Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewanden installeren:

Douchewanden installeren

Ik wil een douchewand en douchedeur van het merk Zanzibar 90 cm laten installeren en afkitten in de betegelde badkamer. Graag op 21 mei doen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden installeren uit heel Nederland:

Installatie van een douchewand en -deur

Ik wil graag 2 douchewanden laten installeren. Het gaat om de afmetingen van 90 bij 90 cm. Er zit een verdikking van 2mm op de grond en ik vraag me af of de deur dan wel open kan gaan.

Douchecabine plaatsen

De klant wil zijn 2 roterende douchewanden laten verwijderen en een nieuwe 'Compact' douchecabine laten installeren. Inclusief oude douche laten afvoeren.

Douchebak met wanden installeren

Na lekkage hebben wij de douchebak en douchewanden verwijderd. Graag zouden wij nu een nieuwe douchebak en douchewand willen plaatsen. Let op: het gaat uitsluitend om de douchebak en (glazen)wand/deur. Het tegelwerk is nog in orde, evenals de leidingen. Aangezien mijn vrouw hoogzwanger is, is het belangrijk dat de klus op korte termijn kan worden opgepakt.

Douchewand installeren en extra stopcontacten maken

Ik wil graag twee extra stopcontacten laten maken in ons nieuwbouwhuis. Er moet voor beide stopcontacten zo'n 2 meter freeswerk worden gedaan vanaf een bestaand stopcontact, leiding en bedrading doortrekken, en de wand weer dicht stuken. In bijlage vindt u een tekening van de keuken, de rode stippen zijn de nieuwe stopcontacten. Op de andere tekening staan de aansluitpunten van de huidige stopcontacten in de keuken. Let wel: de keuken is dus nog niet geïnstalleerd als de stopcontacten moeten worden gemaakt. Ook zoek ik een klusser die voor ons twee douchewanden in de badkamer kan installeren tegen de tegelwand.

Douchewanden en badmeubel plaatsen

Ik wil een glazen Bruynzeel douchewand en deur en een badkamermeubel + kolomkast van Muza laten monteren en installeren. Het betreft de badkamer in een nieuwbouwwoning. De badkamer is alleen betegeld en voorzien van de benodigde aansluitingen. Wij willen 8 december verhuizen dus het zou fijn zijn als de badkamer dan ook gereed is. Kunt u hiervoor voor mij een offerte maken?

Douchecabine laten plaatsen

Ik heb douchewanden bij de Praxis gekocht en deze wanden laat ik graag installeren door een vakman. De wanden komen rechtstreeks op de tegels en zijn 90 bij 180 cm groot.

Douchecabine van Praxis zonder bak installeren

Wij hebben bij de Praxis douchewanden aangeschaft. Deze glazen wanden dienen zonder een douchebak geplaatst te worden.

Douchecabine installeren

Op de douchebak dienen de glazen douchewanden geïnstalleerd te worden.

Praxis douchewanden laten installeren

Installatie van 2 douchewanden, waarvan 1 deur. De douchewanden zijn besteld bij de Praxis en zijn vervanging voor dezelfde douchewanden die ik nu heb, maar beschadigd zijn.

Badkamer en WC deels renoveren

Het werk bestaat uit drie klussen: 1) het aansluiten van een badkamermeubel, waar de leidingen zijn aangelegd. Eventueel enig tegelwerk (1 m2) 2) het installeren van glazen douchewanden op een al geplaatste douchebak 3) het installeren en aansluiten van een WC-fonteintje. Koudwaterleiding en -afvoer moet nog worden aangebracht. Leidingen lopen aan de andere kant van de muur, zijn goed bereikbaar.