Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in IJsselstein of directe omgeving.

445 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: monteren 4 badkamers in nieuwbouwhuis, nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in IJsselstein:

Verwisselen douchekolom

Ik wil mijn bestaande douchekolom vervangen door Hansgrohe Raindance Select E 300 2jet ShowerTablet. De materialen schaf ik zelf aan.

Renovatie badkamer

Onze badkamer van 2 bij 3 moet worden gerenoveerd. Wij hebben al het meubilair enkel nog geen tegels voor de wand en vloeren. Graag komen we in contact. Er is momenteel nog wat sloopwerk te doen, dit kan de vakman ook in de offerte opnemen. Het afvoeren van het materiaal ook graag.

Toiletruimte renoveren

Op de begane grond: Verwijderen: Huidige wand- en vloertegels; Huidig toilet (inbouwreservoir); Huidig fonteintje; Werkzaamheden voor nieuwe toiletruimte: Ophangen nieuw fonteintje; Ophangen toilet (inbouwreservoir); Nieuwe wandtegels (halfhoog); Nieuwe vloertegels. Toiletruimte is ongeveer 1 a 1,5 m2

Douchecabine in elkaar zetten

De douchecabine zit in de verpakking, compleet van de Praxis. Ik zoek iemand die de douchecabine in elkaar kan zetten tegen een redelijke prijs.

Badkamer laten verbouwen

Wij willen de badkamer (2. 40 x 3. 60 m) laten verbouwen. Toilet aanleggen, bestaand bad vervangen, bestaande douche en wastafel vervangen inclusief al het tegelwerk.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen van 2.28 bij 2.48 m met tegels, douche, toilet en wastafel.

Inloop douchecabine plaatsen

De bedoeling is een inloop douche te plaatsen met een nieuwe kraan en douche stang. Tegen de oude wandtegels moeten dan plaktegels komen en eventueel ook op de vloer. De kraan kan in principe op dezelfde plek blijven zitten.

Inloopdouche monteren

Ik wil graag de douchecabine van Bruynzeel genaamd Flux laten monteren. Er staat op dit moment al een douche cabine die dient worden verwijderd. De klant wil dit eventueel ook wel zelf doen, maar dat ligt aan de meerprijs van de vakman. De afmetingen van de vierkante douche zijn 90 centimeter bij 1 meter 80.

Complete badkamer renoveren

Complete renovatie badkamer 1.70 x 1.80 cm. Werkzaamheden: Oude materialen verwijderen. Nieuwe materialen aanbrengen: Vloer- en wandtegels Inloopdouche, badmeubel, (vloer)verwarming, leidingen infrezen. Nog geen nieuwe materialen aanwezig.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Heer/mevrouw, wij willen de badkamer verbouwen. Het gaat om een ruimte van 2.10 x 3.60 meter. Hij moet helemaal worden gestript. En al het sanitair moet worden vernieuwd. We weten al exact hoe de badkamer er uit zal moeten gaan zien. Echter nog geen keiharde keuze's gemaakt in materialen (merk, types). Alle oude materialen mogen ook afgevoerd worden.

Badkamermeubel met kranen, spiegelkast en kolomkast monteren

Ik wil een badkamer meubel 120 cm met 2 kranen en afvoer + spiegelkast + kolomkast laten plaatsen Geen electra. Aan en afvoer van de oude wastafel aanwezig

Badkamer maken

Een nieuwe badkamer maken.

Badkamer herstellen na renovatie

Onze badkamer dient hersteld te worden. Het bedrijf dat de badkamer heeft gerenoveerd heeft meer ellende bezorgd dan je kunt verzinnen. Er is op de vloer PANDOMO W3 gesmeerd, dat kán helemaal niet want het is een wandproduct. De vloer van het douchegedeelte dient verwijderd te worden en een drainage geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Verder zijn de wanden slecht gestuukt en hebben wij nu besloten hier over heen te laten tegelen. De oppervlakte is 7 m2 en de tegels schaffen wij zelf aan.

