Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Utrecht of directe omgeving.

7936 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Utrecht:

Badkamer uitbouwen

We willen onze badkamer uitbouwen van ongeveer 2 bij 1 meter. Daar komt een inloopdouche in van 1 bij 80 cm. We zoeken aannemer die: - Muur bouwen van 2 bij 2,5 hoog met deurkozijn. - Loodgieterwerk bij de douche met wtw-systeem - Vloer eventueel deels openbreken en daarna doorleggen van 2 bij 1 meter - Tegelwerk vloer van 2 bij 1 meter en tegelwerk muren 7 m2 - Aanhelen muur in hal die aansluit aan badkamer met stucwerk van 4 m2 en tegelwerk van 1 m2 - Mechanische ventilatie inbouwen - 2 Glazen douchewanden monteren.

Badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen

Ik zou graag 2 meubels in de badkamer in elkaar willen laten zetten. 1 onderkast en 1 kolomkast. Graag ontvang ik een indicatieprijs.

Douchebak van steen plaatsen

Ik wil graag een douchebak van steen laten plaatsen. Afmeting 90 x 90 x 5 cm. Afvoer naar put moet met circa 10 cm aangepast worden. De douche is betegeld. Wij hebben alleen de douchebak.

Douchewanden, kolom en regendouche plaatsen

Douchewanden plaatsen en een douchekolom met jetstralen en regendouche monteren. De huidige douchestang en douchekop verwijderen. Materiaal aanwezig.

Badkamervloer herstellen en opnieuw betegelen

Badkamer heeft een betonnen vloer met zwaluwstaart en daaronder een houten vloer met houten balken. De vloer van de badkamer is lek, waarschijnlijk is de afvoer niet correct aangesloten, hierdoor is er hout rot en een houten balk is toe aan herstelwerk. Werkzaamheden: - Rotte houten balk herstellen - Rotte houten vloerdelen verwijderen en herstellen - Evaluatie of huidige vloer: situatie kan worden aangehouden of moet worden aangepakt? - Aanbrengen waterdichte laag - Badkamer vloer tegels opnieuw aanbrengen zodat het water in de goot wegloopt - Afvoer opnieuw installeren - Onderste rand tegels, indien nodig, ook opnieuw aanbrengen Er zijn wat reservetegels maar misschien niet voldoende. Ik weet niet of dezelfde nog leverbaar zijn.

Bad uitbouwen en nieuw bad inbouwen

Wij willen ons oude bad laten uitbouwen: Bubbel/jetstreambad van 190 x 90 centimeter, zit ingebouwd tussen twee muren, 6 centimeter ingefreesd in een van de muren. En daarna willen wij ons nieuwe bad laten inbouwen: Het gaat om een simpel bad (dus geen toeters en bellen) van 190 x 90 centimeter, leidingen liggen er, kranen en afvoer en nieuw bad zijn aanwezig. Mochten er tegels kapot zijn mogen die worden vervangen.

Badkamer verbouwen en draagmuur verwijderen

Ik heb een huis gekocht en wil de badkamer in maart 2018 gaan verbouwen. De huidige afmeting is 1.68 x 0.97 meter. Ik wil de badkamer vergroten door een deel van de gang en van de slaapkamer links erbij te betrekken. Ik wil een douche, toilet en wastafel. Er zit nu geen toilet in, dus daarvoor moeten er leidingen doorgetrokken worden. Er zit nu een heel groot raam in, dat ik wil verkleinen om meer wand te krijgen. Er is een bouwkundige keuring geweest, indien er eerst een nieuw muurtje geplaatst wordt in de slaapkamer, kan er een draagmuur verwijderd worden. Tevens moet er een draagmuur in de keuken verwijderd worden ongeveer 3 meter lang. 15 maart krijgt de klant de sleutel. Verbouwing moet 1 mei gereed zijn.

Toiletpot plaatsen

Nieuwe toiletpot plaatsen en een losse (niet-inbouw) spoelbak met 2 spoelmogelijkheden (groot/klein), plaatsen en aansluiten, en de oude set meenemen.

Lekkage aan doucheputje verhelpen

Ons doucheputje lekt naar de verdieping eronder. We hebben al ettelijke malen gekit, maar het probleem blijft bestaan. Het wordt tijd dat er een specialist naar komt kijken om het te verhelpen. Waarschijnlijk enkel een kit probleem.

