Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor herstel gevolgschade lekkage badkamer:

Herstel gevolgschade lekkage badkamer

Ik heb lekkage dus vloer van badkamer schade
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel gevolgschade lekkage badkamer uit heel Nederland:

Herstel gevolgschade lekkage badkamer

Graag zou ik het plafond in de badkamer in normale staat willen terugbrengen (schade te zien op bijgevoegde afbeelding).

Herstelwerk aan lekkende leidingen, tegelwerk en kraan

WIj hebben een inloopdouche waarin in de hoek een schuin wandje stond met mozaiek tegels. Hierachter zitten in de muur de warm- en koud waterleiding. Op de fittingen is het gaan lekken met waterschade beneden tot gevolg. Dat kan als gevolgschade worden bestempeld en wordt een gevalletje verzekeringswerk (muur herstellen, behang). Dit hoeft dus niet in een offerte te worden meegenomen, het gaat puur om herstel van de douche zelf. Ik heb het schuine wandje er zelf voor een deel al uitgehaald om te kijken waardoor de lekkage werd veroorzaakt, aangezien de verzekering het op slecht afkitwerk wilde gooien, hetgeen niet het geval bleek te zijn. We zoeken iemand die de leidingen in de badkamer weer permanent waterdicht kan maken. In het verleden is het nl. Wel eens hersteld, maar dat is toen neergekomen op het strak aandraaien van de fittingen en die zijn dus weer gaan lekken. Ik heb ze momenteel afgedopt en straks aangedraaid, maar het is nog steeds niet geheel droog. Na herstel van de leidingen moet er voor een deel opnieuw betegeld worden. Het hoeft niet perse weer een schuin wandje te zijn, als het er maar netjes uitziet en waterdicht is. We zoeken dus iemand die de klus aankan, niet peperduur is en goed is in het herstellen van de onbetegelde hoek in de douche.

Herstelwerk aan pannendak in verband met lekkage

Ik woon in een woning uit bouwjaar 2008 met een puntdak met daarop betonpannen. Op diverse plekken heb ik last van lekkage, bij de dakkappellen, de kozijnen en bij de schoorsteen. Ook lijkt het of het dak zelf op een aantal plaatsen niet goed waterdicht is, want ik heb vochtplekken op de schuine plafondplaten op de zolder. Daarnaast is er gevolgschade ontstaan aan stuc-, schilder- en houtwerk. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en een voorstel voor herstel te doen. Ik ontvang daarna graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, wil ik de schade zo snel mogelijk laten herstellen en een afdoende maatregel laten nemen om verdere lekkage te voorkomen.

Lekkende verzamelput

Lekkende gemetselde verzamelput (onder de vloer) verwijderen en de daar aan vastzittende herstelwerkzaamheden uitvoeren (riolering etc.) Graag met SPOED uw offerte. Aparte offerte voor herstel gevolgschade aan binnenmuur: behang eraf, muur drogen (?)en herstellen en opnieuw behangen.

Herstel gevolgschade lekkage badkamer

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering van mijn gevolgschade van mijn lekkage aan mijn badkamer. Vervolgens uitvoering. Muren zijn helemaal doordrongen met water. Kijken waar lekkage vandaan komt, lekkage verhelpen, vervolgens muren stucen en eventueel weer tegelen. Badkamer is 1.20 bij 1.80 meter.

Dakherstel

Grondig en duurzaam herstel van een daklekkage op betegeld platdak van onze 2 onder 1 kap woning. Tevens verbeteren waterafloop naar stadsuitloop (opheffen plasvorming onder afscheidingsschutting op het balkon). De gevolgschade is zichtbaar op plafond en tussen- en buitenmuur op de slaapkamer linksvoorkant woning (Bij de buren is geen schade vastgesteld). Dak/balkon is 5,5 bij 2,3 mtr.

Dakreparatie (balkon)

Grondig en duurzaam herstel daklekkage op betegeld platdak van ons 2 onder 1 kap woning. Tevens verbeteren waterafloop naar stadsuitloop (opheffen plasvorming onder afscheidingsschutting op het balkon). De gevolgschade is zichtbaar op plafond en tussen- en buitenmuur op de slaapkamer linksvoorkant woning. (Bij de buren is geen schade vastgesteld). Dak/balkon is ongeveer 6 bij 2 meter.