Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Maarssen of directe omgeving.

848 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, badkamer plaatsen en binnenwanden aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Maarssen:

Badkamer en toilet renovatie

Wij willen onze badkamer en toilet renoveren. Op de begane grond hebben wij een toilet van circa 1 m2 en op de eerste verdieping hebben wij een badkamer van circa 7 m2. We slopen zelf. Sanitair regelen we zelf. In het toilet en de badkamer moet een zandcement dekvloer op de nieuwe vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van het toilet is 90 cm bij 125 cm. In het toilet moet een hangend toilet gemonteerd worden op de plaats waar eerst een staand toilet stond. Hier moet ook een fonteintje gemonteerd worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 10 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. De afmeting van de badkamer is 210 cm bij 340 cm. In de badkamer moet op de plek waar een bad stond een nieuw inbouwbad met inbouwkraan geplaatst worden. Op de plaats waar een staand toilet stond moet een hangend toilet gemonteerd worden. Er moeten een badkamermeubel met inbouwkraan en spiegel van 100 cm breed en een kolomkast van 160 cm hoog geplaatst worden. Op de plek waar nu een wasmachine aansluiting zit moet een inloopdouche gerealiseerd worden. Hiervoor moet een inbouwdouche gemonteerd worden en een glazen wand geplaatst worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 28 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. Plafond loopt aan het einde schuin af tot circa 180 cm. In dit schuine deel willen we een velux dakraam realiseren. Als dit mogelijk is willen we het graag bespreken, anders zullen we dat zelf verzorgen.

Renoveren vloer douchecabine in verband met lekkage

Betegelde douchecabine vloer van ca 10 jaar oud (ca 1 bij 1 mtr) moet ivm lekkage gerenoveerd/gerepareerd worden. Kan te maken hebben met lekkage langs afvoergoot of door gaatjes in t voegwerk.

Badkamer verbouwen

Graag zou ik de badkamer laten verbouwen. De douche kraan zou een stukje verplaatst moeten worden en er moet opnieuw betegeld worden. En er zal ook een muurtje geplaatst moeten worden als afscheiding van de douche. Ik hoor graag wat dit kost.

Voegen in douchecabine vervangen en opnieuw kitten

In douche cabine deel van de voegen vervangen en in hele badkamer het zachte kit dat gebruikt is vervangen

Compleet wcblok plaatsen

Ik wil graag een hogere wc incl stortbak. Uitdaging is dat het schuin op de wand komt. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Badkamer verplaatsen

Wij willen de badkamer graag verplaatsen i.v.m ruimte. Badkamer zit nu aan de voorkant en willen wij naar de achterkamer. Het gaat om een ruimte van 2.80 x 2.10 x 2.58. We willen kijken of het mogelijk is met leidingwerk en hoeveel het kost. We willen een douchecabine, wc en wastafel.

Badkamer renoveren

Badkamer opnieuw betegelen met plaatsen van een douche en wastafelmeubel Afmetingen badkamer: De badkamer is een L vorm en die is 2.5 m bij 2 meter en er zit ook een hap in van 1 bij 1 m. De tegels wil ik eigenlijk zelf bestellen. Ik wil de douchecabine laten plaatsen na het betegelen. Ik weet nog niet zeker hoe ik dit wil doen. Kan de vakman mij adviseren?

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer van 2 bij 2 meter renoveren. De oude badkamer dient te worden verwijderd en het puin afgevoerd. De indeling veranderd en de leidingen dienen te worden verlegd. De wasmachine aansluiting zal moeten worden verwijderd. De wanden en de vloer wil ik graag laten betegelen. Daarna zal er een toilet, wastafel, douchecabine en designradiator moeten worden gemonteerd.

Badkamer renoveren

Wij willen graag de badkamer opnieuw laten doen. Betegelen van zowel muren als vloer (oude tegels het liefst er uit in verband met slechte kit). Er moet een wastafel op een andere plek komen, een nieuwe douche met cabine worden gerealiseerd. De leidingen lopen buiten de muur op dit moment en dat laten wij liever zo- de leidingen moeten wel vervangen worden. Er moet een handdoek radiator komen. WC moet ook vervangen worden. Wij willen zelf onze tegels en sanitair aanschaffen. Bij de leidingen zijn tips welkom. Ik hoor graag van jullie.

Verbouwing van een badkamer

Wij willen onze badkamer van 2 bij 3 opnieuw betegelen (muren en vloer), een zwevend toilet plaatsen op een bestaande afvoer, een douchewand plaatsen, een designradiator plaatsen en badkamer meubel plaatsen. Materiaal is aanwezig, het gaat echt om slopen, monteren en eventueel leidingen verplaatsen/verleggen.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer renoveren/verbouwen. Het betreft een ruimte van 8 m2. De douchecabine, wastafel, toilet dienen vervangen te worden. Daarnaast moet het hoekbad weg. En we willen een dubbele wastafel terug zien in de badkamer. De woning is goed bereikbaar.

Grohe "Vitalio Joy" regendouche monteren

De klus betreft het plaatsen van een Grohe "Vitalio Joy System 260" (regendouche, handdouche en thermostaatkraan). Bestaande Grohe douche verwijderen, bestaande aansluiting is de juiste maat (hart 15 cm). Ik heb ook een verlaagd plafond van kunststof waar misschien een goot in gemaakt kan worden.

