Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zwolle of directe omgeving.

1884 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zwolle:

Nieuwe wc

Wc nieuw

Douchewand plaatsen

Ik wil een Get Wet by Sealskin I AM zijwand douchewand laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. De douche is op dit moment kaal, er is geen douchewand of gordijn aanwezig maar wel een wastafel en dergelijke. Het gaat om een afmeting van 200 cm hoog bij 100 cm breed en kan tussen de voegen worden gemonteerd.

Installeren van douchewand en -deur

Installatie van een douchewand 200 x 95 en een deur 220 x 75. Type Sealskin "I am" Profielloos, uitsluitend twee wandsteunen en twee scharnieren op tegelwand en muur-afstandhouder. Uitsluitend wand dient aan onderzijde gekit te worden met transparante siliconenkit. Vóór installatie staan de onderdelen bij de badkamer. Nog niets besteld; installatiekosten puur ter indicatie.

Aanpassen van de badkamer

Het gaat om de volgende werkzaamheden in een bestaande badkamer: Verwijderen urinoir. Verwijderen cellenblokken muurtje van 40 x20 x190 cm. Plaatsen ligbad 190X 90 cm met aansluiten op de afvoer, afwerking met cellenbetonblokken en tegels. Aanleggen badkraan. Tegelen op plekken van verwijderde muur en urinoir. Spiegelkast ophangen. Wij leveren bad met afvoer en poten, spiegelkast, tegels en badkraan.

Inbouw wc en douchecabine plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een inbouw wc en douche cabine kan plaatsen. Materialen worden geleverd via Technisch Unie (doe ik zelf). Ontvang graag een offerte wat de kosten hiervan zijn. Offerte graag via de mail.

Wastafelkraan in badkamer vervangen

Ik wil graag de bestaande wastafelkraan laten demonteren en de nieuwe door mij gekochte (Gamma) laten installeren. Bij de kraan is het gaan lekken bij de flexibele en de kraan is niet zo mooi meer.

Nieuwe badkamer maken

Nieuwe badkamer maken.

Badkamer met toilet verbouwen

Ik wil graag weten hoeveel een badkamerverbouwing ongeveer kost, zodat we weten hoeveel we nog moeten sparen. De badkamer is circa 2.20 bij 2.00 meter. Er zit een raam in van circa, 1.40 x 1.40 meter. Er moet een wasbak in, een toilet en een douche.

Toiletruimte op de bovenverdieping realiseren

Wij willen onze badkamer van 2 bij 2 meter gaan renoveren. Dit willen we zelf gaan doen, echter willen we ook wc laten plaatsen. Deze is er nu nog niet. Ik zoek een vakman die de toiletaansluiting kan maken en toilet eventueel kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchekraan en -kop vervangen

Ik wil graag mijn douchekraan en douchekop laten vervangen omdat de ring tussen de kraan en de slang doorgesleten is. Vermoedelijk is dit door kalk en slecht onderhoud gekomen. De muur waaraan alles bevestigd is, is een gipsmuur voor zover ik dat kan beoordelen. Ik heb niet de juiste apparatuur om dit te vervangen.

Douchecabine plaatsen

Wij willen 3 identieke douchecabines laten plaatsen. Wij zijn (3) buren. Onze huurwoningen zijn net gerenoveerd. Het gaat om een kwartrond douchecabines zonder douchebak.

Vervanging van een douchecabine

Wij willen graag een douchecabine vervangen. Oude douchecabine eruit en de Douchecabine Riga (op een bak) van 90 x 90 cm met draaideur daarvoor in de plaats. Het materiaal is al aanwezig. Graag ook een oude cabine verwijderen.

Badkamer meubels laten monteren

We willen graag 2 kolomkasten (156 x 35 x 25 cm) die we gekocht hebben bij de Gamma laten monteren & ophangen aan een muur in onze badkamer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Hangend toilet installeren

In de badkamer (op de 1e verdieping) heb ik een hangend toilet. Doordat de tegel waar de toilet aan is bevestigd stuk is lijkt het erop dat het eraf gaat vallen. Ik zou dit graag laten repareren.

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil graag badkamer laten verbouwen. Afmeting 2,85 x 1,90 meter met daarin ligbad, 2 persoons wasbak, douche en (stand) toilet. Er is nu een bad, een douche en een enkele wasbak. De oude radiator moet vervangen worden door een hangende designradiator. Er staat ook een niet dragend muurtje dat verwijderd moet worden. Daar kan het hangende toilet komen. Leidingwerk verleggen voor het hangende toilet. De vloer al dan niet over de bestaande tegels betegelen. De vloer is van beton. Het plafond in ieder geval witten.

