Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer installeren

Onze huidige badkamer met bad en douche en toilet en radiator vervangen door nieuwe versie met inloopdouche, geen bad meer, wel zwevend toilet en wastafel (enkel). Tevens wil ik een verlaagd plafond met inbouw spotjes, tegelwerk gehele badkamer. Grootte is in totaal nog 6 m2, (lange wand 2,70 meter en diepte 2,50 meter ene kant en 2,00 meter andere kant (inspringende deuropening). Heb al een 3D tekening van hoe we het nog willen hebben, gaat mij om de installatie van alles maar wellicht ook aanschaf van de producten indien prijstechnisch interessant. Radiator of vloerverwarming is nog een overweging. Zie voor ontwerp: http://viewer.Saninet.Eu/?Bathroom=2017.07.13-11.15-G2JPVFJISN&Language=nl

Toilet vervangen in badkamer

In badkamer moet het toilet vervangen worden (geen inbouw), tevens wil ik graag de kraan van de wastafel laten vervangen.

Badkamer compleet verbouwen

. Het gaat hierbij om: - Plaatsen badkamer meubel met bijbehorend kastje en kraan. Inclusief Aansluiten elektra. - Verlaagd plafond, kunststof plafond/wand panelen inclusief afdeklijst. Dit is ongeveer 2 bij 2.5 meter groot - Plaatsen inbouw toiletset. Op dit moment is er een staand toilet aanwezig en wordt vervangen door een zwevend toilet - Tegels voor afwerking toilet - Plaatsen van een douchewand op de tegels De kraan in de keuken dient ook te worden vervangen. het badkamer meubel, kunststof plafond panelen inclusief afdeklijst en kranen zijn reeds aanwezig. De overige materialen dienen nog te worden aangeschaft.

Keukenblad van een hoekkeuken vervangen

Keukenblad van onze stacaravan vervangen en tevens een nieuw klein inbouw gaspit verwijderen en afsluiten. Het blad is in totaal (met de hoek) 2,5 meter lang. Voor de wasbak moet een gat gemaakt worden. Het is een MDF keukenblad en ik wil graag een soortgelijk iets laten plaatsen. Tevens een nieuwe kraan monteren en indien mogelijk de vlotter in het toilet vervangen, deze hebben we al besteld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer en toilet in casco nieuwbouwwoning maken

Ik wil een badkamer en wc bouwen in een casco nieuwbouw. Afmeting van de badkamer is 2,30 bij 2,60 en 2,60 hoog. In de badkamer moet komen: douche, toilet, badkuip en spatwand komen. Wanden, vloer, spatwand, inbouw toilet en inbouw bad moeten betegeld worden. De wc 9,30x1,20 moet ook betegeld worden en een inbouw toilet moet geplaatst worden. Daarnaast kan er eventuele leidingwerk plaatsvinden.

Renovatie van de toilet

Wij hebben een wc van 32 jaar oud en willen graag nieuwe tegels (wandtegels - tot aan het plafond en nieuwe vloertegels), een zwevend toilet, een verlaagd plafond met inbouw spotjes en een nieuwe wasbak. Het oude (normale) toilet, de tegels en de wasbak mogen worden verwijderd en afgevoerd. De wc is ongeveer 1.30 bij 1.20 meter. Graag in overleg met vakman de mogelijkheden en het materiaal.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2.14 bij 2.24 meter. Er moet een hangend toilet geplaatst worden een muurtje voor inloopdouche gezet (met douchedeur) en een badkamermeubel met spiegel opgehangen worden. Verder moeten alle leidingen in de muur gefreesd worden Alle betegeling moet vernieuwd worden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, op 2.40 meter ongeveer. En een design radiator plaatsen. Verder misschien een spanplafond met inbouw spotjes. En wasmachine naar zolder. De wasmachine komt recht boven de badkamer te staan. Vooraf de badkamer strippen en alles afvoeren. Ik heb een idee over de nieuwe materialen. Graag overleg ik dit met u.

Toilet plaatsen en tegelen

Ik wil graag een zwevend toilet geplaatst hebben. Op dit moment heb ik een staand toilet. Ook een nieuw wasbakje plaatsen. Daarvan moet de afvoer een klein stukje verlegd worden. De gehele ruimte van 0,93 x 1,25 en 2,67 cm hoog moet worden betegeld. Materiaal zoals wc, wasbak, inbouw reservoir en tegels zijn aanwezig. Kit, hout voor ombouw, tegellijm en afvoeren en leidingen niet aanwezig.

Badkamer en toilet installeren in nieuwbouwwoning

Ik wil een installatie in de badkamer op de 1e verdieping en toilet op de begane grond in nieuwbouwwoning realiseren. De badkamer is 2,83 bij 2,25 meter met bad (inbouw), inloopdouche (inbouw), dubbele wastafel met onderkast, toilet en radiator. De vloertegels 60 bij 60 centimeter, wandtegels 30 bij 60 centimeter (niet gerectificeerd) tot aan plafond (2,80 meter). Elektrische vloerverwarming. Systeemplafond met inbouwspots en plafondspeakers. Alle leidingen op de juiste plaats en hoogte aanwezig (ongeveer 10 cm), met overlengte afgedopt. Binnenwanden nog te construeren: badwand, wandje rondom reservoir toilet en scheidingswand (0,85 bij 2,60 meter) van inloopdouche. Alle inboedel reeds aanwezig met uitzondering van de systeemplafond en spots, en bouwmateriaal zoals gasbetonblokken en cement. Laatstgenoemde zaken alstublieft opnemen in offerte, verder uitsluitend montage. Toilet beneden inclusief fonteintje en onderkastje, afmeting 1,45 bij 1,00 meter. Afwerking en tegels idem als badkamer met uitzondering van de plafondspeakers. Vloertegels door leggen in hal (3,90 vierkante meter). Aansluittekeningen bijgevoegd. Installatie bij voorkeur week 27.

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1,80 bij 2,10 meter. De badkamer zit in een uitbouw van een jaren 30 woning. - in de badkamer wil ik de twee douchewanden ontdoen van de tegels en voorzien van stucwerk. Op de vloer wil ik nieuwe tegels. De oude moeten verwijderd worden (kan ik eventueel zelf) met behoud van de aanwezige vloerverwarming. - het badkamermeubel en het toilet wil ik vervangen. Hoeft geen hangtoilet te zijn (zit er nu ook niet) maar wel een toilet totaal de muur zonder schroeven aan de buitenkant in verband met het schoonmaken. - aandachtspunt is het plafond (nu plastic met inbouw spotjes). Hier moet een mooie oplossing voor komen met opnieuw inbouw spotjes. - nu zit er een massagedouche ingebouwd. Deze mag eruit. Ik wil graag een eenvoudige mengkraan met een afneembare douche. De vraag is nog even of de huidige douchewand kan blijven staan omdat er nog een oud (niet-gebruikt) kraantje van een vorige toilet mogelijk uit komt. - ventilatie aanbrengen. Kunt u een eerste reactie per mail geven? In verband met slechte bereikbaarheid wil ik graag per mail een afspraak met u maken.

Partners

Partners van Casius