Herstel gevolgschade lekkage badkamer

Ik heb lekkage dus vloer van badkamer schade

Badmengkraan vervangen

Ik wil een nieuwe mengkraan voor mijn bad laten monteren, kraan is aanwezig. Oude moet ook verwijderd worden. Optioneel is afvoeren.

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer van 2 bij 2 meter renoveren. De oude badkamer dient te worden verwijderd en het puin afgevoerd. De indeling veranderd en de leidingen dienen te worden verlegd. De wasmachine aansluiting zal moeten worden verwijderd. De wanden en de vloer wil ik graag laten betegelen. Daarna zal er een toilet, wastafel, douchecabine en designradiator moeten worden gemonteerd.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 2.30 bij 2.87 meter. Ik wil betoncire op de wanden en nieuwe tegels op de vloer. Ik wil het bad, de douche en de nieuwe radiator vervangen op de huidige locaties, geen nieuwe leidingen nodig. Ik wil een nieuw wasmeubel, kranen en 2 wasbakken laten monteren, eigen aanschaf. Hiervoor moet wel iets aan de leidingen gedaan worden.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Ik wil graag de badkamer in onze stacaravan laten renoveren. Huidige badkamer sloop ik er zelf uit. Nieuwe badkamer moet nieuwe douchebak/scherm en kraan, wastafel /kraan en toilet (niet hang) bevatten. Afmetingen circa 1,50 x 1,50 m en 2,10 hoog. Klein raampje in een van de wanden, deur tegenoverliggend naar buiten draaiend. Afwerking wanden en vloer bij voorkeur strak (wit), geen expliciete voorkeur voor materiaal. Graag voorstel met splitsing materiaal /arbeid. Evt inkoop van sanitair door mijzelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst besproken worden.

Douchedeur plaatsen

Het plaatsen van een douchedeur in een nis in de komende 10 dagen.

Badscherm plaatsen als douchescherm

Ik heb kort geleden eind juni een Gaya badscherm gekocht omdat ik geen douchecabine in mijn huurhuis mag plaatsen. Dat scherm moet het spetteren van de douche tegengaan echter ik ben zelf niet zo handig om dat scherm te plaatsen. Aan de wand monteren, onder een schuin dak. Bij voorkeur in de voegen boren. Dus wil ik eerst weten of dat kan en wat de prijs is om dat te doen!

Verbouwen van de badkamer

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2.10 bij 2.10 meter. Daarbij moet de oude badkamer er helemaal uit, douche, tegels, radiator, meubel, en nieuwe badkamer erin, inloopdouche met drain, WC nieuw, leiding ligt er als het goed is al maar moeten misschien iets omgelegd worden, meubel en radiator. De wanden tot aan het plafond zetten. Er moet een extra elektapunt gemaakt worden. Plafond stuken, als u dat ook kan doen. Graag horen wij wat de kosten ongeveer zijn en wat de mogelijke planning is. Indien wij via de mail contact kunnen hebben kan ik een foto van de huidige situatie doorzetten en de schets van de nieuwe. De materialen zijn bij Sanidirect gekocht. Montagematerialen hebben we niet. Graag hoor ik van u.

Badkamer slopen en renoveren

Wij willen onze oude badkamer van 2 x 2.30 meter graag geheel laten renoveren. De ruimte moet volledig uitgesloopt worden, inclusief het tegelwerk. We hebben nu een bad en willen in de nieuwe badkamer een inloopdouche. Er is nu een toilet, maar in de nieuwe situatie kan dat vervallen. We willen een badkamermeubel met spiegel en kast. We zijn al wat materialen gaan bekijken en zullen vermoedelijk het tegelwerk en sanitair zelf aanschaffen. We willen een afspraak maken om de badkamer hier te laten beoordelen en staan open voor uw advies. We ontvangen graag uw prijsopgave. We hebben geen haast met de klus, maar willen die wel voor het eind van het jaar afgerond hebben.

Diverse montageklussen in de badkamer

Wij hebben de sleutel gekregen van onze benedenwoning en willen er enkele montageklussen laten verzorgen. Wij hebben een badkamermeubel gekocht plus wastafelkraan, een douche set met mengkraan, een douchescherm en een nieuw waterreservoir voor het staande toilet. Wij verwachten dat alles over 2 weken geleverd zal zijn en horen graag welke bedrijven er tijd hebben voor de montage. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.

Badkamermontage

Wegens lekkage onder mijn douchebak wil ik de douchebak graag laten verwijderen, de lekkage laten verhelpen en een inloopdouche laten maken met een glazen wand en deur. De huidige douchebak is oud en is 75 x 80 centimeter groot. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken door de vakman, ik ben zelf te onervaren om de juiste keuze te maken. Ook overweeg ik een nieuw badkamermeubel met een wasbak, een kraan en een spiegel te laten plaatsen.

Renovatie van een toiletruimte

Wij willen graag de toiletruimte van 140 bij 90 cm renoveren. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en een fonteintje geplaatst. De leiding dienen verder netjes te worden afgewerkt.

Voegwerk badkamer vervangen

Ik wil graag de voegen in de douchecabine laten vervangen in verband met lekkage. De douchebak is ongeveer 90 x 90 centimeter groot.