Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kit-en voegwerk vernieuwen en close-in boiler repareren:

Kit-en voegwerk vernieuwen en close-in boiler repareren

1. De inloopdouche heeft kennelijk tot een lekkage geleid; kans is groot dat dit is veroorzaakt doordat er kleine (poreuze) gaatjes in het kit- en voegwerk zijn ontstaan. Zowel kit- als voegwerk in de vloer en achter de douchestang dienen daarom volledig te worden vernieuwd. 2. Er zit een lekkage in de watertoevoer naar de close-in boiler. Deze dient opgespoord en verholpen te worden.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kit-en voegwerk vernieuwen en close-in boiler repareren uit heel Nederland:

Douchecabine opnieuw voegen en kitten

Na lekkage moet het kit en voegwerk in de douchecabine aangepakt worden. Het gaat hierbij om alle kitranden die een douchecabine kan hebben en meerdere slechte voegen in beide muren. Indien mogelijk ontvang ik apart een aanvullende offerte voor het opruimen van circa 5 cm water onder de douchebak. Bij voorkeur wordt dit opgeruimd zonder dat er tegels verwijderd moeten worden, maar door de douchecabine eruit te halen en weer terug te plaatsen.

Kit- en voegwerk in de douche herstellen

Graag laat ik de badkamer opnieuw voegen en kitten (inclusief de oude kitlaag verwijderen en dergelijke). Het betreft een douche die uitkomt in een bad waarbij er aan 2 muren werk is. De ene muur is 1,90 meter x 1,70 meter en de ander is 0,80 x 1,70 meter. De tegels zijn 15 cm x 20 cm.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage bij de buren door slecht kit- en voegwerk. Wij willen dit graag laten herstellen.

Herstelwerk in een inloopdouche

Wij willen onderhoud laten verzorgen in onze badkamer. Doordat het voegwerk in de inloopdouche is vergaan, hebben we lekkage. Ik ben zelf het voegwerk en kit al aan het verwijderen, maar wil graag een vakman de afwerking laten verzorgen. De constructie onder de tegelvloer ziet er niet heel professioneel uit. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en offerte voor het herstelwerk.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

In mijn nieuwe woning moet het voegwerk en kit in de douchecabine vervangen worden. Bij de keuring is gebleken dat er vocht achter de tegels kan ontstaan. Waarschijnlijk moet de cabine deels gedemonteerd worden, douche cabine is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Het is ongeveer 5 m2 wat vervangen moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Voegen kit vervangen in de badkamer

Wij willen voegwerk in de badkamer/inloopdouche vernieuwen in verband met lekkage. Daarnaast ook vernieuwen van het kitwerk achter de douchekraan en rondom ligbad.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer en hebben daarvoor een lekdetectie laten uitvoeren. Daarbij is gebleken dat de oorzaak niet ligt bij het leidingwerk, maar dat het voegwerk en kitwerk vervangen moet worden. We zoeken een vakman die het voegwerk en kit kan vernieuwen en ook een klein wandje kan stuken dat lelijk is. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw advies en prijsopgave.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil in mijn badkamer graag 5 tot 6 meter kit laten verwijderen tussen de vloer en de wanden. Daarna wil ik er nieuwe kit en een stukje voegwerk laten aanbrengen. Ik ontvang graag uw offerte.

Kit- en voegwerk badkamer herstellen

Lekkage vanuit de douche door gebreken aan kit- en voegwerk. Graag verwijderen kitwerk in de douche en rondom het bad, en opnieuw aanbrengen. Tevens afkitten rondom de s-koppelingen. Ook voegwerk tussen de wand- en vloertegels herstellen. Tussen enkele vloertegels is nu kitwerk aangebracht in plaats van voegwerk. In verband met het niet kunnen gebruiken van de douche willen we deze klus op zo kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vernieuwen

2 jaar geleden is onze badkamer vernieuwd, maar er is lekkage naar de benedenverdieping. Een lek-detectiebedrijf heeft geconstateerd dat het kit- en voegwerk niet in orde is in het douchegedeelte. De oude aannemer wil er niets meer aan doen en het gaat waarschijnlijk een rechtszaak worden. Ik wil het wel zo snel mogelijk laten repareren. Het gaat om een vloer van ongeveer 2 bij 1.50 meter en dan voegwerk vanaf de vloer tot 50 cm hoog. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius