Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hengelo of directe omgeving.

583 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: monteren 4 badkamers in nieuwbouwhuis, nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, badkamerinstallatie nieuwbouw, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hengelo:

Betegelen badkamer + leidingen aanpassen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. De grootte is 3,25 m x 2,71 m, hoogte 2,55 m. De grootte van de tegels zijn 60 cm x 120 cm. Ik heb alle benodigdheden om te tegelen (raam 1,14 m x 0,87 cm, deur 0,96 cm x 2,55 m) ik heb een bad van 0,90 cm x 2,00 m en wil graag een muur voor De douche Ik heb alle materialen in huis. De muren zijn nu betegeld, deze halen wij zelf weg. Daarnaast zouden wij graag de leidingen verplaatsen. Wij gaan namelijk het bad ( ongeveer 1 m), de douche (ongeveer 1,5 m) en de toiletpot (ongeveer 20 cm) verplaatsen. De douche willen we op de oude plaats van het bad willen hebben. Wij twijfelen of wij een muurtje willen laten plaatsen bij de douche, of een cabine. Wij maken de badkamer klaar, zodat er direct gestart kan worden.

Renoveren van een badkamer

Het betreft een badkamerrenovatie: - plaatsing nieuw toilet, wastafel en meubel, inloopdouche, kast - verleggen van leidingen - aanpassen elektriciteit - plaatsen verlaagd plafond. Afvoer oude materialen doen we zelf.

Badkamer renoveren

Badkamerverbouwing, afmeting badkamer 2.55x2.20 m , werkzaamheden: betegelen vloer en 2 wanden, plafondplaten met halogeenverlichting plaatsen, plafond en twee wanden (gedeeltelijk) stuccen. Plaatsen badkamermeubel, zwevend toilet, radiator, glazen douchewand (inloopdouche). Aansluitingen electriciteit/water blijven praktisch op dezelfde plek (indeling blijft hetzelfde), badkamermeubel/kranen/douchewand en kraan/radiator verzorgen wij zelf. Over vloerverwarming denken wij na.

Douchecabine montage

montage van douchecabine draaideur en vaste wand type Ï Am

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn douchecabine inclusief bak kan vervangen. De huidige bak dient verwijderd en afgevoerd te worden. Het werk moet plaatsvinden in mijn badkamer welk goed bereikbaar is. De huidige cabine is 90 bij 90 cm groot.

Badkamer renovatie

Het betreft het betegelen en kitten van de badkamer. 27 m2 wand en 9 m2 vloer. Sloopwerk doe ik zelf. Wandtegels moeten 90×30 cm worden en de vloertegels 50×50 cm. Eventueel wil ik ook graag iemand die de leidingen kan verleggen en ook het verleggen van de leidingen kan verleggen en een deel van de bestaande wand verlengen met Ytong blokken.

Montage van inbouwtoilet en tegels

De toilet ruimte is 112 bij 76 cm groot. Hier is op dit moment een staand toilet aanwezig welke ik wil vervangen door een zwevend toilet. Hierna zal de achterwand tot 1.50 meter hoogte betegeld moeten worden en ook de vloer wil ik graag opnieuw laten betegelen.

Douchepaneel verwijderen en regendouche monteren

Het gaat om het verwijderen van een HSK Thermo douchepaneel en monteren van een Aqua vive Nina regendouche systeem. Eventueel herstellen van het tegelwerk.

Nieuwe douchedeuren plaatsen

Mijn douchedeur moet vervangen worden. De klus is het verwijderen en afvoeren van de oude deur en het plaatsen van twee schuifdeuren. De schuifdeuren voor een kwart rond 90 cm cabine moet ik nog bij Gamma bestellen. Graag een indicatie van de kosten.

WC door nieuwe vervangen

Op dit moment heb ik een duoblok met PK aansluiting. Graag laat ik de oude pot, inclusief afvoer en kraantje vervangen door de vakman.

Oude badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil het bad, de douchebak (liever inloopdouche), en de wand en vloertegels verwijderen. Vloerverwarming plaatsen. De douche en het bad wil ik graag op dezelfde plek. Ook moet er een nieuw wasbak meubel worden geplaatst en verwarming radiator boven het bad. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 bij 4 meter.

