Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad plaatsen op afvoer douche:

Bad plaatsen op afvoer douche

- 2 tegels verwijderen en 2 nieuwe tegels daarvoor terugplaatsen in verband met een 5 cm te smal bad ten opzichte van de douchebak nu. Ook voegen. - douchebad plaatsen inclusief douchewand. Ook afkitten. - randen bij toilet opnieuw voegen
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad plaatsen op afvoer douche uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwing: huidige afmeting 2 bij 3. Muur 40 cm verplaatsen: Nieuwe afmeting 2. 40 bij 3. Muur/vloerverwarming wordt geplaatst. Aanbrengen leidingwerk, verplaatsen elektra, vloer gieten, muren betegelen. Aanbrengen van douchekraan. Plaatsen douche afvoer. Plaatsen douchewand. Plaatsen en aansluiten badkraan, plaatsen bad en aansluiten op afvoer. Plaatsen kraan voor wastafel/wasmeubel, plaatsen wastafel/wasmeubel. Aansluiten wastafel op afvoer.

CV ketel vervangen en drukverhogingspomp plaatsen

Ik heb in december een nieuwe woning gekocht. Bij de koop was ik mij al bewust dat de CV ketel aan vervanging toe was. Hij begint nu helaas al moeite te hebben met de warm water voorziening. Tijd voor vervanging dus! Het betreft een appartement op de derde verdieping van circa 70 m2 en we hebben een bad dus ik zat zelf te denken aan bijvoorbeeld de Remeha Tzerra M 28c PLUS HR Combiketel CW4. Daarnaast hebben wij ook een probleem met de waterdruk. De druk na de watermeter is 1,5 bar echter uit alle kranen in het huis komt bar weinig water (iets meer dan 5 liter per minuut). Hoogstwaarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door de flexibele leidingen die zijn gebruikt. Waternet is al langs geweest en heeft de watermeter al vervangen. Ik heb zelf al een kraan helemaal los gehaald en alle zeefjes gecontroleerd. Andere woning in het gebouw hebben geen klachten over de waterdruk. Om dit te verhelpen zouden wij graag een drukverhogingspomp willen plaatsen (geïnstalleerd volgens VEWIN eisen). Aangezien ik de waterdruk van mijn bovenburen niet al te veel wil benadelen moet de capaciteit niet enorm zijn, ik dacht daarom zelf aan bijvoorbeeld de Grundfos MQIk zoek een installatiebedrijf dat na de installatie ook het onderhoud kan doen en een 24-uurs storingsdienst heeft (dus geen 1-pitters).

Badkamer aanpassen/renoveren

Ik wil een bad, toilet en wastafel weghalen. Ik wil vervolgens het bad en toilet vervangen. In plaats van een wastafel een kleine wastafel en een kant en klaar waterdichte douchecabine plaatsen. De douchecabine moet ongeveer 80 bij 80 kwartrond zijn. Eventueel moet er ook afgewerkt worden tegen een goede prijs.

Bad plaatsen en WC verplaatsen

Wij willen in onze badkamer een bad plaatsen, daarvoor moet er een kastje worden verschoven en de wc moet 90 graden gedraaid worden

Badkamer op de zolderverdieping maken

Graag willen wij een offerte ontvangen voor de volgende deuren. Wij gaan in de badkamer op zolder in de douche een stalen paneel plaatsen en de scheiding tussen slaap en bad gedeelte. Voor het laatste deel willen wij eigenlijk gebruik maken van een schuifdeur. In de bijlage is het plan bijgevoegd.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De grootte is 2 bij 2 meter. De werkzaamheden zijn het verwijderen en afvoeren van een bad, douche en wastafel. Vervolgens nieuwe plaatsen en afwerken.

Douche in de badkamer laten maken

Wij hebben nu een bad staan in de hoek van onze badkamer die wij eruit willen laten halen. In plaats daarvan willen wij een douche met watergoot in de vloer laten plaatsen. Ook moet er dan een nieuwe douche kop geplaatst worden. We willen niet alle tegels laten vervangen en willen voor de goedkoopste optie gaan op dit gebied.

Oude badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil het bad, de douchebak (liever inloopdouche), en de wand en vloertegels verwijderen. Vloerverwarming plaatsen. De douche en het bad wil ik graag op dezelfde plek. Ook moet er een nieuw wasbak meubel worden geplaatst en verwarming radiator boven het bad. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 bij 4 meter.

Nieuwe badkamer maken in nieuwbouwwoning

• Twee nisjes in de douchewand die geplaatst moeten worden. • Half vrijstaand bad dat niet betegeld hoeft te worden. • Leggen vloerverwarming + leidingwerk • Douche + wastafelkranen ? Inbouw! • Montage badkamermeubel + bad + badkraan • Afdek vloer • Plaatsen van 2 binnenmuren met de afmeting 110cm x 220cm + 100cm x 220 cm Afmeting badkamer 2,3 x 2,99 meter.

Badkamer verbouwen

Huidige badkamer 7 m2, zonder toilet. Douche verplaatsen. Dit wordt namelijk een inloopdouche en bad verplaatsen naar de oude plek van de douche. Nieuw wastafel meubel plaatsen. Er zullen enkele leidingen wel iets verplaatst moeten worden. Wanden in beton ciré.

Partners

Partners van Casius