Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor elektrische afzuiging in de toilet installeren:

Elektrische afzuiging in de toilet installeren

In de wc is een afzuiging gang naar buiten aanwezig. Er ontbreekt echter een afzuigingssysteem, deze moet geïnstalleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de auto kan voor de deur worden geplaatst.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische afzuiging in de toilet installeren uit heel Nederland:

Volledige vernieuwing badkamer

Volledige badkamer verwijderen, dragende muur verwijderen plus deel van naastgelegen kamer bij badkamer betrekken. Plaatsen van douche, wc, bad, wastafel met meubel, radiator, elektrische ventilatie/afzuiging, vloertegels en muurtegels. Wij regelen voorgenoemde te plaatsen objecten met uitzondering van de elektrische ventilatie/afzuiging. Graag offerte voor afbreken en afvoeren van oude badkamer, slopen/uitbreken van 1 muur plus plaatsen van 2 muren, montage plus afwerking van volledige badkamer (zie voorstaande). Na verbouwing wordt de badkamer 3.20 bij 2 bij 2.50 meter.

Klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuw keukenblad laten plaatsen en de oude verwijderen. En een nieuwe elektrische kookplaat in het keukenblad bevestigen. En een nieuwe afzuiging oplaten hangen. En graag advies welke daarvan past. (Klein keukentje)

Elektrische afzuiging in toilet installeren

Het gaat om het installeren van een elektrische ventilator met naloop tijd in de wc. Ik denk dat het om een ventilator voor 95 m3 gaat.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Ventilatie in de badkamer aanleggen

In de badkamer is geen adequate ventilatie direct naar buiten aanwezig, er is wel een elektrische afzuiging naar een intern kanaal. De bedoeling is om door middel van een doorgang in de wand via een naastgelegen kamer een afzuigkanaal met elektrische ventilatie aan te leggen naar buiten. In de buitenmuur zit nog géén rooster. Er moet een doorgang gemaakt worden, de afstand van de badkamer wand tot de buitenmuur is ongeveer 3 meter. Het betreft een huis uit 1900 in Utrecht. De ventilatie is reeds aangeschaft.

Kleine badkamer geheel renoveren

Badkamer van 200 x 260 cm moet geheel gerenoveerd worden. Verwijderen van het bad, de douche, verwarmend handdoekenrek, wastafel, spiegelkastje. Alles opnieuw tegelen (kan dat over oud tegelwerk?). Nieuwe tegels vloer zijn 60 x 30 cm , een aantal zal 60 x 60 cm zijn. De tegels zijn gerectificeerd, dus kunnen met geen of minimale voeg geplaatst worden. Moet wel goed waterdicht worden. Elektrische verwarmingsmat onder vloertegels. Plaatsen glazen douchewand 120 x 200 met afstand stang 100 cm en douche set met thermostatische kraan, en handgreep. Plaatsen van een wastafelonderstel met een wastafel van 80 cm, wastafelkraan, spiegel, verlichting. Toilet (misschien) een stukje verplaatsen en hoger hangen. Mechanische afzuiging nakijken (maakt nu veel herrie). Beginnen zodra wij de sleutel hebben (uiterlijk 28 september).

Pantry's met tussenwand en kastruimte maken

Op de 2e etage van mijn driedubbele bovenhuis zijn twee grote slaapkamers met een gammele tussenwand. De tussenruimte tussen de kamers wil ik zo maken dat er aan beide kanten een nis (aan beide kanten 60 cm diep) ontstaat waarachter een kleine pantry kan komen van circa 1.80 breed. De pantry kan heel eenvoudig: een aanrechtblad met een gootsteen met gootsteenkast waarnaast een kleine koelkast onder het blad past en daarnaast een plank voor een oventje en daaronder een open ruimte voor vuilnisbak of zo. Voor het koken koop ik een losse elektrische plaat met afzuiging. Naast de pantry wil ik nog een extra kast van circa 40 cm en aan de andere kant nog een smalle zijkast met legplankjes. Dan blijft er nog 1.60 over. Waar een goede geluidsdichte muur moet komen. Over de hele breedte zou ik tegen het plafond in beide kamers een kastruimte met schuifdeurtjes willen creëren boven de pantry, kast en bed(hoofd)nis. Er is nog geen waterleiding en er is denk ik ook een extra stopcontact nodig. Graag globale specificatie voor: 1) Slopen huidige kasten en gammele muur 2) Geluidsdichte muur plaatsen 3) Aanleggen waterleiding en afvoer 4) Extra stopcontact in beide kamers 5) mogelijk ook een exta groep of groepen 6) Monteren keukenblad/kraan en aanrechtkastje 7) maken extra kast op maat 8) Bovenkasten over de volle breedte in beide kamers

Compleet nieuwe badkamer plaatsen

De klus betreft het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. Wij hebben de oude badkamer zelf al gesloopt. Het gaat om het plaatsen van een bad, een inloopdouche en een wastafel. Er moet een wand geplaatst worden. Er moet een hangend toilet geplaatst worden (er stond een staand toilet). Er zullen leidingen verplaatst moeten worden. De badkamer moet betegeld worden (vloer en wanden). Er dient een elektrische afzuiging komen. De badkamer is ongeveer 2.50 bij 2 meter. Wij hebben alle materialen al aangeschaft.

Elektrische afzuiging in de badkamer installeren

Ik ben op zoek naar iemand die gemotoriseerde afzuiging in mijn badkamer aan kan leggen. Gat en afzuigslang zijn aanwezig, er zit momenteel alleen een ventilatierooster. Offertes graag per email.

Elektrische afzuiging repareren

Graag zou ik de elektrische afzuiging in de badkamer laten nakijken en eventueel laten repareren. Zuigt niet goed af.