Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Utrecht.

2788 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Utrecht:

woensdag 25 maart 2020

Badkamer verbouwen

Graag zou ik de badkamer laten verbouwen. De douche kraan zou een stukje verplaatst moeten worden en er moet opnieuw betegeld worden. En er zal ook een muurtje geplaatst moeten worden als afscheiding van de douche. Ik hoor graag wat dit kost.
zaterdag 21 maart 2020

Badkamer maken van slaapkamer

Badkamer moet worden verbouwd. Er zijn lekkages. Ik wil van een slaapkamer een badkamer laten maken. Aafmeting kamer is 3 x 2 meter wensen: leidingwerk, tegelwerk, douchecabine en/of bad. Alles moet gedaan worden. De tussenverdiepingsvloer is van hout. Kunt u komen kijken?
vrijdag 13 maart 2020

Douchecabine monteren zonder boren

Het betreft een huurhuis waarin er geen cabine zit in de badkamer. De tegels gaan tot het plafond en de voegen zijn zeer smal. En douche gordijn ophangen in een hoek is al geen optie, ook door de plaatsing van de ventilatie. We willen graag een cabine, met een mooi glazen wand. Maar er kan dus niet in de muren geboord worden. Hebben jullie een oplossing hiervoor. Het betreft dus een douchecabine in de hoek. 90 bij 90 cm is gewenst.
donderdag 12 maart 2020

Renovatie douche

De douche is 185 x 188 215 hoog. Het bad moet eruit gehaald worden Leidingen wegwerken Douchewand plaatsen /goot Badkamermeubel plaatsen Betegelen Ventilatie op lichtknop plaatsen Evt nieuwe spotjes en plafond opknappen
zaterdag 7 maart 2020

Badkamer meubels/kranen monteren en leiding controleren

Badkamer heeft aandacht nodig. Kranen vervangen. Leidingen afvoer aansluitingen nalopen. Nieuw badkamer meubel / wastafel/ spiegel. Het zijn 3 kranen (douche/bad en wastafel.)
vrijdag 6 maart 2020

Fonteintje wc plaatsten

Er is een nieuwe fonteintje in de wc geplaatst maar veel te laag. En ook de wc pot zit niet helemaal vast. Graag fonteintje op juiste hoogte en pot vast zetten
zondag 1 maart 2020

Kraan vervangen door complete Grohe Red installatie

Ik wil een huidige kraan laten vervangen door een complete installatie van Grohe red kraan, met boiler.
donderdag 27 februari 2020

Renovatie badkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren van mijn badkamer. Er zit nu een ligbad in, die wil ik eruit halen en een inloop douche plaatsen op dezelfde plek. En ik zou graag een andere wastafel met zweefkast willen plaatsen. De vloer moet dan opnieuw betegeld worden.
woensdag 26 februari 2020

Badkamermeubel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van de huidige wastafel met spiegel en het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, inclusief aansluiten van de kraan en de verlichting. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 25 februari 2020

Installatie Quooker Flex met COMBI+

Graag zou ik de Installatie Quooker Flex met COMBI+ laten aansluiten in mijn keuken. Er zit nu al een kraan, en deze moet verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 17 februari 2020

Douchescherm plaatsen, kraan plaatsen en eventueel tegels opnieuw plaatsen

Het gaat om een douchescherm plaatsen, deze bestaat uit 2 deuren van merk sealskin, het is een vouw pendel hoekinstap. De douchescherm is 90 bij 90 cm. Er hangt aan het plafond een hoekstang, deze zou ik graag laten verwijderen. De muren zijn volgens mij niet van steen. Gedeelte in het appartement zijn betonmuren, gedeelte niet, dus ik weet niet van welk materiaal de badkamer muren zijn. Daarnaast wil ik een kraan laten plaatsen. De kraan en de douchescherm heb ik besteld. Evt. 2 tegels vernieuwen. Als de gordijnstang wordt weggehaald komen er gaatjes in de tegels, ik heb zelf tegels, maar geen voegsel en geen lijm.
donderdag 13 februari 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer een stukje verbouwen, een muur plaatsen tot plafond dat muurtje betegelen. Douche deur plaatsen, binnen kant van de douch opnieuw betegelen. Vloer opnieuw betegelen en alle randen opnieuw kitten. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2,97 x 1,87 x 2,62 hoog meter. De afmeting van de muur is ongeveer: 40 cm x 2,62 meter. Ik heb enige haast, voor april moet het af zijn.
dinsdag 11 februari 2020

