Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer installeren in nieuwbouwwoning:

Badkamer installeren in nieuwbouwwoning

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een badkamer in een nieuwbouwhuis met inloop douche? De maten zijn 3 bij 2.46 meter. De badkamermeubels en de tegels die regelen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer installeren in nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Cv ketel plaatsen voor heteluchtverwarming

Verwijderen Ketel heteluchtverwarming + boiler en vervangen door een CV ketel van Remeha Talenta. Eveneens het aansluiten van de te leggen vloerverwarming op de ketel. Installeren van de badkamer.

Een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen

Ik zoek een CV-specialist die mij kan helpen. Op zolder gaan we een tweede badkamer maken. Hiervoor moeten de leidingen worden aangelegd. Er is al water aanwezig op zolder, vlak naast waar de badkamer moet komen. Er moeten twee punten voor wastafels komen en een douche/bad aansluiting. De ketel willen we ook graag vervangen. Aangezien we de muren voor deze badkamer nog moeten bouwen, kunnen de leidingen daar in weggewerkt worden. Het uiteindelijke aansluiten van de kranen zullen we zelf doen. Het gaat dus om het aansluiten van een nieuwe CV-ketel en het leggen van leidingen voor de nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

Formaat badkamer 1.96 x 2.40 Wij verzorgen het verwijderen van de tegels en bestaande meubels. De mebeuls, tegels en het sanitair worden door ons aangeschaft. Lijm, bevestigingsmaterialen en kleine goederen graag meenemen in de offerte. Offerte zou moeten zijn: - stuccen/ egaliseren van muren - waterdicht maken van de badkamer - tegelen wanden - bad plaatsen + aansluiten afvoer en kranen - douche verplaatsen & aansluiten - verplaatsen & installeren van WC + afvoer voor wc - plaatsen wastafel meubel - verwarming verplaatsen Afhankelijk van kunnen behouden van huidige vloertegels, zo niet - optioneel vloerverwarming als losse post begroten - egaliseren vloer - tegelen vloer

Het leveren en installeren van een elektrische verwarmingselement

Ik zoek een CV-installateur die in een 7 m2 grote badkamer een radiator zou kunnen realiseren. De zolder overloop wordt tot badkamer gemaakt. Graag heb ik daar zuinige elektrische verwarming. Plaatsing op schuine wand indien mogelijk, of op een nog te realiseren wand. Naar mijn weten is een 1500 W verwarmingselement nodig.

Infraroodverwarming installeren

De bestaande radiator in badkamer voldoet niet. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

verbouwing badkamer

Ik wil graag voor mijn dochter de badkamer laten opknappen. Die is door vorige eigenaar erin gezet. Tegelwerk is nog utitstekend en tijdloos, willen we laten zitten. Maar al het sanitair is echt aan vervanging toe. Wensen: douche/badcombinatie ipc douche, zwevend toilet ipv huidig toilet, wastafelmeubel ipv losse wastafel, afzuiging. Alles op dezelfde plek als nu dus geen weinig leidingenwerk. Bad en wastafelmeubel hebben we al op het oog. Oud sanitair verwijderen doen we zelf. Maar goed installeren moet een vakman doen! Afmeting badkamer 2.00 breed, 2.60 diep, 2.45 hoog. Foto's zijn biijgevoegd.

Wasmachine aansluiting in de keuken maken

Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine in onze keuken laten installeren. Momenteel heeft de vorige bewoner de wasmachine op de 1e verdieping in de badkamer gehad. Aan de ene kant van de keuken zit de gootsteen met een kleine keuken en zouden graag de wasmachine er tegenover hebben. Wij zullen in de loop van volgende week kunnen gaan verhuizen rond de 16e maart. Wij hebben op dit moment nog geen mogelijkheid om een foto van de huidige situatie te uploaden maar het betreft een vrij standaard kleine keuken.

Badkamer en toilet klusjes

Ik de wc cabine laten renoveren met inbouw reservoir toilet, spot lichtjes en wandpanelen. Afmetingen zijn: L 126 x B 96 cm. Huidig toilet en geïnspireerde wc toegevoegd. Ten tweede, wil ik een stopcontact en nieuw douchekop set installeren. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen

Betreft badkamer en 2 WC's ruimtes BK 2,5 x 2,5 meter - wanden herstellen (wij zullen oude BK weghalen) - tegelen vloer en muren (60 x 60 vloer en muur verschillende maten) - verleggen leiding voor bad en mogelijk radiator - installeren elektrische vloerverwarming - installeren drain - plaatsen douche hoek opstelling - plaatsen bad en kraan - plaatsen badmeubel Voor WC's (2 x): - veranderen staand toilet in hangend - tegelen wanden en vloer - installeren WC en toilet Wij krijgen 20-5 de steutel en zouden graag in juni de BK/WC geplaatst hebben. Wij zorgen voor de materialen (behalve lijm, cement etc)

Badkamer installeren

Wij willen een badkamer laten installeren. Badkamermeubel met wastafel van 1 m breed met 2 kranen, douchecabine met drain, wc met ophangreservoir, 2 kolommenkastjes en een radiator plaatsen plus tegelwerk vloer en muren, 2,70 bij 2,30 m is de vloer, leidingen hoeven niet verlegd te worden, we kiezen voor dezelfde opstelling, tegels moeten we nog uitkiezen. De badkamerspullen willen we bij x2o bestellen. Zie hiervoor de bijgevoegde offerte. Wij horen graag voor welke prijs u voornoemde werkzaamheden kunt verrichten. U kunt uiteraard langskomen om te kijken.

Partners

Partners van Casius