Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Kampen of directe omgeving.

193 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: dakopbouw plat dak, badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kampen:

Badkamer renovatie

Ik wil medio mei/juni mijn huidige badkamer (2,10x2,70 meter) laten renoveren. Daar komen de volgende klussen bij kijken: - Leidingen verleggen - Plafond stuken en spotjes plaatsen. - Plaatsen van een inloop douche, bad, van staand naar hangend toilet, waskom. - Tegelwerk wanden en plafond

Klussen in badkamer

Ik heb in ons huis een drietal dingen die gerepareerd moeten worden. Het door trekmechanisme van de toilet, welke van Plieger is, is gebarsten en moet vervangen worden. Alle drie de klussen kunnen vervolgens ook een grote klus worden maar ik hoop het niet. Ik hoop in dit geval dat het toilet dan ook weer goed gaat doorspoelen. De tweede klus zijn tegeltjes bij de douche waar water tussendoor kan komen. Althans dat is mijn veronderstelling, daar deze ligt in te drukken zijn. Ik zou graag willen dat deze tegels eruit gehaald worden en vervangen worden voordat er rot ontstaat achter de tegels. Ik denk dan aan een zestal tegels. De laatste klus zijn dingetjes in de keuken een plaat onder de koelkast is wat aan het rotten en zal vervangen moeten worden. Althans het moet natuurlijk niet maar ik denk dat dit wel verstandig is. Ook zijn er twee plinten welke aan elkaar geklikt moeten worden waardoor ik minder tocht in de keuken zal hebben. Ik heb de tegels voor de badkamer zelf. Ik hoop op hulp die voorkomt dat we van de regen in de drup komen

Schimmel verwijderen uit badkamer

Er is schimmel op de muur. Allrmaal zwarte vlekjes. Die wil ik graag weg hebben .

Schavis stoomcabine repareren

Mijn thermostaat werkt niet juist meer. Hij geeft alleen water in plaats van stoom, of even stoom en dan niet meer. Stoomcabine is ingebouwd.

Lekkage vanuit de badkamer herstellen

Lekkage badkamer. schimmels en vochtplekken plafond keuken!

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 250 x 350 cm laten renoveren. We hebben al sanitair en tegels gekocht. We zoeken nu een vakman voor het slopen van de badkamer en afvoeren van het afval. Er moet een wandmeubel, bad, douche en toilet worden verwijderd. We hebben wandtegels van 60 x 30 cm gekocht en vloertegels van 60 x 60 cm. Het elektra moet worden aangepast. Verder laten we graag alles betegelen en het nieuwe sanitair installeren. We hebben ook een glazen scherm op maat gekocht, maar dat wordt door de leverancier geplaatst. We willen de klus laten starten in januari. We willen een afspraak maken, zodat u de ruimte even kunt beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Kitwerk aanbrengen bij douchebak

Ik wil mijn douchebak van nieuw kitwerk voorzien. De nieuwe aan te brengen kitranden in de douchebak moeten water, - kleur, - en hygiëne bestendig zijn. Het gaat om een douchebak van ongeveer 80 mij 100 cm.

Douchecabine plaatsen

Ik heb bij Praxis een douchecabine Sicilie gekocht en laten zetten door een klusjesman, maar niet via jullie. Op de tegels maar nu is het probleem hij heeft het niet afgemaakt. De douchecabine staat maar de 2 schuifdeuren niet want de tegels zouden niet recht en waterpas zijn dat daardoor de rails niet konden schuiven. Mijn vraag is: kan ik via jullie er nog iets aan doen of dat jullie er naar komen kijken. Graag antwoord via de mail want ik ben slechthorend.

WC renovatie

Wij zijn op zoek naar iemand die onze volledige toilet kan renoveren (in een woning in Kampen). Dus plaatsen van toilet, kraan en wasbak, leidingwerk infrezen, betegelen van de wand en vloer, stuken van de wand en het plaatsen van 2 spots in het plafond. Liefst op een zo kort mogelijke termijn aangezien we het toilet en toebehoren en de tegels deze week kunnen ophalen. Het toilet is 1,5 m2.

Douchedeur waterpas plaatsen

Opdracht: het (waterpas) plaatsen van een nieuwe douche draaideur, inclusief afwerking. Afmetingen van de nieuwe douche deur zijn 90 x 200 centimeter. Montagezijde is links. Een vaste douchewand is al aanwezig. Omdat de badkamervloer nogal sterk afloopt, in verband de waterafvoer, moeten de bestaande douchewand en nieuwe douche deur waterpas komen te staan, zodat de douchedeur niet tegen de vloer schuurt bij het openen. Daarom is het idee/plan om de douchewand en deur op een hardstenen of composiet dorpel te plaatsen. Ik heb de douchedeur van het merk Aqua Vibe gekocht en in de verpakking in huis staan.

