Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Mijdrecht of directe omgeving.

240 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mijdrecht:

Badkamer ombouwen tot inloopdouche incl. tegelwerk

BAD tegels glanzend wit 15x20cm verwijderen en in depot zetten 45 stuks DOUCHE verwijderen en in depot zetten 1 Grohe mengkraan INLOOPDOUCHE Herplaatsen Grohe mengkraan incl aansluitingen leidingen (warm en koud water) Leveren en aanbrengen tegels glanzend wit 15x20cm langs voormalige badwand 69x20cm Wanden egaliseren 3 m2 2 rijen tegels glanzend wit 15x20cm leveren en aanbrengen 134 stuks MOZAIEKTEGELTJES 2x2cm leveren en aanbrengen matjes glasmozaiek Wave Particle 32,7x32,7cm Multicolor 30 stuks (3 dozen) BESTAANDE VLOER Verwijderen en afvoeren tegels 10x20cm 16m2 DOUCHEGOOT leveren en plaatsen RVS douchegoot lengte 100cm TOEKOMSTIGE VLOER PVC-vloertegels voor badkamer middelgrijs leveren en aanbrengen bij voorkeur 40x40cm of 50x50cm 17m2 TOEKOMSTIGE WAND INLOOPDOUCHE Leveren en aanbrengen

Renoveren van badkamer en toiletruimte

Ik wil zowel de badkamer als de toiletruimte laten renoveren. Beide zijn gedateerd en mogen door de vakman eventueel gestript worden. Badkamer 304 x 188 cm renoveren: - Inloop douche maken - hangtoilet plaatsen - bad plaatsen - dak / klapraam maken - leiding wc aanpassen - vloerverwarming leggen - plafond met inbouwspotjes maken - sierradiator plaatsen - badmeubel plaatsen - badkamer betegelen vloer/wand - plafond stucen + Wc 125×88 cm - toilet meubel plaatsen - hangtoilet plaatsen - betegelen en stucen Ik zorg voor al het materiaal. Vóór juni moet deze klus klaar zijn

Badkamer verbouwen

Het gaat om een badkamer waar ik meubilair en tegels in wil laten plaatsen. Het oude meubilair en de tegels wil ik eruit laten slopen. De badkamer is 220 bij 320 cm. De wanden moeten tot aan het plafond worden betegeld. Het plafond is 240 cm. Er moet een wastafel met kast, toilet, douche met glazen wand en een bad geplaatst worden. Al het leidingwerk staat goed.

Badkamer en toilet installeren in nieuwbouw

Graag ontvang ik een offerte voor de installatie van een badkamer en een aparte toilet in een nieuwbouw woning. Alle leidingen zijn we al van voorzien. We hebben alle materialen (A kwaliteit tegels en sanitair): een vrijstaande bad en vrijstaande kraan, een inloopdouche kraan set, een spoelbak meubel en kraan, een hangtoilet en een fontein met kraan. Het toilet is 90 x 120 cm. en tegels moeten tot 120 cm. hoog. Badkamer (zie plattegrond) moet helemaal betegeld worden met 3 verschillende tegels van de zelfde merk. Foto toegevoegd. 85 cm boven de ligbad is een raam van 180 x 1260 cm.

Douchecabine monteren

Standaard douchecabine monteren. Over de bestaande tegels heen monteren.

WC-ruimte laten renoveren

De tegels op de wanden en de vloer dienen te worden verwijderd. Het staande toilet zou ik dan willen laten vervangen door een zwevend toilet. Hiernaast zal er ook een bidet geplaatst moeten worden en een fontein. Hierna zullen de wanden en de vloer betegeld moeten worden. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Badkamer renoveren

Leeghalen badkamer, wanden betonlook stucken tegel vloer. Realiseren inloop douche op ligbad plaats

Badkamer slopen en leeghalen

Badkamer leeghalen

Badkamer vernieuwen

Badkamer is 2.50 x 3.50 meter. Ik wil graag een nieuwe vloer inloopdouche badkamer meubel met 2 wasbakken wanden als betonlook

Toiletblok vervangen door hangend toilet

Ik wil graag een staand duoblok toilet laten vervangen door een Geberit wandcloset met inbouw reservoir. Er moet ongeveer 1.20 m2 meter betegeld worden met tegels van 20 bij 15 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer slopen en opnieuw op laten bouwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 3 meter helemaal vernieuwen. De bestaande badkamer moet gesloopt worden, inclusief het plafond en het tegelwerk. Er moet een nieuw plafond worden geplaatst. Daarna moeten er nieuwe wand- en vloertegels in, een inloopdouche, een hangend toilet, een wastafelmeubel met 2 wastafels en een spiegel met verlichting. Dit is wat wij ongeveer voor ogen hebben, maar wij maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en staan open voor uw advies. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor zowel de werkzaamheden als de materialen. We willen de klus na de jaarwisseling laten uitvoeren.

Badkamer opnieuw voegen

Ik laat graag de bestaande tegels op nieuw voegen. Het gaat om een doucheruimte van 2.50 van 1.50 meter.

Thermostaat douchekraan installeren

De bestaande douchekraan vervangen, 120 mm, door een thermostaatdouche kraan, 120 mm.

