Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Loosdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Loosdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Loosdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Loosdrecht of directe omgeving.

93 klanten uit Loosdrecht bevelen een bij Casius in Loosdrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Loosdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, badkamer renoveren, dumaplast wandpanelen in douche installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Loosdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Loosdrecht:

Verbouwing badkamer

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. De badkamer is 1,72 x 2,28 meter. De plek en de indeling kan hetzelfde blijven en wij vroegen ons af of de badkuip zelf hergebruikt kan worden of dat deze beter vervangen kan worden, ongeveer 12 jaar oud? Wij willen graag een 'gemiddelde' badkamer, niet de goedkoopste maar hoeft ook niet bijzonder luxe te zijn. Wel zouden we graag de buizen allemaal wat meer weg willen werken waar dit mogelijk is? De tegels, wanden en vloer, moeten worden vervangen. Verder zal het toilet, badkamermeubel en douchekop ook vervangen moeten worden.

Badkamer reinigen

Zwarte badkamervloer reinigen er zitten kalkvlekken, gaat om max. 4 vierkante meter

Kapotte douchedeur vervangen

Onze douche - schuifdeur is kapot. We willen hem vervangen met een tweedelige glazen deur met scharnieren. De maat van de huidige douchedeur is 88 cm x 174 cm.

Badkamer en toiletruimte installeren

We hebben een woning uit 1978 aangeschaft. Hierin willen we een moderne badkamer en toilet aanbrengen. De aanwezige badkamer en toilet zullen er worden uitgesloopt. Het sanitair en tegelwerk zullen door ons worden aangeschaft en dit dient te worden te geïnstalleerd. In de badkamer komt een bad, een grote dubbele douche, een toilet, radiator en tegelwerk. In het toilet op de begane grond komt een toilet, fonteintje en tegelwerk. Wij krijgen de sleutel van deze woning op 1 maart. Hierna kan er direct worden gestart met de installatie. De badkamer is 2 bij 4.45 meter, daarvan wordt de vloer betegeld, de wanden worden gestuct. Het toilet is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter, hiervan wordt de vloer en de achterwand betegeld, de rest gestuct. Het stucwerk wordt uitbesteedt.

Plaatsen badkamer en toilet

In een nieuwbouwhuis is de badkamer casco opgeleverd. Electra en waterleidingen zijn door aannemer op juiste positie aangelegd. Afdekvloer is niet gelegd zodat alle electra en leidingen bereikbaar zijn. Het sanitair, tegelwerk en kranen zijn al besteld. Ons verzoek is deze badkamer te plaatsen en af te werken. Afmeting badkamer ongeveer 2 x 4 meter. Ook de wanden tegelen, mogelijk tegels door vakman te leveren. In de toiletruimte alles plaatsen en tegelen. Materialen nog niet allemaal aangeschaft. Toilet, fontein en tegels nog te bestellen. Alleen het reservoir is door de aannemer geplaatst.

Toilet vernieuwen

Toilet opnieuw betegelen, nieuwe toiletpot en afwerken. Toiletruimte is ongeveer 0.9 x 1.2 meter. We kopen het zelf. Nu staande pot, we willen graag een hangend toilet.

Badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer helemaal opknappen. Ik koop het sanitair en de tegels zelf. Er moet een bad uitgesloopt worden, de muur aangesmeerd, alles opnieuw tegelen, een nieuwe vloerverwarming en hangend toilet geinstalleerd worden. Verder een inloopdouche en badmeubel plaatsen. Grote tegels van 60 bij 40 cm op de vloer. Leidingwerk bij douche beetje verleggen. Badkamer is ongeveer 2.50 breed en lengte 2.40 en hoogte ongeveer 2.30 meter.

Compleet wastafelmeubel plus kraan monteren

Het verwijderen van een wastafel plus kraan en het monteren van een nieuw badmeubel, inclusief spiegel(met verlichting) plus kraan.

Badkamer verplaatsen naar een andere ...

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Badkamer komt boven de keuken. Alle leidingen daar aan leggen. Plaatsen hangendtoilet , bad, douche, wastafel. Gaat dus puur om loodgieterswerk. Voor tegelwerk hebben we al iemand. Keuken; Plaatsen Vaatwasser, kranen gootsteen Kraan naar buiten

De vorige bewoners hebben 4/5 jaar ...

De vorige bewoners hebben 4/5 jaar geleden een nieuwe badkamer gemaakt zag er best mooi uit helaas met allerlei inbouw kranen. Op de een of andere manier hadden wij constant lekkage. We zijn er nu achter waardoor maar inmiddels is nu halve badkamer gesloopt, en we kunnen al een paar maanden niet meer douche dus we willen graag de badkamer weer opbouwen. Met wat bestaande meubelen maar ook aantal nieuwe spullen moeten we aanschaffen. Nog niet alles is duidelijk hoe en wat maar wel enig idee. Leidingwerk, enig tegelwerk etc.

Er moet een complete badkamer afgebroken ...

Er moet een complete badkamer afgebroken en opnieuw opgebouwd worden. Een klein muurtje uitgebroken.