Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewanden installeren:

Douchewanden installeren

Ik wil een douchewand en douchedeur van het merk Zanzibar 90 cm laten installeren en afkitten in de betegelde badkamer. Graag op 21 mei doen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewanden installeren uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer (ongeveer 2,5 x 3 meter) renoveren. Oud tegelwerk, waaronder de vloertegels en wandtegels moeten worden vervangen. Verder wil ik twee douchewanden, een thermostaat douchekraan, wasbak en spiegel installeren en het geheel afkitten. Leidingwerk moet worden ingefreesd en omgelegd in de doucheruimte. Douchewanden en een badkamermeubel heb ik al aangeschaft. Het uitzoeken van de tegels wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Glazen douchecabine plaatsen en radiator ophangen

Ik zoek een badkamerspecialist die twee glazen douchewanden kan installeren. Daarnaast moet er ook een radiator opgehangen worden. Alleen het aansluit materiaal voor de radiator is niet aanwezig. Al het werk moet plaatsvinden in de badkamer op de eerste verdieping en is goed bereikbaar

Badkamer plaatsen in nieuwbouwwoning

Het gaat om het installeren va een badkamer in een nieuwbouwwoning in Rotterdam. De maten van de badkamer zijn 2,70 meter bij 2,13 meter. Graag ontvang ik een offerte met een richtprijs voor de volgende werkzaamheden: - betegelen vloer en wanden - plaatsen toielt - plaatsen regendouche en douchewanden - plaatsen badkamermeubel Tevens willen we ons toilet op de begane grond laten installeren. Hier gaat het om het plaatsen van het toilet en het fonteintje en het tegelen van de vloer en de wanden. Kunt u die separaat vermelden op de offerte.

Bad vervangen door inloopdouche

Wij willen graag de optie weten voor het verwijderen van het ligbad en het installeren van een inloopdouche. De vloer onder het bad is niet betegeld en er zal een scheiding moeten komen tussen het zwevende toilet en de inloopdouche. Waarschijnlijk dient de waterleiding aangepast te worden en willen wij weten wat de meerprijs is voor het plaatsen van een drainagerooster. De douchewanden mogen rechtstreeks op de vloer geplaatst worden.

Installatie van een douchewand en -deur

Ik wil graag 2 douchewanden laten installeren. Het gaat om de afmetingen van 90 bij 90 cm. Er zit een verdikking van 2mm op de grond en ik vraag me af of de deur dan wel open kan gaan.

Douchecabine plaatsen

De klant wil zijn 2 roterende douchewanden laten verwijderen en een nieuwe 'Compact' douchecabine laten installeren. Inclusief oude douche laten afvoeren.

Douchebak met wanden installeren

Na lekkage hebben wij de douchebak en douchewanden verwijderd. Graag zouden wij nu een nieuwe douchebak en douchewand willen plaatsen. Let op: het gaat uitsluitend om de douchebak en (glazen)wand/deur. Het tegelwerk is nog in orde, evenals de leidingen. Aangezien mijn vrouw hoogzwanger is, is het belangrijk dat de klus op korte termijn kan worden opgepakt.

Douchewanden en badmeubel plaatsen

Ik wil een glazen Bruynzeel douchewand en deur en een badkamermeubel + kolomkast van Muza laten monteren en installeren. Het betreft de badkamer in een nieuwbouwwoning. De badkamer is alleen betegeld en voorzien van de benodigde aansluitingen. Wij willen 8 december verhuizen dus het zou fijn zijn als de badkamer dan ook gereed is. Kunt u hiervoor voor mij een offerte maken?

Douchecabine laten plaatsen

Ik heb douchewanden bij de Praxis gekocht en deze wanden laat ik graag installeren door een vakman. De wanden komen rechtstreeks op de tegels en zijn 90 bij 180 cm groot.

Douchecabine van Praxis zonder bak installeren

Wij hebben bij de Praxis douchewanden aangeschaft. Deze glazen wanden dienen zonder een douchebak geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius