Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel en wc-pot vervangen:

Badkamermeubel en WC-pot vervangen

Er staat een oud badkamermeubel, en een oudere wc pot. Deze dienen vervangen te worden. Er moeten ook een aantal tegels geplaatst worden. Graag eerst contact opnemen. Het nieuwe badkamermeubel is 5 cm kleiner dan de oude, dus het gaat om ongeveer 3 halve tegels.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel en wc-pot vervangen uit heel Nederland:

Badkamer en toilet renoveren

2 keer inbouw wc plaatsen, badkamermeubel plaatsen, designradiator plaatsen, douchekolom plaatsen. Badwand ophangen douche moet een doorloop douche worden. Badkamer compleet strippen en opnieuw betegelen inclusief vloer. De aparte wc ruimte compleet gestript en opnieuw betegeld inclusief vloer. WC meubel ophangen. De buizen moeten verlegd worden in de muur. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.

Renovatie toiletten en badkamer

Ik wil onze toiletten en badkamer laten renoveren. Wc beneden en boven bevat al een inbouwtoilet. Het gaat om nieuwe vloer en wandtegels,nieuwe wc en eventueel spotjes in het plafond. Badkamer renovatie middels een nieuwe vloer en wandtegels. Nieuw badkamermeubel. Een andere radiator. Ook eventueel een nieuw plafond met spotjes. En elektrische ventilator. Afmetingen van de ruimtes heb ik op aanvraag. Inclusief materialen en voorwerk.

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is momenteel voorzien van een douche, douchescherm, wastafel en een verwarming. Wij zouden graag een wc laten plaatsen en een nieuw badkamermeubel. Zou er iemand langs kunnen komen om de situaties te bekijken en de opties te bespreken. Eventueel wil ik ook de indeling veranderen en een badkuip laten plaatsen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer renoveren

De badkamer strippen en daarna renoveren. Er staat nu een douchebad, toilet, wastafel en radiator. In de nieuwe badkamer: nieuwe hangende wc van Geberit, een badkamermeubel en een inloopdouche. Zo veel mogelijk op de plekken waar nu de aansluiting zijn. Mogelijk willen we in plaats van de radiator vloerverwarming. Al het tegelwerk vernieuwen. Deels op de wanden stucwerk. In het plafond willen we spotjes hebben. Afmetingen van de badkamer 250 x 220 cm.

Badkamer nieuw bouwen

Ik wil een nieuwbouw badkamer laten maken. In het nieuwbouwwoning. Ik wil hier een badkamermeubel, bad, douche in hebben de afmetingen van de vloertegel zijn 60 x 60 cm 10 m2 bruin zwart en de wand tegels 30x60 cm (24m2 super wit) en een paar nissen in een multiplex plaat laten maken (om flesje en dergelijke erin te zetten. En nog een nis naast het bad. En 2 wc's met de zelfde tegel soorten 7 m2 (wand) en 7,2 m2 (vloer en achterwand met nis voor wc papier en verlichting aan beide zijde spoelbak. Alles maal 2: boven en beneden. Er is een tekening van.

Twee badkamers achter elkaar installeren

Badkamer 1e etage: Slopen huidige badkamer (4 bij 2,4 meter en circa 2,5 meter hoog) Beperkte wijziging indeling Tegelen van vloer en wanden (wanden tot plafond) Plaatsen van bad, douche, wc, badkamermeubel Badkamer op zolder: Nieuwe badkamer installeren, leidingen zijn grotendeels al aangelegd Houten ondervloer Plafond afwerken Installeren van douche, wc en wastafel Tegelen vloer en deels de wanden, tot circa 1,50 meter hoogte daarboven stucwerk. Deze badkamer is 1,8 bij 2,4 meter. De materialen als sanitair en tegels schaffen we zelf aan.

Badkamer vernieuwen

Ik wil een badkamer van 4 m2 opnieuw laten betegelen en renoveren. Renovatie houdt in: een nieuwe wc, badkamermeubel en douchecabine.

Badkamer: renoveren en betegelen

Ik wil een badkamer van 4 m2 opnieuw laten betegelen en renoveren. Renovatie houdt in: een nieuwe wc, badkamermeubel en douchecabine. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden. Ik wil graag zowel de wanden als de vloer laten betegelen.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Installeren van een badkamer en toiletruimte

Wij zouden graag op zeer korte termijn een badkamer en wc willen laten installeren en op laten bouwen. We hebben de grote zaken zoals de tegels, het bad, een kastje, kranen, het toilet en dergelijken al besteld en die materialen worden op donderdag 22 juni geleverd. Komende maandag 19 juni wordt de tegelwand en de tegelvloer uit de badkamer en de wc verwijderd en geëgaliseerd, dus de ruimte is dan leeg. Zouden jullie de installatie van de badkamer voor ons willen doen? Het gaat in detail om het volgende: - aanpassen leidingwerk - betegelen vloer 6,5 m² + 1,5 m² met tegels van 60 x 60 cm - betegelen wanden 25 m² met tegels van 25 x 60 cm - installeren afvoerput in de vloer - installeren kranen en dergelijke - plaatsen bad - plaatsen glazen wand - plaatsen badkamermeubel en kast met spiegel Graag ontvang ik een reactie van bedrijven die op heel korte termijn tijd hebben voor deze klus. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius