Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kapotte douchedeur vervangen:

Kapotte douchedeur vervangen

Onze douche - schuifdeur is kapot. We willen hem vervangen met een tweedelige glazen deur met scharnieren. De maat van de huidige douchedeur is 88 cm x 174 cm.
Onze klant uit Loosdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapotte douchedeur vervangen uit heel Nederland:

Kapotte douchedeur herstellen

De wieltjes van de douchedeur lopen constant uit de reling. Dit moet gemaakt worden door de vakman.

Kapotte douchedeur vervangen

De oude douchedeur is kapot. Er moet tussen de muurtjes een verstelbare douchezwaaideur (96 cm breedte) geïnstalleerd worden. Van Douche serie Priva, 87-100 x 190 cm, vierkantjes). De oude deur is er al uitgehaald.

Douchedeur installeren

Wij hebben in onze doucheruimte een kapotte glazen draaideur, die vervangen moet worden. Er is in de opening aan de linkerzijde een vast glaspaneel. Er moet aan de rechterzijde een nieuw glaspaneel geplaatst worden aan de scharnieren. De breedte moet ongeveer 640 mm zijn, de hoogte is minder belangrijk, die kan tussen 185 en 200 cm liggen. We laten de situatie graag even beoordelen. We hebben al een aantal opties via internet onderzocht en horen graag of die passen. Het gaat om de volgende opties: Http://www. Sanitairwinkel. Nl/douche/simpsons-supreme-draaideur-65x185cm-zilver-profiel-helder-glas/ http://www. Sanitairwinkel. Nl/douche/saniclass-neptune-5000-douchedeur-650x2000mm/ http://tegelensanitairmagazijn. Nl/douchedeuren/wiesbaden-kreuz-draaideur-met-profiel-60x202-cm-aluminium-8-mm-dik-helder-glas http://badouche. Nl/product/389/991/atlanta-35-tot-102-cm-douchedeur-alu-ge-eloxeerd. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de montage. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Kapotte douchedeur vervangen

De douchedeur moet vervangen worden. Het frame van de cabine staat nog en de zijwand ook. De deur was aan de boven en onderzijde bevestigd aan het frame. De afmeting is 80 x 180 cm. Graag offerte voor levering en plaatsing van een douchedeur.

Werkzaamheden in badkamer

Graag ontvangen wij een offerte voor enkele werkzaamheden in de badkamer. Er moet een hoekje van het tegelwerk worden hersteld en het bad en de douchecabine moeten opnieuw afgekit worden. Verder willen wij een nieuwe douchedeur laten plaatsen van 1.85 x 90 cm. Deze is nog niet aangeschaft. Er is een foto beschikbaar van het kapotte tegelwerk.

Complete verbouwing

Graag willen wij: - vloeren en ondervloeren laten leggen, 21,5 m2 massief eiken delen (CanDo merk), en +/- 44 m2 laminaat plus ondervloeren; - wand-en vloertegels in keuken, badkamer, 2 wc's, totaal +/- 44 m2 (incl. Snijverlies 5%); - verlichting ophangen in woonkamer, badkamer, wc's, zolder, twee slaapkamers (=/- 10 stuks); - ventilatiesysteem badkamer en afzuigkap aansluiten op afvoersysteem; - douchedeur installeren op tegelvloer met drempeltje zodat water in douche blijft, afvoerput in douchevloer, kraan douche, wasbakmeubel plus sifon en kraan; - een toilet plus fonteintje plaatsen; - een kattenluik installeren in de achterdeur, aan de onderkant het glas eruit en een plaat met het luikje plaatsen; - een kapotte voordeurruit (dubbelglas) vervangen. Het huis is helemaal kaal, er hoeft niets gesloopt te worden. We hebben een huis gekocht met financieel voorbehoud. Als de hypotheekverstrekker akkoord is gegaan willen we ongeveer eind september dit werk laten uitvoeren. Plattegronden in bijlage, de tekeningen van ons adres is vanaf pagina 9/10.

Kapotte douchedeur vervangen

Ik wil een kapotte kunststof douchedeur laten verwijderen en een nieuwe douchedeur laten plaatsen, deur zal bij Praxis worden aangeschaft. Gaarne ook graag inmeten.

Doucheruimte opknappen of volledig renoveren

Ik zou graag 2 offertes willen in verband met het opknappen/renoveren van de badkamer: -Offerte 1: Om de volledige badkamer op te laten knappen en alles te vervangen. Het gaat dan om het verwijderen van alle betegeling, nieuw toilet (hang in plaats van sta), wasbak en douchecabine, exclusief douchebak en douchedeur. Alleen bij het toilet moet de leiding worden aangepast. -Offerte 2: De gehele douchecabine opnieuw betegelen en de kapotte tegels uit de huidige vloer te vervangen. We hebben al wel een nieuwe douchebak en douchedeur aangeschaft. Tegels kunnen wij zelf aanschaffen.

Diverse werkzaamheden binnenshuis

Keuken: hout van kasten vervangen of opkalefateren (thans mdf kasten). Alle deuren, met name de koelkast en afwasmachine, weer sluitend maken. Alle voegrandjes vervangen. Badkamer: alle voegrandjes vervangen, douchedeur weer goed sluitend maken, witten. Kapotte/loszittende tegels vervangen/vastzetten. Voordeur en poort weer goed sluitend maken. Woonkamer en trapgat: witten en pleisteren