Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchevloer vernieuwen:

Douchevloer vernieuwen

Al een tijdje last van lekkage vanuit de douche. Verzekering ingeschakeld, lekkagedetectie uitgevoerd, het blijkt de afdichting rondom douche putje te zijn. Verzekering vergoedt niets, dus moeten we dit zelf oppakken en uitbesteden. We willen de lekkage definitief oplossen en omdat ons geadviseerd werd het douche putje ook maar gelijk te laten vervangen, willen we tevens de 9 tegels, die de douchevloer bedekken, ook laten vervangen door anti-slip tegels. Stappen/werkzaamheden: - Demonteren douchecabine - Verwijderen 9 tegels van de douchevloer - Advies was om dan drie weken droogtijd in acht te nemen? - Demonteren doucheputje - Leveren en plaatsen nieuw doucheputje, inclusief goede afdichting rondom - Eventueel reparatie douchevloer voordat er opnieuw betegeld wordt? - 9 nieuwe anti-slip tegels plaatsen (deze tegels kunnen wij eventueel regelen - Tegels voegen - Douchevloer afkitten - Terugplaatsen douchecabine Advies was om dit op een kleine verhoging te plaatsen zodat het water niet onder de cabine door kan? - Afkitten douchecabine Bij voorkeur primair email en secundair mijn mobiele nummer gebruiken als contactopties.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchevloer vernieuwen uit heel Nederland:

Badkamer vernieuwen

Wij willen in het 2e kwartaal van 2018 onze badkamer van 400 x 260 cm helemaal laten vernieuwen. De bestaande douche, wastafel, toilet, radiator en het bad moeten worden verwijderd. Ook het plafond moet gesloopt worden. We willen er een nieuw plafond in met 8 dimbare spotjes. We willen een inloopdouche laten maken van 220 x 110 cm met een vaste glazen wand van 8 mm. Verder willen we een dubbele wastafel, een hangtoilet, een designradiator, een spiegel met verlichting en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Op de vloer inclusief de douchevloer komen in totaal 12 m² vloertegels van 60 x 60 cm. Op de wanden in de inloopdouche willen we 11 m² striptegels. Er komst een kast naast de douche. We willen de overige 21 m² wanden laten voorzien van waterdicht stucwerk. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een gedetailleerde offerte. Diverse materialen zullen wij naar eigen smaak gaan kopen. De overige materialen kunnen in overleg door de vakman worden geleverd.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 239 cm hoog en 182 x 190 cm graag laten vernieuwen. We willen het bad laten verwijderen en er een inloopdouche laten maken. Wij willen de leidingen niet laten infrezen. Daarom moet er een verhoogde douchevloer worden geplaatst. Ook willen we een nieuwe zijwand laten plaatsen waar dan ook leidingen in weggewerkt kunnen worden. We willen een verlaagd plafond met inbouwspots. Er moet even worden beoordeeld of het bestaande tegelwerk kan blijven zitten. We willen de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm en de wanden met tegels van 30 x 60 cm. We hebben nu een staand toilet en dat willen we laten vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir. We willen een nieuwe wastafel en kraan en douchegarnituur. Het tegelwerk, de kranen en het sanitair kopen wij zelf. We laten de ruimte graag hier beoordelen. We willen een gedetailleerde offerte ontvangen met daarin de arbeidsuren en kosten en de kosten van alle aansluitmaterialen, lijm, voegmiddel en kitten. In verband met ons werk zijn wij telefonisch vanaf 19:30 uur bereikbaar. U mag ons ook mailen voor een afspraak.

Kitrand langs douchevloer en douchedrain vernieuwen

Ik wil de kitranden langs de douchedrain en rondom de vloer in de badkamer graag laten vernieuwen. Ik heb geen lekkage, maar de kitranden zien er niet goed meer uit. Ik laat de klus hier graag eerst even beoordelen en hoor dan ook van u wat de kosten zijn.

Badkamer deels vernieuwen

Ik wil graag een nieuwe douchevloer en de afvoer laten aanpassen, inloopdouche plaatsen, twee wanden tegelen en voegen. Het gaat om ongeveer 8 a 10 m2. Alleen arbeidskosten. Er zitten nu tegels op de muur, wellicht kunnen de nieuwe tegels er overheen.

Douche betegelen

Situatieschets. In de douche zijn de tegels aan vervanging toe. Er zitten barsten in en het voegwerk is vergaan. Er staat een douchevloer op ongeveer 20 centimeter van de vloer daarop staat de cabine. Het kitwerk van de cabine op de douchevloer lekt omdat de wand achter de tegels (gips) door de lekkage is gaan uitzetten. Onderaan de douchecabine is een rij tegels weggehaald zodat de rand van de douchevloer er onder valt. De vloer van de badkamer is onder de douchevloer niet doorgetegeld. gewenste situatie. Douche opnieuw betegelen en 100 % waterdicht maken. Douchevloer vernieuwen/aanpassen. Tegels zijn aanwezig. Het totale oppervlak is 4.5 m2. Er mag ook gewerkt worden met wediplaat. We willen graag een douche zonder lekkage et cetera. Vast dank voor uw reactie. Afspraak voor bezichtiging is denk ik wenselijk. Ik ben 's middags het best bereikbaar.

Tegelwerk in de douche

Ik wil graag mijn douchevloer opnieuw laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 90 x 90 cm. De muren moeten ook opnieuw gevoegd worden. Daarbij wil ik graag 1 wandtegel vervangen en de nodige kit laten vernieuwen.

Douchevloer vernieuwen

De douchevloer is nu bedekt met een zwarte folie. Helaas is deze lek zodat het water eronder loopt. Ik weet niet welke bedekking er onder ligt en ben bang voor vochtinsijpeling onder deze ruimte. Ik wil graag een duurzame oplossing door een specialist.

Voegen in de badkamervloer vernieuwen

Het betreft een douchevloer van 80 bij 100 cm met 20 x 20 cm tegeltjes. Graag wil ik de voegen laten beoordelen daar het er op lijkt dat deze lekken.

Badkamer verbouwen

Badkamer 2 x 3 meter vernieuwen: - Tegelwerk en douchebak verwijderen; - Waterleiding, riolering, CV leidingen, elektra, alles omleggen waar nodig uitbreiden; - Wandtegelwerk en vloertegelwerk aanbrengen, tegels reeds aanwezig, in verhoogde douchevloer lijnboot aanbrengen en aansluiten; - Verlaagd plafond aanbrengen en stucen; - Sanitair en accessoires monteren en aansluiten. In offerte doorlooptijd en betalingsregeling aangeven Tegels zijn al aangeschaft. Andere materialen graag in offerte meenemen.

Douchevloer vernieuwen

Ongeveer 6m2 douchevloer vernieuwen in verband met lekkage. De oude vloer moet eruit en nieuwe tegels moeten erin. Tegels worden aangeschaft.