Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchedrain vervangen:

Douchedrain vervangen

Willen graag de douche drain laten vervangen voor een nieuwe, hierbij moet de oude drain eruit gehaald worden. Het gaat dus om het verwijderen van de oude (met alle bijbehorende werkzaamheden) en het plaatsen van een nieuwe (met alle bijbehorende werkzaamheden = indien nodig inclusief tegelen, voegen, kitten etc.) Oplevering = 100% gebruiksklaar/waterdicht. De douche vloer waarin de drain is gevestigd is ongeveer 90x90 cm.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchedrain vervangen uit heel Nederland:

Badkamer laten betegelen

Hierbij willen we u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de tegel en montagewerkzaamheden in de wc op de begane grond, in de badkamer op de eerste verdieping en in de badkamer op de tweede verdieping van onze nieuwbouwwoning die op 29 november 2019 wordt opgeleverd. Het gaat om de onderstaande werkzaamheden die horen bij de tekeningen in de bijlagen. De badkamers en wc worden door de aannemer als casco opgeleverd. Badkamers en wc: Plaatsen van douchedrain op de eerste en tweede verdieping en afdichten Tegelen toiletvloer en toiletwand (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de eerste verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de tweede verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Plaatsen van wc, badkamersmeubels, wastafels, kranen, douchekranen Plaatsen van glasmuur in de badkamers Plaatsen van spots in plafond Het vervangen van de bestaande radiatoren in de badkamers op de eerste en tweede verdieping met handdoek design radiatoren Woonkamer: Tegelen van de vloer van de woonkamer (ongeveer 40 vierkantenmeter, inclusief keuken en gang. Tegels 60 x 60 cm of 60 x 120 cm). De begane grondvloer van de woning is een geïsoleerde ribcassettevloer. Graag ontvangen wij twee offertes inclusief BTW: de eerste offerte met materiaal (lijm en andere materialen. Graag info als bijlage) die door u wordt opgeleverd. De tweede offerte is alleen voor het tegelen, dus zonder materiaal. Wij regelen dan zelf alle materialen die nodig zijn. De werkzaamheden dienen in het begin van december 2019 plaatsvinden. Ik ontvang graag een ontvangstbevestiging van deze email.

Doucheruimte renovatie

Ik wil de douchecabine vervangen door een inloopdouche met deur. Een deel van de tegelvloer moet verwijderd worden van het douchegedeelte, 90cmx90cm. Een douchedrain plaatsen. Een vloer betegelen, 90cm.x90cm. Een vaste glazen wand plaatsen. Een glazen deur plaatsen. Afkitten van tegelwerk en douchewand. Demonteren van thermostaat, en monteren van thermostaat.

Douchedrain vervangen

Ik moet vanwege een lekkage mijn huidige douchedrain vervangen omdat er een beschadiging in de sifon zit. Graag een offerte om de drain te vervangen. Vloer moet een stukje uitgehakt worden (1m2) en deze moet ook op nieuw betegeld worden. Graag offerte inclusief materiaalkosten.

T-koppeling afvoer sanibroyeur onder vloer vervangen voor y-koppeling

De afvoer van de sanibroyeur is gekoppeld aan de afvoer van de douche met een T-koppeling. Hierdoor wordt het water niet alleen richting het riool gestuurd, maar ook richting de douchedrain. Ik wil daarom deze T-koppeling laten vervangen voor een Y-koppeling, waardoor het water alleen nog richting het riool gestuurd kan worden. Deze koppelingen zitten in de betonnen vloer onder de inloopdouche. De douche heeft glazen wanden, dus het is een delicate klus. Daarnaast zijn de voegen van de douchevloer poreus geworden en zal deze vloer dus ook opnieuw betegeld moeten worden. Dit zal 1 m2 zijn. In de bijlage heb ik een simpele tekening van wat er onder de vloer gebeurt toegevoegd.

Badkamer vervangen

Opnieuw betegelen en vloer. Douchedrain juist plaatsten ( nu niet het geval). Wastafel vervangen, toilet vervangen, nieuwe regendouche plaatsen en nieuwe douchedeur plaatsen.

Lekkage via de badkamervloer opheffen

Wij hebben al enige tijd een kleine lekkage via onze badkamervloer. De vloer meet ongeveer 100 x 190 cm. Wij willen ofwel de badkamer opnieuw laten kitten, ofwel de tegelvloer laten vervangen. Daarbij moet een douchedrain worden hergebruikt en een goede dorpel worden geplaatst. Ik zal daarvoor dan zelf tegels naar mijn smaak kopen van vermoedelijk 30 x 60 cm. Er zit overigens geen vloerverwarming onder. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies voor de beste aanpak. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Douchedrain plaatsen

Momenteel ben ik bezig met de badkamer te vervangen. Echter lopen we vast op het plaatsen van de douchedrain in de betonnen vloer. Dit zouden we graag laten uitvoeren door een specialist welke het gedeelte van de vloer kan weghalen en hier de douchedrain in kan plaatsen.

Kitvoegen nakijken en vervangen

Wij laten graag 2,7 meter kitvoeg aan de onderzijde van onze inloopdouche vervangen en ook de kitvoeg rondom de douchedrain.

Kitranden verwijderen en opnieuw kitten

Wij hebben lekkage gehad in onze inloopdouche. De kitvoegen zijn nu grotendeels verwijderd en we willen er nu graag nieuwe kitvoegen laten plaatsen. Ook wil ik daar 2 gewone voegen laten verwijderen en vervangen door kitvoegen. Ik sta overigens open voor andere adviezen. Ook de kitranden bij het ligbad willen we laten vervangen. Verder willen we het kit bij de rozetten laten nazien en indien noodzakelijk laten vervangen. Er zit in de inloopdouche ook een RVS douchedrain in een kitrand. Ik schat dat er in totaal 20 meter kit vervangen moet worden. Ik ben overdag per mail bereikbaar, 's-avonds telefonisch.

Badkamer inclusief tegelwerk vervangen

Ik wil mijn hele badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 200 x 200 cm met een douchegedeelte van 150 x 100 cm. Ik wil al het sanitair en tegelwerk laten verwijderen en afvoeren. Ik heb nu een staand toilet en wil een hangend toilet laten plaatsen. Dit moet een halve meter verder worden aangesloten. Verder wil ik de bestaande radiator laten herplaatsen. Er moet een douchedrain worden geplaatst en een glazen douchedeur. Verder wil ik een wastafelmeubel laten plaatsen. Ik wil het tegelwerk en sanitair graag zelf aanschaffen. Ik heb de tegelmaat nog niet uitgezocht maar het wordt een grote maat. Ik maak graag een afspraak om de ruimte te laten beoordelen en mij te laten adviseren. Er is vrij snel schimmelvorming op het plafond en ik wil graag de ventilatie laten verbeteren en daarover advies krijgen. Ik heb een voorkeur voor lokale bedrijven. Het is mijn wens om het werk eind augustus te laten starten.

Partners

Partners van Casius