Badkamer compleet opknappen

Badkamer 1: AFM: 2,80 bij 2. Met inloopdouche, enkel wastafel met 'werkblad', bad, vloerverwarming, beton cire. Indicatie verbouwing per 1mei 2017

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil een badkamer van 2.00 x 2.15 meter verbouwen. In de badkamer komt een wastafel met spiegel en verlichting en een inloopdouche. En een nieuwe radiator. Er is nu een ligbad en een douche. Op die plek wil ik een ruime inloopdouche. Wat leidingwerk verleggen dus. De vloer moet opnieuw betegeld worden. Als het mogelijk is dan over de bestaande tegels heen tegelen. Tot aan het plafond, circa 2.30 meter hoog.

Kitranden en voegen vervangen in de douchecabine

Ik wil in mijn douchecabine de voegen en kitranden opnieuw aan laten brengen. De vloeroppervlak van de douchecabine is circa 90 bij 90 cm, 210 hoog. De tegelvloer en 2 wanden zijn betegeld. In verband met lekkage graag op, zeer, korte termijn uit te voeren door gerenommeerd bedrijf die ook garantie geeft op het gedane werk.

Dekvloer van de badkamer openbreken

Voor de badkamerrenovatie moet de opgestorte dekvloer van de oude badkamer worden opgebroken. De vloer bestaat uit 5 cm beton op de originele dekvloer gestort. Deze betonlaag moet dus weg. Afvoer van afval naar beneden is wenseljk maar geen voorwaarde. Wij kunnen zelf helpen slepen. Svp eerst aanbieding mailen

Bestaande badkamer laten vervangen

De bestaande badkamer moet vervangen worden. Tegels en muren moeten eruit, wc eruit, kortom alles eruit. Dan opnieuw tegelen muren / wanden. Plafond iets verlagen met 5/6 inbouwspots, plafond af stucadoren en schilderen. Inloopdouche plaatsen, toilet plaatsen en design radiator plaatsen. Raampje in de badkamer blijft zitten, houtwerk moet geschilderd worden. De badkamer schat ik op 16-18 m2. Het betreft alleen het uitvoerende werk, de tegels en sanitair schaf ik zelf aan. De werkzaamheden willen wij in januari laten uitvoeren.

Tiger Boston douchecabine installeren

Ik ben voornemens een Tiger Boston douchecabine aan te schaffen en te laten installeren. Wat zijn hiervoor de kosten? Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Douchecabine ombouwen tot inloopdouche

Op dit moment hebben wij een douchecabine met een douchebak. Deze dient te worden verwijderd. Wellicht moet er onder de bak opnieuw betegeld worden en een afvoerputje gemaakt. Daarna dienen er douchewanden op de tegelvloer geplaatst te worden inclusief douchedeur. Graag ontvangen wij hier advies over daar de ruimte klein is.

Douchewand van Gamma monteren

Wij zijn op zoek naar een vakman of vrouw die onze douchewand met draaideur kan monteren voor een scherpe prijs. De wand hebben we op 25/4/2016 gekocht bij Gamma. Graag zouden wij zo snel mogelijk iemand vinden die ons kan helpen, zodat we kunnen douchen. Graag hoor ik van u wie dit kan doen tegen welke prijs.

Hangend toilet laten maken

We willen een staand toilet door een hangend toilet laten vervangen, dat muurtje dan betegelen, en eventueel een nieuw fonteintje en de vloer betegelen. Graag een offerte met en zonder materialen, wij kunnen eventueel zelf de materialen regelen.

Badkamer verbouwen en tegelwerk

Mijn badkamer moet worden opgeknapt. Ik heb vocht problemen gehad. De ruimte is 2.80 bij 1.80 meter groot. Wand- en tegelwerk moet vernieuwd worden evenals de toilet ombouw. Er is een foto beschikbaar

Zwevend toilet plaatsen

Zwevend toilet plaatsen. Graag prijs offerte met afwerking en zonder afwerking. Ik heb al het materiaal.

Badkamer laten veranderen

In verband met de aankoop van een huis wil ik graag weten wat het zou kosten om de badkamer op te laten knappen. Ik wil graag een douchewand laten plaatsen, de wastafel verwijderen en een nieuw badkamermeubel laten plaatsen. De tegels hoeven niet vervangen te worden.