Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Toilet van Plieger hangen en tegelen

Ik wil een hangend toilet merk Plieger met inbouw-reservoir van Gamma laten plaatsen en aansluiten op bestaande waterleiding en afvoer. In de badkamer. Met erboven een brede plank. En wat tegelwerk. Er is nu nog geen toilet in de ruimte. De afvoer moet dus nog worden gelegd. Er moet ook een badkamermeubel dat ik tweedehands gekocht heb, worden opgehangen. In een tussenwoning in Oostvoorne.

Sanitair laten repareren

Probleem: De inbouw WC blijft doorlopen na doortrekken. Graag wil ik de toilet laten repareren.

Toilet vervangen

Betreft het vervangen van een duoblok toilet en een de pot van een inbouw toilet. Beneden in de toiletruimte staat nu ook al een duoblok, deze zal ook verwijderd moeten worden. In de badkamer boven is een hangend toilet, hier moet een nieuwe pot op de muur worden gemonteerd en worden aangesloten. Het inbouwreservoir werkt nog naar behoren. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag in de badkamer mijn tegels vervangen, eventueel laten stucen, nieuwe doucheruimte plaatsen en nieuw toilet. De badkamer is ongeveer 4 bij 3 meter groot. Er moet een nieuwe douchecabine, een nieuw zwevend inbouw toilet (is nu een staand toilet) en een designradiator geplaatst worden. De vloertegels vervangen en de wand tegels tot ongeveer 1,5 meter hoog vervangen. De tegels moeten we nog uitzoeken, er zitten nu kleinere tegels en we willen wat grotere tegels. Graag advies of huidige tegels verwijderd moeten worden. Het stucwerk tussen de tegels en het plafon moet ook vernieuwd worden. In de toiletruimte tegels vervangen, eventueel stucen nieuwe toilet plaatsen en eventueel een nieuw fonteintje. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. De afmetingen in centimeters zijn: lengte 252, breedte 196 en hoogte 244. Ik wil een inbouwtoilet en een ligbad over de breedte tegen de wand. Tevens moet er een meubel komen. Ik wil weten wat de prijs inclusief het bad, toilet en de meubel, maar ook de prijs exclusief (als ik de goederen zelf koop). Op de begane grond de toilet ook verbouwen met een inbouw toilet met kleine wastafel en een verlaagd plafond met spotjes. De afmeting van deze ruimte is iets meer dan een vierkante meter.

Toiletruimte renoveren en vervangen

Het bestaande toilet + tegels tot plafond verwijderen. Nieuw toilet plaatsen + vloertegels en wandtegels tot ongeveer 135 cm hoog. Vanaf deze hoogte tot plafond (245 cm) stuken. Fontein vervangen en bestaande afvoer in de muur frezen. Aanwezig materiaal: toilet + inbouw reservoir, fontein, vloertegel en wandtegels. Het toilet is 137 x 88 cm.

Badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil graag de tegelvloer, tegelwand, douchecabine, een inbouw toilet.

Sanitair monteren in de badkamer

Ik wil graag het toilet, de radiator en het badmeubel, inclusief wastafel vervangen. Tevens eventueel aansluiting maken ten behoeve van een inbouw vaatwasmachine als plaatsing mogelijk is.

Hangend toilet plaatsen en de ruimte betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opknappen van mijn toilet. Ik wil de oude tegels laten verwijderen en nieuwe tegels tot aan het plafond laten plaatsen. Het staande toilet wil ik laten vervangen voor een hangend toilet. Ook wil ik het plafond laten verlagen met inbouw spotjes. Ik weet niet de exacte afmetingen van de ruimte maar het is een vrij standaard ruimte.

Complete inbouwtoilet laten plaatsen

Op de site heb ik een complete inbouw toilet gevonden voor de prijs van 155 euro. Deze reservoir set van Baseline bestaat uit een keramisch toilet, inbouwsysteem met waterbesparend spoelmechanisme, een bedieningspaneel en een toiletzitting. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn inclusief monteur, die onze oude wc afbreekt en deze complete inbouw toilet installeert. De tegels moeten ook afgebroken worden, omdat het toilet ingebouwd is. Ook moeten er nieuwe tegels ingezet worden. Wat zou de totale prijs worden voor het: - afbreken van tegels - nieuwe tegels in laten zetten - ingebouwde toilet installeren - de kosten van de monteur Zie bijlage foto toilet/douche. Ook is er bij de wc van de benedenverdieping de klep kapot. Kan die eventueel ook gemaakt worden. Zo ja, hoeveel kost dat?

Partners

Partners van Casius