Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nijverdal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Nijverdal heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Nijverdal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Nijverdal of directe omgeving.

93 klanten uit Nijverdal bevelen een bij Casius in Nijverdal aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijverdal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Nijverdal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nijverdal:

Glas in douchedeur vervangen

Ik zou graag in contact komen met iemand die ervaring heeft met het plaatsen van glas in mijn geknapte douchedeur. Ik regel zelf het glas op maat maar moet aan beide lange zijde met een u-vorming rubber in de aluminium profielen gemaakt worden. 1 over de volle lengte aan de scharnierzijde en 1 aan de sluiskanaal van de hoekinstap.

Douchevloer vernieuwen

Al een tijdje last van lekkage vanuit de douche. Verzekering ingeschakeld, lekkagedetectie uitgevoerd, het blijkt de afdichting rondom douche putje te zijn. Verzekering vergoedt niets, dus moeten we dit zelf oppakken en uitbesteden. We willen de lekkage definitief oplossen en omdat ons geadviseerd werd het douche putje ook maar gelijk te laten vervangen, willen we tevens de 9 tegels, die de douchevloer bedekken, ook laten vervangen door anti-slip tegels. Stappen/werkzaamheden: - Demonteren douchecabine - Verwijderen 9 tegels van de douchevloer - Advies was om dan drie weken droogtijd in acht te nemen? - Demonteren doucheputje - Leveren en plaatsen nieuw doucheputje, inclusief goede afdichting rondom - Eventueel reparatie douchevloer voordat er opnieuw betegeld wordt? - 9 nieuwe anti-slip tegels plaatsen (deze tegels kunnen wij eventueel regelen - Tegels voegen - Douchevloer afkitten - Terugplaatsen douchecabine Advies was om dit op een kleine verhoging te plaatsen zodat het water niet onder de cabine door kan? - Afkitten douchecabine Bij voorkeur primair email en secundair mijn mobiele nummer gebruiken als contactopties.

Kit- en voegwerk vervangen in de badkamer

Ik zoek een voeger die de kit- en voegranden in mijn badkamer kan vervangen. Het gaat om ongeveer 3 m2 aan werk. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Badkuip vervangen en WC

Plaatsen van een andere badkuip. Plaatsen van een andere wc. De badkuip kan geplaatst worden op de bestaande bad ombouw. De wc moet geplaatst worden met een muuraansluiting. De badkuip en de wc heb ik reeds aangeschaft. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Zonder afvoeren van oude materialen

Whirlpool repareren

Enkele jaren geleden is onze Hoesch design wirlpool, na een blikseminslag in de buurt, ermee gestopt. In verband met de verkoop van het huis moet het hersteld worden. Ik kan geen typeplaatje zien van de motor, hij is ongeveer 40 cm hoog.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,30 bij 3,40 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet, bad en wasmeubel met dubbele wasbakken en kastjes boven en onder. De wanden en vloer betegelen met 30 bij 60 tegels.

Een staand tot hangend toilet ombouwen

Ik wil graag een staand toilet vervangen door een hangend toilet. Daarbij moet het gat in de vloer goed worden gedicht. De wand van het doorspoelsysteem moet worden betegeld. Er moet een nieuw fonteintje opgehangen worden. Ik wil graag de materialen na advies van de vakman kopen bij de Formido of Gamma vanwege de lagere prijzen.

Douchecabine Enjoy plaatsen

Voor een klant van ons zoeken wij iemand die een douchecabine kan plaatsen en graag horen wij de kosten. Het gaat om douchecabine enjoy kwartrond.

Toiletruimte renoveren

Ik wil een toilet renoveren in een huurwoning uit 1987.

Nieuwe toiletpot, spoelbak en wasbakje

Graag wil ik het staande toilet, de spoelbak en het fonteintje vervangen. Het sanitair dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Badkamer verbouwen en betegelen

Hang wc. Dubbele wastafel. Stortdouche. Bubbelbad. 2 kranen. 36 vierkante meter witte tegels maat 30x60 cm. 10 vierkante meter zwarte vloertegels maat 30x60 cm. Ombouw bad en daar witte tegels op. Douche ombouw glas. Spanplafond van 2x5 en alles gelegd en geïnstalleerd.

Badkamer verbouwen

Alles nieuw. Inloopdouche, bad, wastafel en toilet.

