Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanibroyeur vervangen:

Sanibroyeur vervangen

Ik heb een sanibroyeur en deze is kapot, ik heb reeds een nieuwe gekocht. Ik ben op zoek naar een vakman die de oude kan verwijderen de nieuwe kan installeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanibroyeur vervangen uit heel Nederland:

Sanibroyeur repareren of vervangen

Ik heb een sanibroyeur van 14 jaar oud, de motor maakt heel veel herrie en blijft soms doorgaan. Er komt nu een beetje water uit. Alleen het toilet is er op aangesloten. Het is een los kastje. Graag ook een opgave van de installatie van een nieuwe sanibroyeur. Mocht dit nodig zijn.

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

De motor van de toilet vermaler slaat niet aan. Moet gerepareerd worden. Het merk is geen Sanibroyeur maar een heel ander merk. Graag zo spoedig mogelijk dit repareren. En er moet gekeken worden naar de centrale afzuiger. Op stand 3 maakt de motor van de centrale afzuiger heel veel lawaai. Er moet misschien een nieuw filter in geplaatst worden.

Garage verbouwen tot woonruimte

Garage van ongeveer 3,5 x 7,4 m. verbouwen tot woonruimte: Kanteldeur vervangen door wand met groot raam en voordeur (van hout). In garage 2 wandjes plaatsen, zodat er een schuurtje van 2 x 3,50 meter overblijft. In smal deel, 1,50 x 3,50 meter, wc, eventueel sanibroyeur, wastafel en douche aanleggen. Klein keukenblokje plaatsen in zitkamer deel en een molenaarstrapje naar de vliering. In schuin dak het kantelraampje vervangen door een iets groter Velux raam. Balustrade aan vliering maken, aansluitend op trapje. Er moeten dus leidingen naar het natte deel worden doorgetrokken. Er is een afvoer en water in garage. Tevens plafond isoleren. Er is nog geen vergunning, maar gaat Mevrouw ook niet aanvragen.

Sanibroyeur vervangen en badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen : vervangen sanybryeur door hangend toilet + aanpassen afvoer plaatsen ligbad 180x 80 gehele badkamer betegelen inclusief bad plaatsen douche in bad, wegwerken leidingen, afmetingen badkamer : ongeveer 180 x 180 + nis van 80x80

Toilet in de badkamer laten maken

Wij zijn momenteel bezig met de aankoop van een hoekwoning. Wij hebben de woning al 2 x bezichtigd en willen nu ons bod gaan bepalen. Daarvoor willen we wat kosten in kaart brengen. Er is daar een badkamer van 188 x 194 cm, waar een sanibroyeur staat en een gewone wastafel hangt. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de sanibroyeur door een gewoon toilet en de wastafel door een badkamermeubeltje. Er staan foto's van de woning op Funda.

Sanibroyeur repareren of vervangen

Onze Saniplus blijft de laatste tijd steeds vaker hangen, stopt niet met pompen; tenzij we de stroom er af halen. - Douche, ligbad en twee wastafels komen er op uit (volgens een specialist is het dus ook de verkeerde sanibroyeur) - Probleem is dat je er moeilijk bij kunt, de pijpleidingen zitten in de muur weggewerkt. Zie tweede foto: pijpen in muur weggewerkt. De Sanicombi die boven de Saniplus zit is een nieuwe, hoort bij de wc. Deze is NIET defect. - Onze klusjesman meende dan ook dat misschien wel de enige oplossing is om de bovenkant van de defecte broyeur er af te halen en nieuwe onderdelen er in te plaatsen. We gaan over DRIE weken verhuizen en willen het dus graag op heel korte termijn geregeld hebben. Fijnste is als er een deskundige komt kijken die meteen vervangend/aanvullend materiaal bij zich heeft. Ik heb foto's.

Sanibroyeur vervangen

Ik wil een nieuwe Sanibroyeur geplaatst hebben en de oude weg laten halen. Wel met een toiletpot van ongeveer 49 cm hoogte. Met reservoir en vermaler. Maar ook niet de duurste.

Sanibroyeur vervangen

Ik wil een Sanibroyeur vervangen in de badkamer. Oude afsluiten en nieuwe plaatsen en aansluiten. Alle aansluitingen aanwezig zoals stopcontact, kraan voor aanvoer en afvoerleiding. Het nieuwe exemplaar verzorg ik zelf.

Sanibroyeur spoelsysteem van de toilet repareren of vervangen

Initially the toilet made the noise while flushing, and now it makes this noise at random times of the day, and these times almost never coincide with flushing. Since the water does not normally run through without that filtering process, the toilet stays a kind of jammed for a while until the next noise comes. Het Sanibroyeur spoelsysteem van de toilet repareren. Het maakt een hoop geluid, ook als het reservoir al volgelopen is. Kunt u zo aangeven wat het vervangen van een spoelsysteem kost?

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

Wij hebben een Sanibroyeur van ongeveer 14 jaar oud, waarvan het motortje niet meer werkt. Het filter is een tijd geleden nog schoongemaakt, maar al snel daarna werd het water niet meer weggepompt. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw offerte voor de reparatie.