Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor glazen douchedeur plaatsen:

Glazen douchedeur plaatsen

In onze badkamer dient een glazen douchedeur geplaatst te worden. De beugels hangen al wel. Bij de installatie door onszelf is echter de deur versplinterd. Er is een nieuwe deur besteld maar we durven we het zelf niet meer aan. We verwachten dat de deur in de loop van volgende week geleverd zal worden.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen douchedeur plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen douchedeur in badkamer

Plaatsen glazen douchedeur in nis. Ong. 70cm breed bij 200cm hoog.

Herplaatsen scharnieren van douchedeur

Ik heb reeds zelf mijn glazen douchedeur gemonteerd. Echter is deze op de verkeerde manier gemonteerd. Er dient een klein stukje in de tegel weggeslepen te worden voor het scharnier en vervolgens moet de douchedeur herplaatst worden.

Repareren van een douchedeur

Ik heb een glazen douchedeur, die niet meer makkelijk open en dicht gaat , ik kan het verduidelijken met foto's , wil graag deur weer makkelijk open en dicht kunnen schuiven , misschien nieuwe rubbers?

Afhangen deuren

We zoeken iemand die volgende week acht deuren bij ons kan afhangen. De deuren zijn al aanwezig. Het gaat om 1 glazen industriële binnendeur, 1 douchedeur, 1 wc deur en 5 gewone deuren. Kunt u aangeven wat dat moet kosten? Zowel een prijs inclusief deurbeslag en krukken en eentje exclusief deurbeslag en krukken. En uiteraard of u op korte termijn tijd heeft.

Douchedeuren plaatsen

De douchedeur is kapot gevallen en er moet een nieuwe glazen douche wand en douche deur geplaatst worden. De foto's zijn van voordat de deur kapot is gevalle. Wij hadden deze deur en willen iets soortgelijks: https://www.saniweb.nl/get-wet-by-sealskin-i-am-draaideur-voor-nis-100x200cm-chroom-zilver-hoogglans-helder-glas-antikalk-ck201006335100.html

Glazen douchedeur inmeten leveren en plaatsen

Ik wil een glazen douchedeur. Ik heb een hoek douche en de bevestigings muren waar de deur op bevestigd moet worden staan onder 45 graden. Deze zou ik graag in laten meten. Zodat de deur op maat gemaakt kan worden. Graag een offerte voor inmeten en leveren glazen deur.

Douchedeur inmeten, leveren en plaatsen

Wij hebben op dit moment een open douche waarin wij graag een glazen douchedeur willen plaatsen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het inmeten, leveren en plaatsen van de douchedeur. Bij voorkeur de kosten van de materialen (de douchedeur etc.) en de arbeid scheiden. Ter informatie: de deur moet in de breedte ca. 62,5 cm zijn. Bij voorkeur met een industriële afwerking. In de bijlage 2 foto's van de huidige situatie.

Een badkamer in een nieuwbouw woning maken

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwbouwwoning een badkamer kan realiseren. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning. 6m2. 2,80 bij 2,07 meter. Op de vloer tegels van 60*60 en op de wand ook vloertegels 30*60. een inloopdouche met 2 nissen (aan de kant van de douche en aan de andere kant), een plateau in de douche. een kiezelsteen patroon op de vloer in de douche, een glazen douchedeur. en als achtergrond in de nissen. 2 inbouwkranen en een wasmeubel. een led-spiegel en een radiator nog. Ik hoop dat dit duidelijk is, als er vragen zijn hoor ik heel graag.

Zolder-badkamer klussen en vloerverwarming plaatsen

- Vloerverwarming 50 m2 plaatsen op BG (stadsverwarming, infrezen in dekvloer), daarna tegelvloer plaatsen, wij leveren de tegels. - Badkamer: betegeld douchewandje maken van 1,2 m lang en 2 m hoog OF glazen wand plaatsen. Tevens douchedeur 1,2 m breed plaatsen. Kraan vervangen bij wasbak in badkamer. Materialen in overleg. - - Zolder is nu een open ruimte van 30 m2 met schuin dak (38 graden). Indeling maken met 1 grote en 1 kleine ruimte, 1 met schuifdeur en 1 met gewone deur. In grote ruimte dakkapel plaatsen van 2,5 m breed. Boven de 2,5 m hoog een vliering maken van 6 m2 (inclusief vlizotrap) en een vide van 9m2. - Op zolder tevens wasbak maken (vlak bij water/afvoer wasmachine).

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.

Partners

Partners van Casius