Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Utrecht of directe omgeving.

8144 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vervangen, stuc- en schilderwerk en laminaat vervangen, installeren 3 badkamers en 1 los toilet, 2 badkamers renoveren, complete badkamer renovatie, badkamer renovatie, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwing, renovatie/verbouwing badkamer, wC pot vervangen en tegelen, een casco badkamer in tweeën splitsen en afwerken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer volledig verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Utrecht:

Badkamer professioneel laten reinigen

Alles in mijn douche moet grondig worden gereinigd; de wanden, vloer en de kranen. De afmetingen zijn 100x70x210cm

Een badkamer ontsmetten en verbouwen

Momenteel is de afvoer van de wasbak in het doucheputje zelf. Daarnaast is er, zowel op tegels als het plafond sprake van veel schimmel en lijkt het alsof er geen sprake is van een ventilatiesysteem. We delen deze badkamer met 7 man. Er zit ook een bad in, welke niet wordt gebruikt. Dit zou eruit kunnen, ook. Een optie voor eventueel twee douchecabines, zou ook kunnen, maar vooral de schimmel is een enorm probleem. De badkamer is ongeveer 8 m2 groot. Het betreft dus het vervangen van de vloer- en wandtegels; de meubels en het reinigen van het plafond.

Vrijstaand bad plaatsen

Ik wil een vrijstaand bad plaatsen inclusief bijbehorende kraan. Hoeft niks verwijderd te worden.

Renovatie badkamer

Ik wil mijn douche en toilet renoveren. Zou u een bod kunnen doen om te slopen en te bouwen Voor het toilet, vloertegels, wandtegels, nieuwe verlichting en een wc met ingebouwde fontein. Voor de doucheruimte, een nieuwe ventilator, vloer en wandtegels, een inloopdouche in plaats van het bad en nieuwe kranen. Eventueel is er loodgieterswerk nodig. Doucheruimte : 182x169x210 Toilet: 83x96x210

Badkamer verbouwen

In ons nieuwe huis in Utrecht willen we de nodige dingen renoveren, maar het belangrijkste is de badkamer. Deze is nu nog erg klein en willen we daarom uitbreiden en renoveren. Er zit nu een douche en wastafel in, we willen die vernieuwen en ook een toilet aanleggen. We willen dit uiterlijk voor 1 oktober gedaan hebben.

Badkamer opknappen

Wij willen nieuwe tegels, nieuwe douchekraan, een verlaagd plafond met spots nieuwe wastafel en spiegel (zelf gekocht) plaatsen en een op maat gemaakte douchecabine. De badkamer is 162x166 cm groot.

Badkamer voegen

In verband met een lekkage wil ik graag de douche in de badkamer opnieuw laten voegen en kitten, is in totaal 1 m2 het douche gedeelte.

Het laten renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. Het gaat om alles slopen uit de badkamer: tegels, wastafel bad en toilet. Nieuw: plaatsen tegels elektra door trekken om design radiator te installeren, douche en toilet plaatsen.

Badkamer voegen reinigen

Wij willen graag de voegen in de badkamer en het toilet laten reinigen. Op de muren zitten tegels. De voegen tussen de tegels zijn verkleurd en het lukt ons tot nu toe niet om ze weer goed schoon te krijgen. De douche en het toilet samen zijn ongeveer 8 m2, de wanden ongeveer 20 m2

Vervangen douchecabine en tegelwerk

Verwijderen bestaande ¾ douchecabine 90x90 bestaande uit twee glazen deuren die op de wand zijn gemonteerd en een opbouw douchebak. Verwijderen bestaande wandtegels 3,6 m2. Demonteren douche kraan (blijft behouden en wordt weer teruggeplaatst), oplossen lichte lekkage vermoedelijk veroorzaakt door lekkend koppelstuk oid. Achterwand zal wellicht niet goed waterpas zijn. De nieuwe douchedeuren zijn 10 cm langer (195) dan de huidige douchedeuren (185). Een douchedeur moet komen op een bestaand aangebouwd muurtje dat daardoor verlengd moet worden van 210 cm naar 220 cm om de nieuwe deuren op de muur te kunnen plaatsen. Dan plaatsen nieuwe opbouw ¾ douchebak 90x90 en nieuwe douchecabine bestaande uit weer twee deuren op de wand. Tegelen van de douchehoek met hexagon tegels 15 x 17,5 met witte voeg. Bovenrand blijft ongelijke hexa rand behouden. Badkamermeubel: bestaande wastafelmeubel en spiegel van de muur demonteren. Achterwand bestaande tegels verwijderen (80 cm x 200 cm). Achter de spiegel bevind zich een verkeerd aangesloten elektrapunt, dit onklaar maken. Stuken achterwand. Wasmeubel terugplaatsen aan de muur en terughangen spiegel. Boven de wastafel tot aan de spiegel hexagon tegels 15x17,50 (ongeveer 90 cm breed en 50 cm hoog), deze hoeven niet op maat gesneden te worden. Er is een lekkage afkomstig van de douchekraan of gescheurde tegels, dit kan geen maanden wachten. Optie kan zijn om de lekkage korte termijn op op te lossen en de vervanging van de cabine en tegelwerk op een later tijdstip te plannen.

Small bathroom with toilet on 2th floor

We would like to have a new small bathroom with toilet on the top-floor (2th) of our corner-house. This new bathroom comes right above the bathroom from the 1th floor. We want a shower and a toilet and a washing table. We are thinking about 1,60 meter x 1,60 meter or maybe smaller for just a toilet and in the corner of the bedroom (open) a walk-in-shower and a washing-table with floortiles around it. We would like to get advice from the bathroom-specialist. The floor is concrete (beton).

