Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Amersfoort of directe omgeving.

3227 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Amersfoort:

Montage van een douchecabine

Ik wil graag mijn gekochte douchecabine laten monteren. Graag zou ik hierover contact hebben. Het gaat om een douchecabine 90 x 90 x 195 cm zonder douchebak. De montage moet dus gebeuren op een tegelvloer.

Badkamer verbouwen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor slopen van de oude badkamer en het aanleggen van het leidingwerk, elektra en tegelen. De badkamer is 2.10 bij 2.25 meter. Ik zorg zelf voor materialen, kraan douche etc. Werkzaamheden: Douche - Leidingwerk - Afvoer, drain 80 cm - Plaatsen scheidingswand, Douche - Plaatsen regendouche + thermostaatkraan Toilet - Leidingwerk - Afvoer - Plaatsen Hangend Toilet Radiator - Leidingwerk - Plaatsen Wandmeubel - Leidingwerk - Afvoer - Electra Tegelen vloer + wanden.

Douchecabine monteren

Ik heb een kapotte douchecabine. Deze moet eruit en de nieuwe douchecabine die ik bij jullie van plan ben te kopen moet gemonteerd worden. De cabine is 90 bij 90 cm. Ik wil een grotere douchecabine.

Bad plaatsen op afvoer douche

- 2 tegels verwijderen en 2 nieuwe tegels daarvoor terugplaatsen in verband met een 5 cm te smal bad ten opzichte van de douchebak nu. Ook voegen. - douchebad plaatsen inclusief douchewand. Ook afkitten. - randen bij toilet opnieuw voegen

Douchewand uit bouwmarkt monteren

Ik zou graag een douchewand bij jullie willen kopen en door jullie laten plaatsen, wat zou het monteren kosten?

Sealskin Get Wet inloopdouche monteren

Ik wil op korte termijn de volgende inloopdouche laten installeren: Get Wet by Sealskin 'Impact' Walk in type A3, 900mm, chroom/zilver hoogglans, 8mm helder veiligheidsglas. De wand zal eerst van de benedenverdieping naar de eerste verdieping verplaatst moeten worden via de trap. De stabilisatiestang zal iets ingekort moeten worden. De tegelvloer is op afschot. Ik heb transparante sanitairkit waarmee na plaatsing gekit kan worden.

Inloopdouche installeren

Ik wil op korte termijn de volgende inloopdouche laten installeren: Get Wet by Sealskin 'Impact' Walk in type A3, 900mm, chroom/zilver hoogglans, 8mm helder veiligheidsglas. De wand zal eerst van de benedenverdieping naar de eerste verdieping verplaats moeten worden via de trap. Ik heb transparante sanitairkit waarmee na plaatsing gekit kan worden.

Eenvoudige badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen in mijn appartement uit 1968. De afmeting van de badkamer is circa 2,10 bij 1,70 meter. De oude tegels en sanitair moeten worden verwijderd en afgevoerd. De indeling van de nieuwe badkamer blijft hetzelfde. Er zal een douchecabine en wastafel geplaatst moeten worden en de wanden en vloer betegeld.

Badkamer verbouwen

Ik wil de bestaande badkamer helemaal slopen. Dus de vloer- en wand tegels, bad, wastafel en radiator moeten worden gesloopt. Het toilet is vernieuwd dus dat kan blijven staan. De grootte van de badkamer is 1,60 bij 2 meter. Het puin mag eventueel door de vakman worden afgevoerd.

Douchecabine vervangen

In opdracht van Praxis dient het volgende te gebeuren: Het betreft een douchehoekinstap waarvan het glas is gesprongen en de klant een andere hoekinstap van Praxis gaat krijgen. Deze moet nog uitgezocht worden, want de hoekinstap die de klant had is uit het assortiment. Concreet houdt de klus in: - demonteren van de huidige douchecabine; - monteren van de nieuwe douchecabine. Opdracht van Praxis voor deze klus volgt na ontvangst en goedkeuring van de offerte door Praxis.

Badkamer verwijderen en verbouwen

Wij willen graag onze badkamer laten verbouwen, de afmetingen zijn om en nabij 2,30 m - 2,10 m. Hierin wil ik graag een inloopdouche, een hangend toilet en wastafel. De vloer moet opnieuw betegeld worden en de wanden tot ongeveer 2 meter hoog. De materialen heb ik nog niet in huis, graag op advies kijken wat er mogelijk is. Er moeten nog wel enkele sanitaire meubelen verwijdert worden en afgevoerd. Kan dit in de offerte meegenomen worden?

