Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer:

Plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer

Onze badkamer in onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met het leidingwerk op de juiste plek en een aangebrachte dekvloer. Wij zoeken een klusser om de vloer (ong 8 m2) en de wanden te betegelen (ong 40 m2), het bad te plaatsen en te betegelen met mozaïektegels, en het badkamermeubel en de kranen te plaatsen. En in de douche komt er ook een stuk van 2.10 m hoog bij 1.40 m dat ook mozaïek betegeld moet worden, hier zit een nis in en deze willen we ook met mozaïek betegeld. Het is volledig nieuwbouw. De tegels regelen we zelf.
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer uit heel Nederland:

Toilet en badkamer verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste etage kan verbouwen. De volgende werkzaamheden dienen aan het toilet verricht te worden: het verwijderen en vervangen van het toilet, het plaatsen van een inbouwreservoir, het opnieuw betegelen van de ruimte en het plaatsen van spotjes. De werkzaamheden aan de badkamer: uitbreiding badkamer, voorzien van vloerverwarming, opnieuw betegelen, plaatsen nieuw badkamermeubilair, spotjes installeren en het plaatsen van een verlaagde tussenwand.

Badkamer betegelen en badkamermeubilair plaatsen

Ik wil de badkamer betegelen van 2,51 lang, 2,04 breed, 2,40 meter hoog plus een muurtje in de badkamer plaatsen en betegelen van 0,40 x 0,07 x 2,00 meter. Plaatsen van een hangend toilet, hangend wasmeubel van 90 cm breed met kraan en waskom, spiegelkast van 90 cm breed met verlichting, hangende kolomkast van 0,40 x 0,30 x 1,97 meter, stortdouche met glijstang met kraan en twee douchedeuren. Ook de vloer betegelen met doucheafvoerdrain en een buizenradiator moet opgehangen worden. Tegels en meubilair zijn bij uitvoering aanwezig. Ook moet er een ventilator aangelegd worden.

Aanbouw plaatsen en badkamer renoveren

Graag zouden wij een complete aanbouw aan een bijkeuken willen maken. De bijkeuken steekt nu achter en aan de zijkant een stuk uit. De nieuwe bijkeuken moet aansluiten op het platte dak van de keuken (eigen grond) en op het platte dak van de buren. Ook moeten er 2 of 3 licht koepels in geplaatst worden. Het moet eerst gefundeerd worden. Er moet circa 5.10 x 4 meter bijgebouwd worden. Een gemetselde aanbouw met een doorloop vanuit de keuken. Ook is voor ons de verbouwing van de badkamer een must. Alles wat er nu in zit moet eruit. Nieuw badkamermeubilair. Een bad, wc en wastafel moeten in komen. De badkamer 1.90 x 210 meter. Wat betreft de badkamer moet er een klein ''hokje'' bij aan getrokken worden waar (als mogelijk) de douche in komt te staan. Voor de verbouwing van de bijkeuken is een vergunning nodig welke aankomende week rond is. De woning zal over twee of drie weken worden overgedragen. Bij de verbouwing ben ik zelf 24/7 aanwezig. Elektra doe ik zelf.

Badkamermeubilair monteren

Een badkamermeubel, badkamerspiegelkast en toilethouder plaatsen in een reeds betegelde badkamer en toilet.

Badkamermeubilair laten plaatsen

Badkamermeubilair laten plaatsen: - een hangend badmeubel van 80 x 50 x 45 cm; - een wastafel, inclusief kraan en sifon; - een spiegelkast van 80 cm; - en een kolomkast, hangend, van 160 x 35 x 35 cm. Het badmeubel,de spiegelkast en de kolomkast worden voorgesorteerd geleverd. De levertijd van de materialen is 4 tot 6 weken dus tweede helft januari alles plaatsen. Er is gratis parkeren voor de deur.

Montagewerk in de badkamer

Wastafel moet nog verwijderd worden, de rest verwijderen wij zelf. Het huidige tegelwerk kan worden behouden. Dan gaat het alleen nog om: -Badkamermeubilair plaatsen -Wastafel + kraan aansluiten -Douchecabine (zonder bak) plaatsen -Thermostaatdouchekraan aansluiten -Verlichting aanpassen -Muren en plafond schilderen -Leidingen en afvoer aanwezig De materialen die geplaatst moeten worden schaffen wij zelf aan.

Uitbouw en verbouw badkamer

Bestaande badkamer van 185 x 250 cm op de eerste verdieping in een jaren 30 woning slopen en ruimte uitbouwen. Buitenmuur van 185 cm breed dient gelijk met gevel beneden gemaakt te worden waardoor de buitemuur circa 125 cm naar achter moet worden verplaatst. In de buitenmuur dient een raamkozijn met raam te komen. De buitenruimte wat nu balkon is, wordt dan extra badkamerruimte. In de badkamer dient een muurtje voor douchewand geplaatst te worden + betegelen. Zowel muren als vloeren dienen opnieuw betegeld te worden. Ook een nieuw plafond met spotjes + plaatsen en het aansluiten van nieuw badkamermeubilair: dubbele douche, dubbele wastafel, wc, radiator en afzuigmechanisme. Aansluiting WC-afvoer, doucheafvoer, warm/koudwater en electra aanwezig. Sanitair en tegels kopen we zelf.

Badkamer/ plafonds en stucwerk

-Plaatsen 2 gipsplafonds, waarbij in de gang rondom de lichtkoepel opnieuw betimmerd moet worden. -vervangen CV (nieuwe CV reeds aanwezig) -plaatsen gipsplafond + 2 wanden badkamer betegelen -plaatsen badkamermeubilair -Leiding verleggen in badkamer -stucen van plafonds en een aantal wanden -vervangen electra bij de nieuwe plafonds en vervangen groepenkast + aanleggen aardlekschakelaar Meubilair badkamer + CV leveren we zelf overige bouwmaterialen graag offereren. Sloopwerkzaamheden doen we (in overleg) zelf. Graag 3 oktober starten.

badkamer opknappen

huidige badkamer opknappen: -vloer vernieuwen -wastafel vervangen -nieuw badkamermeubilair plaatsen -spiegel plaatsen+verlichting -doucheruimte vernieuwen: verwijderen van douchecabine en nieuw -glazen wandje plaatsen -toiletvloer vernieuwen Materiaal moet aangeschaft.

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer: vloerverwarming, tegelen (wanden en vloer), plaatsen badkamermeubilair, loodgieterwerkzaamheden, schilderen, elektriciteit en inloopdouche. Badkamer van ongeveer 3 bij 3 meter. Materiaal in overleg, wil ik wel zelf uitzoeken.