Douchedeur vervangen

De klus betreft het vervangen van een douchedeur. De deur is op zichzelf staand. De douche is met tegels helemaal dicht en er zitten twee deuren in. Het gaat eigenlijk om de ophanging van de deur.

Bad door een douche vervangen

Ik wil het ligbad laten vervangen door een douchecabine. Onder het bad is er niet betegeld. Er zal een douchecabine met een douchebak geplaatst moeten worden en tegelwerk uitgevoerd. Eventueel dient het leidingwerk verlegd te worden.

Badkamer betegelen en toilet renoveren

Wij willen graag de badkamer betegeld hebben, deze badkamer is 2,5 meter hoog, met een vloeroppervlak van 3 meter bij 2,20 meter. Graag ook prijsopgaaf voor het verwijderen van de oude tegels. Ook willen we de toiletruimte renoveren. Staand toilet vervangen voor een hangend toilet met inbouwreservoir plus ombouw. De toiletruimte 1,80 bij 2,20 meter en 2,5 meter hoog, de wanden in zijn geheel betegelen. Er moeten tegels van ongeveer 30 bij 60 cm op zowel de vloer als de wanden van de badkamer en het toilet.

Badkamer inrichten in een nieuwbouwwoning

Ik wil in een nieuwbouwwoning een badkamer laten inrichten. De afmeting is 2.20 bij 2.32 meter. In de badkamer moet een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet komen. Vloer betegelen en de wanden in betonlook. De woning wordt in maart 2017 opgeleverd.

Bad door een inloopdouche vervangen

Ik wil mijn bad laten verwijderen en dicht tegelen om er een inloop douche van te maken. Het bad is ongeveer 180 cm lang en 65 cm breed. Momenteel heb ik steeds lekkage bij het bad en daarom wil ik dit volledig laten verwijderen. Ik weet niet hoe de vloer er onder het bad uitziet. Leidingen en tegelwerk moeten aangepast worden. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2.30 bij 3 meter. Ik wil graag de vloer en de wanden laten betegelen en een douche (twee glazen wanden), een toilet en een badkamermeubel laten plaatsen. Het sloopwerk zal ook moeten gebeuren. Ik wil graag van een staand naar een zwevend toilet. De wanden zijn nu ook betegeld tot ongeveer 2 meter. Ik wil graag de nieuwe betegeling tot aan het plafond laten doen.

WC-pot in de badkamer plaatsen

Wij willen een wc in de badkamer op de 2e verdieping laten plaatsen. Er is hier nog geen afvoer aanwezig.

Nieuwe badkamer laten maken

Ik wil graag een nieuwe badkamer. Hij moet gesloopt worden, want de tegels moeten eraf. Hij moet opnieuw betegeld worden. Hij is niet zo groot.

Badkamer opnieuw indelen en renoveren

Ik heb een badkamer met een oppervlakte van 5 tot 6 m². Ik wil deze helemaal laten renoveren. Ik heb daarvoor nog geen plan en materiaalkeuze gemaakt. Ik laat mij hierin graag adviseren en maak daarvoor een afspraak.

Inbouwreservoir vervangen en opnieuw betegelen

Het inbouwreservoir van het hangende toilet is kapot en moet vervangen worden. Hierdoor zal ook het tegelwerk opnieuw gedaan moeten worden. Het spoelsysteem en de tegels schaf ik zelf aan.

Doucheschuifdeur en kitranden vervangen

Voor onze douche willen wij graag de douchebak met schuifdeur laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Tevens willen wij graag kitranden langs het plafond laten verwijderen en nieuwe kit aanbrengen afmeting ruimte 2.40 x 2.80. De douchebak is in een hoek geplaatst.

Renoveren van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. We hebben een ligbad, deze willen we eruit hebben. De onderkant en zijkant willen we betegelen. Dan willen we de leidingen laten verleggen en een glazen wand laten plaatsen om een douche te creëren. We willen de vloer graag betegeld hebben met anti-slip tegels. De tegels schaffen we zelf aan. De badkamer is 2 meter bij 1.70 meter.

Toilet laten renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor een toiletrenovatie. Het toilet is 1.50 bij 1.50 meter en heeft nu een staand toilet. Dit wil ik graag laten aanpassen naar een zwevend toilet. Verder zal de vloer en de wanden tot 1.20 meter betegeld moeten worden. Daarboven zal er stuukwerk aangebracht moeten worden.

Badkamer opknappen

Onze badkamer is van 2008 en heeft een douche, ligbad, wastafel en toilet. Nu gaan we verhuizen binnenkort, maar willen de badkamer netjes achterlaten natuurlijk. De kitranden zijn aan vervanging toe en ik vroeg me af of jullie dit eventueel kunnen doen? Ik hoor graag van u.

Badkamer geheel renoveren

Ik wil graag mijn gehele badkamer laten renoveren. Leidingen infrezen, stucwerk, betegelen, meubels en wc installeren.