Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Utrecht.

2704 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Utrecht:

vrijdag 20 oktober 2017

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn douche ruimte ( de rest van de badkamer is niet nodig) opnieuw laten betegelen . De oude tegels ( sphinx wandtegels 25x33 cm , vloertegels 25x25 cm ) moeten dan ook eerst verwijderd . Hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 cm en 260cm hoog . Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis , wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen
vrijdag 20 oktober 2017

Inloopdouche maken

Wij hebben in de badkamer nu een douchecabine met kunststof douchebak staan. Ik wil die laten verwijderen en daar de vloer doorlopend laten betegelen, zodat het één geheel wordt met de badkamervloer. Daarna wil ik een nieuwe douchedeur laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer verplaatsen

Wij willen de badkamer naar de naastgelegen slaapkamer verplaatsen (en van de huidige badkamer een inloopkast maken). Maten van de nieuwe badkamer 3. 29m bij 2. 77m. Nieuwe badkamer krijgt douche, bad, dubbele wastafel (geen toilet), nieuwe vloer (eventueel wand deels betegeld) en eventueel aansluiting voor wasmachine en droger. Sloopwerk oude badkamer (badkuip en 2 wastafels) eventueel inbegrepen.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer met schuin dak verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen, deze is 2,24 bij 1,70 met een schuin dak. Waar toilet nu onder staat. Ik wil een douche wastafel en douche. De vloer is in principe prima en de tegels ook, maar zouden eventueel ook vervangen mogen worden. (ligt aan de prijs)
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer en WC laten renoveren

Wij willen onze badkamer en wc laten renoveren. Tegels van de muren en vloer verwijderen. Opnieuw laten betegelen tot 2 meter hoog ongeveer en een gedeelte stucen. Plaatsen van 2 wc's en een wastafel met dubbele waskommen en kranen. Plaatsen van een douchecabine van 90 × 120 cm en een spiegel van 160 cm breed en 70 cm hoog. Er is een verlaagd plafond dat gestuct moet worden met spots erin. Badkamer is 205 cm x 230 cm. Toilet is ongeveer 100 cm x 150 cm. In het toilet komt ook een kleine fontein met spiegel.
woensdag 18 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een Aquavive schuifdeur douchecabine Sicilië 1/4 rond chroom van 90 cm. Hoor graag van u wat dit kost.
zondag 15 oktober 2017

Afvoer douche aanpassen en radiator vervangen

Na het verwijderen van de verhoogde douchebak (en deze komt ook niet terug) en de afvoer van de douchebak in de bestaande vloerafvoerbuis moet de afvoer in de vloer aangepast worden. Er ontbreekt nu het binnenwerk van de afvoer (zie foto) en de deksel. Voorkeur kleine, ronde rvs afvoer passend in bestaande afvoerbuis. Deze loopt schuin weg naar de hoofdafvoer (dus niet recht naar beneden, maar opzij). Daarnaast hangt er nu nog een 'normale' radiator. Deze graag vervangen voor een design/handdoekenradiator. Aansluitingen moeten over de vloer/wand aangepast worden, dus niet ingevreesd omdat de vloer vorig jaar vervangen is. Graag beide delen apart specificeren.
zondag 15 oktober 2017

Hangtoilet installeren

Plaatsen hang toilet
zaterdag 14 oktober 2017

Toiletruimte renoveren vanwege lekkend toilet

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren. Er zijn drie onderdelen: Een waterschade te herstellen, een lekkend toilet vervangen en de vloer vervangen. De afmeting van de vloer is 103 x 79 cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Kwaliteit is heel belangrijk voor zowel het nieuwe toilet als de vloer; ik wil géén meer waterschade in deze ruimte. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna dan uw offerte. Heel fijn als u Engels spreekt aangezien ik geen vloeiend Nederlands spreek.
vrijdag 13 oktober 2017

Lekkage aan een duoblok verhelpen

Mijn vader heeft in mijn toiletruimte een Aquazuro duoblok Livenza zonder spoelrand van Praxis geïnstalleerd, maar er lekt nu aan de achterzijde van het reservoir water. De lekkage is boven/achter en is er alleen als je doorspoelt met het waterreservoir. Spoel je door met een emmer water, dan blijft het droog. Omdat ik mijn bejaarde vader hier verder niet meer mee wil belasten zoek ik hulp voor het verhelpen van de lekkage. Wellicht goed om te weten: de afvoerpijp (jaren 30 huis) zat verder van de muur dan standaard waardoor we de meegeleverde bocht hebben gebruikt maar dat was nog een heel gedoe. Ik zoek nu een vakman die de situatie hier even kan beoordelen en de lekkage kan verhelpen. Dit mag gewoon op uurtarief, want de omvang van de klus is lastig in te schatten.
woensdag 11 oktober 2017

