Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine verhuizen:

Douchecabine verhuizen

Douchecabine uithalen en in andere huis plaatsen. KLANT HEEFT E-MAIL!!! TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN!!
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine verhuizen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Per 1 januari ga ik verhuizen naar een andere woning. De oude badkamer van deze woning moet verwijderd worden. De vloer en wanden moeten opnieuw betegeld worden. En een nieuwe toilet/douchecabine/badkamermeubel/badkamerkast/radiator moeten gemonteerd worden. De badkamer is 300x300. Ik beschik reeds over nieuwe tegels en genoemde badkamermeubels/radiator. Betreft appartementsgebouw op de 1e etage met lift.

Douchecabine inmeten en plaatsen

Het betreft het plaatsen van een douchecabine zonder douchebak naast een bad. De douche hangset er al en er is afvoer aanwezig. We gaan 24 juli verhuizen de klus graag in de tussen liggende periode uitvoeren. Ik voeg 4 foto's toe, 2 van de situatie nu en 2 hoe we het zouden willen.

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

In mei ga ik verhuizen en ik wil graag mijn badkamer een beetje renoveren. Vervangen van de huidige douchecabine en kijken wat er mogelijk is met betrekking tot alle witte tegels (deze zitten op vloer, wanden en plafond namelijk), ik zou hier iets anders voor in de plaats willen. Graag een vakman die hierover kan meedenken en wellicht kan adviseren over de mogelijkheden.

Douchecabine plaatsen

Ik ga binnenkort verhuizen naar een woning waar een soort zeil in de badkamer ligt. Ik wil daar een douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen. Eigenlijk wil ik de vakman vooraf even laten kijken en met mij laten meedenken over de maat en uitvoering die daar het beste past. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Klussen in huis

Vanwege aankoop andere woning de volgende klussen uit laten voeren: Badkamer (290 x 180 x 250 lxbxh): • Slopen (douchekabine, bad, tegelwerk, radiator). • Plaatsen douchewand voor inloopdouche. • Plaatsen goot voor afvoer in douche. • Plaatsen dubbele wasbak met onderkast. • Plaatsen handdoekenkast. • Plaatsen spiegel • Plaatsen kranen, etc. • Plaatsen handdoekradiator. • Tegelwerk • Creëren verlaagd plafond met inbouwspots en plafond afwerken. Waar nu het bad staat komt onze douche dus afvoer zit op de goede plek. Huidige douchecabine komt te vervallen. Waar nu een wastafel hangt komt weer een wastafel te hangen dus leidingwerk zit redelijk op de juiste plaats. Waar nu een radiator hangt komt weer een radiator te hangen dus ook weinig aanpassingen nodig. Tegels, sanitair, etc. Regelen we zelf. Container voor afvoeren puin is al aanwezig. Toilet 2X (122 x 103 x 250 en 122 x 97 x 250 lxbxh) • Plaatsen nieuw tegelwerk en sanitair (toilet + kleine wastafel en kraan) • Creëren van verlaagd plafond met inbouwspot en afwerken plafond. Gang 2x (170 x 145 en 200 x 100 lxb): • Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen (verwijderen kunnen we evt. Zelf doen als dit qua planning beter uitkomt. Mogelijk kan er zelfs over de huidige plavuizen heen gelegd worden). Planning • 5 december de sleutel en wat ons betreft die dag beginnen. • 27 december moeten we over verhuizen. • Badkamer zou 14 december klaar moeten zijn omdat ze in die week vloeren komen leggen. • Badkamer en toilet 1e verdieping hebben dus eerste prioriteit, daarna toilet beneden + plavuizen in beide gangetjes.

Douchecabine met douchebak plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen graag de douchecabine + bak vervangen in het huur appartement. Wilt u ons een offerte sturen?

Badmeubel monteren en douchecabine vernieuwen

We gaan in augustus verhuizen. In de nieuwe woning willen wij graag een badmeubel van 1 meter breed en maximaal 36 cm diep monteren. Hierboven dient er een spiegel van 90 cm breed geplaatst te worden inclusief verlichting. Daarnaast is er een douchecabine waarvan wij in ieder geval de douche wanden willen laten vervangen. Indien mogelijk zouden wij ook de douchebak willen laten vervangen mits hier onder betegeld is. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Woning verbouwen / opknappen

Wij gaan verhuizen en willen de volgende werkzaamheden laten uitvoeren. - Het plaatsen van een nieuwe keuken. (inclusief installeren inbouwapparatuur) - Volledig plaatsen van een nieuwe badkamer (tegels, bad, douchecabine, wc en badkamermeubel) Grootte ongeveer 4 x 4 m. - Volledig plaatsen van een nieuwe wc in de gang inclusief nieuwe tegels. - Leggen van PVC kliklaminaat/gewoon laminaat, het gaat om 110 m2.

Badkamer plaatsen

Badkamer vervangen. Plaatsen van bad, douchecabine en wasmeubel en hangtoilet. Betegelen wanden en vloer. Badkamer heeft een vloeroppervlak van 10 m2. 1 zijde heeft een schuin dak. Gaat in principe om 1 wand betegelen. Losstaand bad. Opstelling blijft hetzelfde, dus weinig aanpassingen aan het leidingwerk. Materialen zijn ingekocht door ons zelf. 8 augustus gaan we verhuizen dus het zou ideaal zijn als de verbouwing daarvoor af is.