Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leusden of directe omgeving.

598 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leusden:

Plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer

Onze badkamer in onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met het leidingwerk op de juiste plek en een aangebrachte dekvloer. Wij zoeken een klusser om de vloer (ong 8 m2) en de wanden te betegelen (ong 40 m2), het bad te plaatsen en te betegelen met mozaïektegels, en het badkamermeubel en de kranen te plaatsen. En in de douche komt er ook een stuk van 2.10 m hoog bij 1.40 m dat ook mozaïek betegeld moet worden, hier zit een nis in en deze willen we ook met mozaïek betegeld. Het is volledig nieuwbouw. De tegels regelen we zelf.

Monteren douchecabine

Vandaag een douchecabine gekocht bij de Praxis (model aurlane black 2.) Bij het uitpakken blijkt dat de cabine met alles bij elkaar voor ons een puzzel is. Wie kan deze in elkaar zetten en welk bedrag kost dat? Graag zsm.Kan nu nl niet gedoucht worden.

Toilet renoveren

Mijn toiletruimte (circa 112 x 85 cm) moet binnenkort worden gerenoveerd. Hiervoor moeten het huidige toilet, vloer- en wandtegels en fonteintje worden verwijderd en opnieuw geplaatst. Graag zou ik een hangend toilet (bijvoorbeeld Gerberit UP100) laten plaatsen met een klein fonteintje+kraantje. Het toilet graag zonder rand en goede kwaliteit en dubbele spoelfunctie. Fonteintje klein en rechthoekig met kraantje. Daarnaast vloer en wandtegels in dezelfde kleur. Ik zou ook het hangend toilet met inbouw en eventueel fonteintje via de vakman willen bestellen, tegels en fonteintje heb ik zelf al bij GAMMA besteld.

Duoblok toilet vervangen

Een duoblok toilet moet vervangen worden. Het nieuwe toilet is een soortgelijk model als het oude, met een afvoeraansluiting in de vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Douchecabine vergroten

Renovatie douchecabine, vergroten van de cabine en het plaatsen van zitje en een beugel. Er staat nu een vierkante cabine met een glazen wand en een glazen deur van 90 x 90 cm. Een kant moet 150 cm worden, langer dus. De cabine staat nu op een granieten richel. Die moet aangepast worden. In de cabine is het een tegelvloer met een afvoerputje.

Lekkage verhelpen en badkamer aanpassen

Wij hebben lekkage in onze badkamer waardoor er schade is ontstaan in het ondergelegen toilet. We vermoeden dat er een lek in een waterleiding in de muur zit. We willen de hulp van een vakman inroepen om de oorzaak vast te stellen en te repareren. We willen bovendien onze badkamer dan ook direct laten aanpakken. Daarbij moeten de leidingen in de muur worden geplaatst en moet de muur opnieuw worden betegeld. We overwegen om een douchecabine te laten plaatsen en ook het toilet te laten vervangen. Het is een badkamer van ongeveer 3,5 x 3 meter. We willen graag materialen in een budgetvriendelijke prijsklasse. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Toiletpot vervangen

Ik wil een oude wc pot laten vervangen voor een nieuwe simpele.

Deur vervangen van Schavis douche / stoomcabine

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe deur in de Schävis douche- stoomcabine.

Staande toiletpot plaatsen

Nieuwe toiletpot plaatsen. Het is een staande pot. Er zitten nu twee in de voet. Ik wil een pot met vier schroeven. Van de pot moet aan de achterkant een stukje afgehaald worden, iets van 10 cm. Om ruimte te besparen. De toiletpot heb ik nog niet. Mogelijk kunt u die mee aanbieden.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn bad laten verwijderen en vervangen voor een inloopdouche. Hiervoor moeten alleen twee waterleidingen en een afvoerleiding (PVC), die onder het bad lopen, naar beneden worden gebracht. En met de vloer worden ingefreesd. De afvoerput van de toekomstige douche moet omlaag worden gebracht en er moet een afvoergoot worden geinstalleerd. De aansluiting van de badkraan omhoog brengen tbv aansluiting douchekraan. Ondergrond gereed maken voor tegelen (water moet naar de goede kant aflopen). We willen de vloer doortegelen en gebruik gaan maken van een glazen douche wand zonder deur. Het plaatsen van deze douchewand wil ik misschien zelf doen, afhankelijk van in hoeverre dat mogelijk is. Al het loodgieterswerk wil in ieder geval eerst in orde laten maken.

Standaard wasbak plaatsen in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een standaard wasbak voor in de badkamer. Kunt u mij een offerte sturen? Alvast bedankt. Groetjes

Badkamer laten verbouwen

De badkamer is 2.10 bij 2.10 meter. Een nieuwe wastafel, staand toilet en douchecabine. Nieuwe tegels op de vloer en tegels tegen de wanden tot aan het plafond. Ze zitten nu tot 1.85 meter hoog. Geen hoogstandje, gewoon een nette en comfortabele badkamer. Inclusief de afvoer en het slopen van de huidige badkamer. In overleg zijn de materialen ook te leveren.

