Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine verhuizen:

Douchecabine verhuizen

Douchecabine uithalen en in andere huis plaatsen. KLANT HEEFT E-MAIL!!! TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN!!
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine verhuizen uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen

Ik ga binnenkort verhuizen naar een woning waar een soort zeil in de badkamer ligt. Ik wil daar een douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen. Eigenlijk wil ik de vakman vooraf even laten kijken en met mij laten meedenken over de maat en uitvoering die daar het beste past. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Klussen in huis

Vanwege aankoop andere woning de volgende klussen uit laten voeren: Badkamer (290 x 180 x 250 lxbxh): • Slopen (douchekabine, bad, tegelwerk, radiator). • Plaatsen douchewand voor inloopdouche. • Plaatsen goot voor afvoer in douche. • Plaatsen dubbele wasbak met onderkast. • Plaatsen handdoekenkast. • Plaatsen spiegel • Plaatsen kranen, etc. • Plaatsen handdoekradiator. • Tegelwerk • Creëren verlaagd plafond met inbouwspots en plafond afwerken. Waar nu het bad staat komt onze douche dus afvoer zit op de goede plek. Huidige douchecabine komt te vervallen. Waar nu een wastafel hangt komt weer een wastafel te hangen dus leidingwerk zit redelijk op de juiste plaats. Waar nu een radiator hangt komt weer een radiator te hangen dus ook weinig aanpassingen nodig. Tegels, sanitair, etc. Regelen we zelf. Container voor afvoeren puin is al aanwezig. Toilet 2X (122 x 103 x 250 en 122 x 97 x 250 lxbxh) • Plaatsen nieuw tegelwerk en sanitair (toilet + kleine wastafel en kraan) • Creëren van verlaagd plafond met inbouwspot en afwerken plafond. Gang 2x (170 x 145 en 200 x 100 lxb): • Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen (verwijderen kunnen we evt. Zelf doen als dit qua planning beter uitkomt. Mogelijk kan er zelfs over de huidige plavuizen heen gelegd worden). Planning • 5 december de sleutel en wat ons betreft die dag beginnen. • 27 december moeten we over verhuizen. • Badkamer zou 14 december klaar moeten zijn omdat ze in die week vloeren komen leggen. • Badkamer en toilet 1e verdieping hebben dus eerste prioriteit, daarna toilet beneden + plavuizen in beide gangetjes.

Douchecabine met douchebak plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen graag de douchecabine + bak vervangen in het huur appartement. Wilt u ons een offerte sturen?

Badmeubel monteren en douchecabine vernieuwen

We gaan in augustus verhuizen. In de nieuwe woning willen wij graag een badmeubel van 1 meter breed en maximaal 36 cm diep monteren. Hierboven dient er een spiegel van 90 cm breed geplaatst te worden inclusief verlichting. Daarnaast is er een douchecabine waarvan wij in ieder geval de douche wanden willen laten vervangen. Indien mogelijk zouden wij ook de douchebak willen laten vervangen mits hier onder betegeld is. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Woning verbouwen / opknappen

Wij gaan verhuizen en willen de volgende werkzaamheden laten uitvoeren. - Het plaatsen van een nieuwe keuken. (inclusief installeren inbouwapparatuur) - Volledig plaatsen van een nieuwe badkamer (tegels, bad, douchecabine, wc en badkamermeubel) Grootte ongeveer 4 x 4 m. - Volledig plaatsen van een nieuwe wc in de gang inclusief nieuwe tegels. - Leggen van PVC kliklaminaat/gewoon laminaat, het gaat om 110 m2.

Badkamer plaatsen

Badkamer vervangen. Plaatsen van bad, douchecabine en wasmeubel en hangtoilet. Betegelen wanden en vloer. Badkamer heeft een vloeroppervlak van 10 m2. 1 zijde heeft een schuin dak. Gaat in principe om 1 wand betegelen. Losstaand bad. Opstelling blijft hetzelfde, dus weinig aanpassingen aan het leidingwerk. Materialen zijn ingekocht door ons zelf. 8 augustus gaan we verhuizen dus het zou ideaal zijn als de verbouwing daarvoor af is.

badkamer verwijderen en plaatsen

De oude badkamer verwijderen en afvoeren: toilet met afvoer door vloer, douchecabine, wastafelmeubel en verwarming. Tegels op vloer en muur. Nieuwe badkamer plaatsen: bad, hangend toilet op dezelfde plek, wastafelkast, spiegel, verwarming op andere plek. Vloer en muren tot aan plafond betegelen. De badkamer is 4 m2 groot. Het plafond wordt door een andere aannemer van gipsplaten voorzien en gestuct. Hij doet ook de rest van het huis. Op 28 augustus krijg ik de sleutel, 13 september ga ik verhuizen.

Badkamer vernieuwen

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. Het hoeft niet luxe maar gewoon netjes aangezien we over enkele jaren gaan verhuizen. De klus: -Demontage oude badkamer incl. wandtegels, douche, toilet en bad. -Montage van nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet, radiator en wastafelmeubel. -Tegelwerk: wand en eventueel vloer De badkamer is ongeveer 2.60 x 2.00 meter. In principe kunnen alle bestaande leidingen/aansluitingen gebruikt worden. Wij zijn woonachtig in Amstelveen. Graag ontvangen wij een indicatieve prijsopgave inclusief afvoer en btw. Eventueel ook verschillende opties zoals inloop-douche en/of douchecabine als dat veel verschil uitmaakt in prijs. Graag ook leveren materiaal.

Badkamervloer tegelen

Over twee weken ga ik verhuizen naar mijn nieuwe woning echter dient er in mijn badkamer een nieuwe tegelvloer gelegd te worden (dit omdat de oude vloer letterlijk los ligt en dus lekkage veroorzaakt tijdens het douche). Vloer is 2x2,80 minus ligbad. Verder dient er een douchecabine en een radiator geplaatst te worden. Kunt u mij een offerte doen toekomen? Ik zal er alvast bij vermelden dat ik helaas niet over heel veel financiele middelen beschik. Hopelijk kunt u mij helpen.

Het betreft een badkamer van 2x2,6 m. ...

Het betreft een badkamer van 2x2,6 m. Sloop huidig tegelwerk/douchecabine en badmeubel. Aanleg nieuw toilet in de badkamer op de 1e verdieping (boven het toilet op de begane grond). Installeren van een nieuwe douchecabine en badmeubel. Opnieuw betegelen muren en vloer. Half maart verhuizen wij naar ons nieuwe huis.