Sanibroyeur vervangen

Ik heb een sanibroyeur en deze is kapot, ik heb reeds een nieuwe gekocht. Ik ben op zoek naar een vakman die de oude kan verwijderen de nieuwe kan installeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer vernieuwen

Ik heb een kleine badkamer van ongeveer 2 x 2 meter en wil die graag vernieuwen. Ik kan eventueel zelf het sloopwerk verzorgen. Ik heb een hangtoilet dat nog in prima staat is en wil dat laten herplaatsen. Verder wil ik nieuwe wand- en vloertegels, een douche en een badkamermeubel met wastafel en kraan. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Toilet, wastafel en ventilator monteren

Plaatsen duoblok toilet, terugplaatsen wastafel en installeren badkamerventilator op 8 december.

Douchebak van steen plaatsen

Een stenen douchebak van 90 bij 90 cm wil ik in mijn badkamer laten plaatsen. Afvoer zal ongeveer 10 centimeter verplaatst moeten worden. De vloer is betegeld. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine badkamer en toilet verbouwen

De bedoeling is om mijn toilet (1,5 vierkante meter) en badkamer (3 vierkante meter) opnieuw te tegelen en het plaatsen van een nieuw toilet en douchecabine. Ik heb een paar foto's toegevoegd om een beeld te scheppen. Eventueel extra werk: een verlaagd plafond maken en de drempel vervangen. De klant schaft zelf in overleg met de vakman het materiaal aan.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil graag diverse montageklussen laten verzorgen in mijn badkamer. Ik heb een nieuwe douchedeur en een spiegelkastje met verlichting besteld bij Praxis en die zullen binnenkort geleverd worden. Verder heb ik een douchekraan gekocht. Zodra alle spullen binnen zijn, laat ik die graag monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchecabine vervangen

De oude Riga 80 x 80 douchecabine met schuifdeuren moet vervangen worden. Daarbij ook de kitranden eromheen natuurlijk. Materialen zijn nog niet in huis, maar kan wel verzorgd worden, indien nodig.

Schimmel badkamer verhelpen

Door vochtige badkamer last van schimmel in voegen. Is er een mogelijkheid om voegen te behandelen zodat schimmel niet meer terug komt na reiniging ?

Kleine badkamer volledig verbouwen

Ik heb een heel kleine en oude badkamer die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil de badkamer daarbij zo praktisch mogelijk laten indelen. Ik wil daarom eerst een afspraak maken met een vakman om de ruimte hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren en wil ook een een schets of ontwerp laten maken. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Badwandje plaatsen op bad in badkamer

Ik wil een badwand laten plaatsen in de badkamer (op het bad zodat de rest van de badkamer niet meer nat word). De afmeting van de glazen badwand is 70 breed x 150 hoog. De tegel waarop de badwand gemonteerd moet worden is 0. 9cm dik. Ik heb een foto van de badwand en een afbeelding van waar deze gemonteerd moet worden meegestuurd. Ik ontvang de offertes graag per mail waarna ik evt zelf contact opneem.

Plaatsen van een douchecabine

Ik heb een nieuwe douchewand en douchedeur gekocht bij Praxis en die worden hier vanmiddag afgeleverd. Ik zoek een goede vakman die mijn oude douchewand kan verwijderen en de nieuwe cabine kan monteren op de tegelvloer. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Toilet renoveren

Onze toiletpot (met onderafvoer) is nodig aan vervanging toe. Daarnaast kan het hele toilet wel een opfrisbeurt gebruiken zijmuren mogen strak gemaakt worden met een gipsplaat en de achter muur mag geregeld worden

Doucheput vervangen en overige werkzaamheden

Ik ben mijn badkamer aan het renoveren en ben nu op zoek naar een vakman die de oude doucheput kan vervangen. Deze zit in het beton en gaat met een afvoer onder een hoek van 45 graden naar de muur toe. Ik wil de put laten vervangen en de vloer laten afsmeren met cement. Eventueel zijn er daarna nog andere werkzaamheden. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij dan uw prijsindicatie.

Regendouchesysteem monteren

Ik wil een regendouchesysteem laten monteren in de badkamer en de huidige douche-set inclusief de kraan laten demonteren. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn doucheruimte opnieuw laten betegelen. De oude tegels zijn Sphinx wandtegels van 25 bij 33 centimeter en de vloertegels zijn 25 bij 25 centimeter en die moeten dan ook eerst worden verwijderd. De hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 centimeter en 260 centimeter hoog. Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis, wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen.

Inloopdouche maken

Wij hebben in de badkamer nu een douchecabine met kunststof douchebak staan. Ik wil die laten verwijderen en daar de vloer doorlopend laten betegelen, zodat het één geheel wordt met de badkamervloer. Daarna wil ik een nieuwe douchedeur laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.