Plaatsen en ophangen wandcloset en afwerken

Graag willen wij een bij Praxis gekochte hangtoilet in onze wc-ruimte laten plaatsen. Op dit moment hebben wij een staand toilet. De afvoer dient te worden aangepast. Tevens moet de vloer betegeld worden en willen wij separaat een prijs ontvangen voor het betegelen van de wanden. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Lekkend doucheputje vervangen

Het doucheputje lekt en wil ik laten vervangen.

Badkamer opnieuw kitten

Onze badkamer van 2 bij 3 meter is 10 jaar geleden gebouwd. De oude kit is nu aan vervanging toe. Ik zal het aantal strekkende meters even opmeten.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik zou de tegels in mijn badkamer opnieuw willen laten voegen en waar nodig laten kitten. De tegels zijn nog goed. Het voegwerk betreft ongeveer 7 m², de kitranden zijn 6 meter lang. Het werk is nodig in verband met lekkage. Graag ontvang ik een prijsindicatie per m² en per meter.

Monteren badwand annex spatscherm

Ik wil graag een douchewand / spatscherm laten monteren. Ik heb de materialen al in bestelling. Deze zal over ongeveer 3 weken geleverd worden.

Badkamer vernieuwen

Graag laten wij onze hele badkamer renoveren. Het bad willen we laten verwijderen en daarvoor een douche laten maken. Er moet een nieuwe wastafel worden geplaatst, nieuwe verlichting, indien mogelijk een stopcontact, een verwarmingsradiator, handdoekenrek en enkele kasten. De badkamer heeft een schuine wand met hierin een raam. Hoewel we veel ventileren, is er toch een schimmelprobleem. Graag bespreken we de mogelijkheden om dit aan te pakken en te voorkomen. De badkamer is ongeveer 5 tot 6 m2 groot. We hebben al tegels aangeschaft. Over de verdere materiaalkeuze en de mogelijkheden willen we graag overleggen.

Wandcloset plaatsen

Ik wil mijn oude duoblok vervangen door een wandcloset. Wat zou het monteren en aansluiten van het wandcloset kosten? Ik schaf zelf een nieuw wandcloset aan.

Renovatie van de toiletruimte

Het betreft een toilet renovatie. Graag de oude toiletpot verwijderen, leidingwerk verleggen en hangend toilet plaatsen. Aan een buitenmuur ophangen. Opnieuw betegelen tot halverwege, over de bestaande tegels heen. De toiletruimte is 1.18 bij 0.85 meter. Graag een offerte maken wat het ongeveer kost, bij voorkeur per mail. Inclusief de tegels, die prijs kan dan natuurlijk afwijken als we duurdere tegels zouden uitzoeken.

Complete badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en het sanitair moet worden vernieuwd. Dit zal gaan om het toilet, de douche cabine en de radiator. De afmeting van de badkamer is 2,4 meter bij 2,1 meter en 2,5 meter hoog. Eventueel moet er een verlaagd plafond geplaatst worden. Er is een tekening beschikbaar.

Nieuwe badkamer plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van de badkamer. Het huidige toilet, douchecabine, wastafel en betegeling moet worden vervangen. Dus het huidige verwijderen en het nieuwe plaatsen, de opstelling van de badkamer blijft hetzelfde. De badkamer is ongeveer 2,10 meter bij 2,10 meter. De vloeren en wanden moeten opnieuw worden betegeld, de wanden van de grond tot een hoogte van ongeveer 1,85m. Er zitten nu vierkante tegels op en wil soortgelijke (15 bij 15cm) laten plaatsen. Het moet allemaal simpel en goedkoop, het materiaal kan afhankelijk van de kosten door u geleverd worden.

Badkuip vervangen door een douchecabine

We willen de badkuip vervangen voor een inloopdouche. Deze douche zal in een hoek van de badkamer gemonteerd moeten worden en voorzien van 2 glazen wanden. We willen een brede douchekop die vanuit het midden naar beneden straalt en de vloer dient te worden betegeld.

Ligbad vervangen door een douchecabine

Op de plaats waar nu een ligbad staat, willen we een ruime douchecabine laten plaatsen. De deur van de cabine mag een openslaande deur zijn. Aan het plafond willen we een brede douchekop.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren, het gaat hier om leidingwerk en sanitair. Alles zal door ons zelf geleverd worden, het gaat dus alleen om de montage. Voor verdere omschrijving kunt u het bijgevoegde document raadplegen. Er is documentatie beschikbaar.