Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanibroyeur installeren:

Sanibroyeur installeren

Ik wil de Sanibroyeur installeren in de badkamer. Er is al een afvoer van de wastafel of wasmachine aanwezig die gebruikt kan worden. Het moet alleen even verlegd worden.
Onze klant uit Vriezenveen (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanibroyeur installeren uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

De badkamer is 1.60 bij 1.80 meter groot. Er dient een niet dragend muurtje verplaatst te worden waardoor de badkamer groot word. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Verder willen wij een inloopdouche, wastafel, designradiator en een sanibroyeur laten installeren. De Badkamer dient te worden afgesloten met een schuifdeur.

Badkamer oplossing souterrain

Voor mijn woning (jaren 30 gebouwd) ben ik opzoek naar een oplossing voor een badkamer (douche, wastafel en optioneel bad - ca 2x3,5 m2) met toilet welke ik wil creëren in mijn souterrain. Tevens wil ik in de ruimte ernaast mijn wasmachine en droger plaatsen. Deze ruimtes liggen onder het bestaande rioleringsniveau. De ruimtes zijn circa 2,15 meter hoog. Ik heb gevonden dat een Sanibroyeur hier van toepassing zou kunnen zijn. Ook hoorde ik dat terugslagklep noodzakelijk is. Welke oplossing kan ik hiervoor het beste gebruiken en wat zijn de kosten hiervoor? Is het mogelijk om dit via u te laten installeren? Ik hoop spoedig van u te horen.

Toilet vervangen door bidet

In onze bestaande badkamer zit momenteel een bidet die we willen vervangen door een toilet. Aangezien de afvoer waarschijnlijk een smalle pijp is denken wij aan een Sanibroyeur zodat alle ‘boodschappen’ verwerkt kunnen worden. - De toilet komt aan de buitenmuur van de begane grond. - De huidige afvoer is al aangesloten aan de riolering. Wij ontvangen graag een offerte(s) voor: 1. Het leveren en installeren van een Sanibroyeur (van goede kwaliteit) of/en 2. Vergroten van de afvoer pijp (als dat mogelijk is.. ) en installeren van een gewone toilet Wij snappen dat er misschien eerst moet worden gekeken naar de afvoer om een juiste offerte gemaakt te kunnen worden voor deze klus. Maar graag ontvangen we wel alvast een ongeveer prijs indicatie. Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Daarin komt onder anderen; - Na uw werk moet de toilet en afvoer goed werken met een mooie eindafwerking.

Sanibroyeur vervangen

Ik heb een sanibroyeur en deze is kapot, ik heb reeds een nieuwe gekocht. Ik ben op zoek naar een vakman die de oude kan verwijderen de nieuwe kan installeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Sanibroyeur in woonboot installeren

Wij willen graag een sanibroyeur laten plaatsen in onze woonboot. Het kastje van de wc staat op dit moment nog apart van de wc en wij hebben hier al vaak lekkage gehad wat niet goed te merken is zonder sanibroyeur. Misschien een idee om de sanibroyeur leidingen naar beneden te laten lopen.

Sanibroyeur leveren en installeren

In onze bestaande badkamer willen we een zo geruisloos mogelijke Sanibroyeur laten installeren. Aan de badkamer grenst een CV-ruimte. De Sanibroyeur dient tegen de scheidingswand van de badkamer en de CV-ruimte te worden geplaatst. Deze scheidingswand is niet geschikt om een toilet aan te hangen. Bij deze offerte-aanvraag zijn 3 foto's bijgevoegd: één foto van de plek waar de Sanibroyeur moet worden geplaatst. Eén foto is de CV-ketel-ruimte welke zich aan de andere kant van de wand op de eerste foto bevindt. En tenslotte een foto van de wand in de badkamer in aanbouw waarbij u kunt zien wat de bevestigingsmogelijkheden zijn van de Sanibroyeur. Wij ontvangen graag uw offerte.

Badkamer aanleggen op zolder

Op onze zolder willen we een badkamer installeren, douche, wc en wastafel, van ongeveer 5 m2. Er is reeds elektriciteit en wateraansluiting beschikbaar in deze ruimte. Het zal gaan om: - Installatie wastafel + kraan - Installatie sanibroyeur wc - Installatie bidetkraantje, naast wc - Het maken van een solide frame, 10 cm diep, 125 cm hoog, 125 cm breed, om de wastafel en het toilet aan op te hangen - Leidingwerk zoals afvoer, warm/koud water en elektra wegwerken achter dit frame - Betegelen van het solide frame (mozaïek) - Installatie douche, waarbij 4 muurtjes gebouwd moeten worden, een glazen deur geplaatst moet worden, een douchebak, 90 x 80 cm, geplaatst moet worden, de douchebak verhoogd geplaatst moet worden, ongeveer 10 cm, en de douchemuurtjes betegeld moeten worden. - Leidingen wastafel, wc en douche moeten aangesloten worden op de al aanwezige leiding van de wasmachine. Deze hoeven niet weggewerkt te worden. Wij kopen zelf het volgende materiaal in: - Sanibroyeur wc - Wastafel + kraan, inclusief sifon - Bidetkraantje wc - Mozaïektegels - Mengkraan - Douchekop - Douchebak - Douchedeur Er is een plattegrond beschikbaar.

Sanibroyeur in de badkamer installeren

Ik heb een woning op het oog waar ik in de badkamer zonder toilet een sanibroyeur wil laten plaatsen. Keuze voor de sanibroyeur is uiteraard vanwege de moeilijke toegang tot de riolering. Bij voorkeur laat ik het toilet plaatsen waar nu het metalen badkamermeubel staat, tussen de wastafel en het bad. Bij voorkeur een kwaliteit die zo min mogelijk verstopt. Er zijn foto's en een plattegrond beschikbaar voor een situatieschets.

WC met Sanibroyeur en wasbakjes installeren

Achter in de tuin staat een praktijkruimte. Daarin is een ruimte voor een toilet, deze moet er alleen nog in geplaatst worden samen met een wasbakje (wit en een kraantje). De af- en aanvoer liggen er, maar moeten wel op de leidingen worden aangesloten. In de praktijk zelf willen we ook een wasbakje, rechthoekig met een kraantje hebben. Het gaat in beide gevallen om koud water. Het toilet op een sanibroeur aansluiten i.v.m. kleine (ik meen 30 mm) buis. De wc pot en de Geberit inbouwunit hebben we al, die hebben we gekocht. Graag zouden we een offerte willen aanvragen Eventueel het ophangen en afmonteren kan ik zelf ook wel, maar mag ook bij gunstige prijs worden gedaan. Kunt u me een offerte per mail sturen.

Gietvloer in badkamer maken

We hebben een tegelvloer in de badkamer. Ook in de douche, dat is een separaat stukje met dezelfde tegels. Bij de entree vanuit de gang is een opstaande stenen rand van ongeveer 1 cm hoog. Onder de tegels loopt het leidingwerk in de betonnen vloer. De badkamer is 4 bij 1,8 meter, met bad. In totaal ongeveer 6 m2. We zoeken een gietvloer zodat we niet hoeven te slopen. Ook willen we een sanibroyeur installeren, waarbij we elektriciteit achterin de badkamer moeten hebben. We willen een sleuf in de huidige vloer slijpen, daarin de kabel(goot) aan laten brengen en laten afwerken met een gietvloer. Kan dat?