Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Heino te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Heino heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Heino u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Heino of directe omgeving.

28 klanten uit Heino bevelen een bij Casius in Heino aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heino bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, de toilet en grote badkamer renoveren, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Heino staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Heino:

Badkamermeubel plaatsen en 2 kranen

Badkamermeubel plaatsen en 2 kranen: - Verwijderen oude wastafel, kraan en spiegel; - Plaatsen nieuw badkamermeubel, wastafel, kraan en spiegel; - Nog 2 kranen verwijderen en nieuwe plaatsen in slaapkamers.

Badkamer en wc betegelen

Ik wil mijn badkamer en wc betegelen. Het gaat om een badkamer van 4 bij 2 en een standaard wc. Ik zal voor de tegels zorgen. Graag een offerte.

Badkamer opknappen

De badkamer heeft wedi-platen en gipsplaten. Die moeten eerst egaal gemaakt worden door een stukadoor. En daarna wil ik deze laten verven. Verven kunnen we eventueel zelf. Ik weet alleen niet wat er op die platen moet zodat alles egaal is. De badkamer is 2 bij 3 meter. Daarna wil ik een toilet laten plaatsen en eventueel ook de rest van de badkamer. Dat moet nog in overleg.

Douchebak afkitten

De nieuwe douchebak moet afgekit worden. De douchebak zelf is al geïnstalleerd. De bak is 90 x 100 cm en moet aan drie zijdes gekit worden. Er is een brede rand nodig van ongeveer 1 cm.

Badkamer renoveren

Sloop oude badkamer plus plaatsen nieuwe badkamer. Eventueel stucwerk (frescolore of betonciré). De maten van de badkamer zijn: Lengte 295 cm Breedte 177 cm Hoogte is 225 cm. De ruimte bestaat uit 1 schuine wand in de lengte. Op dit moment zit er nog geen raam in, deze wordt nog geplaatst. Het zal een raam van 80/90 bij 120 cm zijn. De hoogte van het rechte stuk onder de schuine wand is 144 cm hoog. De oude badkamer bestaat uit wastafel, WC, en bad. Wanden en vloer betegeld. Dit gaat er allemaal uit. Op dezelfde plek als nu wordt er een nieuwe dubbele wastafel geplaatst met ingebouwde kranen. Op dezelfde plek als nu wordt er een nieuwe inbouw wc geplaatst (oude is ook inbouw). Op dezelfde plek als het bad wordt nieuwe douche geplaatst met inbouw regen douche en aparte handdouche. Vloer moet betegeld worden. Tevens worden er 2 wandjes geplaatst met daarin 2 nisjes ten behoeve van shampooflessen en dergelijke. Deze worden gestuct net als de wanden. In deze muurtjes worden ook de inbouw kranen ten behoeve van de regendouche geplaatst. Ook moet er nog een hoge kast geplaatst worden. Optionele stucwerk: We zouden graag op de muren antraciet kleurig stucwerk hebben en op het schuine deel/ plafond gewoon wit.

Badkamer helemaal renoveren

Alles nieuw. Oude badkamer er helemaal uit. Nieuwe moet een stortdouche en een stoommogelijkheid hebben. Het tegelwerk moet zodanig worden aangelegd dat er een bad ontstaat die tevens dient als douchebak. Er moeten twee wastafels in komen of een grotere en er moet voldoende opbergmogelijkheid zijn voor zowel handdoeken als veel toiletspullen

Het is een bestaand huis met een oude ...

Het is een bestaand huis met een oude badkamer, voorzien van bad (tevens doucheruimte) en wc en wastafel. Dit willen we er allemaal uithalen. Wij willen deze helemaal vernieuwen met een doucheruimte met muurtje van glazen blokken en verder een douchegordijn. De wc willen we graag hangend closet van maken en verplaatsen en ook afgeschermd met een laag muurtje van glazen blokken. Een designradiotor vervangen voor het huidige verwarmingselement en ook verplaatsen. Een wastafelaansluiting op de goede plek aanbrengen en wastafelmeubel plaatsen met verlichting/ stopcontact. Nieuwe vloertegels en nieuw tegelwerk tegen de muren. Het sloopwerk willen we zelf doen en vragen we advies hierover. Het verdere werk willen we jullie graag laten doen. De materialen kopen we bij PRAXIS

bad, toilet, bad meubel, design ...

bad, toilet, bad meubel, design radiateur, electrische vloerverwarming plaatsen/monteren. Nieuw tegelwerk zowel op de vloer als de muren. Systeem plafond monteren. Afzuiging + verlichting monteren.