Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Bunschoten Spakenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Bunschoten Spakenburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Bunschoten Spakenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Bunschoten Spakenburg of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bunschoten Spakenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renoveren, complete badkamer realiseren op zolder, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Bunschoten Spakenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Bunschoten Spakenburg:

Kermi douchecabinedeur inbouwen en lekkage repareren

We zijn onlangs verhuisd naar een huis met een Kermi douchecabine met de afmeting 98 x 98 cm en deze mist een deur. De klus is om hier een douchedeur in te bouwen. Ook lijkt het te lekken aan de rechterkant van de douche. Extra klus zou zijn om deze lek te vinden en te dichten.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van badkamer is ca. 2,30 x3,40 meter. In de badkamer zit een douche cabine, wc, ligbad en badmeubel. Dit wil ik aan laten passen naar inloop douche, wc en nieuw badmeubel. (eventueel moeten de afvoer en water leidingen nog omgelegd worden) De wanden met 30*60 tegels en de vloer met 60*60 tegels bekleden.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer laten renoveren. Alle spullen zoals een nieuw bad, tegels, meubels, een wastafel en kasten hebben we al uitgezocht. Wij zoeken dus een bedrijf die voor ons het werk wil uitvoeren. Het sanitair moet worden verwijderd en al het tegelwerk moet worden gesloopt. Daarna moet de badkamer weer worden opgebouwd. Er moet 8 m² vloertegels worden geplaatst van 60 x 60 cm en ongeveer 28 m² wandtegels van 30 x 60 cm. Een ruwe schets van wat het ongeveer gaat worden hebben we hier bijgevoegd. We hebben geen haast met de klus en willen die in goed overleg met u inplannen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Toiletruimte vernieuwen

Wij willen onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen 11 m² nieuwe wandtegels en 1.50 m² nieuwe vloertegels. We hebben nu wandtegels tot 120 cm hoogte maar willen het nieuwe tegelwerk tot aan het plafond. Verder willen we ons staande toilet laten vervangen door een hangen toilet en een nieuw fonteintje. We hebben al materialen naar onze smaak gezien en zullen die bij Praxis aanschaffen. De tegelmaat is nog onbekend. Het oude sanitair moet worden afgevoerd. We laten de ruimte even door u beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer in laten bouwen

De badkamer is 2.19 meter breed en en 2.71 meter lang. Zelf slopen we de oude badkamer eruit. De vloer kan blijven liggen, hier gaan we overheen met de nieuwe vloer. De leidingen zijn aanwezig en op de juiste plek. In douche ruimte moet het iets verlegt worden (stond eerst een bad) en de verwarmingsradiator wordt ook iets verplaatst. Op de plek van het bad komt een inloop douche. Hier moet een wand met een inbouw spotje gemaakt worden. Toilet en wastafelmeubel komen op dezelfde plek als nu. Oude wc is een staand toilet, nieuwe wc een hangend. Op de vloer komen tegels van 60x60cm, op de muur tegels van 30x60 cm en op de ombouw van het toilet en de op de wand van de douche tegels van 22,5x45cm. De wanden moeten in zijn geheel betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil graag het plafond, een douchecabine en een wandmeubel laten verwijderen. Daarna wil ik graag nieuw sanitair laten plaatsen.

Kwartronde douchedeuren plaatsen

Ik wil kwart ronde ( 90 x 90 cm) douche deuren laten plaatsen op bestaande douche bak. De huidige douche deur is spontaan in duizend stukjes gebarsten. Graag uw offerte inclusief de levering van de nieuwe deuren.

Badkamer sanitair installeren

In een nieuwbouwwoning het sanitair in de badkamer installeren. Ik heb sanitair gekocht en nu wil graag dat er een loodgieter hebben die het erin komt maken. Wat moet er allemaal gebeuren: douchekop, kraan voor de douche en twee kranen voor de wastafel en het bad moeten geplaatst worden. En een kleine verwarming en 2 wcpotten ophangen, waarvan 1 in de badkamer en de andere in het toilet. De wanden ga ik stucen. Vloertegels maak ik er ook zelf in. Mijn vraag is wat gaat dit ongeveer kosten.

WC-pot plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe WC-pot en het verwijderen van de oude.

Badkamer vernieuwen

Een bestaande badkamer leeghalen en vervolgens op dezelfde plek dezelfde soort spullen terugzetten. Bestaande badkamer slopen en afvoeren. Afmeting: 2.10 bij 1.70 meter. Momenteel hangend toilet, wastafel, bad met badwand en douche in bad. Dit vervangen voor een nieuw toilet, badmeubel en bad met badwand. Tevens nieuwe radiator, vloerverwarming, nieuw plafond en nieuwe tegels op de wanden en vloer. In principe heb ik de materialen uitgezocht en kan ik die zelf bestellen.

WC renovatie

WC van 1.20x1m renoveren. Hangend toilet en fonteintje plaatsen. Betegelen muren tot bovenaan en vloer. Ombouw om de afvoerbuis van de douche maken die door het toilet loopt. Eventueel inclusief levering.

Badkamer+toilet

Betreft een nieuwbouwproject in Bunschoten/Spakenburg (oplevering over een jaar). Installeren en betegelen van badkamer en toilet (begane grond). Badkamer 1.850 x 2.525m en ca. 2.5m hoog. Toilet begane grond is ca. 1.260m x 0.930 m. Badkamer en toilet moeten zwart/wit betegeld worden (badkamer tot plafond). Bij de badkamer het liefst glans witte + zwarte wandtegels en de vloer ook zwart met witte tegels. Verder moet er een wandcloset in de badkamer, een inloopdouche (of douchecabine), designradiator en badmeubel geplaatst worden. Alle leidingen moeten in de muur komen (hangend). Voor het toilet op de begane grond (ook inbouwcloset) moeten we ook zwart witte betegeling hebben. Offerte op basis van arbeid en/of levering van het materiaal. S.v.p. snelle reactie.

Badkamer tegelklaar maken

Vloer van badkamer storten. 2 bij 2 meter. Afvoerputje en afvoer wc plaatsen. Waterleiding voor douche, wc en wastafel plaatsen.

kamer Wietske

badkamermeubel Fiësta van Praxis plaatsen en aansluiten (in plaats van bestaande wastafel)

Toilet vervangen voor een hangend ...

Toilet vervangen voor een hangend toilet. Douchecabine weghalen en 2 muurtjes plaatsen en een deur er in zetten. Wastafel vervangen voor een nieuwe met meubel. Nieuwe tegels op de muur. Oude vloertegels hoeven er niet uit gehaald te worden.

3-koven plaatsen, inbouw wc plaatsen ...

3-koven plaatsen, inbouw wc plaatsen dochewand van inloopdoche plaatsen, kastje met 2-wasbakken, 1-radiator aansluiten, en kranen en de doche monteren en wc monteren, en vloer en wanden tegelen , plafond moet gestuc worden, er moeten wat stroom puntjes verlegd worden, de waterleidingen en de afvoren zitten allemaal net als de cv pijpen op de goede plaats, het is allemaal niet zoveel werk, doche putje wordt nu zo'n brede goot maar kan op de zelfde plaats blijven, het is net zoals ik aangeef alles zit op zijn plaats er moet een enkele pijp in de muur gevreesd worden voor de waterleiding en de stroom. Ik heb er zelf wel 20 gemaakt maar ik heb 2x over 3-versleten tussenwervels en een versleten heup dus ben ik voor 100% afgekeurd anders deed ik hetzelf, maar ik kan het niet meer.

er zit nu een vierkante doechhoek in dan ...

er zit nu een vierkante doechhoek in dan moet een kwart dochtcabine worden en er moet een badmeubel geplaast worden

Wij hebben een badkamer van 120 bij 240. ...

Wij hebben een badkamer van 120 bij 240. Deze moet geheel vernieuwd worden. Al het oude eruit en een nieuwe douch en badkamermeubel. Nieuwe tegels op de vloer en wand. Ook moet er beneden een nieuw toilet komen en nieuwe tegels op de vloer en wand. Het toilet is 115 bij 82.

huidige badkamer verbouwen, muur ...

huidige badkamer verbouwen, muur (gipswand) tussen badkamer en slaapkamer opschuiven richting slaapkamer. tegelwerk moet eruit. wij willen nu een bad met douchecabine.tegelvloer met misschien vloerverwarming. Wastafelmeubel , hangend toilet. Plafond moet netjes gemaakt worden zit nu met een kunststof versiering op het kale beton.

sloopwerk doe ik zelf het gaat om de ...

sloopwerk doe ik zelf het gaat om de muren vlak maken en het betegelen en vloervewarming aanleggen wastafel op hangen en loodgietrs werk doen we toch ook maar zelf

Wij willen graag een hele nieuwe ...

Wij willen graag een hele nieuwe badkamer. De oppervlakte is niet groot en er moet daarom optimaal gebruik van ruimte gemaakt worden. Leidingen, electriciteit en aansluitpunten zullen moeten worden verlegd en aangesloten. Tegels op de muren en vloer en een bad (met douche), toilet, wasbak met kastruimte en ruimte voor de wasmachine. Op het internet heb ik al meerdere opzetjes gemaakt, maar ik mis de inbreng van iemand die er verstand van heeft.

Wand en vloer betegelen, Monteren van ...

Wand en vloer betegelen, Monteren van wand reservoir(sanitair)-Badkuip, radiator, badkamermeubel en douche cabine, Stukje sloop werk een gat in de vloer maken waar de sanitair komt te staan, plafond bekleden inclusief halogenen lampjes(dus electriciteit en loodgieter werk), deur omgebouwd van binnen naar buiten openen.