Toilet verbouwen

Wij wonen in een huis van 1928. Wat wij zoeken is een vakman met oog voor detail en een hart voor ons oude huis. Wij willen graag het staande toilet vervangen voor een zwevend toilet, muren laten stuken, de goede plek voor een fonteintje en misschien wat leidingen verleggen. De badkamer is 1.50 meter bij 1.50 meter groot. We hebben een houten vloer en hiervoor moet een goede oplossing komen. Hier willen wij geen tegels laten leggen.Door ervaring wijs geworden kunnen de tegels NIET met modern materiaal van de muur gehaald worden. Verder vinden wij het belangrijk dat er overlegt wordt en dat afspraken nagekomen worden.

2e badkamer laten opknappen

Wij willen onze 2e badkamer opknappen. Wij slopen zelf alles eruit. Geen bad meer. Moet betegeld worden. Muurtje plaatsen om doucheruimte te creëren. Ik wil geen cabine meer. Nieuw badkamermeubel plaatsen en nieuwe wc. Dit alles wel op dezelfde plaats als nu dus de aansluitingen zitten er. De badkamer is 1.90 meter breed en 2.70 meter lang.

Installatie van een douchecabine

Plaatsen van douchecabine op lokatie van oude cabine. Oude cabine wordt door ons zelf gesloopt.

Badkamer geheel verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De badkamer is 205 x 235 centimeter groot. Ik wil de douchecabine laten vervangen voor een inloopdouche, het staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet en de douche en het toilet van plaats laten omwisselen. De vloer en wanden wil ik laten betegelen met tegels van 30 x 60 centimeter groot. Het plafond moet worden gesausd en het badkamermeubel moet ook vernieuwd worden.

Toilet en badkamer renoveren

Tegels aanbrengen op de wanden en de vloer. Wasmeubel, spiegel en radiator ophangen, glaswand plaatsen. Geen douchebak. Afmeting badkamer 182 bij 290 cm. Ook mogelijk om de montage en alle onderdelen bij dezelfde bedrijf af te nemen.

Badkamer compleet opknappen

Badkamer compleet opknappen. De badkamer is 2 x 3 meter. De badkamer is nog geheel casco. Douche, toilet, wastafelmeubel en radiator. Plafond erin maken. Tegels op de wanden en de vloer aanbrengen. Tevens een boiler van 80 liter leveren en ophangen.

Toiletten aanleggen

2 toiletten plaatsen in een ruimte waar nog geen toilet heeft gezeten, dus plaatsen, tegelen vloer en muur, plaatsen fontein voor het wassen van handen. Inclusief alle kosten, arbeidsuren. Hoeft geen zwevende of dure pot te zijn.

Thermostaat van douchekraan vervangen en keukenkraan vervangen

De thermostaatkraan in onze douche geeft een verkeerde temperatuur. Graag wil ik de thermostaat, dus niet de kraan, laten reinigen of vervangen. Merk is Grohe, bouwjaar 2006, type onbekend. Onze kraan in de keuken lekt en is verouderd. We hebben al een nieuwe gekocht en willen deze laten aansluiten. Bevestiging middels flexibele slangen die al aanwezig zijn voor de oude kraan.

Kwartronde douchecabine Bruynzeel Lino plaatsen

Het betreft het plaatsen van een douchecabine van Bruynzeel Lino kwartrond 90 x 95 centimeter (artikelnummer Gamma: 00558608) op een bestaande douchebak van 90 x 90 centimeter groot. Ik zal zelf de oude douchecabine verwijderen.

Badkamer laten installeren

Ik wil graag een badkamer laten installeren. - Tegels leggen vloer (inclusief tegeldrain) en wanden. - Wegwerken leidingen die nu nog zichtbaar zijn. - Plaatsen glasplaat inloopdouche, regendoucheset, wandcloset en wand hiervoor, radiator, wastafel en onderbouwkast, spiegel. Zie de tekening voor de afmetingen. Het betreft een kleine douche met deels schuine wand. Sloopwerkzaamheden en puin afvoeren wordt zelf uitgevoerd. Het materiaal is op het moment van starten in huis aanwezig. Om kosten te besparen is hulp bij simpele klussen mogelijk. Graag verneem ik de vaste prijs (niet de prijs per uur, maar voor de hele klus), de te verwachten periode van de klus en garantie.