Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen:

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen uit heel Nederland:

Badkamervloer laten betegelen

Ik wil de badkamervloer (8 m2) laten betegelen. En er moet een drain gelegd worden. De tegels die we gekocht hebben (60 x 60 cm) mogen over de al liggende tegels gelegd worden.

Complete badkamerrenovatie

Werkzaamheden bestaan uit: • Badkamervloer en wand betegelen • Plaatsen badmeubel, hoekdouchecabine, ophangtoilet • Afmonteren douchekraan, wastafelkraan • Aanleggen van elektriciteit • Betimmering wand en toilet • Vloer egaliseren • Aanbrengen drain in de vloer • Aanleggen leidingwerk en riool t.b.v. wasbak en douche • Demonteren oude badkamerspullen • Afvoer van de verwijderde oude badkamerspullen,bad, tegels, plafond • Voegen en kitten • Slopen tegels van de wanden en vloer

Badkamervloer aanbrengen

Wij willen graag een badkamervloer laten aanbrengen van 7.25 m2 op een houten vloer. Tevens komt er een inloopdouche in met een drain.

Badkamervloer en keukenwand betegelen

Wij zoeken een ervaren tegelzetter voor: 1. Badkamervloer van 1,90 bij 2,20 meter met drain. Deze hebben we laten afwerken met een gietvloer, maar we zijn niet tevreden over het resultaat. De leverancier van de gietvloer zorgt ervoor dat de vloer opgeruwd wordt, zodat hij geschikt is om betegeld te worden. Type tegel: groot, moeten we nog uitzoeken. 2. Keukenwand van 4,15 bij 0,30 meter. Type: 30 x 60 cm tegels, één strook. Graag een prijs exclusief tegels, inclusief overig materiaal.

Badkamervloer ophogen

In de badkamer moet de vloer worden opgehoogd i.v.m. het plaatsen van een drain voor de inloopdouche. Het gaat om een badkamer van 5 m2. Het ophogen zal tussen de 6 en 10 cm moeten zijn i.v.m. de afloop van het water.

Tegels verwijderen, sleuven maken en eventueel leidingen leggen

Wij willen graag de badkamer veranderen en daarvoor moeten de tegels van de wanden en vloeren af (vorige bewoner heeft zelf vreselijk slecht werk geleverd). Daarnaast moeten er ook nieuwe sleuven gemaakt worden in de wand voor nieuw leidingwerk van de kraan en/of kranen en de radiator en op de vloer voor een drain voor de douche (badkamervloer ligt ongeveer 5 cm hoger dan de overloop). Het betreft een kleine badkamer met een muur oppervlak van totaal rond de 17 m2 en de vloer rond de 3 m2.

Badkamervloer vernieuwen

Heeft u voor mij een offerte voor het aanmaken van een cement dekvloer voor een badkamer van ongeveer 5 m2. Er moet een drain/doucheafvoer in komen, tegels aflopend naar die afvoer. Het is een appartement op de derde etage. Ik wil geen vloerverwarming en er hoeft ook geen oude vloer weggehaald te worden. Wat kost het om die vloer vervolgens door u te laten betegelen? De vloertegels schaf ik zelf aan. Graag hoor ik uw reactie.

Badkamer tegelen en rioolontluchtingssysteem plaatsen

Betegelen badkamervloer met twee wanden en riool ontluchtingssysteem plaatsen. De oude badkamervloer dient verwijderd te worden en de nieuwe vloer dient zo geplaatst te worden dat het water naar de douche drain loopt het riool heeft nog een ontluchting systeem nodig. Eén wand bevat de kraan aansluitingen. Kleur wanden voorkeur: wit Kleur vloer voorkeur: beige of zwart De nieuw vloer en de wanden dienen ook afgekit te worden. Afmeting circa; Badkamervloer 267 x 100 Douchevloer 50 x 120 Douchewand 120 x 228 Douchewand met kraanaansluitingen 77 x 228 Graag de klus compleet aanbieden.

Badkamervloer storten

We hebben een ruimte van 24 m² wat onze badkamer moet worden. De vloer moet 8 cm hoog worden. Er ligt een drain in. Dat is het 0 punt. Ook ligt er een afvoer voor een bad. De vloer is voorzien van isolatie en plastic folie. De ruimte is op de eerste verdieping. U kunt voor ons huis parkeren en met een slang direct in de badkamer komen. De afstand is maximaal 10 meter. We hebben aan de zijkant van ons huis een wateraansluiting. Wat gaat u storten? Beton of zandcement (moet dan wel krimpvrij zijn)?

Montage van een nieuwe badkamer

In de eerste twee weken van april willen wij onze badkamer gaan verbouwen. Graag zouden wij een indicatie ontvangen voor de kosten voor de montage van de badkamer. Het slopen en afvoeren van de oude badkamer doen wij zelf. Afmetingen badkamer: 1,90 x 1,60 (oppervlakte 3 m2). Het gaat om de volgende werkzaamheden: - nieuwe badkamervloer (waterdicht maken) - Tegelen van vloer en wanden (circa 18 m2) - Afwerking (verlaagd?) plafond inclusief spots - Inbouwen doucheset, easy drain en leidingwerk - Inbouwen wastafelkraan - Plaatsen badkamermeubel, spiegel en contactpunt - Plaatsen glazen douchewand - Plaatsen hangend toilet - Plaatsen radiator De materialen als sanitair en tegels verzorgen wij zelf. Zie bijgevoegde bijlagen voor een tekening nieuwe situatie en plattegrond.