Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zwolle of directe omgeving.

1912 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: toilet en badkamer verbouwen, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer laten verbouwen, badkamer en toilet bouwklaar maken, badkamer verbouwen, complete renovatie badkamer, verbouwing badkamer, badkamermeubels vervangen, verplaatsen en monteren, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zwolle:

Nieuw staand toilet en spoelbak plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet in verband met een minder valide echtgenoot. Ik kan zelf de oude wc niet demonteren.

Staand toilet laten vervangen

Een bestaand toilet verwijderen en het plaatsen van een nieuw staand toilet op de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. Mijn voorkeur gaat uit naar toilet model Sphinx 618388.

Badkamer repareren

Badkamer is kapot en water gaat doorheen onder aan.

Toiletpot vervangen

Ik heb een toiletpot gekocht bij de Praxis, deze wil ik laten plaatsen. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude wc.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine en douchebak laten plaatsen. Het gaat om de kwartrond Compact 90 x 195 cm chr/zhg douchecabine en de Get Wet by Sealskin Fusion douchebak inbouw kwartrond wit 90 x 90 cm.

Fontein in het toilet plaatsen en lichtschakelaar repareren

Ik heb een toiletfontein is bij de Praxis gekocht en wil deze geplaatst hebben. De oude moet nog verwijderd worden. Tevens moet een lichtschakelaar met 2 knoppen gerepareerd worden. Bij het inschakelen van de ene knop gaat de andere vaak onbedoeld mee.

Douchecabine plaatsen

Klant koopt bij gamma een douchecabine en wil deze graag geplaatst hebben. Wat gaat dat voor de klant kosten? Kunnen jullie contact met mevrouw opnemen? Ze heeft geen e-mail adres.

Douchecabine installeren

Ik heb een douchekabine gekocht bij de gamma en wil hem laten installeren

Tweede badkamer maken

Ik wil een tweede badkamer realiseren op tweede verdieping. de zolder Vlisotrap zal verplaatst moeten worden. Afmeting van de badkamer moet ongeveer 2.5 x 2 meter worden. De ruimte moet goed geïsoleerd worden tegen water en vocht. Diverse leidingen en een afvoer zullen moeten worden verlegd. In de badkamer komt een douche cabine, wc en een wastafel. dit is allemaal aangeschaft. Evenals de tegels. Graag een offerte op maat na bezichtiging.

Douchedeur plaatsen

Douchedeur inmeten en plaatsen.

Nieuwe wc

Wc nieuw

Douchewand plaatsen

Ik wil een Get Wet by Sealskin I AM zijwand douchewand laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. De douche is op dit moment kaal, er is geen douchewand of gordijn aanwezig maar wel een wastafel en dergelijke. Het gaat om een afmeting van 200 cm hoog bij 100 cm breed en kan tussen de voegen worden gemonteerd.

Installeren van douchewand en -deur

Installatie van een douchewand 200 x 95 en een deur 220 x 75. Type Sealskin "I am" Profielloos, uitsluitend twee wandsteunen en twee scharnieren op tegelwand en muur-afstandhouder. Uitsluitend wand dient aan onderzijde gekit te worden met transparante siliconenkit. Vóór installatie staan de onderdelen bij de badkamer. Nog niets besteld; installatiekosten puur ter indicatie.

Aanpassen van de badkamer

Het gaat om de volgende werkzaamheden in een bestaande badkamer: Verwijderen urinoir. Verwijderen cellenblokken muurtje van 40 x20 x190 cm. Plaatsen ligbad 190X 90 cm met aansluiten op de afvoer, afwerking met cellenbetonblokken en tegels. Aanleggen badkraan. Tegelen op plekken van verwijderde muur en urinoir. Spiegelkast ophangen. Wij leveren bad met afvoer en poten, spiegelkast, tegels en badkraan.

Inbouw wc en douchecabine plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een inbouw wc en douche cabine kan plaatsen. Materialen worden geleverd via Technisch Unie (doe ik zelf). Ontvang graag een offerte wat de kosten hiervan zijn. Offerte graag via de mail.

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.

Nieuwe badkamer maken

Nieuwe badkamer maken.

Badkamer met toilet verbouwen

Ik wil graag weten hoeveel een badkamerverbouwing ongeveer kost, zodat we weten hoeveel we nog moeten sparen. De badkamer is circa 2.20 bij 2.00 meter. Er zit een raam in van circa, 1.40 x 1.40 meter. Er moet een wasbak in, een toilet en een douche.

Toiletruimte op de bovenverdieping realiseren

Wij willen onze badkamer van 2 bij 2 meter gaan renoveren. Dit willen we zelf gaan doen, echter willen we ook wc laten plaatsen. Deze is er nu nog niet. Ik zoek een vakman die de toiletaansluiting kan maken en toilet eventueel kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchekraan en -kop vervangen

Ik wil graag mijn douchekraan en douchekop laten vervangen omdat de ring tussen de kraan en de slang doorgesleten is. Vermoedelijk is dit door kalk en slecht onderhoud gekomen. De muur waaraan alles bevestigd is, is een gipsmuur voor zover ik dat kan beoordelen. Ik heb niet de juiste apparatuur om dit te vervangen.

Douchecabine plaatsen

Wij willen 3 identieke douchecabines laten plaatsen. Wij zijn (3) buren. Onze huurwoningen zijn net gerenoveerd. Het gaat om een kwartrond douchecabines zonder douchebak.

Vervanging van een douchecabine

Wij willen graag een douchecabine vervangen. Oude douchecabine eruit en de Douchecabine Riga (op een bak) van 90 x 90 cm met draaideur daarvoor in de plaats. Het materiaal is al aanwezig. Graag ook een oude cabine verwijderen.

Badkamer meubels laten monteren

We willen graag 2 kolomkasten (156 x 35 x 25 cm) die we gekocht hebben bij de Gamma laten monteren & ophangen aan een muur in onze badkamer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Hangend toilet installeren

In de badkamer (op de 1e verdieping) heb ik een hangend toilet. Doordat de tegel waar de toilet aan is bevestigd stuk is lijkt het erop dat het eraf gaat vallen. Ik zou dit graag laten repareren.

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil graag badkamer laten verbouwen. Afmeting 2,85 x 1,90 meter met daarin ligbad, 2 persoons wasbak, douche en (stand) toilet. Er is nu een bad, een douche en een enkele wasbak. De oude radiator moet vervangen worden door een hangende designradiator. Er staat ook een niet dragend muurtje dat verwijderd moet worden. Daar kan het hangende toilet komen. Leidingwerk verleggen voor het hangende toilet. De vloer al dan niet over de bestaande tegels betegelen. De vloer is van beton. Het plafond in ieder geval witten.