarschijnlijk is er iets in gegooid dat er niet in mocht.

Sanibroyeur repareren of vervangen

Ik heb een sanibroyeur van 14 jaar oud, de motor maakt heel veel herrie en blijft soms doorgaan. Er komt nu een beetje water uit. Alleen het toilet is er op aangesloten. Het is een los kastje. Graag ook een opgave van de installatie van een nieuwe sanibroyeur. Mocht dit nodig zijn.

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

De motor van de toilet vermaler slaat niet aan. Moet gerepareerd worden. Het merk is geen Sanibroyeur maar een heel ander merk. Graag zo spoedig mogelijk dit repareren. En er moet gekeken worden naar de centrale afzuiger. Op stand 3 maakt de motor van de centrale afzuiger heel veel lawaai. Er moet misschien een nieuw filter in geplaatst worden.

Garage verbouwen tot woonruimte

Garage van ongeveer 3,5 x 7,4 m. verbouwen tot woonruimte: Kanteldeur vervangen door wand met groot raam en voordeur (van hout). In garage 2 wandjes plaatsen, zodat er een schuurtje van 2 x 3,50 meter overblijft. In smal deel, 1,50 x 3,50 meter, wc, eventueel sanibroyeur, wastafel en douche aanleggen. Klein keukenblokje plaatsen in zitkamer deel en een molenaarstrapje naar de vliering. In schuin dak het kantelraampje vervangen door een iets groter Velux raam. Balustrade aan vliering maken, aansluitend op trapje. Er moeten dus leidingen naar het natte deel worden doorgetrokken. Er is een afvoer en water in garage. Tevens plafond isoleren. Er is nog geen vergunning, maar gaat Mevrouw ook niet aanvragen.

Sanibroyeur vervangen en badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen : vervangen sanybryeur door hangend toilet + aanpassen afvoer plaatsen ligbad 180x 80 gehele badkamer betegelen inclusief bad plaatsen douche in bad, wegwerken leidingen, afmetingen badkamer : ongeveer 180 x 180 + nis van 80x80

Toilet in de badkamer laten maken

Wij zijn momenteel bezig met de aankoop van een hoekwoning. Wij hebben de woning al 2 x bezichtigd en willen nu ons bod gaan bepalen. Daarvoor willen we wat kosten in kaart brengen. Er is daar een badkamer van 188 x 194 cm, waar een sanibroyeur staat en een gewone wastafel hangt. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de sanibroyeur door een gewoon toilet en de wastafel door een badkamermeubeltje. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius