Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet (staand) en wasbak laten vervangen in appartement:

Toilet (staand) en wasbak laten vervangen in appartement

In verhuurd appartement dient de staande toiletpot (Villeroy & Boch) vervangen te worden door een nieuwe toiletpot en ook de wasbak (+mengkraan) dient vervangen te worden . Graag offerte voor materiaal + installatie.
Onze klant uit Breukelen (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet (staand) en wasbak laten vervangen in appartement uit heel Nederland:

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.

Toilet vervangen door verhoogd, staand toilet

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen in de woning van één van mijn oudere cliënten. Ik werk voor een zorginstelling en ik ben de contactpersoon. Het is voor mij onduidelijk of alleen de toiletpot vervangen moet worden of ook het waterreservoir. Appartement is op de 2e verdieping met lift.

Afvoer toilet verleggen

Afvoer onder staand toilet heeft bij de eerste bocht richting riool wortelgroei. Staand toilet vervangen voor zwevend toilet en oude rioolpijp met wortelgroei laten vervallen en nieuwe pijp aansluiten op het rechte stuk richting nieuwe hangende toilet. Toilet heeft betonvloer en kruipruimte loopt maar tot de hal. Onder fundering kan er richting toilet worden gegraven vanaf buiten ( toilet is buitenmuur ) of vanuit kruipruimte in de woning. Graag zwevend toilet plaatsen met nieuw stuk riool dus geen springbocht. Tegelen etc kan ik zelf maar is bij goede prijs ook bespreekbaar.

Riolering toilet verleggen

Ivm vervangen van staand toilet voor hang dient de afvoer verplaatst te worden. Is op begane grond met kruipruimte onder de woning. De ruimte is al leeg dus u kan direct bij de leidingen.

Toilet laten installeren

Ik zou graag de oude toiletpot laten verwijderen en de nieuwe toiletpot + stortbak geïnstalleerd willen hebben. Het gaat om een simple staand model (geen inbouw oid). Deze heb ik gehaald bij de Praxis.

Toiletrenovatie

Toilet beneden. Leidingen verleggen. Er staat nu een staand toilet, deze willen we graag als zwevend toilet. Vloer en koof betegelen. Op de muren zitten nu nog tegels t/m 127 cm hoog, deze willen we verwijderen en laten stucen. Breedte wc is 90 cm, lengte 125 cm.

Toilet plaatsen

Ons huidig toilet is overleden en we willen graag een nieuw toilet plaatsen. Helaas zijn we zelf niet zo handig en willen het dan ook graag laten doen door een professional. Het gaat om een staand toilet en er komt weer een staand toilet voor in de plaats, wel de moderne versie. Verder hoeft er niks te gebeuren, het gaat puur om het toilet plaatsen. Als het makkelijk is kunnen we zelf het huidig toilet verwijderen. Uiteraard kopen we zelf de materialen. In de bijlage vind je een foto van het huidige toilet en het toilet wat we gaan aanschaffen.

Toilet verbouwen

verbouwen van een toilet, 880bij 1220 bij 2500 hoog tegelen en plaatsen van een hangend toilet (vanaf staand) wegwerken vsn een waterleiding. plaatsen van een klein toilet/

Badkamer en toilet renovatie

Wij willen onze badkamer en toilet renoveren. Op de begane grond hebben wij een toilet van circa 1 m2 en op de eerste verdieping hebben wij een badkamer van circa 7 m2. We slopen zelf. Sanitair regelen we zelf. In het toilet en de badkamer moet een zandcement dekvloer op de nieuwe vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van het toilet is 90 cm bij 125 cm. In het toilet moet een hangend toilet gemonteerd worden op de plaats waar eerst een staand toilet stond. Hier moet ook een fonteintje gemonteerd worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 10 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. De afmeting van de badkamer is 210 cm bij 340 cm. In de badkamer moet op de plek waar een bad stond een nieuw inbouwbad met inbouwkraan geplaatst worden. Op de plaats waar een staand toilet stond moet een hangend toilet gemonteerd worden. Er moeten een badkamermeubel met inbouwkraan en spiegel van 100 cm breed en een kolomkast van 160 cm hoog geplaatst worden. Op de plek waar nu een wasmachine aansluiting zit moet een inloopdouche gerealiseerd worden. Hiervoor moet een inbouwdouche gemonteerd worden en een glazen wand geplaatst worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 28 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. Plafond loopt aan het einde schuin af tot circa 180 cm. In dit schuine deel willen we een velux dakraam realiseren. Als dit mogelijk is willen we het graag bespreken, anders zullen we dat zelf verzorgen.

Van staand toilet hangend toilet maken

Wij willen graag een hangend wc. Nu hebben we een staande wc. de afmeting van de wc is ongeveer 1 bij 1 m, je kan alleen zitten.

Partners

Partners van Casius