Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

WISA Quadro inbouwtoilet repareren

Het mechanisme van ons toilet (inbouw WISA Quadro-uitvoering uit 2008) werkt al enige tijd niet goed. Vaak blijft na doortrekken deze hangen waardoor water blijft doorstromen. Ik moet dan paneel er af halen en handmatig stoppen. Ik weet niet precies waar dit aan ligt. Mogelijk slijtage of vervuiling. Via internet heb ik diverse nieuwe binnenwerk onderdelen besteld voor deze specifieke uitvoering (vlotterkraan, uitstroommechanisme, brugstuk met hefboom, bodem rubber, bedieningspaneel). Helaas heb ik (nog) geen ervaring met reparatie of installatie van toileten. Ik zoek daarom een handige vakman die mij hierbij tegen vergoeding wil helpen. Een goed werkend toilet zou erg fijn zijn voor mijn gezin.

Toiletblok vervangen door hangend toilet

Ik wil graag een staand duoblok toilet laten vervangen door een Geberit wandcloset met inbouw reservoir. Er moet ongeveer 1.20 m2 meter betegeld worden met tegels van 20 bij 15 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer geheel renoveren

Wij willen onze huidige badkamer graag geheel laten renoveren. Het sanitair en tegelwerk moet worden verwijderd en afgevoerd. Het bad komt in de nieuwe badkamer te vervallen. Op die plek willen we een inloopdouche maken met een douchedrain van 1 meter lang. Daarbij moet de drain worden ingefreesd. Er moet een nieuw hangend toilet worden geplaatst op de huidige aansluiting. Er komt een badkamermeubel op dezelfde plaats, maar dit wordt een dubbele wastafel. Er moet 2,5 m² wand gestuukt worden iv.m. een oude lekkage. In totaal moet er 40 m² tegelwerk worden geplaatst. We willen ook het plafond laten vernieuwen. We willen panelen met inbouw van lichtpunten. Er moet een stukje waterleiding worden verlegd en worden ingefreesd in de wand. Bij de inloopdouche moet een wandje van 1,2 meter breed en 0,8 meter hoog en een wandje van 1,2 meter breed en qua hoogte tot aan het schuine dak worden gemaakt. We hebben inmiddels alle materialen al besteld, behalve lijm en voegmiddel, die kan de vakman naar eigen keuze meebrengen. Het is onze wens om deze klus begin februari te laten starten. We laten de ruimte hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin willen we voor het sloopwerk en de afvalverwerkingskosten graag een aparte post laten opnemen. We kunnen dan even bekijken of we dit in eigen beheer gaan uitvoeren.

Badkamer renoveren

Binnenkort ga ik de badkamer renoveren, maar ik wil een aantal zaken graag uitbesteden - liefst bij 1 bedrijf. Graag zou ik per klusonderdeel de prijs gespecificeerd zien. De badkamer is 2.73 meter diep bij 1.93 meter breed (vloeroppervlak 5.30 m2) en ligt op de 1e verdieping. Ik verwijder zelf de huidige tegels en badmeubels. 1. Aanleggen aan/afvoer, hang toilet + inbouwreservoir: ø110 moet vanuit meterkast 2.50 meter doorgetrokken worden (door verlaagd plafond, welke we zelf verwijderen en terugplaatsen) en vanaf daar recht omhoog door plafond/badkamervloer en weer 1.50 meter doorgetrokken worden. Prijs graag inclusief gat in betonnen vloer boren. 2a. Vloer + muren egaliseren /tegelklaar maken nadat de tegels verwijderd zijn. 2b. (alternatief op vloer van 2a) Vloer egaliseren inclusief vloerverwarming aanleggen. Er zijn nog wat kleine klusjes, zoals het opschuiven van een afvoerputje en een kraan (ongeveer 20 cm), maar dat kan alsnog bij degene die de klus aanneemt). Wat materiaalkosten betreft: de meubelen, toilet (+inbouw) en tegels zijn besteld. Materialen als PVC, klein materiaal, mortel, et cetera, kunnen meegenomen worden in de offerte. Een globale tekening is toegevoegd met de juiste afmetingen. Datum: vanaf ongeveer 10 december.

Badkamer en toilet in een casco nieuwbouwwoning maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt medio juli 2017 opgeleverd. We laten daar de toiletruimte beneden en badkamer boven casco opleveren, maar wel met enig leidingwerk op de juiste plek conform de installatietekeningen. De badkamer is 310 x 225 x 260 cm en heeft een schuin dak met dakraam. Er zijn waterleidingen voor warm en koud water en de afvoer voor het toilet is aanwezig. De overige leidingen moeten aangelegd worden. De combiketel staat op de zolder. Er moet (vermoedelijke elektrische) vloerverwarming worden geplaatst met een dekvloer. Er moet een douchevloer op afschot met een douchedrain, een doucheset en douchedeur worden geplaatst. Verder een vrijstaand bad met staande kraan, een inbouw toilet, een badmeubel met wastafel, 2 kranen en een spiegel en een radiator. We willen in de tegelwanden ook enkele nissen laten opnemen en daar nog overleg over hebben. Er moet ook nog een extra stopcontact worden gemaakt. De schuine wand willen we laten betegelen tot 120 cm hoogte. Daarboven willen we stucwerk en ook het plafond moet gestuukt worden. Op de muren willen we grote tegels. In de toiletruimte beneden komt een vrijhangend toilet en een fonteintje. We zullen zelf alle materialen naar onze eigen smaak aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Inbouw spoelsysteem toilet laten stoppen met doorlopen

Ook na vervanging binnenwerk en afsluitrubber, blijft water vanuit de stortbak in het toilet lopen. Het gaat om inbouw van het merk Olio. Is dit iets waar jullie naar kunnen kijken?

Toiletruimte inclusief tegelwerk renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van mijn toilet ruimte. Ik wil graag het tegelwerk laten vernieuwen, het toilet en inbouw reservoir laten vervangen en ook een nieuwe fontein laten plaatsen. Het toilet is ongeveer 1 x 1.2 meter groot.

Badkamer installeren

Badkamer, deze wordt casco opgeleverd in nieuwbouwwoning. Werkzaamheden betreffen dekvloer, afwerken ombouw toilet en pvc buis door middel van een koof. Wanden en vloer betegelen. Installeren van een drain, douchekraan, toilet met inbouwreservoir, wastafelmeubel en badkamerkast. Douchecabine wordt door fabrikant geplaatst in verband met maatwerk. Badkamer is 1,73 x 2,40 meter. Raam van ongeveer 1.35 x 1.00 meter. In lange muur. Meubels, tegels, kranen, toilet+inbouw reeds besteld. Verder nog het ophangen van een toilet beneden, dit inbouwreservoir is reeds geplaatst bij de bouw. Tevens het installeren van een fonteintje, betegelen van wanden en toilet ombouw. Toiletruimte bevindt zich onder de trap dus reeds afgetimmerde schuine wand erboven.

Partners

Partners van Casius