Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor duoblok of binnenwerk vervangen:

Duoblok of binnenwerk vervangen

In onze oude badkamer staat een oud Sphinx duoblok. Het binnenwerk werkt niet meer goed waardoor het reservoir heel langzaam volloopt of juist door blijft lopen. We hopen dat er een nieuw binnenwerk in kan, of een nieuw reservoir in kan komen of als laatste optie een nieuwe WC. Graag horen we wat dit gaat kosten.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok of binnenwerk vervangen uit heel Nederland:

Binnenwerk van het toilet vervangen

Het duoblok is van zijn plek af geweest door rioleringsproblemen. Het manchet heb ik vervangen echter de twee afdichtschroeven en rubber in het binnenwerk van het reservoir krijg ik niet meer goed dicht. Hier wil ik graag iemand naar laten kijken.

Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen

Op de 1e verdieping moet een staande toilet duoblok verwijderd worden en een nieuwe geplaatst worden. Wij willen een offerte inclusief levering van het materiaal voor deze toilet: Villeroy & Boch O. Novo Duoblokpot diepspoel PK Wit VILLEROY & BOCH O. NOVO CLOSETZITTING SOFTCLOSE WIT Villeroy en Boch O. Novo closetzitting met deksel met softclose en quick release wit 9M38S101 VILLEROY & BOCH O. NOVO DUOBLOK RESERVOIR WIT Villeroy en Boch O. Novo duoblokreservoir + binnenwerk met zij- en achteraansluiting wit 57885101 En wij willen een aparte offerte inclusief levering van het materiaal voor deze toilet: SPHINX SERIE 345 DUOBLOCCLOSET RIMFREE 3-6 L. WIT INCLUSIEF RESERVOIR PRESSALIT SERIE 345 CLOSETZITTING MET DEKSEL SOFTCLOSING WIT

Duoblok repareren of vervangen

Wij hebben een staand duoblok toilet waarvan het water steeds doorloopt. We weten niet hoe oud het toilet is. We laten het binnenwerk graag vervangen ofwel het hele toilet vernieuwen. Graag ontvangen wij vooraf een prijsopgave.

Duoblok toilet vervangen

Ik heb een blauw Sfinx Duoblok in de badkamer. De valkracht van het water bij doorspoelen is onvoldoende. Het binnenwerk, flotter WISA, is versleten en lekt. Het waterniveau in het reservoir is ook niet maximaal. Als het mogelijk is dat de doorspoeling voldoende wordt door vervanging van de flotter dan heeft dat mijn voorkeur. Zo niet mogelijk dan het duoblok vervangen door wit exemplaar.

leveren en plaatsen eenvoudig duoblok

In onze badkamer (1e verdieping) is stortbak (binnenwerk) vastgelopen. Levering en plaatsing van eenvoudig wit (niet hoekig, normale zithoogte) duoblok met achteruitgang, aansluiten op afvoerpijp +/- 40 cm in haakse hoek naar de wand. Verzoek is Duoblok van Praxis/Gamma van circa € 150,-; hoeft geen bekend merk te zijn. Verzoek is duoblok te kopen en op nader te bepalen datum/tijdstip te plaatsen. svp offerte per e-mail

In de badkamer moet een nieuw duoblok ...

In de badkamer moet een nieuw duoblok geplaatst worden. Van het duoblok dat er nu staat (Plieger) is de knop afgebroken. Ben overal al geweest voor een nieuw binnenwerk maar kennelijk is dat niet te krijgen. Dus dan maar volledige vervanging. Het is wel gewenst om nu een duoblok te plaatsen waar wel reserve-onderdelen van verkrijgbaar zijn. Dus niet weer een "bouwmarkt"-kwaliteit. Hoeft echter ook niet het topsegment te zijn. Gewoon goed spul.

Water blijft doorlopen reservoir. Toilet ...

Water blijft doorlopen reservoir. Toilet (duoblok) vervangen door een nieuwe of een nieuwe universele binnenwerk installeren.