Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Nieuwegein of directe omgeving.

1672 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: plaatsen 2 badkamers, badkamer vergroten en opnieuw bouwen, verbouwing badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer Renovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toilet renoveren/verbouwen, badkamerrenovatie, renovatie van badkamer, compleet badkamer vernieuwen, slaapkamer in badkamer veranderen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, hoekbad vervangen door een inloopdouche en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nieuwegein:

Toilet vervangen

Op de begane grond willen wij graag onze WC (AO) inclusief spoelbak laten vervangen en de oude wc laten afvoeren. Deze bevind zich op de begane grond direct in de hal bij de voordeur.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer van 3.00 x 2.10 meter renoveren. In de badkamer moet een douche, inbouw toilet en radiator komen. Nieuwe vloer en wand tegels geplaatst worden.Het liefst gebruik ik mijn eigen tegels hiervoor, de douche toilet en radiator mogen door de vakman geleverd worden. Materiaal kosten apart aanbieden.

Douchebak en cabine installeren

Ik wil graag een lage douchebak en douchecabine laten installeren. In de bijlage vinden jullie afbeeldingen van de huidige situatie.

Douchezuil repareren of vervangen

Ik wil mijn douchezuil RVS met regendouche, handdouche en massage jets, gebruiken we niet, laten repareren of vervangen. De slangen zijn doorgeroest of de kraan lekt. De zuil is ongeveer 8 jaar oud en 140 bij 16 bij 8 cm. Graag laat ik door u beoordelen of de zuil gerepareerd kan worden of dat deze vervangen dient te worden.

Toiletpot vervangen

Ik wil graag mijn toiletpot vervangen omdat hij lekt. Het is de toilet in de badkamer op de 1e etage, en het heeft een achter aansluiting. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Badkamerspiegel en lamp installeren

Ik heb een badkamerspiegelkast met lamp bij de Praxis gekocht en deze wil ik graag laten installeren. Het gaat om de Arezzo spiegelkast 60 ZART en de Aurel 3040 LED Chrome 30 cm. Deze zijn al aangeschaft.

Nieuwe douche cabine plaatsen en tegelwerk herstellen

Ik wil graag een nieuwe douche cabine laten plaatsen op de plek van de oude. De badkamer ziet verder nog goed uit, alleen is het tegelwerk op 1 plaats wat los gaan zitten. Dit wil ik ook graag hersteld hebben.

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer, klein, 2 x 3 meter. Verbouwen, incl bad, douche, toilet, en wastafel. Tevens wc beneden aanpassen.

Badkamer en wc vernieuwen

We hebben een ander huis gekocht en de badkamer en toilet moeten worden vernieuwd. Voorbereidende werkzaamheden zoals sloop kunnen we zelf. Het is ongeveer 20 m2 totaal aan tegelwerk. Er moet eventueel leidingwerk verricht worden. Er moeten namelijk zwevende toiletten geplaatst worden.

Fontein plaatsen in toilet

Ik wil graag een nieuw fonteintje laten plaatsen in het toilet. De oude moet nog worden verwijderd. Het fonteintje van keramiek compleet met kraan, is aanwezig.

Douchecabine vervangen en afwerken

Oude douchecabine inclusief douchebak verwijderen en afvoeren. Vervolgens nieuwe douchecabine plaatsen en mooi afwerken.

Badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw

Het gaat om het plaatsen van een badkamer en toilet in een nieuwbouwwoning. De badkamer is 2.70 bij 2.67 meter en deindeling is redelijk in orde. Er zullen nog wel wat leidingen aangepast moeten worden. De wanden en de vloer moeten worden betegeld. Verder moet er een douche met afschot geplaatst worden, een wastafel met 2 kranen, een toilet, een verwarming en een ligbad. Eventueel moet er nog een wand met nis gerealiseerd worden. Het separate toilet is 1.22 bij 0.92 meter groot. De vloer en de wanden tot 1.20 meter dient te worden betegeld, het toilet en het fonteintje geplaatst.

Get Wet douchedeur plaatsen

Ik heb een douchecabine van Get Wet gekocht. Het vaste gedeelte en de stabilisatie stang staan. Alleen de deur moet nog worden opgehangen. Ik zou dit graag door u laten doen. Hoeveel zal dit gaan kosten?

Badkamer verplaatsen

Het verplaatsen van een badkamer, zonder sloopwerk, dat doe ik zelf. Leidingwerk en mogelijk stroom wil ik wel laten doen. De nieuwe badkamer komt in een hoek van het huis, en heeft twee nieuwe muren nodig. Het gaat om een simpele badkamer, met een douche, wastafel en toilet. De douche zou ik graag een inloop douche met grote douchekop (regendouche) hebben. Qua tegels e.d. geen speciale eisen, maar wit/antraciet hebben de voorkeur.

