Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel en wc-pot vervangen:

Badkamermeubel en WC-pot vervangen

Er staat een oud badkamermeubel, en een oudere wc pot. Deze dienen vervangen te worden. Er moeten ook een aantal tegels geplaatst worden. Graag eerst contact opnemen. Het nieuwe badkamermeubel is 5 cm kleiner dan de oude, dus het gaat om ongeveer 3 halve tegels.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel en wc-pot vervangen uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

Het gaat om een redelijk kleine badkamer van ongeveer 2 bij 2 meter, waarbij ook een muurtje gesloopt moet worden wat tussen de badkamer en de wc zit. Hieronder even alles op een rij: Badkamer: - oude tegels en sanitair verwijderen en wegbrengen - een wand verwijderen - nieuwe aanvoer en afvoer voor wastafel, douche, wasmachine en wc + infrezen - nieuwe douchebak plaatsen - toilet plaatsen, inbouwreservoir,en afmonteren, plaatsen van druktoets - ombouw inbouwreservoir - cv leiding afdoppen - wandcontactdoos voor spiegelverlichting - wandcontact doos algemeen gebruik bij wastafel - stucwerk - kimband en pasta aanbrengen in de inwendige hoeken, vloer en wanden van de douche - nieuwe plafond met spotjes plaatsen en afwerken met glad stucwerk+ wit schilderen - tegelen wanden en vloer,hoeken ontvetten en afkitten -dubbel schakelaar, spotjes en ventilator - sanitair installeren conform tekening: -badkamermeubel inclusief wastafel, kranen, spiegel, wc, wasmachine

Klein badkamermeubel plaatsen

Ik wil een klein badkamermeubel laten plaatsen (55 cm breed zonder kolomkast) inclusief spiegel, planchet en kraan. De bestaande wastafel + spiegelkast moet worden gedemonteerd. Tevens moet er een wc bril worden vervangen.

Tegels in de badkamer en WC zetten

Ik wil tegels laten zetten in een nieuwe badkamer en wc. De ondergrond is vlak, er kan meteen betegeld worden. Het gaat om een wc van ongeveer 1 bij 1, waar de vloer en de achterwand moeten worden betegeld. In de badkamer van 2 bij 2,5 moet ook de vloer betegeld worden. Daarnaast wil ik ook een douche installeren (inclusief douchewand), een badkamermeubel en wc opgehangen worden en afgekit. Geen voorwerk nodig.

Badkamer verbouwen

Ik wil een badkamer verbouwen. De oppervlakte is 15,4 m2. Er komt een inloopdouche, een vrijstaand bad, een badkamermeubel, wc en wasmandenmeubel. Ik wil graag alles laten stuken en de inloopdouche tegelen.

Badkamer verbouwen

De klant wil zijn badkamer van 2 vierkante meter laten vervangen. Met een nieuwe WC, een badkamermeubel ( een kraan en wasbak) en een glazen wand. De klant wil graag bij voorbaat contact met de vakman.

Badkamer en toilet renoveren

2 keer inbouw wc plaatsen, badkamermeubel plaatsen, designradiator plaatsen, douchekolom plaatsen. Badwand ophangen douche moet een doorloop douche worden. Badkamer compleet strippen en opnieuw betegelen inclusief vloer. De aparte wc ruimte compleet gestript en opnieuw betegeld inclusief vloer. WC meubel ophangen. De buizen moeten verlegd worden in de muur. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.

Renovatie toiletten en badkamer

Ik wil onze toiletten en badkamer laten renoveren. Wc beneden en boven bevat al een inbouwtoilet. Het gaat om nieuwe vloer en wandtegels,nieuwe wc en eventueel spotjes in het plafond. Badkamer renovatie middels een nieuwe vloer en wandtegels. Nieuw badkamermeubel. Een andere radiator. Ook eventueel een nieuw plafond met spotjes. En elektrische ventilator. Afmetingen van de ruimtes heb ik op aanvraag. Inclusief materialen en voorwerk.

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is momenteel voorzien van een douche, douchescherm, wastafel en een verwarming. Wij zouden graag een wc laten plaatsen en een nieuw badkamermeubel. Zou er iemand langs kunnen komen om de situaties te bekijken en de opties te bespreken. Eventueel wil ik ook de indeling veranderen en een badkuip laten plaatsen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer renoveren

De badkamer strippen en daarna renoveren. Er staat nu een douchebad, toilet, wastafel en radiator. In de nieuwe badkamer: nieuwe hangende wc van Geberit, een badkamermeubel en een inloopdouche. Zo veel mogelijk op de plekken waar nu de aansluiting zijn. Mogelijk willen we in plaats van de radiator vloerverwarming. Al het tegelwerk vernieuwen. Deels op de wanden stucwerk. In het plafond willen we spotjes hebben. Afmetingen van de badkamer 250 x 220 cm.

Badkamer nieuw bouwen

Ik wil een nieuwbouw badkamer laten maken. In het nieuwbouwwoning. Ik wil hier een badkamermeubel, bad, douche in hebben de afmetingen van de vloertegel zijn 60 x 60 cm 10 m2 bruin zwart en de wand tegels 30x60 cm (24m2 super wit) en een paar nissen in een multiplex plaat laten maken (om flesje en dergelijke erin te zetten. En nog een nis naast het bad. En 2 wc's met de zelfde tegel soorten 7 m2 (wand) en 7,2 m2 (vloer en achterwand met nis voor wc papier en verlichting aan beide zijde spoelbak. Alles maal 2: boven en beneden. Er is een tekening van.

Partners

Partners van Casius