Installeren van een badkamer

We gaan een kleine badkamer maken van ongeveer 2,5 bij 2 meter. De badkamer komt op een andere plek in het huis dan waar hij nu is. Het leidingwerk verzorgen we zelf. In de badkamer moet een bad, een wastafel en een douchebak komen. We willen het graag laten tegelen met grote tegels, en het plaatsen van het bad en plaatsen van de douchebak laten verzorgen. Het tegelwerk is voor de vloer en de wanden tot aan het plafond. De materialen worden verzorgd, het gaat puur om een indicatie voor de werkzaamheden zelf.

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer renoveren. De oude meubels en tegels dienen te worden verwijderd. Afmeting badkamer zijn ongeveer 2,10 bij 2,10 meter en het vloer oppervlak is ongeveer 2,10 bij 1,95. De wanden en vloeren zijn nu betegeld en dit moet worden vervangen, daarnaast een douchecabine, wastafel en inbouw toilet vervangen. Graag ontvang ik een offerte met daarin de prijs van het slopen en plaatsen van de nieuwe badkamer apart genoemd.

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil ons toilet laten renoveren inclusief inbouwreservoir in de spouw, hangend toilet, nieuwe vloer en wandtegels en ook een nieuw plafond. Vloeroppervlak 1.10 x 0,9 mtr.

Badkamerkranen vervangen

Het vervangen van de douche- en badkraan voor thermostatische kranen. De kranen zijn aanwezig.

Verbouwing doucheruimte

Het vergroten van bestaande doucheruimte van, na vergroting, ongeveer 1.65 x 3 meter. Een paar nieuwe muurtjes plaatsen en een deur en betegelen van de hele badkamer. Nieuwe betonvloer in badkamer en hal. Wastafel, wc en douche monteren. Spullen koop ik zelf.

Toilet renovatie

Het renoveren van het toilet: Het plaatsen van een hangtoilet + alvast afvoer aanleggen voor toilet boven. Eventueel plaatsen van radiator c.v. en het tegelen.

Badkamerrenovatie

Renovatie badkamer.

Badkamer en wc

Een badkamer met wc, zonder bad maar met douchcabine installeren. Vloer verhogen ivm met vloerverwarming. Vloerverwarming moet dus ook aangelegd worden. Compleet tegelen en meubels monteren, douchecabine wordt gemonteerd door bedrijf waar de cabine is aangeschaft. WC moet zwevend worden. Tevens badmeubel plaatsen. WC beneden moet ook worden betegeld en zwevend toilet worden gemonteerd. Standaard toilet. Alle materialen zijn aangeschaft.

We willen onze badkamer van 4 m2 ...

We willen onze badkamer van 4 m2 vernieuwen: - Verwijderen oude badkamer doen we zelf. - Huidige toilet moet een hangend toilet in de hoek worden. - De wastafel en de douche moeten van plek wisselen: leidingwerk/ waterafvoer aanpassen. - Douche wordt een inloopdouche met dikke muur. Indien mogelijk: betegelde muur dient aan binnenkant plek te hebben voor shampooflessen e.d. zodat er geen losse bakjes e.d. in de douche geplaatst hoeven te worden. - Wastafelmeubel plaatsen. - Vloertegels en wandtegels plaatsen - Afwerking: electra, plafond e.d. We hebben een globaal ontwerp en materiaalkeuze. De materialen e.d. hebben we bij de Praxis gezien, maar nog niet aangeschaft. Graag bij de offerte advies of uitgekozen materiaal/tegels handig zijn.

Afbouw van een douche; Renovatie ...

Afbouw van een douche; Renovatie gedeeltijk al klaar; Uit te voeren werkzaamheden: Plaatsen douche cabine 1.4 x 0.90. Verleggen water aansluiting; Uitvlakken vloer; Tegelwerk wand (gedeeltelijk) en vloer(motief);

Gedeeltelijk tegels verwijderen, het ...

Gedeeltelijk tegels verwijderen, het opnieuw aanbrengen van reeds bij praxis gekochte tegels,verwijderen cq weghakken van een stenen zuil, het plaatsen van een hangend toilet, afwerken/vervangen van een deels schuin plafond door kunstof panelen, verplaatsen van een radiator, plaatsen van een nieuwe wastafel,de bedoeling is dat het bad en de douchecabine blijven zitten,ik kan zelf voor de nodige hand en spandiensten zorgen

Bad dient geplaatst te worden. ...

Bad dient geplaatst te worden. Vervolgens moet bakamermeubel en radiator verwijderd worden, waarna de gehele badkamer (tot aan plafond) betegeld moet worden. Al het grote materiaal is aanwezig, d.w.z. het bad, de gasbetonblokken, lijm en tegels. Ik ben deze klus gestart echter door tijdgebrek wordt het een te langdurig verhaal.