Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkage vanuit de badkamer herstellen:

Lekkage vanuit de badkamer herstellen

Lekkage badkamer. schimmels en vochtplekken plafond keuken!
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage vanuit de badkamer herstellen uit heel Nederland:

Lekkage badkamer opsporen en verhelpen

Onder de douchebak is het op de plek waar de afvoer het beton/afwerkvloer in gaat nat. De afvoer tussen douchebak en vloer is droog. In de huiskamer komt het water door het plafond naar beneden. Het lek lijkt dus ergens in de vloer te zitten.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer vernieuwen omdat hij aan vervanging toe is we hebben nu een lekkage in de badkamer

Waterreservoir toilet in de badkamer vervangen

Waterreservoir/stortbak van het toilet in de badkamer is aan vervanging toe. Het lekt en de vulkraan heeft ook lekkage (misschien kwestie van een leertje ). Het reservoir wordt zelf aangeleverd.

Lekkage aan een pannendak oplossen

Wij wonen in een tussenwoning met een zadeldak. We hebben in het verleden lekkage gehad via het pannendak en dat is toen door een bedrijf verholpen. De lekkage is onlangs helaas opnieuw ontstaan. Op de zolder loopt er bij hevige regenval water langs de muur. Het water komt dan via het plafond in de badkamer naar beneden druppelen. We willen graag op korte termijn een vakman uitnodigen om herstelwerk te verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de te verwachten kosten zijn.

Reparatie van plafond na waterschade

Na lekkage van de badkamer van mijn bovenbuurman is er een grote vochtplek ontstaan in het plafond van mijn huiskamer (zie bijlage). De plek is nog niet droog. Het is een laag van dubbele gipsplaten die gestuct zijn en daar boven een laag isolatie. Wij zoeken een offerte op basis van een vakkundige analyse van de schade. Daarna moet de vochtplek gerepareerd worden. Graag even bellen op het mobiele nummer.

Vrijstaande badkuip vervangen en badkamer renoveren

Mijn vrijstaande badkuip met Whirlpoolfunctie van Phillip Stark heeft een lekkage en moet met spoed worden vervangen door een vrijstaande badkuip zonder Whirlpoolfunctie! Geen Phillip Stark! Goedkopere alternatieven?

Hangend toilet en inbouwreservoir vervangen

Ons inbouwtoilet in de badkamer op de 1e etage lekt, waardoor er lekkage is in de keuken daaronder, vlak bij een weggewerkte transformatorkast. We zoeken een vakman voor de volgende werkzaamheden: 1) netjes wegbreken van het huidige tegelwerk op het inbouwreservoir zodat alleen de voorkant opnieuw betegeld hoeft te worden; 2) weghalen van de oude (hangende) toiletpot; 3) plaatsen van een nieuw inbouwreservoir en eventueel houten frame voor plaatsing; 4) plaatsen en aansluiten van de nieuwe toiletpot; 5) betegelen van het nieuw geplaatste inbouwreservoir; 6) afvoeren van alle materialen. Qua tegelwerk gaat het om een oppervlakte van ca. 1,5 m². Er moet wat precies snijwerk gedaan worden op de tegels i.v.m. het plaatsen van de spoelknop. Wij zorgen voor het materiaal en zijn flexibel v.w.b. startdatum, maar zouden het erg fijn vinden als dit nog voor de Kerst dit jaar gerealiseerd kan worden. Foto's zijn bijgevoegd.

Laminaat herstellen na waterschade

Na een lekkage in de badkamer is mijn laminaat beschadigd op meerdere plekken op de gang. Dit is ongeveer een oppervlakte van 5 vierkante meter.

Waterschade herstellen in badkamer en keuken

Bovenburen lekkage terecht gekomen in mijn douche 2e de keer. Moet gestuct en geschilderd worden het gaat om plafond en 3 muren Plus er zitten tegels los en barsten erin. Het gaat dus om de badkamer die 4 bij 3.5 meter is. De hoogte is 2.65 meter. De keuken, waar ook lekkage is, is 2.65 x 4.5 x 3 meter.

Herstelwerk in een inloopdouche

Wij willen onderhoud laten verzorgen in onze badkamer. Doordat het voegwerk in de inloopdouche is vergaan, hebben we lekkage. Ik ben zelf het voegwerk en kit al aan het verwijderen, maar wil graag een vakman de afwerking laten verzorgen. De constructie onder de tegelvloer ziet er niet heel professioneel uit. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en offerte voor het herstelwerk.

Partners

Partners van Casius