Badkamer 1e verdieping renoveren

Wij willen graag onze badkamer op de 1e verdieping verbouwen. Onze badkamer is 1,70 meter x 2,58 meter en heeft nu een douche, toilet en wastafel. We willen graag nieuwe tegels op de wanden en plafond, douchebad, toilet, wastafel en verlaagd plafond. Oude badkamer slopen en afvoeren. Ik heb bij Maxaro al een ontwerp en materiaal gezien maar wil graag advies van de vakman.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer opfrissen: - de vloer opnieuw voegen, we denken dat het alleen nodig is rondom de douche cabine, én opnieuw gekit hebben bij de randen. - de wanden met name in de douche cabine opnieuw gevoegd hebben. Dat is circa 2 x 2 = 4 m2 - rondom alle kitranden vervangen. Toilet, wastafel, ligbad, douche cabine. - nieuwe spiegel met verlichting, badkraan en douchecabine swing deuren laten monteren. Oppervlakte badkamer totaal: Vloer 2,40 x 2,10 = 5,04 m2 Wanden 3,20 x 2,45 x 2* + tussenschot douche cabine= 17 m2 *lengte van de badkamer x 2

Montage badmeubelset en spiegelkast

Montage badmeubelset 120x52cm en Spiegelkast 120x70x14 inclusief 2 wastafelkranen

Badkamer verbouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de verbouwing zoals in de bijgevoegde tekeningen uitgevoerd. Dit opvat het draaien van de wc, het plaatsen van een scheidingswand, het doorbreken van een muur/deur plaatsen, een nieuwe douchecel, een nieuwe wasbak plaatsen met lades hieronder, het ophangen van een spiegel, het installeren van een verwarmingselement, het leggen van nieuwe tegels. Ook zou ik graag de kosten zien van het verwijderen van de huidige badkamer. Totale oppervlakte van de badkamer is 3 m2.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het is een badkamer van 200 bij 270 cm. Alles eruit ook de tegels. Douche put op een andere plaats. Eventueel plafond verlagen en spotjes. Inloopdouche, badmeubel, toilet en radiator. Nis in de douche en boven de toilet. Natuurlijk alles betegelen.

Renovatie van badkamer (BG) (2,70 meter x 0,90 meter)

We willen graag de bestaande badkamer in een benedenwoning (1912) volledig renoveren. Het gaat om een douche, wastafel en toilet. De badkamer zit onder de trap en meet 2,70 meter lang en 0,90 meter breed. Wij willen nieuw sanitair en nieuwe tegels. De badkamervloer blijkt gedeeltelijk van beton te zijn en gedeeltelijk van eterniet.

Montage Sealskin Douchecabine met draaideur 100x100x200

Montage van Sealskin Get Wet Contour Douchecabine met draaideur 100x100x200 in nieuwe badkamer.

Aanleggen van een 2e toilet op de 1e verdieping

Het gaat om een tussenwoning uit circa 1910. In 2010 is er op de BG en de 1e verdieping een uitbouw geplaatst. Op de 1e verdieping willen wij in deze uitbouw een 2e toilet. Er zijn leidingen aanwezig maar die zijn afgedopt. We willen een zwevend toilet en een fonteintje met ladekast. De vloer en de wanden moeten betegeld worden tot een hoogte van 1,20 meter, daarboven afwerken met stucwerk. Als toegangsdeur willen we een schuifdeur. De ruimte waar het toilet moet komen is 0,79 meter breed en 1,79 meter lang. 01 juli 2020 is de sleuteloverdracht.

WC op zolder plaatsen

Ik wil graag op onze zolder van ons jaren 30 huis een kleine badkamer. We hebben een ruimte waarin de CV ketel hangt met hierin ook een kleine wastafel. Ik wil hier graag een toiletpot bij plaatsen en de wastafel vervangen en de ruimte stucen/netjes afwerken.

Montage badkamermeubel en radiator + demonteren oude

Graag laat ik een badkamerwandmeubel monteren en installeren en handdoekradiator installeren. Deze heb ik besteld bij de praxis, maar deze zijn nog niet geleverd. Graag laat ik de huidige handdoekradiater en badkamermeubel door u verwijderen en afvoeren.

Badkamer tegelen

Ik wil de badkamer laten tegelen. Over bestaande tegels heen. Vloer 5m2 Wanden 20m2 Na tegelen moet ook de douchewand, douchekop, wastafel, toilet en verwarming gemonteerd worden.

badkamer vloer

Onze badkamer heeft scheuren in het voegwerk op de vloer, dit willen wij graag laten herstellen. de badkamer vloer is 4, 5 vierkante meter .

Douchecabine veranderen naar inloopdouche

Het is nu een driehoekige douche van 80 x 80, en nu wil ik er een inloopdouche van maken die 10 cm groter is.

kranen (de-)monteren

Ik heb zojuist bij Saniweb 3 kranen besteld: 2 Grohe kranen voor op de wastafel in badkamer en 1 keuken muurkraan (Dornbracht). Alle 3 ter vervanging van de oude, kapotte kranen. Ik zoek iemand die deze nieuwe kranen, wanneer ze zijn geleverd, kan monteren en de oude kranen kan verwijderen. De kranen komen gewoon op dezelfde plek terecht.