Badkamer vernieuwen en overige werkzaamheden

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 250 x 250 cm laten vernieuwen. Naast de badkamer bevindt zich een kast. Ik wil een deel van die kast bij de badkamer laten trekken, zodat er een nis ontstaat waarin ik mijn wasmachine en wasdroger kan plaatsen. Ik wil al het tegelwerk laten vernieuwen. In de naastgelegen slaapkamer wil ik dezelfde vloertegels laten leggen als in de badkamer. Daar wil ik bovendien een verlaagd plafond laten maken. In de badkamer wil ik een douchecabine laten plaatsen en een hangtoilet. Er is nu een staand toilet. Verder moet er een wastafel, een spiegelkast en een radiator gemonteerd worden. Ik zal de materialen zelf aanschaffen, behalve die voor het verlaagd plafond. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en alles te laten inmeten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer en 2 toiletruimtes vernieuwen

Wij hebben een split-level tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1978 en krijgen daarvan op 19 december de sleutel. We willen op 1 februari gaan verhuizen en in de tussentijd de badkamer en 2 toiletruimtes laten vernieuwen. De badkamer is 205 x 210 cm. We willen daar het schrootjesplafond laten verwijderen en een nieuw plafond laten maken. We willen er een inloopdouche, dubbele wastafel en mechanische ventilatie. Ook het tegelwerk moet worden vernieuwd. We gaan zelf op zoek naar materialen. We ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Douche opnieuw voegen en kitten

Onze inloopdouche met goot heeft lekkage. Er is een lekdetectie uitgevoerd en er is daarvan een rapport aanwezig. Daaruit blijkt dat de voegen en kitranden niet meer zo goed zijn en deze laten water door met als gevolg een lekkage in de daaronder gelegen meterkast. Ik wil de voegen en kitranden graag zo spoedig mogelijk door een vakman laten vervangen.

Afvoer douche aanpassen en radiator vervangen

Na het verwijderen van de verhoogde douchebak (en deze komt ook niet terug) en de afvoer van de douchebak in de bestaande vloerafvoerbuis moet de afvoer in de vloer aangepast worden. Er ontbreekt nu het binnenwerk van de afvoer (zie foto) en de deksel. Voorkeur kleine, ronde rvs afvoer passend in bestaande afvoerbuis. Deze loopt schuin weg naar de hoofdafvoer (dus niet recht naar beneden, maar opzij). Daarnaast hangt er nu nog een 'normale' radiator. Deze graag vervangen voor een design/handdoekenradiator. Aansluitingen moeten over de vloer/wand aangepast worden, dus niet ingevreesd omdat de vloer vorig jaar vervangen is. Graag beide delen apart specificeren.

Hangtoilet installeren

Plaatsen hang toilet

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De cabine is 80 bij 80 cm.

Badkamermeubel en WC-pot vervangen

Er staat een oud badkamermeubel, en een oudere wc pot. Deze dienen vervangen te worden. Er moeten ook een aantal tegels geplaatst worden. Graag eerst contact opnemen. Het nieuwe badkamermeubel is 5 cm kleiner dan de oude, dus het gaat om ongeveer 3 halve tegels.

Fonteintje monteren in een toiletruimte

Ik ga een klein fonteintje kopen en wil dat graag laten aansluiten op de waterleiding en afvoer in mijn toiletruimte. Ik ontvang graag een indicatie van de installatiekosten.

Lekkage badkamer opsporen

Wij hebben een huis gekocht nu blijkt er lekkage te zijn lichte vochtplekken in het plafond van de begane grond te zijn. Ik wil graag weten wat deze lekkage veroorzaakt. Het opsporen en het verhelpen van het probleem wil ik apart hebben.

Douchebak plaatsen

Wij hebben onze oude douchebak weggesloopt en willen daar nu graag een nieuwe laten plaatsen. We hebben al wel een douchebak uitgezocht die we graag willen hebben, maar de afvoer moet daarvoor eerst worden aangepast. We ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. Het liefst morgen. Donderdagdouchecabine 90x90

Badkamer renovatie

In de badkamer dienen de tegels van de wanden en de vloer verwijderd te worden. Het gaat om de volgende muren: 1 muur van 2 bij 2.25 meter 2 muren van 2 x 2.25 meter 1 kant bij de douche, deurkant, 0.83 x 2.25 meter en de vloer van 2.50 bij 2 meter Hierna dienen de wanden en de vloer betegeld te worden en het sanitair, douche, wastafel en toilet terug geplaatst.

Afvoer van de wastafel en toilet vernieuwen

Afvoer van de wastafel loopt niet door, deze is waarschijnlijk verkeerd aangelegd. Afvoer zit verscholen in tussenmuur dus waarschijnlijk moet de muur ook gerepareerd en gestuct worden. Daarnaast willen we gedeeltelijk voegen vernieuwen (inclusief kitten van badrand). Als tweede willen we het toilet beneden (apart van badkamer) compleet vervangen (tegels, wc en fonteintje). Vooraf strippen is optioneel. De wanden zijn nu tot halverwege betegeld. Daarboven is pleisterwerk. De nieuwe tegels willen we tot aan het plafond gezet worden (2.40 meter). Vloeroppervlakte 1,5 m2. We hebben nog geen materialen aangeschaft. In overleg zijn deze deels of geheel door u te leveren.

Badkamer compleet vervangen

De badkamer van 13 jaar oud willen wij graag compleet gaan vervangen. De ruimte is 2.80 bij 1.70 meter en het oude sanitair en de tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er vloerverwarming geplaatst moeten worden en de wanden en vloer betegeld. Er zal een zwevend toilet koen, een douchecabine en een wastafel. De indeling zal gelijk blijven aan de oude badkamer.