Duoblok closet vervangen

Ik wil graag mijn oude duoblok vervangen voor een nieuwe. De oude moet dus ook verwijdert worden. Het betreft een duoblok pk. De water aanvoer en afvoer moeten ook aangesloten worden. Tevens moet de nieuwe pot netjes afgewerkt worden (kit). Het nieuwe duoblok is aangeschaf bij karwei. De andere benodigde spullen moeten meegenomen worden door de monteur.

Draaibaar douchescherm op het bad plaatsen

Het plaatsen van een draaibaar douchescherm tegen het spetteren. Plaatsing boven de rand van het bad met bevestiging aan de muur.

Toilet met tegelwerk vernieuwen

Ik wil mijn toilet vernieuwen, gaat om een toilet ruimte van ongeveer 90 cm bij 120 cm. Nu is het een standaard staand toilet met een klein fonteintje. Tegels op de muur (tot halverwege) en op de grond. Ik wil graag een ander toilet, indien mogelijk een hangend toilet aan de muur en wat hoger dan het huidige toilet. Nieuw tegelwerk op muur en grond, graag kijken of er over de huidige tegels betegeld kan worden anders deze verwijderen en nieuwe tegels plaatsen.

Installatie- en tegelwerk in de toilet

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van wc en wasbak, en betegelen wanden en vloer toiletruimte.

Badkamer volledig laten renoveren

Badkamer renovatie. Alle oude materialen eruit halen en tegels van de wanden af. Nieuwe douchecabine en hangend toilet monteren. Wastafelmeubel vernieuwen.Leidingen lopen nu over de muur, binnenmuur, misschien in de muur frezen. Wandtegels tot aan het plafond zetten. Vloertegels over de huidige heen zetten, als het mogelijk is. Geen vloerverwarming. Badkamer is 2 x 2 meter. Graag rond half juli of anders na de vakantie.

Totale badkamer verbouwen

Badkamer installeren van 2 bij 2 meter: Bad plaatsen + afvoer en aanvoer warm/koud - kraan Toilet plaatsen + afvoer - aanvoer koud – randgeaardstopcontact (broyeurtoilet) Wastafel + kast + afvoer/aanvoer Spiegelkast boven wastafel + randgeaard stopcontact Verwarming plaatsen/aansluiten Tegel werk vloer en muren en bad en raam Muren en plafond stuken condens bestendig Nieuwe badkamer wordt geplaatst in een andere ruimte dan de oude badkamer! Oude badkamer 1. 50 x 1. 15 meter: Sanitair en tegelwerk verwijderen.

KARWEI Bruynzeel Reflex douchecabine monteren

Ik heb een half ronde douchecabine gekocht bij KARWEI (douchecabine reflex 1/4r 90x185 6mm Chr) ik zou het graag door jullie bezorgd en gemonteerd willen hebben. Zou u zo vriendelijk willen zijn om mij een prijs aan te geven wat het mij gaat kosten en eventueel een afspraak voor bezorgen en montage. Graag wacht ik uw reactie af.

Plaatsen van een douchecabine

Het plaatsten van een douchecabine op een vloer in de badkamer, dus zonder douchebak. Kan zo op de vloer en tegen de wand. Douchecabine kopen we bij de Karwei, na overleg met de vakman.

Plaatsen douchecabine en douchekolom

Het plaatsen van een douchecabine (reflex) op de tegelvloer van de badkamer. Niet op een douchebak. Het plaatsen van een douchekolom (crystal grey) aan de badkamermuur in de douchecabine. Er zit een werkende douche met kraan, deze mogen eruit, er is dus een waterleiding beschikbaar. Materialen heb ik zelf gekocht.

badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer van ca. 2m x 2m verbouwen. Het sloopwerk doen we zelf. De afvoer, verwarming en waterleidingen moeten omgelegd worden. Tevens moet de badkamer geheel betegeld worden en de douche, toilet, wasbak en verwarming geïnstalleerd worden.

Bevestigen/Installeren badkamerbenodigdheden

Ik heb voor mijn toegewezen woning spullen gekocht voor in mijn badkamer die geinstalleerd moeten worden. Ik zou graag eerst een afspraak willen maken met een badkamerspecialist om alle mogelijkheden die er zijn te bespreken. Het liefst op korte termijn. Wat moet er gebeuren in de badkamer: - Er moet een douchecabine geplaatst worden. Er moet in kaart worden gebracht wat de mogelijkheden zijn. Er lopen namelijk ook leidingen. De cabine heb ik nog niet gekocht! Ik heb er wel 1 op het oog! --> Via Karwei. - Er moet een wastafelmeubel, een spiegel met verlichting en een kolomkast geplaatst worden. Ook hier moet gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Verder nog een aantal andere accessoires.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren. Slopen oude badkamer. Betegelen wanden en vloer. Plaatsen douche, toilet, badkamermeubel, assecoires, spiegelkast en radiator. Afmeting 2.80 bij 2.80 meter. Leidingen moeten ook verlegd worden (warm en koud water), evenals elektra en CV verleggen. Sanitair en tegels zijn al aanwezig. Lijm/voeg etc. moet wel geleverd worden.