Duoblok of binnenwerk vervangen

In onze oude badkamer staat een oud Sphinx duoblok. Het binnenwerk werkt niet meer goed waardoor het reservoir heel langzaam volloopt of juist door blijft lopen. We hopen dat er een nieuw binnenwerk in kan, of een nieuw reservoir in kan komen of als laatste optie een nieuwe WC. Graag horen we wat dit gaat kosten.

Douchedeur monteren

In onze badkamer willen wij een douchedeur laten monteren. De juiste maten moeten worden opgemeten en de deur moet geplaatst worden. Het is geen standaard maat. Als de deur niet bij Praxis te bestellen is dan deze graag mee aanbieden. Eerst opmeten. Wat zou dit kosten?

Badkamer vernieuwen en vergroten

Er staat een woning te koop waar wij interesse in hebben. Voordat we gaan bezichtigen wil ik graag een prijsindicatie ontvangen voor het verbouwen en vergroten van de badkamer. Deze is nu 207 x 215 cm maar moet 207 x 295 cm worden, zodat een toilet en apart bad kunnen worden toegevoegd.

Douchecabine verhuizen

Douchecabine uithalen en in andere huis plaatsen. KLANT HEEFT E-MAIL!!! TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN!!

Glazen douchewand plaatsen

Ik wil graag een glazen douchewand laten plaatsen. Momenteel hebben we een opstaande betegelde rand waar we binnen douchen, met daarop een plastic schuifwand bevestigd (zie foto). In de kieren van deze plastic schuifwand vormt zich helaas heel gemakkelijk schimmel. Het liefst heb ik dan ook een glazen douchewand die naar buiten toe kan worden opengedaan en goed schoon te houden is. Ik heb nog geen materialen.

Badkamer deels verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,40 bij 1,40 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet (zit er nu niet in) en klein badmeubel. Het liefst wil ik een combinatie van een houten badmeubel met een kom erop. De wanden en vloeren wil ik allebei betegelen. Het tegelen zelf heb ik iemand voor.

Sanitair installeren

Ik wil graag een douche, badmeubel en toilet laten installeren. De ruimte is 3 bij 3 meter.

Toilet renoveren

Het toilet op de begane grond willen wij graag laten renoveren. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. Verder moeten de oude tegels verwijderd worden en de vloer en de wanden opnieuw betegeld. De oppervlakte is ongeveer 1.2 m2.

Toiletkamer verbouwen

Ik wel graag een toilet laten verbouwen. Er zitten al waterleidingen, ik wil een zwevend toilet en ik wil samen met de vakman de wasbak aanschaffen. Het toilet moet ook betegeld worden en is 1 meter bij 1,20 meter. De wanden weet ik nog niet.

Kapotte douchedeur vervangen

De oude douchedeur is kapot. Er moet tussen de muurtjes een verstelbare douchezwaaideur (96 cm breedte) geïnstalleerd worden. Van Douche serie Priva, 87-100 x 190 cm, vierkantjes). De oude deur is er al uitgehaald.

Plaatsen van een douchecabine

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine. De oude is al verwijderd. De cabine van 80 x 80 cm heeft rails waar de deuren tussen lopen. Op de vloer en tegen de wanden plaatsen. Alles is betegeld. Graag uw reactie per telefoon.

Tegelwerk en douchecabine aanbrengen

Ik wil mijn toilet hoger geplaatst hebben en een wand van glazen bouwstenen moet verwijderd worden, daarnaast het plaatsen van een nieuwe douche kabine, ik wil eerst een globale prijsopgaaf,

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Het betreft een douchewand zonder bak. De oude dient verwijderd te worden. De nieuwe een soortgelijk model dus er zijn geen aanpassingen nodig.

Kitrand in de badkamer vervangen

Ik wil graag de oude kitranden in de badkamer laten vervangen. Betreft de randen op de vloer, rond het toilet en de hoeken van de muur, van de vloer tot het plafond. In totaal is het ongeveer 22 meter. Het liefst heb ik dat iemand even komt kijken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.