Badkamer ombouwen tot inloopdouche incl. tegelwerk

BAD tegels glanzend wit 15x20cm verwijderen en in depot zetten 45 stuks DOUCHE verwijderen en in depot zetten 1 Grohe mengkraan INLOOPDOUCHE Herplaatsen Grohe mengkraan incl aansluitingen leidingen (warm en koud water) Leveren en aanbrengen tegels glanzend wit 15x20cm langs voormalige badwand 69x20cm Wanden egaliseren 3 m2 2 rijen tegels glanzend wit 15x20cm leveren en aanbrengen 134 stuks MOZAIEKTEGELTJES 2x2cm leveren en aanbrengen matjes glasmozaiek Wave Particle 32,7x32,7cm Multicolor 30 stuks (3 dozen) BESTAANDE VLOER Verwijderen en afvoeren tegels 10x20cm 16m2 DOUCHEGOOT leveren en plaatsen RVS douchegoot lengte 100cm TOEKOMSTIGE VLOER PVC-vloertegels voor badkamer middelgrijs leveren en aanbrengen bij voorkeur 40x40cm of 50x50cm 17m2 TOEKOMSTIGE WAND INLOOPDOUCHE Leveren en aanbrengen
dinsdag 11 februari 2020

Badkamer tegelen

We bouwen een slaapkamer om tot badkamer en willen deze graag laten tegelen. Er moet nog een betonnen ondervloer gestort worden (mag eventueel ook uitgevoerd worden). Leidingwerk is al voorbereid en meubels plaatsen doen we na het tegelen. Het oppervlak van de vloer is ongeveer 7,5 m2. Muren ongeveer 26 m2 (3.10 diep, 2.50 breedte en 2.40 hoog) we hebben tegels van 45 x 45 en 30 x 60.
zaterdag 8 februari 2020

Binnenwerk of gehele inbouwreservoir toilet vervangen

Toilet blijft doorlopen en dat veroorzaakt lekkage. Blijkbaar wordt het water dat blijft stromen niet door de afvoerpijp afgevoerd? Wens is om het binnenwerk (met of zonder waterreservoir??) van inbouwtoilet te vervangen. Tegelwerk moet dan verwijderd en opnieuw gedaan. Oude pot kan wel hergebruikt worden.
vrijdag 7 februari 2020

Hangend toilet plaatsen

Ik wil graag een hangend toilet laten plaatsen (in plaats van een staand toilet). Toilet + toebehoren zijn al in mijn bezit. Graag zo spoedig mogelijk.
donderdag 6 februari 2020

Wc renoveren

We willen onze wc renoveren met nieuwe betegeling/beplating op vloer en muur, misschien ook met vervanging van de radiator en het fonteintje. In plaats van een staand toilet willen we graag een hangende pot met een ondiep reservoir. De ruimte is 90-1.20 cm en de tegels zijn 1.22 hoog Kunt u de klus uitvoeren, en zo ja wat verwacht u aan kosten voor materiaal, installatie en arbeidsloon? Op welke termijn zou het kunnen? We horen graag van u.
woensdag 5 februari 2020

Badkamer renovatie

Badkamer is 2.90 bij 1.90 en volledig betegeld. Willen over vloer heen betegelen, huidige tegels liggen op 27 mm multiplexplaat. Geen zwaluwstaart. 1 wand wordt opnieuw betegeld over huidige tegels heen, 2,90 x 2,35 + 1,05 x 2,35. Eerst stucen en glad afwerken. Andere wand stucen over tegels. Onderaan afwerken met merantiplint 60 mm hoog, 15 mm dik. Inloopdouche maken op huidige plek, 1,10 x 90 cm, glazen wand plaatsen. Ventilator in muur. Elektriciteit bij wastafel aanpassen, ligt al leiding. 2x stopcontact bij wastafel, aansluiting voor licht in spiegel. Wastafel wordt verplaatst naar achteren. Ligbad er uit, mengkraan en leiding laten zitten en afwerken. Radiator nieuw, mogelijk moderne radiator onder raam. Wegwerken leiding verwarming in muur. WC verwijderen incl. reservoir, nieuwe WC en reservoir plaatsen, naar achteren, aansluiting dikke pijp aanpassen. Huidige plafond mogelijk vernieuwen, maar evt. gewoon goed afstucen. Evt. 4 spotjes in plafond plaatsen, spiegel heeft waarschijnlijk zelf een lamp. Misschien kranen uit muur, dan extra voorzetwandje achter badkamermeubel. Meubel heeft mogelijk gewoon poten, hangt niet. Zie bijlage voor extra info. Muurtjes doen we niet, wordt 1 glazen wand. Afschot in douche moet dan geregeld worden. Evt. douchegoot.
maandag 3 februari 2020