Badkamer renoveren

Huis is gebouwd in 1994, originele tegels vloer en wand zitten er nog Badkamer betegelen,210 breed, 242 lang vloertegels 60 x 60 2 wanden in zelfde kleur 30 x 60 2 wanden andere kleur 30 x 60 Geberit zwevend toilet met kleine vierkanten tegelmatjes 32 x 32 Grohe douchestang, meng kraan aansluiting 15 a 20 cm verplaatsen. Cv afkoppelen, plafond glad stukadoren. Wel of geen douche bak 90 x 120 cm 4 cm hoog of geheel door getegeld in overleg. Ligt aan wat beter is voor het laten aflopen van het water. Overleg of oude tegels kunnen blijven zitten. Zelf haal ik alles weg zoals kastjes wc en douchecabine

Badkamer geheel vernieuwen

Ik heb een oude badkamer van 230 x 209 cm die nog helemaal in de jaren '70 stijl is. De ruimte is betegeld en er is een douche en wastafel, verder niets. Ik wil alles laten slopen en een mooie nieuwe badkamer laten opbouwen. Ik wil nieuw tegelwerk, een hangend toilet, een bad, een stoomcabine en een klein wastafelmeubel. Ik bezit al een ontwerpschets. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken en de ruimte te beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave.

Duoblok installeren

Wij willen onze huidige staande toiletpot met waterreservoir laten vervangen door een duoblok. We zullen zelf een duoblok kopen bij Praxis. Mogelijk moeten de leidingen wat worden aangepast. We ontvangen graag uw offerte.

Hangtoilet vervangen

In onze badkamer hebben we een hangtoilet dat vervangen moet worden. We hebben al een nieuwe toiletpot met bril en deksel gekocht en die worden op 28 november geleverd. We ontvangen graag uw offerte.

Hangtoilet plaatsen en kitten

Wij willen graag ons hang-toiletpot weer laten bevestigen, dat wegens reparatie na lekkage verwijderd is. Het dient ook opnieuw gekit te worden. Het gaat om het toilet in de badkamer op de eerste verdieping.

Wand in de badkamer vervangen na lekkage vanuit een buurwoning

Ik heb forse lekkage in mijn badkamer gehad. Mijn badkamerwand grenst aan de badkamer van mijn buren. In hun woning is er een lekkage opgetreden aan leidingwerk bij een kraan, waardoor de hele muur zeer nat is geworden. In mijn badkamer is deze betonnen muur bekleed met hout en gipsplaten en daarna betegeld. Dat is allemaal zeer nat geworden en moet nu worden verwijderd. Na het verwijderen moet de muur goed drogen en daarna kan deze weer worden bekleed en betegeld. Het gaat om een wand van ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Er zit daar ook een douchecabine met douchebak en doucheset die tijdens de klus verwijderd en later weer gemonteerd moet worden. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Voegen en kitranden vervangen in de badkamer

Er is momenteel enige lekkage in onze badkamer door slechte voegen en kitranden. Ik wil een paar voegen in de vloer laten vervangen en de randen laten kitten, ook bij een douchegoot. Op een kleine zijwand en grote achterwand wil ik ook de voegen en enkele kitranden laten vervangen. Het gaat om ongeveer 5 m² met grote tegels. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer tegelen en inrichten

De badkamer tegel inclusief vloer ongeveer 30 m2 inclusief plaatsen wandje met nisje erin. Tegels en sanitair hebben we zelf en alles word stucklaar aangeleverd. Graag legloon inclusief materiaal en rvs strip om af te werken. Dus totaal prijs.

Badkamer verbouwen en tegelen

De badkamer moet verbouwd worden: slopen huidige badkamer: bad, wastafels, douche en tegels en weer opbouwen. Wat er moet gebeuren: Vloer en wanden tegelen met grote tegels. Inloopdouche met een regendouche en een badkamermeubel met dubbele wasbak. De tegels lopen nu achter het verlaagde plafond door dus plafond los halen en vernieuwen. De radiator eraf halen en later terugplaatsen. De badkamer heeft een afmeting van 2.85 x 2.15 meter.

Douchecabine monteren in badkamer

Het monteren van een douchecel (compact swingdeur en zijwand 80 cm - installatie op de tegels) en het demonteren van de oude cabine, zonder bak. De nieuwe wordt volgende week bezorgd (woensdag de 16de van augustus).

Nieuwbouw badkamer maken

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Ik heb een tekening bijgevoegd. Aan de muur van de toilet in de hoek naast/bij het raam moet een bad gerealiseerd worden. Het bad, wastafel, toilet, douchecabine, afvoergoot en tegels kopen wij zelf. De werkzaamheden zijn het tegelwerk het kit werk en het aansluiten van het sanitair. Het gaat om tegel grootte 30 cm bij 60 cm, 1e klasse. Graag ontvang ik een offerte.