Elektrische afzuiging in de toilet installeren

In de wc is een afzuiging gang naar buiten aanwezig. Er ontbreekt echter een afzuigingssysteem, deze moet geïnstalleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de auto kan voor de deur worden geplaatst.
dinsdag 10 oktober 2017

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De cabine is 80 bij 80 cm.
dinsdag 10 oktober 2017

Leeghalen van een badkamerruimte

Gehele badkamer moet verwijderd worden. Alles, zowel sanitair als betegeling moet er uit! Electra mag blijven zitten. Tevens moet het douche gedeelte afgevlakt worden. Zit nu een verhoging in, deze moet er uit en moet gelijkvloers worden!
dinsdag 10 oktober 2017

Badkamer slopen

Gehele badkamer moet verwijderd worden. Alles, zowel sanitair als betegeling moet er uit! Electra mag blijven zitten. Tevens moet het douche gedeelte afgevlakt worden. Zit nu een verhoging in, deze moet er uit en moet gelijkvloers worden!
maandag 9 oktober 2017

Badkamermeubel en WC-pot vervangen

Er staat een oud badkamermeubel, en een oudere wc pot. Deze dienen vervangen te worden. Er moeten ook een aantal tegels geplaatst worden. Graag eerst contact opnemen. Het nieuwe badkamermeubel is 5 cm kleiner dan de oude, dus het gaat om ongeveer 3 halve tegels.
maandag 9 oktober 2017

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.
maandag 9 oktober 2017

Fonteintje monteren in een toiletruimte

Ik ga een klein fonteintje kopen en wil dat graag laten aansluiten op de waterleiding en afvoer in mijn toiletruimte. Ik ontvang graag een indicatie van de installatiekosten.
maandag 9 oktober 2017

Lekkage badkamer opsporen

Wij hebben een huis gekocht nu blijkt er lekkage te zijn lichte vochtplekken in het plafond van de begane grond te zijn. Ik wil graag weten wat deze lekkage veroorzaakt. Het opsporen en het verhelpen van het probleem wil ik apart hebben.
vrijdag 6 oktober 2017

Twee douchedeuren plaatsen

We willen in onze douchehoek van 90 x 90 cm graag twee douchedeuren laten plaatsen. Ik laat mij daarover graag even adviseren en ontvang daarna uw offerte. Ik wil die deuren zelf aanschaffen. Ik kies voor een budgetvriendelijke prijsklasse, omdat dit een huurwoning betreft. Als ik die verlaat, moet ik alles weer in de oude staat veranderen.
vrijdag 6 oktober 2017

Douchedeuren plaatsen

We willen in onze douchehoek van 90 x 90 cm graag twee douchedeuren laten plaatsen. Ik laat mij daarover graag even adviseren en ontvang daarna uw offerte. Ik wil die deuren zelf aanschaffen. Ik kies voor een budgetvriendelijke prijsklasse, omdat dit een huurwoning betreft. Als ik die verlaat, moet ik alles weer in de oude staat veranderen.
donderdag 5 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Maten: 237 x 218. StartAlles nieuw: toilet, bad, douche, tegels. Graag Een prijsopgaaf en tijdsindicatie,
donderdag 5 oktober 2017

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen inclusief slopen, wegbrengen van het puin, leidingen vervangen, tegels plaatsen en aansluiten apparatuur, grootte van de ruimte is ongeveer 4,5 m2 groot. Ik wil ook advies over vloertegels die doorlopen op de muur van de douche en voor de rest verf in de badkamer.
donderdag 5 oktober 2017

Badkamer uitbreken en puin afvoeren

Ik wil het uitbreken van de badkamer, douche, bad en meubel en verwarming realiseren. Het puin moet worden afgevoerd, vloer en wanden daar waar nodig egaliseren. Leidingen moeten ook verlegd worden, een stuk van de muur moet ook rechtgetrokken worden met de tegels.
woensdag 4 oktober 2017

Badkamer renoveren in tussenwoning

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning uit bouwjaar 1969 en verwachten daarvan eind november de sleutel te krijgen. We willen daar de badkamer van 210 x 220 cm laten renoveren. We willen nieuwe vloertegels van 50 x 50 cm en nieuwe wandtegels van 30 x 60 cm laten plaatsen over het bestaande tegelwerk. Verder willen we er een inloopdouche met een glazen wand en een wastafelmeubel. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.
woensdag 4 oktober 2017

Ventilatie badkamer herstellen

Onze ventilatie in badkamer werkt al lange tijd niet meer. Graag zou ik deze willen laten repareren of vervangen als deze niet meer te maken is.

Partners

Partners van Casius