Nieuwe vloer- en wandtegels plaatsen in de badkamer en toilet

Nieuwe vloer- en wandtegels plaatsen in de badkamer en onderkant toilet. Het gaat in totaal om ca. 30 m2. Ik verwijder zelf de oude tegels. Opdracht uitvoeren in de week van 24 - 28 februari.
maandag 3 februari 2020

Plaatsen toilet en fonteintje

Graag willen wij een nieuwe toilet en fontein geplaatst hebben ipv de oude. Dus uitbreken en opnieuw plaatsen van een duoblok en een nieuw fonteintje in het toilet.
zondag 2 februari 2020

Badkamer en wc renoveren

Het plafond in de badkamer is er slecht aan toe. Het is gipswerk op riet, en ik vrees dat dat er uit moet. Het is een oud jaren 30 plafond. Het is fijn als het vernieuwd kan worden. Voor de rest: Bad moet eruit, een nieuw mechanisme voor de afvoer plaatsen, douchecabine, wc pot, wastafel vernieuwen. Alle oude meubels moeten verwijderd en afgevoerd worden, en de badkamer is 3 x 2 meter. Ook wil ik mijn wc vernieuwen, dus wc pot vervangen, nieuwe tegels en een nieuw fonteintje.
woensdag 29 januari 2020

Monteren wastafel en kraan in een badkamer

Een nieuwe wastafel van het type sphinx 345 moet geplaatst worden op het bestaande wastafel meubel. De afmetingen zijn exact gelijk aan de huidige wastafel. Tevens moet de kraan bevestigd worden en moet de wastafel bevestigd worden aan de afvoer. Ik heb hiervoor een nieuw tussenstuk gekocht.
maandag 20 januari 2020

Tegel vervangen en douchewanden opnieuw voegen

Er is in de douchewand een tegel blauw geworden en die moet vervangen worden voor 1 april, omdat het huis dan een nieuwe eigenaar krijgt. Tevens mogen de voegen van de twee douchewanden opnieuw gevoegd worden en eventueel de kitranden nagelopen worden.
maandag 20 januari 2020

Badkamer renovatie

De huidige badkamer is nog redelijk goed, maar ik wil het douchegedeelte gaan plaatsen, en daarvoor moet het bad eerst verschoven worden. Daarna moet er een nieuw muurtje gezet worden, en moet er een deel betegeld worden. De badkamer is 2,30 bij 3,20 meter.
zondag 19 januari 2020

Renoveren badkamer

Wij willen onze badkamer later renoveren. De afmetingen van onze badkamer zijn iets kleiner dan 1,9 meter bij 2,3 meter. Wij willen de huidige vloer verwijderd hebben en een nieuwe tegelvloer geplaatst. De muren die nu slechts voor een klein gedeelte betegeld zijn willen we geheel (opnieuw) laten betegelen. De douchecabine willen we laten vervangen. De douche zelf, de wc, de wasbak (met kast) en de spiegel kunnen (na eventueel tijdelijk verwijderen indien nodig voor de verbouwing) behouden blijven, indien dit niet duurder is dan vervangen. Naast deze renovatie is door de vorige bewoner de huidige badkamer op een dergelijke manier aangelegd dat er water onder de douchebak tussen de twee vloeren komt. Hoewel met huidige maatregelen dit probleem niet meer erger wordt, is het mogelijk/waarschijnlijk wel nodig om tussen het verwijderen van de huidige vloer en het aanleggen van de nieuwe vloer de (beton)vloer (met een droogmachine) te laten drogen. We hebben geen specifiek moment/periode in gedachten waarop we de werkzaamheden willen laten uitvoeren, maar we horen wel graag wanneer dit voor u mogelijk is.

Partners

Partners van Casius